Яне Янев се развихри в битката за председателското място в ОБС! РЗС хвърли ръкавица: Синански беше срам за Сандански!

28 ноември 2017 10:39   14 коментара   19247 прочита


Срам, който сега схемаджиите в ОбС искат да превърнат в позор, като изберат за лице на местния парламент – задник, независимо дали е известен само с това, че го наричат плейбой или бивша софийска мутра

След като преди дни, председателят на ОБС Сандански Г. Синански, депозира оставката си с лични мотиви, съветниците се готвят за избор на нов председател. Днес от РЗС декларираха, че издигат свой човек за поста и ще водят политическа битка, за да победят в името на гражданите на Сандански. Ето декларацията на РЗС без намеса :

Оставката на Синански е поредно доказателство, че управлението на община Сандански е безлично и безпомощно. За повече от две години председателя на Общинския съвет не взе публично отношение по нито един обществено значим проблем на Сандански, не се изказа нито веднъж по нито един важен за жителите на общината въпрос, не дръзна поне веднъж да направи забележка на кмета или неговите чиновници пред съвета. Мълчеше и по неволя четеше или по-скоро мрънкаше по текстове, за които единственото нещо което знаеше е, че трябва да бъдат прокарани на всяка цена.

Наистина Синански беше срам за Сандански. Срам, който сега схемаджиите в Общинския съвет искат да превърнат в позор, като изберат за лице на местния парламент – задник, независимо дали е известен само с това, че го наричат плейбой или бивша софийска мутра. Абсурдно е след оставката на Синански да има нов председател от същата клика, която използва абревиатурата на управляващата партия за далавери, от които ГЕРБ скоро предстои да се разграничи от формулата София през гара Плоски до Кулата гейт?!?

РЗС както до сега така и за напред няма да участва в каквито и да е схеми по модела Тотев – Котев защото считаме, че това е вреден за гражданите и общината стил на управление. Ще имаме наш кандидат за председател на Общинския съвет и ще водим политическа битка до край, за да победим в името на нашите съграждани, които очакват далеч по-добро бъдеще за Сандански., казват от партията на Яне Янев

Припомняме, че по повод напускането на председателя кметът Кирил Котев заяви, че с този акт не бива да се злоупотребява и драматизира, тъй като Синански е заявил намерението си да напусне поста много отдавна, уморен от ангажиментите си. Още с всътпването си в длъжност Синански заяви, че няма да е за дълго, каза кметът Котев. Ще съобщим, кои са кандидатурите за председателския пост.

Петя Георгиева

14 коментара
28 Ноември 2017 11:29 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Георги Батев за баланс между клубовете по интереси. Поне да не ставате за смях по Югозапада.


28 Ноември 2017 12:16 | Ха
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Тоя пък откъде изпълзя отново ? Мислех, че вече е умрял и е освободил народа от тегобата да слуша идиотиите му


28 Ноември 2017 13:12 | Пит бул
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

От пепелта...


28 Ноември 2017 13:13 | Стоян
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)

Яне Янев не ги остава на мира тези мошеници. Браво


28 Ноември 2017 13:20 | Стоян Ангов
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Как бе Гошката ще стане председател! Та той не знае да работи с компютър! Едвам чете, има едно кирливо средно образование! Ние можем само да правим далаверки! Вече до гуша им е дошло от нас и на кметове и на служителите в общината! Ама ако стане е. е. е.! Ще видите тогава до къде ще стигне ГЕРБ!


28 Ноември 2017 17:22 | Котьо Тотев
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Я, Наколенкаджията се появи отново! Досега мишкуваше някъде и изведнъж, бам Декларация. И какво сега, ще почнете пазърлък с доскорошните ортаци на Кмета ВМРО, Кольомалчевите марионетки и още някой друг свобден електрон с уклончиви ангажименти. Накрая, нищо! До следващата декларация.....


28 Ноември 2017 18:27 | Иво Манолев
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Защо и Киро мишката не си подаде оставката за да се освободи Сандански от тези крадливи кърлежи?


28 Ноември 2017 19:26 | onufrii
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Синански беше МЪЖ, а не "тръстика"да се огъва спрямо "вятъра"!!! Краваря, ще сложи "кравичка" да е "живо" СТАДОТО!!!


28 Ноември 2017 19:42 | Попов
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

А тоя е срам за мъжкото общество


28 Ноември 2017 20:47 | Иван
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Само в цалим


28 Ноември 2017 20:53 | Румбата
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Жоре ти си брат но внимавай с кирчо не е чист човек


29 Ноември 2017 09:16 | Бай хОй
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

А какво стана с ..."Аз ще уволня Б. Б. "????
този цалимски селяк нещо много на сериозно се взел, чак иска и ние да му вярваме.


29 Ноември 2017 09:37 | без думи
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Всички сте маскари. Всички сте там за да усвоявате пари. Защо не уведомихте гражданството, че във водата има нафта, защото има спукана тръба в пречиствателната? Защо си играете на управляващи? С порсто око се вижда, че всички сте невежи, че крадете като за последно, че свалихте кожата от гърба на бедните хора.


29 Ноември 2017 12:38 | тамерланд
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

БЕЗ ПАРТИИ ТЕ УБИВАТ ЧОВЕШКОТО У ЧОВЕКА




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар