Яне Янев: В 8,5-милионен Ню Йорк след атентатите на 11 септември има 30 000 полицаи

19 април 2010 00:20   10 коментара   16342 прочита
Депутатът-републиканец Дан Халоран обяви Яне Янев за гласа на Републиканската партия в България
Депутатът-републиканец Дан Халоран обяви Яне Янев за гласа на Републиканската партия в България


Депутатът-републиканец Дан Халоран обяви Яне Янев за гласа на Републиканската партия в България

В 7,5-милионна България МВР е със 70 000 служители

Републиканската партия на САЩ е с вас, г-н Яне Янев, с РЗС и вие може да разчитате на нас по всяко време, това казал нюйоркският депутат Дан Халоран при посрещането на пиринския депутат и Атанас Семов и Живко Темелков, които са на едноседмично работно посещение отвъд океана по покана на Американския еврейски институт. Халоран обещал да дойде в София след няколко месеца, за да сподели своя опит по конституционно право, общинско управление и провеждане на кампании.

Той е изразил готовност да проведе обучение на кандидатите на РЗС, кметове и общински съветници на предстоящите местни избори през 2011 г. и е предложил на Яне Янев да изпрати млади лидери на партията да участват в образователни програми за обмен, които ще бъдат финансирани от Републиканската партия и Градския съвет на Ню Йорк. Високопоставени политици-републиканци са изразили готовност да бъдат модератори заедно с екипите на РЗС, ако се стигне до предсрочни парламентарни и президентски избори в България. Дан Халоран е обявил, че партията на Яне Янев -РЗС, е гласът на Републиканската партия в България.

В петък българските политици са имали среща с изпълняващия длъжността директор на Агенцията за вътрешна сигурност на Ню Йорк Джеймс Микалик. Преди да заеме този пост, той е бил високопоставен ръководител в централата на ФБР. Срещата ни предостави уникална възможност да се запознаем с предизвикателствата пред сигурността на Ню Йорк след 11 септември 2001 г. На територията на града, в който живеят 8,5 млн.души, работят 30 000 полицаи, което е в пълен контраст със ситуацията в България, където населението е по-малко от 8 млн., а служителите на МВР са над 70 000, сподели впечатленията си по телефона за “Струма” Яне Янев.


Още за: Я. Янев   посещение   САЩ   Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
19 Април 2010 01:04 | от сащ с любов
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

абе яне,хвани се махни некаде и не се показвай повече ,да се излагаш.за какво парадираш ,с някакви измислени депутати и фалирали бизнесмени американци.кой ти обарна там внимание ми кажи бе геврек смачкан???хората от благоприличие и кумова срама се ръкуваха с теб,а ти с тези снимки цял живот,ще се хвалиш.не се прави на циркаджия и стига заблуждава хората.това е все едно да се поздравиш с александър томов.кой го уважава тоя.и ти така.тези са никои там политици.па макар и евреи.последна дупка на кавала са.какво толкова се големееш. мишок. скрии се някаде ,даже най добре в канада иди.еее там на север и си стой там.при мечките.дано некоя мечка те хареса поне за ядене,ако ставаш.и стига с тия платени публикации.пази пари за билет.


19 Април 2010 09:53 | ???
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

В "белите държави" по колко ли депутати имат и какви служебни коли имат ?


19 Април 2010 11:17 | ОСАММА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Браво,бе вече ще успеем щом политиците ни ще се обучават от ДВУпартиина система.РЗС ли е другата алтернатива на ГЕРБ.Ще останат само 2 партии,които обаче нямя да се казват просто Републиканци или Демократи ми ще имат по-сложни имена,но ще упражляват лесно,леко,последователно и отговорно.Не ни трябва център.


19 Април 2010 12:38 | Частник
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Напълно подкрепям , че са много полицаите, че не вършат работа. Нека станат 45 000, но да работят, не да мърсуват и да се скатават. А, знаете ли какви сладки заплати взимат? А знаете ли като се пенсионират колко пенсия и 20 заплати на куп?!! Тези пари са от нас ЧАСТНИЦИТЕ. И тоя ПОЖАРНИКАР-ПОЛИЦАЙ, Бойко, да вземе не да свива разходи, а да увеличи приходите от съкращения. Навсякъде има възможност и даже назряла нужда. Не само в полициа, ами по общинити колко висачи има, ами в Бйрато по труда, ами в Социални дейности, дето просто си проспиват времето, но надницата върви....


19 Април 2010 16:50 | чеч
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Не цапайте вестника със снимките им. Очите ни ще хванат мазоли.
В предния брой - любовника психопат от Кочан!
Днес - Яне - половинката на онио от Кочан, + Башев! Взехте да се вкисвате!


19 Април 2010 17:04 | Сандански
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Свириш ли и навън?


19 Април 2010 17:55 | Митко
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Хехе,
Бай Ганъо тръгна из Америка-та :))
Хахаха
Още един циркаджия :)))
Ама още не го знаят оттатък океана:)


20 Април 2010 00:51 | казано честно
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

прав е, но това важи за цялата ни държавна администрация- трябва качество, а не количество. По-високи заплати за по-добри специалисти и реформи, че май не сме мръднали от време оно!


02 Май 2010 22:35 | gemaletoM s.Ribnovo
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Познавам Еврейте.Как се захванаха със нашето Яне не мога да повярвам.Ужас.U hara.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар