Зам. кметът Д. Ушатова без шанс в битката за управник

26 юли 2011 00:16   70 коментара   15736 прочита
М. Чимев
М. Чимев


М. Чимев

Съветникът, собственик на шивашка фирма с 200 работници, М. Чимев, който се разбунтува преди 6 м. срещу “дупнишкия модел”, най-силната номинация на ГЕРБ за градоначалник

Методи Чимев получи подкрепата на цялото общинско и областно ръководство за кандидат-кмет на Дупница, съобщи организационният секретар на партията Крум Милев. Той подчерта, че Методи Чимев си е спечелил името на почтен човек, собственик на шивашка фирма, с 200 работници. Имах удоволствието да отида в цеха, който е разположен в двора на Механотехникума, и видях, че е създал идеални условия за работа, редовно изплаща заплати, не е обвързан с дупнишкия политически модел на управление. Всичко това беше изтъкнато в дебатите по номинацията му. В никакъв случай Даниела Ушатова няма да бъде кандидат-кмет, уточни Крум Милев.

Методи Чимев е общински съветник от групата на ГЕРБ, която се състои от четирима души. Преди около 5 месеца заедно с колегите си той даде пресконференция, на която открито заяви, че не е съгласен с управленческия маниер на кмета Атанас Янев и председателя на Общинския съвет Явор Тодоров. Той каза, че е против внасяните непрекъснато предложения за теглене на заеми и от близо половин година ГЕРБ не участва в гласуването, но въпреки това с останалите местни депутати кметът и председателят успели да прокарат политиката си, в резултат на което са натрупали 14 милиона лева дългове към банки, а разплащането се забавя от порядъка на 2-3 месеца.

Методи Чимев се обяви и против продажбата на имот до спортната зала за 250 000 лева, но въпреки това мнозинството го гласува, а областният управител го спря. Методи Чимев не е компрометиран в политически и обществен план и името му не е замесено в нито един скандал. Той е непопулярен поради факта, че не взема участие и в пищните коктейли и церемонии, които община Дупница дава за политиците и бизнесмените от обкръжението си.

Той се очертава като един от най-сериозните кандидати на фона на излъчените до този момент, по-голяма част от които са свързани с управлението на консултантите и Атанас Янев, на хранилка в общината със заплати или с обществени поръчки и др., подкрепящи модела с декларации и изявления в национален ефир. Сред тях са кандидатът на БСП Станислав Павлов, на РЗС - д-р Тодор Пепелджийски, на СДС - Пламен Данаилов. Най-късно до 15 август националната комисия на ГЕРБ се очаква да излъчи кандидата.

70 коментара
26 Юли 2011 07:11 | Реалист
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

И бат, Лойко да ви е кандидат в Дупница, нямате никакъв шанс! СМЕШНИЦИ!!!


26 Юли 2011 07:19 | ДУПНИЧАНИН
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

ТОЯ ЧОВЕК Е НЕПОЗНАТ ЗА БОЛШИНСТВОТО-ЗАБРАВЕТЕ ГО


26 Юли 2011 07:55 | 100ЙЧО
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

Какъв е този палячо, бе Крумка ? Кой го познава та да гласува за него ? Това, че е гласувал ЗА "АНЕКСА", а Ушатова /като дипломиран икономист и Ресорен по Социалните въпроси/ беше ПРОТИВ тази Явна ДАЛАВЕРА, не ви дава право /на теб и баща ти и на обкръжението ви, което постоянно БЛАЖИ от Далаверите. Моят съвет е да се скриеш в "миша дупка, ако има толкова голяма", а най добре се разкарай незабавно от ГЕРБ, аз лично ще информирам Б. Б. и Цветанов... въртите, сукате ...и пак да е някой-който да ви е ПОДЛОГА. Ами това не е ли школата Галевска ? Язък за Националния НАПЪН, след като по места в ГЕРБ са се вкопчали КЪРЛЕЖИ като Милеви във Власта. Срам за ГЕРБ, срам за България, Резил за борческа Дупница !!!!!


26 Юли 2011 08:36 | Dimitrov
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

Браво за избора ГЕРБ!!!!! Най после някой който няма нищо общо с досегашните управници! Дано удържите на натиска и да издигнете кандидатурата му.


26 Юли 2011 09:04 | Лили
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

Браво на ГЕРБ Дупница! Наистина достойна кандидатура на човек чист и неопетнен от порочния дупнишки модел! Лично познавам Методи Чимев и мога да кажа, че е открит, честен и трезвомислещ човек, който има визия и воля да работи в тези лоши условия, които ще останат след кмета Янев. Бил непознат. Ами не е от лапачите, които само гулаят по заведенията и пъллнят гушите си с пари за сметка на дупничани. Той е човек, който дава препитание на много семейства и служителите му го уважават. Желая му успех, защото това е нашия кмет!


26 Юли 2011 09:13 | Първият
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

абе "Мастика" къде и кога си видял Ушатова да общува с Галеви ? Това, че съпругът и е далечен роднина на Стоян Ушатов, не е повод да се представяш за "дистанбциран". Идва ден в който ще обявиш за най-подходящ кандидат за кмет баща си/Стойчо Чушкаро/, е тогава егати Далаверите А ? Няма да се очудя, ако излъчиш за кандидат кмет Агент Тони, с този ход може да приобщите и Пералнята /Общинско спортно дружество/. Имате време да будалкате избирателите, но Включително с 3000-те цигани, които регистрирахте неизвестно от къде, нямате ШАНС !!!! Единствения ви ШАНС е Ушатова !!!!


26 Юли 2011 09:37 | Коментатор
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

Със същите думи издигнаха едно време Наско Янев, имал работници, блестящ бизнесмен, скромен човечец, далновиден управник, не бил свързан с възродителите... Видяхме колко струва, какво направи и как закопаха общината за десетилетие напред.


26 Юли 2011 09:42 | mina
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Много заблуден народ! Ушатова е най_голямата грешка!!!


26 Юли 2011 10:21 | Ева
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Вижте кои го предлага и предположете какво би правил. Не доказаха ли мутрите, че не могат нищо. Кое от техните решения и предложения ви хареса? От кое тяхно деяние сте доволни? Стига толкова мутри и мутроподобни! Съдът е решил къде е тяхното място.


26 Юли 2011 10:47 | Тесен социалист
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Нищо не ме вълнува. Освен пешеходни пътеки на Минчовия площад и старата автогара. Не ми трябват парковете Ви и дупките и прахоляка .Ората мигач не дават на лев завой та че ти гледат изтрита маркировка.


26 Юли 2011 11:48 | ДУПНИЧАНИН
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

До тук мутрите печелят. Разединението в ГЕРБ е пълно и това е техната цел пълен хаос във всички политически сили а комунистите имат твърд еректарат и те залагат на тях. Ако не се излъчи достоен независим кандидат необвързан с Галевите те ще спечелят пак. Затова да търсим човека-това са фактите.


26 Юли 2011 11:56 | mina
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Някой не виждат по_далече от "нашата улица"


26 Юли 2011 11:58 | ДУПНИЧАНИН
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

За мен ли се отнася


26 Юли 2011 13:27 | Жлъчко
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Круме, убеди ни за сетен път, че си толкова Тъп-Колкото и Дебел. Когато трябваше да детронирате агент тони-баща ти не застана на твоя страна, а сега ти заставаш на негова страна в интерес на "Интереса". Стига сте дразнили гражданстото... Та вие не сте никакъв фактор за предстоящите избори. Аз бих поканил и излъчил за кандидат кмет Милен Попов, ако искам да спечеля изборите, и да отърва Дупница от банитизма, страха, корупцията и проституцията във всичките и разновидности в Дупница. Явно тези идеи са ви много далечни... Нали 4 години се учихте от Явор Агентов Доносников, а сега трябва да приложите наученото.... Да... ама Не !!!!


26 Юли 2011 13:48 | Ангел
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Чудесно, но те искат да спечелят изборите, но да си запазят правото на бандитизъм, корупция, страх и контрола върху проституцията във всичките и разновидности. Човек като Милен на тях не им е нужен, защото не могат да го изманипулират. На тях им е нужен някой, не по-умен от Крумчо Милев или Вергил Кацов.


26 Юли 2011 13:53 | Дони
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Аз съм за Методи Чимев, защото:
1. е почтен човек
2. е успешен бизнесмен, развиващ напълно прозрачна дейност
3. няма нищо общо с пропадналия дупнишки модел
4. е убеден демократ
5. не е сменял партийната си принадлежност
6. има добро семейство
7. изглежда добре, парите не са го накарали да се ояде и пропие
8. е добър и диалогочен човек
9. притежава размах
10. не може да бъде манипулиран по никакъв начин
11. не е алчен за пари, власт, слава и т. н.
Какво повече да искаме от един кмет на Дупница?


26 Юли 2011 14:04 | Коко
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Ако всички това е вярно, герберите дупнишки никога няма да го предложат за кмет. На тях човек, като описаният от Дони не им е нужен, защото ще загубят всичките си позиции. Остава отворен въпросът защо предлагат Чимев? Защо предложението излиза от изявен паразит като деформираният Милев? Всички помним предизборната борба на Янев и знаем как завърши и колко лесно този тип ни зарови всички в калта.


26 Юли 2011 14:46 | 123
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

АВЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВА ОЛИГОФРЕНСКА ФИЗИОНОМИЯ Е НА СНИМКАТА КАКЪВ КМЕТ КАКВОИ 5 ЛЕВА


26 Юли 2011 14:52 | до 123
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Най. неуместния коментар. Знаем, че трябва да е красавец като Геле, за да бъде избираем, но в световна джунгла втори такъв няма.


26 Юли 2011 14:56 | САМОРАНЕЦ
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

От всичко до тука следва да разберете че през годините и на Галев не му е било лестно. От цял град идиоти да избереш един за кмет. Като ви чета до тука сте до никаде и пак ще стане който каже Пламен


26 Юли 2011 15:00 | до саморанец
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Единственото успокоение е, че кмет на Пламен не му трябва сега, защото той решава проблемите с предстоящето си омъжване.


26 Юли 2011 15:07 | САМОРАНЕЦ
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Не се притеснявайте и в затвора да влезе, което не е за вярване, ще ходиме на свиждане всеки ден и ще командва и от там а вие ще си останете да се надвиквате по форумите като на мач айде със здраве и не го мислете Галев


26 Юли 2011 15:11 | Тотю
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Вземи млъкни и се скри от хорските погледи, бе Круме. Ти срам нямаш ли или си толкова тъп, че не можеш да проумееш какво зло си за дупнишкото общество.


26 Юли 2011 15:15 | Дони
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

И айде стига вече с тоя Круме, та Круме... ГЕРБ издигат почтен човек за кмет, и веднага се почва - ама, виждате ли сега какъв бил Круме. Това прилича на лафа "Защо биете негрите? ". Хайде малко по-сериозно


26 Юли 2011 15:16 | наблюдателен
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Всички, които го познават знаят, че не изглежда по този начин. Но някои хора, колкото разбират от журвалистика, толкова разбират от фотография. Ако ли пък са добри фотографи, то тогава им се иска да изглежда така. Поне десет години са добавени към профила му.


26 Юли 2011 15:26 | Косьо
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

С издигането на Методи Чимев вече има достоен кандидат за кмет, за който спокойно могат да гласуват всички, които, от една страна са против мутри като Галев, Янев и сие, а от друга не могат да застанат и зад безхаберници и психари като Милен Попов, Методи Стойнев, Пламен Соколов и т. н. Ако искаме нормален кмет, Методи Чимек е човека


26 Юли 2011 15:28 | Стоян Иванов
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Браво на ГЕРБ! Аз вече бях загубил надежда, че ще извадят читав човек. Методи Чимев е в десятката


26 Юли 2011 15:31 | Гошо Стойчев от Бешика
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

А па я съм за Круме, оти е арен човек. Теа дека го плюат не са читави ора.


26 Юли 2011 15:37 | 123
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

АМА ВИЕ ПИТАХТЕ ЛИ ГО ТОЯ ЧОВЕК ДАЛИ Е СЪГЛАСЕН ИЗОБЩО ДА СТАВА КМЕТ


26 Юли 2011 15:55 | ДУПНИЧАНИН
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Усещате ли каква безформена и неорентирана маса сме в този форум. Така е и извън него в страната като цяло и затова винаги на власт идват непотходящите


26 Юли 2011 16:11 | До дупничанин
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Как по-специално предлагаш да се организира тази безформена маса?


26 Юли 2011 16:25 | ДУПНИЧАНИН
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Преди всичко е нужен лидер а и мисля че форума не е място за нещо сериозно


26 Юли 2011 16:26 | Братчеда
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Хора, ама верно ли ще продават парка, за да платят дълговете?


26 Юли 2011 16:28 | До дупничанин
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

И кой е този лидер според тебе? Доста "лидери" се изредиха начело на Дупница според мен. Сега ни трябва умен, почтен и инициативен човек. Методи Чимев е точно такъв


26 Юли 2011 16:41 | *
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Не познавам М. Чимев лично, но впечатлението, което е създал у мен, наблюдавайки го отстрани е за възпитан, интелигентен и земен човек. Ако това е кандидатурата на ГЕРБ с удоволствие бих гласувала за него. И не на последно място, това е един изключително симпатичен и представителен мъж. "Струма" тотално са се изложили с тази снимка, освен ако целта им не е била хората да си правят разни асоциации.


26 Юли 2011 16:42 | ДУПНИЧАНИН
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Идеално стига той да иска .Аз изобщо не го познавам но мисля че от Асен Пилев по потходящ няма но на никой не му се гази в .


26 Юли 2011 16:48 | До дупничанин
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

И аз харесвам Асен Пилев, на него Вальо Караилиев - измекярина - му изяде главата. Асен Пилев е почтен човек като Методи Чимев и мисля, че е от неговия екип. От ГЕРБ казаха, че е в тяхната листа за съветници


26 Юли 2011 16:51 | ДУПНИЧАНИН
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не съм в течение дано е така


26 Юли 2011 17:00 | Ани Салич
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

На 23 октомври 2011 г. в 20. 00 часа новизбраният кмет на община Дупница Методи Чимев ще обяви фалита на дупнишкия модел


26 Юли 2011 17:05 | соня
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

ДО ВСИЧКИ-ЧИМЕВ НЕ Е СЪГЛАСЕН ДА СТАВА КМЕТ -ЖАЛКО


26 Юли 2011 17:05 | Бай Милан
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Секи да си оди къде му е местото. Галев - у затворо, Янев - у пенсия, а Методи Чимев - у кметството!


26 Юли 2011 17:07 | До Соня
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Това ли ви е концепцията сега, че Методи Чимев се отказва. Жалки сте, ха се напънете за нещо по-оригинално


26 Юли 2011 17:09 | соня
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ИСТИНА


26 Юли 2011 17:09 | Минчо Празников
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

На 23 октомври над дупнишкия модел се очакват гръмотевични бури


26 Юли 2011 17:13 | ДУПНИЧАНИН
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ОСТАВЕТЕ ГЛУПОСТИТЕ ДАЙТЕ ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧОВЕКА ИСКА ИЛИ НЕ


26 Юли 2011 17:16 | До дупничанин
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Методи Чимев е сериозен човек, как няма да иска


26 Юли 2011 17:26 | Бишико
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Господ да спадне от небесата, Дупница е фалирала и има да връща такива пари, че като дигнат данъците, нема Чимев, нема Пилев... Сички че си платиме гяволъко...


26 Юли 2011 18:00 | ДУПНИЧАНИН
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ТОВА ЧЕ Е СЕРИОЗЕН НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО ВИЕ ПИТАХТЕ ЛИ ГО ДАЛИ ИСКА ИЛИ НЕ ИНАЧЕ ЩЕ СИ ПИШЕМЕ ТАКА ДО ТЪМНО


26 Юли 2011 19:56 | дупничанка
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

А някой от работниците му дали се е изказал във форума? Защото и сегашния кмет беше " страшен работодател", ама работниците му знаят най- добре по колко часа работят, за какви заплати и с какви осигуровки!!!


26 Юли 2011 20:23 | ванката от бараково
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

абе дони, ти откаде си сигурен за партийната принадлежност? Я питай съседите на майка му у Бараково от коя партия беха Чимеви, па тогава пиши


26 Юли 2011 20:48 | Деси
Оценка:
-7
 (
17
 гласа)

Що отписахте Ушатова бе! Страшна мадама е.....


27 Юли 2011 01:51 | соня
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

КАТО НЕМА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И НЕ ПРОКАРА НИТО ЕДНО РЕШЕНИЕ ЗА КАКВО ДА СТАВА КМЕТ ПА ТОЯ ИМА ДА МУ ВИСИ ЧЕНЕТО ЦЕЛ МАНДАТ


27 Юли 2011 07:28 | бсп крайници независим
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

абе, Крумка требеше да се разберем и да издигнем дангата за кмет!


27 Юли 2011 07:30 | нова сила-сираков
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Крумка, ако ни беше потърсил Милен Попов е млад, енергичен, точен, не требеше чимев да го номинирате, не е популярен в Дупница!


27 Юли 2011 07:31 | атака
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Крумка, изложихте се с тая номинация!


27 Юли 2011 07:45 | дупничанин
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Крумка, Литка ви е новата пиарка, браво! Как така за три месеца се отметнахте от дупнишкия модел! Та нали вие бяхте на хранилка, кой зареждаше детските градини! Защо атакистите подадоха сигнали!


27 Юли 2011 09:50 | Симов
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Моите уважения към Милен Попов - вярно, млад и енергичен е, но има още много да учи. След десет години може и да узрее за кмет. Сега обаче ни трябва порядъчен и сериозен човек, професионалист като Методи Чимев. Не знам дали Милен разбира, че като с опитва да копае в собствената си градинка, всъщност прекопава лехите на тези, срещу които се бори четири години. Точно те имат интерес от разбиване на дясното пространство. Така че правилното решение е едно - всички честни демократи, всички които са против мутризацита и против безотговорното управление - зад Методи Чимев. Иначе няма нищо лошо Милен и други с по-особено мнение да се кандидатират за съветници. Дано поне този път разумът надделее.


27 Юли 2011 10:40 | 123
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

АБЕ ХОРА НЕКОЙ СЕТИЛИ СЕ ДА ГО ПИТА ТОЯ ЧОВЕК ИСКА ИЛИ НЕ ИСКА ДА Е КМЕТ ЗАЩОТО ТОВА ЗА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ПО ГОРЕ Е НАПЪЛНО РЕАЛНО


27 Юли 2011 12:41 | ДУПНИЧАНИН
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

До-123 приятелю не задавай неудобни въпроси и аз питах още вчера същото ама никой не отговаря явно дали избщо знае че ще става кмет. Двуглавия змей с измишльотини няма да го пребориме.


27 Юли 2011 16:01 | соня
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

ГЕРБ са прецакани тотално ха-ха-ха


27 Юли 2011 18:17 | Македонски
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Аз да кажа -Като гледам архива и виждам че Чимевия род е старо дърво Та ако този човек е наистина от рода Чимеви Той никога не би приел да става кмет на Дупница Виште на Бл-град може -Нали бай Дим Чимев/За учителя говоря/


27 Юли 2011 19:14 | ванката от бараково
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

до Македонски:
Фамилията на учителя Чимев няма нищо общо с тая на Методи. Учителя беше стар демократ, брат му беше един от създателите на СДС Дупница. А Методи е от друга рода с други партийни симпатии в миналото


28 Юли 2011 14:57 | Анти БСП
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

За Методи !!! Успех !!


31 Юли 2011 07:56 | ббб
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Хахаааа - Фейсбук-а групата подкрепяща Чимев има 8 (осем) члена (и членки), от които двама не са от Дупница...


31 Юли 2011 14:16 | Манол
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Новият кмет пак ще се казва Методи, но фамилията му ще е Стойнев. Атакааааа! Кои са против Галевци? - "Атака"! Кои не им играха по свирката -"Атака". Кои не краднаха? - "Атака". Кметът е от "Атака" помнете ми думата. Не четете тук що пише, щото се пише от гербери само. А те какво направиха в общината? Дали спасиха един мой и ваш лев от кражба? Ц. Противопоставиха ли се на това парка да стане частен? Ц. ГЕРБ не подкрепяха ли дупнишкият модел? ГЕРБ не подкрепиха ли агента? ГЕРБ направих ли прозрачни разходите и сделките на общината с които загробиха града? Гласувайте за ГЕРБ, щом сте с къса памет.


31 Юли 2011 14:41 | Мили ми Маноле,
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Атака имаше солидни шансове, но само във вида си преди развода. Без М. Попов вие сте само една говорилня.


01 Август 2011 14:47 | до ванката от бараково
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ванка, чета и не вярвам в твойта злоба към Методи Чимев. Аз не съм чула човек от Бараково и Кочериново да каже лоша дума за това семейство. Баща му лека му пръст беше едни от най-честните хора и ръководители някога в завода. Цялото семейство са изключително добри и интелигепнти хора. И аз съм от Кочериново така, че не пиши глупости за какав род са, защото всеки който го прочете вижда, че има злоба в изказването ти, която не е основателна ! В Дупница живея ат 30 години и досега не е имало по подходяща кандидатура. Давай Метка ние сме с теб мойто момче. Хората който сме с теб сме много, такива като Ванката ги има и винаги ще ги има за съжаление!!!


01 Август 2011 15:16 | До Соня
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Драга, че си куха лейка се видя ощте от първото ти изказване във форума. Не се напъвай драга, че ще родиш още някоя простотия !!!! Ти на Чимев не на малкия пръст не си по интелект и образование, но дори праха след него да дишаш ще ти е много !!! А, ако искаш да пишеш във форума не се притеснявай, имаш място тук като единица мярка за простотия !!


01 Август 2011 22:14 | мосат
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

абе тая соня да не е дум спиро


30 Август 2011 01:27 | nqkoi
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ей галоши, запознайте се лично с Чимев и тогава говорете, само знаете да плюете, и още нещо- тази снимка няма нищо общо с него, можете да се надявате да сте толкова стилни и добре изглеждащи- първо трябва да се запознаеш с някой и след това да говориш, за да не ставаш смешник!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар