Яне Янев предложи на изключения от ДПС кмет на Рибново да оглави РЗС в община Гърмен

16 март 2010 00:22   50 коментара   21532 прочита
Я. Янев
Я. Янев


Я. Янев

Пиринският депутат е на мнение, че идва освобождението на Родопа планина от Доган, и признава, че бъдещата му невеста не е от Пиринския край Поиска венчавката да се отслужи от Неврокопския митрополит Натанаил

Вратите на РЗС са широко отворени за изключения от ДПС кмет на село Рибново Мустафа Абдиков, ще му предложа дори да оглави общинската организация на партията ни в Гърмен и ще го включа в делегацията ни за Израел в края на април, за да се опитаме заедно да привлечем инвестиции за този район, това каза вчера пред “Струма” депутатът Яне Янев.

Няма да позволя от главата на кмета на Рибново косъм да падне, РЗС ще бди над него денонощно, зарече се още депутатът.

Както “Струма” писа, Абдиков бе изключен от партията на Доган, защото на националния празник на България Трети март посрещна Яне Янев в Рибново. Ето какво още каза по този повод лидерът на РЗС:

Случилото се на Трети март е нов етап от развитието на етнополитическите процеси в най-новата история на България, отзвукът от това събитие в Рибново още дълго време ще е обект на дискусии и остра политическа полемика, той ще доведе до обрат на доганизацията. Неслучайно ДПС са предприели този отчаян ход с изключването на кмета Абдиков, защото усещат, че т.нар. им бастиони се пропукват по начин, който е непознат през 20-годишното Доганово робство. Убеден съм, че смелият ход на кмета на Рибново ще му донесе занапред много граждански и политически дивиденти и ще го утвърди като новия естествен лидер на освободените от Ахмед Доган Родопи. Аз считам, че той има качества и потенциал да е следващият кмет на община Гърмен. Предупреждавам депесарските деребеи от Гоцеделчевско да свалят мръсните си ръце от кмета и да спрат с натиска върху почтените българомохамедани от региона, защото РЗС има потенциал и възможности да брани всеки свой член и симпатизант и да нанася силни политически удари срещу всеки, който се опита да задуши свободния глас на хората в Родопа, Пирин и Рила.

На въпрос на “Струма”, че историята заприличва на романа “Време разделно” и дали в тази връзка огласената при Иван и Андрей новина, че му предстои да се ожени, не означава, че планира ритуалът да е в Рибново. Лидерът на РЗС отговори:

Когато му дойде времето, ритуалът ще бъде по каноните на Българската православна църква и ще помоля Неврокопския митрополит Натанаил да ме венчае, а това няма да е в Рибново. Яне Янев дискретно повдигна малко завесата около бъдещата му невеста с уточнението, че тя не е от Пиринския край.


Още за: Я. Янев   РЗС   М. Абдиков   Още от: Политика

Принтирай статия
50 коментара
16 Март 2010 08:10 | Сериозен
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

ГЛУПОСТИ.
В ХОД Е НЕОВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС.ЯНЕ ЯНЕВ БЪРКА АНТИДОГАНИЗАЦИЯТА СЪС РАДИКАЛНА БЪЛГАРЩИНА КОЯТО Е РЕЦИДИВ ЗА ХОРАТА ОТ РИБНОВО.ЗА ДА ПОКАЖЕ ЧЕ Е РОДОЛЮБЕЦ ЯНЕ Е ГОТОВ ТАМ ДА ОТКАРА И ВЛАДИКАТА.ЯНЕ ЯНЕВ, НАВСЯКЪДЕ Е РИТАН,И ЗА ТОВА Е ГОТОВ ДА НАГНЕТИ ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ САМО САМО ДА Е ПОД ПРОЖЕКТОРА.ИНАЧЕ ПРЕДАТЕЛИ ИМА МНОГО, КОИТО СА ГОТОВИ ДА ПРОДАДЪТ ПАМЕТТА НА РОДА СИ ЗА 30 СРЕБЪРНИКА.


16 Март 2010 08:16 | Българин
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Яне,с твоите глупости напоследък,ще забъркаш някоя междуетническа каша,че ще те вкарат в затвора.Изпълнявай си предишните обещания,не се бутай в тези райони.Остави тези работи на службите.


16 Март 2010 08:25 | саша
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Ане Янев не е Яндрею Башев той се занимава с нагнетяване на етническата обстановка . Пример днес 17 часа в с. Рибново . Ще сложи въжето в средата на площада ще нареди своите от едната страна и тези които той не харесва , мислят по друг начин и не удобряват политиката му от другата страна на въжето и ще ги насъска един срещу друг. Според сценария ходжите ще ги анатемосат , ще им викат неверници и кяури и се моля само дано този безумец Башев не доведе до пламване на искрата . моля се за всички жители на село Рибново Бог и Аллах да ги закрилят и вразумяват . Божие наказание за виновните за алчните за власт за двуличните , за маниполаторите за доносниците които ни правят техни жертви


16 Март 2010 08:28 | оо д
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

бих предложил на кмета абдиков ако се откаже от дпс да потърси контакти с ппгерб това е партията която варви нагоре иште бъде добър ход само герб


16 Март 2010 08:35 | Сериозен
Оценка:
21
 (
25
 гласа)

ЯНЕ ЯНЕВ Е ГОТОВ ДА ДОКАРА И "МОСАД" В РИБНОВО.НЕ САМО НЕВРОКОПСКИЯ ВЛАДИКА НО И ЕВРЙСКИ РАВИН ЩЕ ОТКАРА ТАМ СТИГА ТОВА ДА МУ ГАРАНТИРА ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ПО ИЗВСТЕН.
НА ПРАКТИКА ЯНЕ ЯНЕВ РАБОТИ ЗА БАШЕВ.ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ЦЕЛИ НА ХОРАТА ОТ РИБНОВО ДАМИ БЪДЕ ОТНЕТО ПРАВОТО НА ГРАЖДАНСКО УЧАСТИЕ КАТО КОРЕКТИВ ВЪВ РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ КОИТО ПЪК БАШЕВ Е ЗАБЪРКАЛ.ЯНЕ ЯНЕВ СЕ ОПИТВА ДА ПРАВИ ЦИРК, ПРИ КОИТО
САМИТЕ ОЛИГАРСИ СТАВАТ ПО СИЛНИ И НЕДОСЕГАЕМИ.МИСЛЯ ЧЕ СПАСЕНИЕТО И ОТ ДВАМАТА Е В МЪДРОСТА НА ХОРАТА ОТ РИБНОВО.


16 Март 2010 08:52 | Граничаря
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Ако беше по времето на бившата ДС,досега щеше да укроти и Яне и др.предатели и интриганти,крадци и мошенници от прехода,политици и служители на сп.служби които работят за чужди държави и т.н.На сегашнште служби им се бъркат политиците и не могат хората да си вършат истинската работа както знаят.До сега се запази междуетническият мир,но сега е опасно от настроения подклаждани от политици,външни емисари и разни заинтересовани хора които плащат това да стане.Българино не се хващай на играта на такива хора и се уважавай с всеки с когото живееш в Родината ни,както и всеки с българина.


16 Март 2010 09:44 | ..
Оценка:
27
 (
33
 гласа)

Като няма информация от ДАНС се предлагат други атракции..сватби,кметове от ДПС, Натанаил и пр.Тези заигравки не са безобидни.


16 Март 2010 09:50 | спец коментар
Оценка:
24
 (
28
 гласа)

яне и агента на дс башев са опасни за обществото.те нагнетяват етническо напрежение .башев и яне никой не ги харесва,само манипулират хората от района. отидете в рибново да чуете башев какво ще плещи в 18 ч.днес.с яне са един дол дренки.


16 Март 2010 10:28 | Лудото
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Янев видя,че разумните хора не го поскрепят, даже от партията му вече трима депутати го напуснаха, а той трябва да търси начин да се задържи и единствения начи е да привлича вниманието чрез Рибново, даже в Израел ще се представя като либерал,въпреки,чее консерватор , като сочи за пример,че в делегацията има и мюсюлманин,селският о....р , с него ще си мие лицето пред света, горкичкият селски......... то бива бива марионетка,но пък чак толкова,пази боже. Яне сключи съюз с мюсюлманите и ще търси лигитимация копирайки Ахмед Доган. Яне толкова ли няма вв цялата община Гърмен един свястен българин та на помак ще даваш властта?


16 Март 2010 10:29 | до asa
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

аз предлагам друго, да го направим МЮФТИЯ НА РИБНОВО, ИЛИ ПОНЕ ИМАМ. АХ ЯНЕ ЯНЕЕЕЕ КАДЕ СИ ТРЪГНАЛ НЕЗНАМ


16 Март 2010 10:34 | ....
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Да те си стиснаха ръцете със селски кмет,ходжата лизбииков го посрещна,може и колега да му стане


16 Март 2010 10:35 | от мен
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

не бе той яна янева знае какво прави, първо го нарича талибани сега пак ходи при тях да им се мазни,май верно трябва да го обрежат та да стане един от тях,тогава вече и той може да се кандидатира за мястото на Башев


16 Март 2010 10:42 | Сериозен
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

до "Лудото"
- ЯНЕ ЯНЕВ НЕ Е НИТО ЛИБЕРАЛ, НИТО КОНСЕРВАТОР.ЯНЕ ЯНЕВ Е УЛТРА РАДИКАЛ, ФРАКЦИОНИСТ ОТ ВМОРО.НА ПРАКТИКА ТОЙ ПРАВИ ЕФТИНО ПОЛИТИЧЕСКО ПОРНО СЪС ВАШИЯТ "ГЕРОЙ" - БАШЕВ.ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, ВИЕ НАРОДА ОТ РИБНОВО, И ЧАС ПО СКОРО БИЙТЕ ШУТА НА ТЕЗИ ПОКВАРЕНИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО ВИ ОБЪРКАХА ЖИТИЕТО НАПЪЛНО.


16 Март 2010 10:47 | от али до сериозен
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ТИ ПАК ГОЛЯМ РАЗБИРАЧ ИЛЕЗНА БЕ, КАТО НЕ СИ В ЧАС НЕДЕЙ ДА ПИШЕШ ПРОСТОТИИ


16 Март 2010 11:23 | Помака
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Шоуто на местните и националните политриканти продължава с пълна !
Вай си, на бедният Помаклък по тези села, те величията ще се пооправят и разберат някак си!


16 Март 2010 11:29 | ННЕОБВЪРЗАН
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

този абдиков преди три години беше избран за кмет от партия лидер след това стана член на дпс сега отиде при янето пълен боклук незнае какво прави


16 Март 2010 12:11 | *
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Маноле,пак ли ще разлаваш свойте дресирани помияри в Рибново.Скоро не си им хвърлял мръвка,занеси им нещо.Защо не си останеш завинаги при тях ,там ти се чувстваш най -добре,само да не забравиш кучката Ванга за да краси кучкарника.


16 Март 2010 12:28 | :
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Спрете,опозорихте цялото село,то бива простотия ,но вече минахте всички граници.Това на друго място не може да се случи,затова всички които търсят някаква изява идват в Рибново,защото само тука има почва за такива простотий.Те ни насъскват ,после си отиват,а на нас остава само огромната омраза в душите ни.Виште каква омраза е посята между ходжите,между даскалите даже и между роднините.Това е тяхната цел ,,разделяй и владей.Ако я няма тази омраза ,ако го няма това разделяне ,тези псевдо вождове нама да имат поле за изява.


16 Март 2010 12:56 | мистър
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

: написа:Спрете,опозорихте цялото село,то бива простотия ,но вече минахте всички граници.Това на друго място не може да се случи,затова всички които търсят някаква изява идват в Рибново,защото само тука има почва за такива простотий.Те ни насъскват ,после си отиват,а на нас остава само огромната омраза в душите ни.Виште каква омраза е посята между ходжите,между даскалите даже и между роднините.Това е тяхната цел ,,разделяй и владей.Ако я няма тази омраза ,ако го няма това разделяне ,тези псевдо вождове нама да имат поле за изява.
ха-ха-ха ... е добре задай си въпроса защо това се случва точно там--- защото имате много глупаво население ... и са податливи на такива провукации иначе и аз не харесвам янннннеееееееее


16 Март 2010 13:01 | Сериозен
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ПРИЗОВАВАМ НАРОДА НА РИБНОВО ДА ПОДКРЕПИ БАШЕВ, МАКАР И БИВШ АГЕНТ.ДА ИЗЛЕЗЕ НА ПЛОЩАДА И ДА ДАДЕ СВОЯТА ПОДКРЕПА.ИДЕЯТА Е ДА СЕ СПРЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ЛУМПЕНИЗАЦИЯТА НА РИБНОВО ОТ ИСТЕРИЙТЕ НА ЯНЕ ЯНЕВ, КОИТО С ТОВА СЕ ОПИТВА ДА НАВАКСА ДЕФИЦИТНАТА МУ МЪЖЕСТВЕНОСТ.СЛЕД КАТО СЕ ОСПОКОЯТ НЕЩАТА, ТРЯБВА НЕПРЕМЕННО ДА СЕ ПОИСКА ОТЧЕТ И СЪОТВЕТНО ОСТАВКАТА НА БАШЕВ.ТОВА Е СПАСИТЕЛНАТА ФОРМУЛА НА ДЕЙСТВИЕ И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ТОВА ЩЕ ЗАПАЗИ ДОСТОЙНСТВОТО НА НАРОДА НА РИБНОВО.


16 Март 2010 13:16 | Манол Таласъмов
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Стига вече с тия месали бе.Те ли са най важните в държавата.


16 Март 2010 14:25 | Избирател
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Пълно е с политици-проститутки в България.Хамелеони и предатели.Няма смисъл да коментираме.Предават идеи, партия, Народ, избирателите си-за пари и мядто на топло.Не им вярвайте и това е.


16 Март 2010 15:12 | БЕЗСРАМИЕ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Престаете бе глупаци не виждатели че вече започнаха да ни се подиграват. Замислете се малко.Който е из Башев да излезне тази вечер и да ог подкрепи който не е да си отиде в кащи и да легне да спил.
СТАНАХМЕЕЕЕ ЗАА СРАААМ


16 Март 2010 15:26 | реалист
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

сагласен сам с "БЕЗСРАМИЕ" наистина е така


16 Март 2010 15:42 | неврокоп
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Яне не изневерявай на онио от Кочан! Ще те разлюби!


16 Март 2010 16:47 | оо д
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

тази вечер ште епоредната опера или по точно казано ди я на господина от дс ипростия народец ште ракопляска но итои не знае зашто това ште е подигравка с паметта на хората загинали по време на възродителния процес в които знаем и агент манол е очасник както много други като майор си ов к н ар цки и наи различни старшини например гу ов итака нататак аза пияното офе да не говорим но наро като народ ли е да му ядат ла та


16 Март 2010 17:34 | знам
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Яне да не бъзика хората и да казва ,че белката е от друг регион . От нашия е и от село което започва с буквата К. Момичето е много точно и работи по София .


16 Март 2010 18:43 | фасула
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

предлагам Башев да даде на Янето дъщеря си, тя и без това си търси нахасен мъж /а не миячка-пенсионер/, да се сватосат, да родят десет деца да ги разселят из чеча и след 40 години ще имаме нова държава на Балканите със сигурност....


16 Март 2010 19:00 | ПОМАК
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Помаците за сега са били все използвани и експлоатирани от тези управляващи политически партии и българските и турската, тъй като си нямат собствена партия!
Колоко и да е криво на някои, без да го подкрепям до момента, но Янето не е бил в управленците!


16 Март 2010 19:06 | До ВЕНКО
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

В МИНАЛОТО ХОРАТА ОТ ЧЕЧА СА ЖИВЕЛИ 50 ПЪТИ ПО-ЗЛЕ ОТ СЕГА И СА БИЛИ ТОЛЕРАНТНИ ПО МЕЖДУ СИ.
ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА МОЖЕ ДА ИМ Е ИЗЯЛА ПАРИТЕ,НО НЕ ИМ Е ИЗПИЛА МОЗЪЦИТЕ!!!


16 Март 2010 19:22 | баш ПОМАК
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

"Помаците за сега са били все използвани и експлоатирани от тези управляващи" - ами нали последните 8 години на власт бяха хората на Ахмед Доган, те какво направиха за нас. Даже в някои отношения нанесоха повече щети на помаците отколкото кумонисти и демократи заедно


16 Март 2010 20:50 | Petar Ivanov
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Аз харесвам Яне Янев, много удари му нанасят управляващите, но му пожелавам да се задържи, не мислете, че всички атаки срещу него са случайни, разрови много мърсотия и каза много истини. А истината минава през три етапа, първо й се присмиват, после я отричат яростно и накрая всички я приемат за очевидна.


16 Март 2010 22:18 | .!.
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ей манолета нещо не Ви стана митинга. Гостите нещо не дойдоха а? Какво ще правите плакатите сега?


16 Март 2010 22:28 | ахмед апашев
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

какви гости само- бай Митьо от осиково /тракториста/ който едно време свали звездата и полумесеца на долната джамия когато я затваряха комунистите, сега на кортулуш барям в рибново. Башеви изгъзици...


16 Март 2010 22:35 | 111
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

какъв митинг само ряп, кануш, паланзите и всички овчари, а гостите- Митко Дедьов кмет от БСП и Ибрим Даргутев- безработен дебренец, не ми стана ясно какво искаше да покаже Манол с това????? И защо от ДПС нямаше никой??? Нали много го иска Доган, мажоритарния кандидат


17 Март 2010 00:48 | саша
Оценка:
91
 (
93
 гласа)

тази мече бе крахът на т-н Ахмед Башев. Дори и областният лидер Ведат Хюсеин не уважи мероприятието му 1 година след ареста в ДАНС. Два чада биха търани и зулни на площада а той горкият посърнал чакаше дано поне Муса Палев да дойде та да го отстрами ама никой не го бръсне вече . Това показва че ДПС за изборите отново ще се разграничи от него и ще предложи друг кандидат за кмет на общината . Знаете ли какво каза Башев тази вечер за да събуди за пореден път съжалението на хората от селото " Кмета Абдиков докара в делото ни смъртният ни враг Яне Янев който ни закара с Бошнаков в ДАНС" и какво значи това щом на Башев и Бошнаков някой е смъртен враг то той трябва да е враг за всички хора от Рибново . Митинга започна с молитвата на другия мъченик Мурад Бошнащ . Първво молитва към Аллах после от същите усти огън, жупел илъжи


17 Март 2010 00:54 | .....
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Преди митинга и ДПС и Башев бяха предупредени да внимават какво говорят на хората , Башев е вече бита карта . Освен решетки и раиран костюм нищо друго не го очаква. Алиосман Имамов ли ще дойде да го спасява или да каже добра дума за него дето го оплюваше по най- грозният начин после на изборите застана до него и му се мазнеше все едно нищо не се е случило . Могат ли според вас от ДПС да забравят как Башев насъска паретата си да бият бившият министър Джевджет Чакъров, Алиосман Имамов, Весат Хюсеин и др. които също заклейми да не ходят в Рибново . Това са действия на луд човек така че спрете да му подръжавате .


17 Март 2010 01:08 | Милен Цветков
Оценка:
143
 (
145
 гласа)

Горкият Башев!! Сокола му взе откраднатите от община Гърмен пари и му намаза ските . Сокола не оставя и лев открадната пара от кметовете и своите на които усигури бизнес и им даде карт бланш да крадат . Прибра им всичко като отчисления за партията за изборите и за лична благодарност към него . Башев скъпо си плати и затова че Доган му позволи да се кипри до него по митингите и за това се плаща при него той какво си мисли плати си и за рекламата която му направи ДПС като го издитна за мажоритарен кандидат . Даде им парите , избра им Муса Палев и Алиосман Имамов и го гвърлиха на кучетата . Така се постъпва със всички предатели . Дано да го е осъзнал че не може да прави повече политика с Дъргутев , Куйбишев, Балдев и бай Митьо от Осиково . Прелъстен и изоставен това най боли нали т-н Башев ????????


17 Март 2010 01:20 | osik
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Кажето му на Яне да не обижда мюсюлманите ,като казва БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИ- такъв термин не съществува ,или ако съществува то е по-причина на някакъв неграмотен езиковед !!! Има БЪЛГАРСКИ МЮСЮЛМАНИ , МЮСЮЛМАНИ С БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО и т.н. Запомнете го: :МЮСЮЛМАНИ !!!!!!!!!


17 Март 2010 07:13 | външен
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Господа,всеки коментира от своята камбанария,а има един основен въпрос?:Да живеем по добре и като нормални хора? Не упреквам и не оправдавам Яне Янев,той е политик и неговата работа е да прокламира своите идеи,да търси съмишленици и т.н.! Това което е станало в Рибново,този бастион на фанатизма и сепаратизма е една бяла ластовичка,че местната общност е прозряла измамата на Доган и ченгетата от ДС-Башев/Манол/,на ибрекчиите от БСП,СДС,ВМРО и сегашните Гербери! С тези хора трябва да се говори и работи по човешки,да се чувстват като свои в България,а не като свои сред чужди!
Башевщината вън,ченгетата в пандиза!


17 Март 2010 07:52 | венция
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

егати смотаните истории суупер сте смешници.... Зависта е на всякаде цялото село се чудят от каде да изкарат един лев да си вземат хляб а те се занимават само сас глупости... кой на кого е стиснал ръката и кой кого какво.... Смешници


17 Март 2010 09:51 | :
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Срам и позор,мурад до човека ,който събори звездата на джамията.Огледахте лисе кои сте,агенти ,възродители ,това сте вие.Как си представяте нормален депесар да стъпи до вас.Търсете си пак партия ,и най -добре е при дедьов вБСП там е и скребашкия козар.А на следващия митинг на трибуната ще бъдат вече Кануш,Ряб ,Мутето Цънг.иподобни високопоставени помияри ,само че ги изкъпете на Манол в басейна ,щото много вонят.


17 Март 2010 10:00 | `
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Вичко свърши.краи.Ставате смешни.


17 Март 2010 11:33 | наблюдател
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Каква циркова програма е имало пак в Рибново, аз сега разбирам! Може ли така да излагате и унижавате хората от Рибново. Престанете и се заемете със сериозните проблеми на хората, за това, за което са Ви гласували доверие!


17 Март 2010 12:49 | ...
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Башев,тъпо копале не разбра ли ,че си политически труп и всеки бяга вече от тебе .ДПС за пореден път те унижи,а сега накъде пак в БСП ли , не става ,време е да идеш при своите в Атака ,там най ти приляга.Ще гониш рибанския кмет, ха ха ,да не го изпревариш.
Няма го Аршинков,няма ги комунягите да те покриват,скоро ще даваш обяснение на бате
Бойко,а ти знаеш ,че при него такива демонстрации на всенародна любов не вървят.Това беше твоята цел ,да демонстрираш,,внимаваите ,че ако ме пипнете тези /приматите/ ще ме бранят, ще има размирици".Време е да разбереш, че пред тебе има два пътя или лудницата ,или пандиза.


17 Март 2010 13:20 | ?
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Срамота. Срамота. Срамота. Срамота. Срамота. Скрийте се вече някъде ,вие може ли да живеете без скандали.Мислете как да помогнете на хората ,защото те за това ви избраха.
Стига с тая вражда.Уредете им работа да си нахранят децата, а не им промивайте мозъците.Даите добро образование на децата им, утре да живеят по -добре.Не ги капсулирайте ,не ги затваряйте втози измислен ,рибански свят.Защо искате ,вие да сте добре ,а те да са прости и невежи.Защото не е във ваш интерес,простия човек по лесно се
управлява.Рибанци искайте от тях да оправят улиците искайте работа, а не да ни превръщат в гето и да ни отклоняват вниманието с тяхните боричкания.Не вървете като стадо след тях ,а заемете гражданска позиция,като умни хора На времето тичахме след бащите им ,сега след тях.Един човек управлява ли много той става диктатор,а това не е добре за самите управлявани.....


17 Март 2010 13:21 | ...
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Площада беше фул. За кво ни е Алиосман Измамов! Аре бягай, че идват па избори и тогава пак ше го.....


17 Март 2010 19:43 | палеолог
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Уважайми Рибновци,стига да Ви лъже и ползва за лични "финекииски" цели вашия Манол Палеонтропов,биите му дуспата на изборите,пратете го при неговите господари Аршинков,Вл.Димитров,Г.Юруков и останалите ченгета от ДС в небитието! Доган и кликата му са същите,които Ви предаваха по време на ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС!?...


17 Март 2010 19:57 | до :
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Доган да си помисли,хората не са с него а с Башев,които не вярваха снощи си взеха петте пари. Имаше повече хора от колкото на митинга на Янев в София. Това е началото на новото разбиване и този път ако Ведат Хюсеин не се качи на влака,ще загуби и общинския съвет на Гърмен. Тези които са губили са свикнали няма страшно ще се оплачат,ще резервират Делтата,ще чакат при мачо и накрая бити тихомълком беш към вкъщи, а там озверята женичка поча отново да го бие и бие щом не знае той. А Мурад застана до човека до когото застава и в петъчния намаз, но явно този който го е писал не идва на джамиятаза да види или пък шейтана му пречи или пък самият той е такъв.


18 Март 2010 00:51 | татарль
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Ей чеченци ,не ви ли е срам да се страхувате от тия Башев и сие ,от тоя доносник и мръсник,който се прави на герой?Нима езабравил какво е правил с хората агент Манол.Егати и проскубания мушморок!Ами този простак Ведат Хюсеин от буково дере дето се пише на "лидер".Знае ли съдържанието на тази дума?Докога ще ги търпим такива говеда като него да злоупотребяват с трудолюбието и добрината на хората?Вижте освинените им физиономии ,какви герои са?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар