Зам. ръководителят на Окръжен съд К. Бельова пое функциите на магистрат №1 на Пиринско

19 февруари 2010 00:20   10 коментара   23699 прочита
Kатя Бельова
Kатя Бельова


Kатя Бельова

Кабинетът на бившия шеф на Темида Кр. Аршинков остава празен, вече редовият магистрат е болен до понеделник

Зам. председателят на Окръжен съд - Благоевград Катя Бельова става вр.и.д. магистрат №1 на Пиринско, решиха вчера на заседание с пълно мнозинство членовете на Висшия съдебен съвет. Кандидатурата на съдия К. Бельова, както “Струма” писа, бе издигната от председателя на Апелативен съд - София Веселин Пенгезов, след като досегашният вр.и.д Красимир Аршинков подаде оставка.

Вчера К. Бельова бе категорична, че няма да заменя кабинета си с този на председателя. Красимир Аршинков, който от вчера е редови съдия, трябва да го напусне и помещението ще остане празно до избора на титуляр. До понеделник бившият председател на благоевградския съдебен район Кр. Аршинков е в болнични. Веднага след като се върне на работа ще трябва да дели кабинет с друг колега. Заплатата му също ще претърпи корекции и ще падне до 250 лева.


Още за: К. Бельова   ВСС   заседание   Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
19 Февруари 2010 12:13 | питанка
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Къде сте коментатори? Нали много коментирахте по форума? Какво мислите по въпроса? Май много въпроси Ви зададох!


19 Февруари 2010 12:29 | мнение
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

дано си е взела поука от това което стана с аршинков


19 Февруари 2010 14:41 | знаещ
Оценка:
-3
 (
25
 гласа)

ПОЗДРАВЛЕНИЯ, СЪДИЯ БЕЛЬОВА Е ТОЧНА.....


19 Февруари 2010 15:10 | агент007
Оценка:
3
 (
25
 гласа)

Тя е креатура на кръга Паскалев,Дойчинова, Сабрие Сапунджиева.Близка приятелка на Масева.


19 Февруари 2010 15:19 | патил
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

само тая сабрието не я споменавайте, къде се изгуби тая некъдърница, да я видя да излезе като адвокат, как ще се прехранва, или само знае да лапа от държавната софра, а що се отнася до другите, ами в тоя град, всеки все на някой е приятел , ама групата на аршинкови са бяха уяли и самозабравили


19 Февруари 2010 16:08 | писна ми
Оценка:
12
 (
24
 гласа)

старата песен на нов глас


19 Февруари 2010 17:11 | Стара джумалийка
Оценка:
-2
 (
22
 гласа)

Вижте, като се обърна назад във времето, ми се струва, че дамите са ръководили по-добре БлОС от мъжете.


19 Февруари 2010 17:22 | въпрос
Оценка:
8
 (
24
 гласа)

Някой знае ли защо днес професор Воденичаров е идвал в Съдебната палата, свързано ли е с новия врид?Какво прави този човек в съдебната система още?


19 Февруари 2010 17:55 | Петър Дошков
Оценка:
-3
 (
29
 гласа)

Ал. Воденичаров предлага и Аршинков внася във ВСС/Петканов-Воденичаров хонорованата асастентка на Воденичаров в ПИФ на ЮЗУ за зам.-председател на БлОС. До появата на ЗПРКИ Бельова гледа всички адм. спорове срещу ЮЗУ. Сега отново продължава, поради тази причина ще бъде дадена на ВСС за корупция. Останал съм с лошо впечатление за Бельова от нейни актове, които държа. Посредствена, зла, безсърдечна и коленопреклонна пред силните на деня. Интересното за нея в професионален план е, че не успя на административния конкурс за съдии в БлАС. Жалка история - загуби дори от Серафимка Мадолева. Иначе е с най-високия възможен ранг на съдия от Окръжен съд - "Съдия от ВАС и ВКС". Мога и ще го направя да покажа противоречиви определения относно обжалваемост/необжалваемост. От друга страна, не е възможно за ВРИД на предс. на БлОС да се предложи ненадлежният друг заместник на Аршинков - Бакалова (с никнейм в нета Бингото). Коректно е обаче Бельова спокойно да си върши работата, за което не се й атакува.


20 Февруари 2010 15:45 | алигатор
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

НЕКА ДА ПОРАБОТИ КОЛЕЖКАТА. ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ПРОБЛЕМИТЕ. ЗАЩО ДА НЕ Е ТЯ?
А, ВОДЕНИЧАРОВ ВСЕ ОЩЕ Е ВИСОКА ТОПКА ЗА МНОГО ОТ ПИШЕЩИТЕ.А КАКВО СТАНА С ПЕТРИЧКАТА КАКА ХАДЖИЕВА. ТЯ Е ЗА СЪДА, НО ЗА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар