За 45 дни ремонтират периметъра на ул. "Малешевска" и "Скопие"

03 април 2012 00:07   3 коментара   6790 прочита


След 1 м. полагат нов асфалт на уличната мрежа в Сандански

Започва ремонтът и на ул. "Малешевска" /под полицията/ в Сандански, която бе разкопана за полагане на водопроводната система, от кръстовището с ул. "Скопие" до магазин "Била". Ще се обособят нови 15 паркоместа пред бл. "Иглика". Площта около блока ще бъде рехабилитирана, съобщи кметът на общината Андон Тотев. Той поясни, че асфалтът, който е разрушен при извършването на ремонта, ще бъде заменен с нов, а след около месец и половина цялата "Малешевска" ще бъде настлана с още един слой асфалт.

Срокът за изпълнение на ремонта е 45 дни.

Предстои да бъдат ремонтирани уличните настилки и да се изкърпят всички дупки в града. Тези, които са резултат на работата на "Рила газ", ще бъдат възстановени за тяхна сметка. Кметът уточни, че фирмата, която ще работи по възстановяването на уличната мрежа е избрана с обществена поръчка. След около месец ще бъде положена нова настилка с машини, като за целта се изчаква да се определи категорично кои ще бъдат улиците и булевардите, през които ще премине ремонтът на канализационната и водопроводната система.

Извършват се планови действия, залегнали в програмата на община Сандански, и опитите да се политизира работата са безпочвени и безсмислени, заключи кметът А. Тотев.


Още за: ремонт   система   А. Тотев   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
03 Април 2012 19:08 | iujkhf
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И коя е фирмата избрана с обществена поръчка?


05 Април 2012 06:22 | !!за горния
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

няма обществена поръчка


05 Април 2012 07:01 | !!за горния
Оценка:
0
 (
0
 гласа)


Сега берем плодовите на безумните решения-изграждането на "Билата"!! някой да не е питал Нас живеещите в блок "Иглика"за изграждането на парко-местата !! а тези с магазините -те няма да имат достъп до магазините !! Кмете от едно безумие -Билата, сега правиш друго - Ние живущите в блока ще бъдем подложени на денонощен шум и тровени с газове от паркиращите колите !Билага като няма места за паркиране да се премести на друго место, а не да и се прави паркинг по нашите прозорци !! г-н Баханов пак си траеш .....и този път успешно .....спри това ново кметско безумие ...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар