Зам. председателят на НДСВ Марина Дикова подаде оставка, не й я приеха и отиде на море, доволна от резултатите на изборите в Пиринско

11 юли 2009 00:03   3 коментара   34052 прочита
Марина Дикова
Марина Дикова


Марина Дикова

Ръководните структури на царската партия в Благоевградска област остават без промяна до националния конгрес през есента

Зам. председателят на НДСВ и вече бивш депутат от Благоевградска област Марина Дикова отиде на море. Тя избра спокойствето край Ахелой за разпускане след двумесечната работа по организирането и провеждането на кампанията за европейските и парламентарните избори. Тя коментира за "Струма", че е доволна от резултатите, въпреки че НДСВ не можа да прескочи на национално ниво 4-процентовата бариера и да влезе в парламента.
Още след обявяването на резултатите подадох оставката си като зам. председател на НДСВ пред Симеон Сакскобургготски, но той не я прие, обясни Дикова. До националния конгрес на партията, който ще се проведе през есента, оставам зам. председател.


Още за: М. Дикова   НДСВ   оставка   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
11 Юли 2009 19:13 | Кочев Катунски
Оценка:
-61
 (
335
 гласа)

А някой да знае нещо за дружката и Снежана Гроздилова?


11 Юли 2009 23:20 | Дървар
Оценка:
-27
 (
401
 гласа)

Дъртите чанти не ги мисли - 8 години кпажби и далавери им стигат не само за Мерцедеси и нови къщи, ами и за правнуците им!
Това се пада на баламурниците, които избират такива отрепки, лизачи и паралии, а не неудобни умни хора със собствено мнение!


13 Юли 2009 07:23 | Лудо Маке
Оценка:
25
 (
233
 гласа)

Мишките напускат потъващия кораб. . .




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар