Замразиха конкурса за мястото на П. Кирчев - главен експерт по сигурността на информацията в Окръжен съд - Благоевград

16 февруари 2010 00:18   1 коментар   12719 прочита
Ели Димитрова
Ели Димитрова


Ели Димитрова

Секретарката на Кр. Аршинков Ели Димитрова стана глас на обидения си шеф

Замразиха конкурса за мястото на близкия до председателя Красимир Аршинков Пенчо Кирчев - главен експерт по сигурността на информацията в Окръжен съд - Благоевград. Според първоначалната информация, обявена на таблото в храма на Темида в Благоевград, конкурсът за уволнения Кирчев трябваше да бъде насрочен в 3-дневен срок след подаването на документите на желаещите да участват в надпреварата за свободното място.

От няколко дни административната секретарка на Кр. Аршинков Ели Димитрова изпълнява функциите на шефа си за връзки с обществеността. Обиден, че бе отрязан от ВСС за нов мандат, Аршинков от седмица отказва да отговаря на въпросите на репортери на в. “Струма”. Вчера в ролята на “говорител” на ОС Димитрова заяви, че конкурсът е стопиран. На въпрос “Защо?”, тя отговори: “Вие сами можете да се досетите защо”.

Както “Струма” писа, завеждащият сигурността на информацията в Окръжен съд - Благоевград Пенчо Кирчев депозира оставката си при председателя на съда Красимир Аршинков на 27 януари 2009 година. Това стана само ден след като в “Струма” бяха описани близките отношения на Кирчев с Аршинков.


Още за: съд   конкурс   П. Кирчев   Още от: Политика

Принтирай статия
1 коментар
16 Февруари 2010 23:50 | Към Струма
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Добро или нищо,Интересно Пенчо от къде му е първото мил-че,дали не е с подписче или
или нещо подобно?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар