Зам. губернаторът Г. Баханов взе властта в ГЕРБ в сблъсък с координатора К. Хаджигаев

12 май 2010 00:20   121 коментара   30524 прочита
Георги Баханов /вдясно/ в отлично настроение след победата
Георги Баханов /вдясно/ в отлично настроение след победата


Георги Баханов /вдясно/ в отлично настроение след победата

Водачът в Сандански Ст. Стоев и екипът му свалени след опит за подправяне на списъците с членове, популярният Е. Кехайов-Липита обвини областния лидер, че иска да наложи свои хора и е обвързан с кметове заради бизнес интереси, и го заплаши с Бойко Борисов

Зам. областният управител Георги Баханов, съветникът Васил Клямбов и председателят на Старейшини ГЕРБ д-р Никола Москов отвяха старото общинско ръководство в Сандански начело с досегашния координатор Стоян Стоев и организационния секретар Роза Орманлиева. Г. Баханов събра 58 гласа от имащите право на глас 92-ма делегати. С един глас по-малко бе Васил Клямбов, а д-р Н. Москов получи 51 гласа. Ст. Стоев остана 4-ти с 41 гласа, Красимир Танев - с 33 гласа, Роза Орманлиева получи подкрепата на 31 гербери.

Тиражираният за лидер Крум Аргиров остана последен от кандидатите с 24 гласа. Един от първите трима номинирани ще оглави структурата в община Сандански, след като бъде утвърден от централата на партията в София. Прогнозата на болшинството участници в събранието бе, че новият председател на ПП ГЕРБ в община Сандански ще е зам. областният управител Георги Баханов, който бе и неформалният лидер на партията, след като бе кандидат за кмет на последните местни изобори от ГЕРБ. За организационен секретар номинации получиха Иван Туджаров, Красимир Танев и Иван Данаилов.

Досегашният организационен секретар Роза Орманлиева остана зад борда, като не успя да събере необходимия брой гласове. Събранието, както "Струма" писа вчера, започна с близо час закъснение заради двата списъка, които се появиха по време на регистрацията на делегатите. Куриозен бе случаят с Георги Баханов, който е подал заявление за членство в партията, след като е бил издигнат от ГЕРБ за кандидат-кмет през 2007 г., но не фигурираше в списъка за делегат на конференцията. Неговото заявление с още на 7 кандидати за членове прашясвали в архивните папки на областната централа в Благоевград. Изненадващо те видели бял свят преди две седмици, когато са върнати на общинския координатор Стоян Стоев. Той от своя страна е бил длъжен да запознае с този факт Г. Баханов и останалите забравени заявления на Боби Даскалов, Петър Додушев, Иван Данаилов, д-р Димитър Аспарухов.

Коментарите вчера бяха, че умишлено някой е скрил заявленията, за да се попречи на Г. Баханов да оглави герберите в Сандански. Делегатски карти не бяха раздадени на десетина членове на ГЕРБ, нефигуриращи в списъка, които не успяха да докажат, че са платили членския си внос. Сред тях бяха и трима кандидати за кметове на села, сред които бе Димитър Арнаудов от с. Ново Делчево. Въпреки скандалите и отправените възгласи за оставка на областния лидер Костадин Хаджигаев бе даден старт на конференцията. Началото бе поставено от общинския координатор Стоян Стоев, който откри конференцията.

Две бяха номинациите за председател - на Роза Орманлиева и на Иван Туджаров, който бе предпочетен от мнозинството. Той откри конференцията. Отчет за тригодишния мандат бе направен от Стоян Стоев и бе единодушно приет. Първи въпросите си към общинското ръководство и към областния лидер постави Г. Баханов, който остро критикувал работата на местната структура. Той поставил въпроса за разделението в Сандански. Попитал защо не фигурира в списъка с делегатите и член на ГЕРБ ли е зам. кметът Младен Тимчев. На три пъти Г. Баханов е поискал отговор на въпросите от областния координатор К. Хаджигаев, но той не пожелал да отговори.

Остри критики са били отправени и към организационния секретар Роза Орманлиева защо не се архивират документите и колко е точният брой на членовете на ГЕРБ в Сандански. Конференцията ще се запомни най-вече с това, че старото ръководство напусна залата с наведена глава, водени от областния лидер Костадин Хаджигаев. Крум Аргиров, който бе сред номинираните и с надежда да оглави местната структура, коментира, че работата на новото ръководство ще е доста тежка, защото не трябва само на думи да се действа, а и на дела. Това ще се види на предстоящите избори за президент и за местна власт, заключи той. Стана това, което трябваше да се случи. Явно някои са имали друг сценарий за провеждане на конференцията, но се провали. Радостното е, че младото поколение в ГЕРБ иска промяна и я получи, каза Г. Баханов, който пръв прие поздрави от екскоординатора Стоян Стоев и след това от неговите поддръжници. Д-р Н. Москов каза:

Борим се за една кауза, това, което трябваше да стане, стана. Оттук нататък трябва много пот и кръв, за да върнем доверието на хората в Сандански. Отървахме се от тоталитарното управление в Сандански.

Васил Клямбов бе доста лаконичен: Радостен съм, че успяхме и ще вървим напред.


Още за: Г. Баханов   ГЕРБ   власт   Още от: Политика

Принтирай статия
121 коментара
12 Май 2010 02:03 | до Г. Баханов
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Помогнете на Сатовчанският ГЕРБ там стават ужасни неща . Чакаме подкрепата ви в петък . Велко Давидов е наблъскал списъци на кумонисти , атакаджии, яневци и върли депесари по на 80 годитни помогнете на честните хора от ГЕРБ Сатовча и те да стъпят на краката си като вас . Поздравление и дръжте здраво юздите на Хаджигаев защото прави големи поразии в структорите .


12 Май 2010 06:12 | браво
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

здравите сили отново победиха !на това му викат хепиент !


12 Май 2010 06:22 | ща се бием ли :
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Д-р Н. Москов каза:
Борим се за една кауза, това, което трябваше да стане, стана. Оттук нататък трябва много пот и кръв, за да върнем доверието на хората в Сандански. Отървахме се от тоталитарното управление в Сандански.


12 Май 2010 07:39 | редови
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

стига вече в ГЕРБ всеки членува за някъкав пост. Смешно е !Оронвате авторитета на партията. А на редовите членове какво остана само да обикаляме от къща на къща и да мобилизираме хората да гласуват, а Вие не можете да си разпределите лидерството за какво говорим как ще излезем на избори?


12 Май 2010 07:54 | .
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Баханов,какви действия предприхте по случая - училищната нива ,м.Бански път ,Поленишко землище ???


12 Май 2010 08:02 | безпартиен
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Гади ми се от хора като Иван Данаилов, Д-р Москов и др., които прескачат от партия в партия само и само да се докопат до някаква власт. Е, едва ли с този избор ще стане промяна. Старото ръководство на ГЕРБ в санданскиси беше, чисто кметско, а сегашното е съставено от симпатизанти на НДСВ и др. политически издънки. А, бе УЖАС! Който може да се маха от България и когато останат само държавните служители ще трябва половината от тях да бъдат съкратени, за да излезат и да бачкат, за да изкарват заплатите на другата половина. Няма пари в бюджета и няма да има събираемост, защото няма откъде. По-добре работи без осигуровки отколкото да пълниш гушите на тези дебеловрати държавни чиновници.


12 Май 2010 08:45 | браво
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Браво!Поредната победа срещу левунското говедо -келнера.Хайде сега нека пак да кадруват с онова джудже на ВиК.Тези новите поне са демократи.Но сега предстои по-тежкото.Успех!


12 Май 2010 09:09 | руси
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Д-р Н. Москов каза:
"Борим се за една кауза, това, което трябваше да стане, стана. Оттук нататък трябва много пот и кръв, за да върнем доверието на хората в Сандански. Отървахме се от тоталитарното управление в Сандански." Това изказване говори, че и тия в ГЕРБ не са редовни! Едно време СДС чрез Бакърджиев щяха да вземат властта с "бой", сега ГЕРБ чрез Москов - с кръв...С такова мислне и ГЕРБ ще посрледва съдбата на СДС...


12 Май 2010 09:11 | докторка
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

А, бе, другарю Данаилов що не си седнете на задниците с приятелчето ти Аспарухов. Свършихте що свършихте в НДСВ сега си гледайте пенсиите. Ама нали трябва да интриганствате някъде и да се наместите като пенсионери на топли местенца, а? Издухана работа сте от край време, а сега с напредване на възрастта още повече. Любопитна съм да знам след две години към коя партия ще се насочите?


12 Май 2010 09:15 | към Руси
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Стига смешки, бе. Москов и кръв. Той е винаги с тези, които са на власт. Ако проследите движенито му от партия в партия ще видите, че никога не е бил опозиция като общински съветник. Това ли ще му бъде и занапред борбата и леенето на кръв. Всъщност на последните избори той от коя партия си издигна кандидатурата за кмет?


12 Май 2010 09:16 | Данаилов
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Данаилов колко партии смени бе пич! Ти срам немаш ли бе! То бива алчност за власт, ама това твойто на нищо не прилича - засрами се възрастен човек си, и на театър ходиш...
И ГЕРБ започна да събира "политически проститутки". Да познаем ли докъде ще стигне партията ГЕРБ с такива като Лепита - Явно властта все още се възприема като инструмент за далаверка ...Горките герберчета....


12 Май 2010 09:28 | разбирач
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Като гледам кохортата от общественозначими личности - направо да хванеш ...гората. И тия ли ке ни управляват - Москов, Данаилов, Клямбов, Популярния ЛЕПИТА - що не се засилят всичките и да се трансцедентират в имагинерния си свят....С такава плеяда мушмороци бате Дончо ке изкара още поне два мандата. Да живей посредствеността в ГЕРБ....


12 Май 2010 10:12 | читател
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ако лицето на ГЕРБ са тея простаци мъчно ми е за Сандански .Ше ги видим един друг ше се изядат .Па що се отнася до предишното ръководство си беше много добре проблема идваше от др.место.Какво и да говорат против Аргиров не могат и на малкия пръст да му се хванат ни по образувание ни по интелект ни по нищо ма защото е трудно с простаци да се работи и човека може да се радва че се е отървал .


12 Май 2010 10:13 | гггг
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

андон тотев пак спечели.ако мислите че с туджара и лемпита герб ще спечелят избори в сандански жестоко се лъжете.виж скадърни хора като клямбата и москов комарът в сандански ще процъфти БАХАНОВ ОГЛЕДАЙ СЕ ЧЕ И ТИ ЩЕ ПОТЪНЕШ КОТО ПОЛИТИЧЕСКА ФИГУРА ПОКРАЙ ТЯХ!!!!!!!!!!!!!!!


12 Май 2010 10:17 | ОД
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

ДО ТУДЖАРОВ ЛИМПИТА И МОСКОВ ДРУГАТА ГОДИНА ЩЕ ИМА НОВА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ОРИЕНТИРАЙТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА ЧЕ МОЖЕ ДА Я ИЗПУСНЕТЕ И И ДА ВЛЕЗЕТЕ ПО КЪСНО В НЕЯ


12 Май 2010 10:44 | ББ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Браво на Баханов и ГЕРБ Сандански! В Сатовча също имаше подобна разработка, която слава Богу бе спряна! Сега е време правдата да възтържествува!
А до мекерето- секретарката Мария на Арбен Мимен, която драска всички коментари против Велко- озапти се джанъм, че съвсем нагази лука. Тез врели некипели нема вече кой да ти ги купува, видяхме ви продукцията и що за стока сте всички с вашите производни. Евтините ви машинации прозират от 100км. наглеци такива- атакистите сте вие с подправените фалшиви списъци натъпкни с подводници на дпс! Ще ви запари този път под д... и то яко!


12 Май 2010 10:49 | ред.читател
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

ОООООО каква политическа фигура пък е Бахана бе .То не е важно да сложиш костюма и вратовръзката а да свършиш работа.За липита па без коментар ........
Да земат да си измислят партия дето им подхожда . Е затова немаме и държава от такива като тия


12 Май 2010 11:06 | болен
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ако това са здравите сили в Сандански, тижко ни. Лошо ни чака, лошо. Те вече тези здрави сили като участници във властта не показаха нищо освен перчене, самочувствие без покритие и демонстрации на познанства с височайши особи на деня. Изводът е, че умните хора са отвратени от случмащото се през последните 20 години и всеки се спасява както може. Доста кадърен народ от Сандански изчезна в чужбина. Тук останаха отрепките и лакеите, които като Този Данаилов, за когото пишете прескачат от партия в партия търсейки изгода.


12 Май 2010 11:08 | UREW
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ТОВА Е ВЯРНО


12 Май 2010 11:11 | ет
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

старото ръководство беха по добри тея новите смениха всички партии


12 Май 2010 11:14 | ФИКО
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

да но поне имат опит.знаят как да потънат по безболезнено до появяване на нова партия


12 Май 2010 11:21 | липита
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

какво против мен имате бе.по цял ден се чудя какво да права и хода по партиите .лошо нема.да не мислите че е лесно .и такива като мене требва да има


12 Май 2010 11:33 | до ББ
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Велко пак се прави на Бойко Борисов , в Сатовча има такъв проблем итой е създаден именно от този Велко Давидов който една година е крил списък от 130 провокатори придивно отявлени атакисти и бесепари ,на някой дори е плащал членски внос . В списъка има записани хора на над 75 годишна въдраст които са представени за членове на ГЕРБ . Да проблема трябва да бъде решен много скоро . Атакистите братя искренови и велковата кохорта да бъде изметена така че и помен да не остане от нея .


12 Май 2010 11:37 | валя
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Що плюете по Мария Самарджиева бе , та нали Велко е избра за председател на герб старейшени Георги Самарджиев ай стига толкова сте збъркани чи никой от вас не знае какво прави другия . Психопати .


12 Май 2010 11:48 | Катерина
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Въпреки, че не съм симпатизант на ГЕРБ, пожелавам успех на Баханов. Добре би, било в редиците на Герб да има образовани хора, които са поучили след средно образование, можещи да пишат и да се изразяват правилно, не употребяващи думи, като "ъаааааааааааааааа, са.................", по време на сесия на Общинския съвет. И такива хора, участват в местната власт. Срам, за благоевградчани.


12 Май 2010 11:59 | истински ГЕРБ-ер
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Браво Гошка!!!!
Само така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Успех на теб и на новото ръководство на ГЕРБ!


12 Май 2010 12:14 | симпатизант на ГЕРБ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Много е важно сега лидера ни да обедини знаещи и можещи хора около себе си. Наистина предстои много работа и тичане. За това му трябват кадърни и себераздаващи се хора.
Много е важно в тази предстояща една година до местните избори, местното ръководство на ГЕРБ да акумулира много хора около себе си - симпатизанти, членове, привърженици, поддръжници, да покаже и демонстрира познания, кураж и готовност да поеме управлението на общината.


12 Май 2010 12:15 | СПРАВЕДЛИВОСТ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

УСПЕХ НА НОВОТО РЪКОВОДСТВО НА ГЕРБ!!!! СПРАВЕДЛИВОСТТА ВЪЗСТЪРЖЕСТВУВА!!!!!


12 Май 2010 12:23 | Мария
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Още по-важно е сега Г.Баханово и новото ръководство да обединят всички десномислещи хора в общината и да няма разпръсване на гласовете, както стана на последните избори.
Всички трябва заедно да се изправим срещу сега-действуващата номенклатурна клика на кмета Андон Тотев и да го съборим веднъж за винаги от властта.


12 Май 2010 12:26 | Успех!
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Настъпи време за промяна в Сандански и нейния носител ще бъде ГЕРБ! Успех!


12 Май 2010 12:30 | .
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

според мен, предателите в ГЕРБ трябва да бъдат изключени от партията. как можаха да приемат Мл. Тимчев в редиците ни..., това беше жестока гавра и трябва сега да си понесат отговорността.


12 Май 2010 12:34 | .
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

За тия що откраднаха училищните ниви като нема правосъдие то бог да ги накаже !
За тия що откраднаха училищните ниви като нема правосъдие то бог да ги накаже !


12 Май 2010 12:43 | Силвия
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Баханов, зад теб сме! напред към победата!


12 Май 2010 12:50 | Санданчанин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Всички се радваме за победата на здравия разум в редиците на ГЕРБ! Разбира се, че бе недопустимо подлоги на келнера да бъдат част от ръководството й.


12 Май 2010 13:27 | читателка
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

На всички мога да кажа само едно: Защо сте толкова прости не знам!? Защо вярвате, че нещо може да се промени - всички са в един кюп и целта на всеки е да се докопа до кокала. Не го ли разбрахте толкова години до сега? Баханов е точен, ама не знам дали става за лидер. Май е по - добре да си адвокатства. Крум Аргиров, не знам с какво образование е, но е доста посредствен и елементарен подлизурко. Нали и жена му я уредиха на службичка, що му требва да е лидер. Абе, всички са за бунището, то цялата ни държава е за там.


12 Май 2010 13:41 | Санданска герберка
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Целия материал и форума са апотеоз на партиината партизанщина. Вече бях решила , че е позорно да си партиец , но НЕ! - престижно е още! Затова не Бойко , ами и Господ не може да ни помогне! Нация от партиици! Хаджигаев начело на партизаните! Разбраха , че така е най-лесно , ставаш партиец и получаваш власт и пари! Само чакаме на гърба на държавицата ни , никой не работи,тежко на децата ни!


12 Май 2010 14:24 | делтапланерист
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Цялото ръководство на ГЕРБ Благоевград е от парашутисти- нито един от тях не е избран от жителите на града, а Хаджигаев Неграмотников е най-зле от всички (то и няма къде да намери, някой, който да е по-зле от него де)


12 Май 2010 14:32 | Санданчанин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Браво,Бахане! Дай мистрията на оня измислен герой от Благоевград ,за да си гледа занаята ,а политиката е за образовани хора.С келнери и зидаро мазачи неуспеха е гарантиран !


12 Май 2010 17:04 | данчо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Баханов махна хората на Тотев в ГЕРБ - не мисля, че го е направил без зелена светлина от Бойко Борисов?! Това би трябвало да означава, че на Тотев намаляват шансовете за трети мандат властване в общината. За да има след една година нова власт в Сандански поведението на Баханов би трябвало да бъде последвано и от партииците в СДС, ДСБ, БСП. В противен случай статуквото работи за Тотев....!?


12 Май 2010 17:06 | зизи
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Поздрави на Баханов.....ние сме с теб и ГЕРБ.Но от сега нататък сериозна работа


12 Май 2010 17:33 | най-после
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Айде Келнер, отивай да духаш супата! не успя да купиш мандат на племенника. Вънка си!


12 Май 2010 17:38 | Илияна
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Време е за промяна в общината! Двата мандата на Доньо Тотев върнаха града ни с 20 години назад. На всичкото отгоре това корумпирано прасе до последно се опитваше да подкупи и хора от ГЕРБ, за да си запази властта до живот. е няма да му мине номера. Видя се, че хората искат промяна. На всички им писна от номенклатурно-тоталитарния начин на управление на келнера. СТига толкова!!!
Пожелаваме успех на Г. Баханов и ГЕРБ!


12 Май 2010 17:39 | педагог
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Баханов с теб сме!


12 Май 2010 17:41 | Мира
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Поздрави на Баханов ....ние сме с теб и ГЕРБ. Старото ръководство го сменихме, те били млади, неопитни и се учили в движение, да бе да. На новото му даваме щанс и ако не се справи, и него ще го сменим, докато не се оправят нещата.


12 Май 2010 17:42 | за всички дупелизачи
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ееей, на келнера клакьорите още правят опити да го защитават тук, ..нещастници!
Нека знаят всички Тотеволизци, че времето им скоро изтича, след което ще отидат колективно да му копаят на градината с ябълки, за да се изхранват.


12 Май 2010 17:44 | това е престъпление !!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ivo
улицата,реализирана или не – се тая,тя винаги си е публична общинска собственост и не подлежи на разпоредителни сделки !!


12 Май 2010 17:46 | читател
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Изключително много се радвам за това, че Баханов успя да се пребори с подставените в ГЕРБ пионки на келнера! Браво Георги! За напред трябва да си още по-твърд и непримирим към пагубната и идиотска политика на Тотев. Сега е времето да демонстрирате ти и новото ръководство опозиционно поведение и борбеност. Във вас хората сега трябва да припознаят реална алтернатива на управлението на левунския престъпник.


12 Май 2010 17:51 | ПОБЕДА!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

СЛЕД ВЧЕРАШНАТА ПАРТИЙНА КОНФЕРЕНЦИЯ, ВЕЧЕ СЕ УСЕЩА ДУХА НА ПОБЕДАТА.
ГЕРБЕРИТЕ НАПРАВИХА ПРАВИЛНИЯ И РАЗУМЕН ИЗБОР. ПОЗДРАВИ НА Г. БАХАНОВ И ЕКИПА МУ! МОМЧЕТА, КУРАЖ! САНДАНСКИ НАИСТИНА СЕ НУЖДАЕ ОТ ПРОМЯНА В УПРАВЛЕНИЕТО И ВЯРВАМЕ, ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ!


12 Май 2010 17:53 | ГЕРБ-ер
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Спокойно, всичко, което се проверява в момента по сигнали за корупция и далавери на келнера и екипа му ще даде резултат. имайте малк8о търпение. няма да оставим така нещата.


12 Май 2010 17:59 | депресия
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

От сигурен източник научихме, че Андон Тотев е изпаднал в дълбока депресия след вчерашните събития. Започва да му пари под задника вече. Скоро и страхова невроза ще получи. Кофти е, че още една година ще трябва да гледаме мазната му, противна мутра на кметския стол. Наистина ще е добре ако ГЕРБерите го почнат още от сега и преждевременно прекратят мандата му.


12 Май 2010 18:04 | .!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)


КМЕТЕ ДЪРЖИШ В ОБШИНАТА човек С ПРИСЪДА - ТОВА Е НАКАЗУЕМО !!
Валери Томов, който е експерт в търговския отдел на Общинска администрация - Сандански, беше наказан с три години лишаване от свобода условно и с глоба в размер на 1500 лева по дело за подкуп в Окръжен съд - Благоевград. 48-годишният чиновник е лишен от магистратите да упражнява длъжността в общинската администрация.


12 Май 2010 18:04 | уй за предателите
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Стоянчо- гейчо, Крум Аргиров-тъпиров и Роза Орманлиева - уроспиева също да отиват на ябълковата градина. аман от слагачи, предатели и боклуци.


12 Май 2010 18:07 | Честито!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Георги, поздравяваме те с успеха и ти пожелаваме да изведеш ГЕРБ до управлението на общината ни! С теб сме!


12 Май 2010 18:15 | .
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

За тия служители в Община Сандански що подписват : продавайки подписа си продавате душата си !!
Тотев , ще се измъкне сух с краденото , а Вие ще отидете в затвора !!


12 Май 2010 18:16 | съвестен гражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Здравомислещите хора в града ликуват след тази новина! случилото се показва, че и премиерът, г-н Бойко Борисов е с намерение да издуха Тотев от кормилото в града.
Баханов, генералът е за теб, така че действай смело напред! имаш картбланш да изметеш левунскоселската напаст от Сандански.


12 Май 2010 18:20 | активист на ГЕРБ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Всички служители и чиновници в общината, които са вършили престъпления по служба, под давление на Андон Тотев ще понесат наказателна отговорност. Нито един от послушните мишоци на келнера няма да се измъкне безнаказано.


12 Май 2010 18:29 | Илияна
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Прав е Министър Цветанов да иска нови, специализирани съдилища в Р. България. Бай Дончо отървава до сега решетките благодарение на подкупни съдии, които му пазят задника. Заради корумпираната ни съдебна система такива като келнера безчинстват и крадат безнаказано вече години наред. винаги съм се чудила до сега, как след толкова много подадени сигнали в прокуратурата и заведени дела, Дончо Тотев си управлява най-обезспокоявано вече втори мандат и продължава да си прави далаверите?!?!?


12 Май 2010 18:33 | ха така
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Много ми се ще да видя жалката физиономия на Младенчо Тимчев, дето тетин му го гласеше за кмет на Сандански от ГЕРБ..:))))))))))))
Той горкинкия се надяваше градоначалник да става...


12 Май 2010 18:34 | ...
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ!!!!!!!!!!!


12 Май 2010 18:43 | Нина
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Браво! Успех на ГЕРБ!


12 Май 2010 19:04 | гърмен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не го знам тоя г-н Хаджигаев какво представлява ама като знам кои са му хората в гърменско- визирам директно Ферат Качериев, дано имат и по качествени лидери на областно ниво ГЕРБ-ерите щото на президентските избори ще останат изключително разочеровани и угорчени....


12 Май 2010 19:30 | бягай силвия !!!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

бягай силвия,бягяй тази мутра ще е наследи друга мутричка ,бягай силвия ,бягай !!!!!!!!!!!!
Никай на никого нищо не прави не виждаш ли бягай , дорде си млада бягай !!!!Този град не е твой той е на тези що го украдоха ,наши са форумите !!!!! Бягай силвия, бягай !! Тук неможеш да се развиваш в тази мърсотия бягай !!


12 Май 2010 19:54 | Мутряга
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Баханов...,Баханов...,със тези хора дето си се обградил ще пропаднеш преди да си се усетил.....,а може да излезе нещо от теб!
Ноо.... времето ще покаже що за стока си и ти!


12 Май 2010 19:57 | хахо
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ще понесат наказателна отговорност на куково лято.
Тъпчовци тъпи не разбрахте ли,че Андон Тотев
няма да бъде кмет на общината,единствено,ако
сам го пожелае.С тази опозиция просто няма алтернатива.


12 Май 2010 20:05 | ВРЕМЕ Е !!!
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)


време е ! да се усетят гражданите на гр. сандански ,че с писане няма нищо да се промени !!!…………трябва да излезем на улицата ………….


12 Май 2010 20:20 | машала
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

и са кой ке е следващия кмет


12 Май 2010 20:22 | яз
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

яз


12 Май 2010 20:29 | към хахо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

а ле нещастниче, каква опозиция, като общинските съветници от ГЕРБ в момента са подставените от Доньо нещастници, които на вчерашната партийна конференция издухаха супата.


12 Май 2010 20:30 | към машала
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Следващия кмет на Сандански ще бъде от редиците на ГЕРБ


12 Май 2010 20:42 | Тити
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Отдаааааавна трябваше предателите в ГЕРБ да бъдат изритани от партията. Дълго време тези утрепки мътиха водата в местната структура. Дончо Тотев ги захранваше с парички и изпълняваха неговите поръчки.


12 Май 2010 20:43 | към Г. Баханов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Баханов, сега наистина трябва да поведеш открита опозиционна битка срещу келнерчето и престъпното му обкръжение!


12 Май 2010 21:48 | уникална схема
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тити написа:Дончо Тотев ги захранваше с парички и изпълняваха неговите поръчки.
нищо ново под слънцето. Същата постановка се провежда и от местното величие в Чеча г-н кмета на Сатовча Арбен и мекеретата му сред които директора на горското Пламен, докторицата Ани и ДС агент Ленко Румен Арнаудов па отскоро и Мишо шамара /защото си го търсеше/ от слашен.
Въпрос: Как става така скъпи уважавани ни господа от ГЕРБ та хора като Пламката, които са в момента общински съветници от ДПС и в кандидат депутатската им листа, изведнъж се превръщат в редови членове на ГЕРБ и им се раздават измислени ордени от земеделскиот министър??? Знаят ли бат Бойко или бат Цецо за тез деяния????


12 Май 2010 23:21 | Безпристрастен
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Браво Георги. Знаеш, че има и други като теб. Но внимавай с лизачите и наколенкаджии. Такива 20 години съсипваха държавата, и сега сме на този хал. Къде е от Слащен Юлиян Алендаров-ГЕРБ-ти не си помак, а истински българин и това го знаят честните патриоти , а не ДПС боклуци и нагаждачи. Внимавайте и двамата около Вас ще има ято от лизачи !!!!!!!!. Юлияне, когато ти създаваше структури на ГЕРБ в ЧЕЧА тези ДПС говеда не им е минавало през ума, че ДПС няма да е на власт. Та сега всички се правят на Гербаджии. С лопатата ги изринете и в Сатовчанския регион. Няма значение вярата, а вярата в родината и хората за по-добро.


12 Май 2010 23:50 | към здравите сили
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Лакеите и подмазмачите в герб изглежда, че са болшинство. Не става ясно точно каква битка е водил Баханов, но дотолкова доколкото го познавам той е един безидеен човек, който на.после напипа държавна служба. Познавам и тези около него„ Въртят се, защото очакват облаги. Ако след два месеца на политическия хоризонт се появи друга партия, която хората харесват, тези лидери и симпатизанти на герб ще са кандидати за нейни членове. и за постове. Това се случва сега с Герб.


13 Май 2010 05:29 | партиен форум!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

КОМЕНТАРИ
предстоят строително-ремонтни работи на водопроводите в Лебница, Левуново, Струма, Дамяница, които са ти обещани. Но с новото ръководство няма да ти се случи това !!
ДОСЕГА ФИРМИ БЛИЗКИ ДО ДПС СТРОЯХА И СЪОТВЕТНО КРАДЯХА - СЕГА ЗДРАВИТЕ СИЛИ !!КАКАВ Е РЕЗУЛТАТА ОТ ПРОВЕРКАТА НА ОИБИТА 11


13 Май 2010 06:12 | ПИТАНЕ !!!ПИТАНЕ !!!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)


Баханов,какви действия предприхте по случая - училищната нива ,м.Бански път ,Поленишко землище ???


13 Май 2010 07:55 | ........
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

браво г-н Баханов истината победи...4естито.....дано и в Сатов4а истината да възтаржествува....Велко Давидов е номер едно и основател на ГЕРБ Сатов4а тоитрябва дасие прецедател оспех и на теб г-н Давидов...


13 Май 2010 10:36 | !
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

те ти булка спасов ден


13 Май 2010 11:15 | към питане
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Какви действия е предприел Баханов питате, откакто е назначен на този пост. Ами то се видя - никакви. Ако имаше действие щеше да се види. Това пък логически води до извода, че всички са от едно кутило. Тежко на народа.


13 Май 2010 15:23 | до Баханов
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Баханов отърви се по най бързият начин от новите ГЕРБери. Политически проститутки, и бивши комунистически лакеи нямат право да са там - Туджаров - протеже на Тотев, то не бе БСП , СДС, и всякакви знайни и незнайни партии, данъчен рекетьор №1 и т.н. Липита - смешник и послушко на Туджара. Боби Даскалов - след Мултигруп, 777, гледа пак да се навре до силните на деня. И още куп "ГЕРОЙ" - Данаилов, Москов, Аспарухов..........


13 Май 2010 16:33 | уточнение
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Туджаров отдавна е враг №1 на Доньо келнера. Още откакто Доньо го махна от председателското място на предишния общ. съвет. Междудругото Туджара и най-яростно нападаше Тотев по време на предизборната кампания. Баханов трябва да го използва като оръжие анти-Тотев.


13 Май 2010 16:37 | към Баханов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Георги, действай смело напред и с твърда ръка и не се жалай да атакуваш открито и яростно тоталитарното управление на Андон Тотев. Все още си твърде пасивен в това отношение, а са прави хората като ви упрекват, че в момента сте една мижава и вяла опозиция в местния парламент. Предстои ти напълно да преобразиш физиономията на партията и да я превърнеш в политическа сила №1 в общината. Стягай се за сериозна работа!


13 Май 2010 16:41 | Станислава
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Време е всички десни политически сили в общината да застанат плътно зад Георги Баханов! Само така ще успеем да катурнем келнера от кметското кресло.


13 Май 2010 16:46 | Сома
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Очертава се нова загуба на ГЕРБ с лекета като Туджаров и Москов. Ами онези плужеци Данаилов и Аспарухов. Това каре смениха 4 партии /СДС, НДСВ, КЕП, НВ/ за 3 години- факт незабелязан от будните ГЕРБ-ери. Да не говорим пък за Аргиров, Орманлиева, Стоянчо и Филчев- комуноиди отвсякъде. С тия мижитурки "бай Дончо- келнера", още два мандата може да искара.


13 Май 2010 16:47 | бивш СДСар
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Къде се скри оня психопат Тони Цанев? Заради тоя икрейзил групан, Туджара се провали като политик. Има право момчето сега на поправителен. истина е, че той е най-върлия противник на Тотев.


13 Май 2010 16:50 | Москов - боклук
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Този Москов наистана е голям боклук, при това много прост и зъл човечец. Баханов, дръж на дистанция от себе си такива говна.


13 Май 2010 16:52 | разумно предложение
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Според мен най-добрата кандидатура за кмет от ГЕРБ е Живко Иванов - шефа на бизнес-информационния център. и трябва час по-скоро да бъде обсъдена кандидатурата му.
Това е единствения икономически и правно-подготвен мениджър за общината ни. Кадърен, много способен и читав човек.


13 Май 2010 16:53 | САМО ГЕРБ!
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

САМО ГЕРБ!!!


13 Май 2010 16:56 | келнера на сметището
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

айде келнерчето отива на бунището. там му е мястото.


13 Май 2010 17:04 | За разумното предложение
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Да, Живко Иванов е най-добрата кандидатура за кмет.


13 Май 2010 17:19 | за гражданите -иво
Оценка:
1
 (
1
 гласа)


Хората трупат гняв ,трупат озлобление …и в един момент това ще прелее и ще избие в едно безмислено разрушение.За това е нужно тази енергия на хората да се трасфомира в един законен човешки протест и изграждането на едно законово европейско общество!! където законите ще са за всички !!! Да застанем със запалени свещи пред прокуратурата !! Това тяхно бездействие е престъпление! Да пишем до Министър председателя на РБългария,Главния прокурор ! да не се крием по дупките като мишки . Хора да измезем на улицата !!!
ГЕРБ - поемете този инциатива !! да спрем тоз грабеж !!


13 Май 2010 17:22 | милен
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

За тия що открадтаха парка на гр.Сандански ,като няма правосъдие ,то бог да ги накаже !


13 Май 2010 17:25 | ДО ГЕРБ Сандански
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Господа, дошло е време час по-скоро да стартирате кампания срещу престъпното и крадливо кметуване на лицето Андон Михайлов Тотевл Това лице съсипва и погребва с всеки изминал ден общината ни. Не губете време, задействайте се! Само тогава хората ще повярват във вас.


13 Май 2010 17:27 | Лина
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Баханов не знае ли ,че докато дойдат други избори няма да има и помен от това ръководство. Симпатизантка съм на СДС от самото основаване и не съм си сменила убежденията.За стотен път се уверявам,че всяка нова партия ,която дойде на власт,симпатизантите им са хора кариеристи ,които спазват девиза на бай Ганьо /келепир има само от властта/.Учудвам се на хората,които поздравяват Баханов и ГЕРБ.Има ли за какво? А бе мили хора осъзнайте се и бъдете реалисти.Не очаквайте от такива непрофесионалисти и Бай Ганьовци да ни променят живота към добро!


13 Май 2010 18:05 | сега питане после ритане
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

питане към г-н тотев
какво стана с бившия стопански двор в с. склаве !!!!


13 Май 2010 18:15 | жж
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ей тъпанари сега ще накарате тотев да се кандидатира за още един два мандата и с бастун да ходи на работа .туджара щял да свали тотев вие добре ли сте бе .липита шеф на тотото-в други ден.тотев ще го смените или когато той пожелае или ако в герб изберете наистина кадърни и достойни хора.бате ви бойко не знае какво правите иначе до един ще ви издуха от герб.как може да избирате хора дето са се провалили във всички партии който съществуват до сега и изведнъж те да оправят и градят имиджа на партията ви .баханов така ако продължаваш ще се провалиш


13 Май 2010 19:10 | браво
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

здравите сили отново победиха !на това му викат хепиент !


13 Май 2010 19:33 | браво
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Д-р Николай Москов: ГЕРБ - Сандански беше мъртъв досега !!!!


14 Май 2010 00:33 | до жж
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

единствения разумен избор на ГЕРБ-Сандански в момента е да предложат кандидатурата на Живко Иванов за кмет на следващите местни избори.


14 Май 2010 01:04 | лошо
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Стига с тоя Живко Иванов, бе. Той бил единственият разумен избор за кмет на Сандански. Глурости на тракалета. какво е направил. Краде пари от фондовете и провежда ялови семинари и обучения. Какви са ползите и за хората? Единствено и само за него и компания има екстри. Някакаъв счетоводител, протеже на клана Кременлиеви, който и хал хабер си няма от управление и който ако не се лъжа беше лидер и кандидат за кмет от съвсем друга политическа партия. Кога и той стана член на ГЕРБ" Тия мъже нямат капчица достойнство.


14 Май 2010 08:37 | читателка
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Изобщо не съм убедена, че плазмодият Живко Иванов става за кмет на града ни. Откъде изобщо го измислихте тоя? Не разбрахте ли, че който дойде на власт в началото се репчи и след 3-4 месеца нещата си "идват" на мястото, защото мрежата на крадците и корумпираните в България е много здраво заплетена и няма отплитане. същото се случва с прехваления Бойко Борисов - само празни приказки, безумни идеи за здравеопазване, образование, икономика и прочие. Същото ще се случи и в общината, независимо кой ще е кмета.


14 Май 2010 08:45 | emomaketo
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Спрете да пишете лъжи.Сандански никога не е бил по чист и по красив .Пътувам на всякъде,но нашият град изглежда като истински европейски град. Само злобата,завистта и алчността за власт, и болни амбиции на хора които са политически амортизирани във времето пишат и говорят така. Тоджаров и Карамитов и сие до къде ли ще стигнат? Колко интриги, на кого и защо са нужни? Не си правете труда, защото хората не са слепи.


14 Май 2010 09:05 | към емомакето
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Кое му е европейското на Сандански? Вонящата река ли? Хаоса с паркирането на колите от двете страни на главната улица и на второстепенните? Препълнените контейнери с боклук, които стоят със седмици в крайните квартали? Мръсната вода ли, която тече от чешмите, след като пет пъти беше "откривана" пречиствателната станция? Да изброявам ли още?
За ниво она образование, здравеопазване и т.н. услуги да не говорим. Те се изнасят по страниците на вестника - проблема с Оздравителното училище например.


14 Май 2010 09:57 | любопитен
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

а бе кой е този отзад на снимката


14 Май 2010 13:14 | незапознат
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Кой е? Поредният лакей, който иска власт и държавна служба. Един свестен не видях в компанията нита на Баханов, нито пък на ония другите, предишните. Едни исъщи лица познати до болка с липса на морал, с липса на мъжко достойнство и т.н. И Москов, и Карамитов, и Живко Ивонаво и ... са политически утрепки, които даже не заслужават да ги коментираме. Нека редакцията на вестника направи едно връщане назад във времето със снимков материал и ще ги видите бойци в предните редици на други политически партии.


14 Май 2010 13:59 | демократ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Демокрацията, не означава да се бориш за власт,за да се облажиш,а да подобриш начина на живот на хората в това общество.Баханов,ако искаш да подражаваш на Бойко Борисов дръж приятелите си в кавички по-надалече от ТЕБ.Защото Тотевите бизнес приятели опустошиха всичко.Да не постъпиш като него само хам-ам.Така се вдига кръвно и те гътва месечината.Използвай твърдост в решенията си като г-н Борисов.Успех в чистката.


14 Май 2010 14:20 | гост
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ТОЗИ ФАЛШИВ ГЕРОЙ баханов С 1000 КМ/Ч ДА ЛЕТИ СРЕЩУ ТОТЕВ , НИКОГА НЯМА ДО ГО СТИГНЕ! ТОЙ , КАКТО И ОБКРЪЖЕНИЕТО ОТ ИНФАНТИЛИ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО! ВЕДНЪЖ ЗАГУБИХА СРЕЩУ НЕГО, КАК ИЗОБЩО СИ ВЪОБРЪЗЯВАТ, ЧЕ ПАК МОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ. ТА НАЛИ ЗАРАДИ ТОЯ КУ-КУ ГЕРБ ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ И СЕГА С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ПАК ЛИДЕР ЩЯЛ ДА СТАВА. БОЖЕ,БОЖЕ ТОЯ НАРОД КОГА ЩЕ ПРОГЛЕДНЕ! ОТ КАКВИ НЕГРАМОТНИЦИ МОЖЕ ДА ЗАВИСИ ЖИВОТА В САНДАНСКИ. ПЪЛНО БЕЗУМИЕ, КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИ ТОЯ НАРОД НАЙ-ПОСЛЕ! СРАМУВАМ СЕ, ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ!


14 Май 2010 14:28 | Георгиева
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

г-н Борисов, няма как да огреете навсякъде, но крайно време е да обърнете по-сериозно внимание на герберите си в Сандански. Предишните незнам, но тези, които сега са избрани са пълни нули, палячовци. Тежко му на този град, ако дойде ред такива циркаджии да го управляват! Ужжжаааааас!


14 Май 2010 14:29 | .!?
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Районната прокуратура в Сандански внесе обвинителен акт срещу дупничанина Димитър Демиревски, изпълняващ длъжността инвеститорски надзор при изграждане на обект "Ремонт на приемно здание-гара Кресна". Срещу Демиревски е повдигнато обвинение по член 311 от Наказателния кодекс.


14 Май 2010 15:33 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Борисов не е господ ,ние трябва да изберем достойни хора !


14 Май 2010 16:12 | бульо
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

сандански сандански щом дойде ред бульо да е кадровик в тоя град блазя ви ще прокопсате .тогава и на манци ще му дадем ръководна длъжност редом до бахана.калната душа бульо ще ви направи свиркаджии като него


14 Май 2010 17:06 | ГЕРБАДЖИЯ
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Уважаеми съпартиици, откога хора,който нечленуват в ГЕРБ организация могат да оглавяват организация ?!Накакво ви прилича това ? А ? Иначе сте много активни да обяснявате какво е било предишното ръководство,при положение ,че всички сме наясно с възможностите на новоизбраното.Няма как да искате от нас членовете да работим за загубени каузи.Вицепремиера отреди добра служба на Баханов,но за съжаление не желае да проумее възможностите му като местен политик.Хак да ни е!


14 Май 2010 18:07 | към ПИТАНЕ !!!ПИТАНЕ !!!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)


Какви действия е предприел Баханов питате, откакто е назначен на този пост. Ами то се видя - никакви. Ако имаше действие щеше да се види. Това пък логически води до извода, че всички са от едно кутило. Тежко на народа.


14 Май 2010 18:39 | за г-н Баханов-6 месеца !
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

"Жалбите за злоупотреби от страна на Никола Малчев са получени в Областната администрация", потвърди пред Дарик зам.-областният управител Георги Баханов. Той обаче отказа да коментира конкретни факти, тъй като специализираната проверка на всички документи все още не е приключила.


14 Май 2010 18:59 | браво
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Л. Карамитов: Искаме жив ГЕРБ! Москов: Ние знаем кой е нашият лидер


14 Май 2010 20:42 | лошо
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Лошо, много лошо. Палкът в гр. Сандански наистина се застроява. В момента Емо пирата /бивш данъчен/ и съпруг на Зоя Пачова - ъсветничка от партията на Тотев строи в парка. Докато жена му "брани" интересите на общината той се е сдоби с апетитния имот. Това е пладнешки обир, тежко престъпление, за което трябва да им се потърси отговорност.


14 Май 2010 22:15 | иво
Оценка:
0
 (
4
 гласа)


За тия що откраднаха парка на гр.Сандански ,като няма правосъдие ,то бог да ги накаже !


19 Май 2010 12:33 | ред читател
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Много е удобно да се плюва по старата ръководство.Три год.без офис и без нищо се мъчеха и много хора пречеха и забравиха кой ги возеше за кметски избори и им правеше кампанията .Сега е удобно на чисто на ново и нали сме една партия каква власт е вземена не знам.Вместо да се работи съвместно се плюва ,но не е честно.Но в България няма място за честни хора па камоли в герб.


20 Май 2010 00:32 | лидер на ГЕРБ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ЖИВКО ИВАНОВ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ КМЕТ НА САНДАНСКИ! КАЗАХ!


20 Май 2010 09:25 | читател
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Сън ви лъже, следващия кандидат ще бъде Баханов


20 Май 2010 20:10 | читател
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ветър ве вее ......... Групата на ТОТЕВ си лапа, а вие кметове ми избирате. Като му дойде времето ще видите.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар