Яне Янев черпи за 10 години РЗС: Само нова конституция може да изпрати посттоталитарната държава в историята

11 декември 2015 13:01   74 коментара   15117 прочита


Точно преди 10 години на днешния ден Яне Янев и екс конституционният съдия Георги Марков заедно с над 1000 свои привърженици в зала „България” учредиха партия „Ред, законност и справедливост”. Фундамент на програмата бе идеята за рестарт на посттоталитарната държава (форматирана порочно от БКП, ДС и техните производни) и приемане на нова българска конституция.

България няма как да излезе от мъртвата хватка на мафиотския преход, ако не строши оковите на старата конституционна рамка, гарантираща просперитета на няколко групировки и мизерията на цял един народ, прогнозира още в учредителната си декларация РЗС.

Сега, след цяло десетилетие, все повече партии, граждански организации и личности подкрепят идеята на РЗС за радикална конституционна реформа. Тя е възможна само и единствено ако се проведе референдум (за който РЗС получи подкрепата на над половин милион души) с въпрос „Желаете ли свикване на Велико народно събрание за приемане на нова конституция”.

Всякакви други опити за конституционна реформа са бутафория, мимикрия и фасадна демокрация.

РЗС ще продължи да отстоява тезата си, докато обществото узрее и тръгне по пътя, който води към преучредяване на държавата в трета българска република.

Честита годишнина РЗС и г-н Яне Янев! Екипът на Struma. com ви пожелава от сърце! Дерзайте към нови политически върхове. Бъдете там, където никой друг не може да бъде, защото вие доказахте - РЗС винаги е била факторът, с когото са се съобразявали останалите в политиката, а лидерът ви Яне Яне не позволи никой да брули и хули партията ви. Следвайте вашия път и бъдете здрави в очакване на политическата зрялост на обществото, когато политици като вас ще бъдат високо оценени. Успех и още много десетилетия в политиката на България!


Още за: Я. Янев   зала   привърженици   Още от: Политика

Принтирай статия
74 коментара
11 Декември 2015 13:17 | ЧЕСТИТО
Оценка:
2
 (
28
 гласа)

Яне Янев е номер едно


11 Декември 2015 14:27 | Гражданин на община С-ки
Оценка:
4
 (
24
 гласа)

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ПП РЗС !!


11 Декември 2015 14:45 | La Bella
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

Г-н Янев, пожелавам на вас и целият ви екип още много успехи, бъдете живи и здрави и само напред!!!


11 Декември 2015 15:00 | !
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

яне защо мълчиш ??
за незаконните продажби в община Сандански -това са измами ! що мълчиш ....що мълчиш !?!що мълчиш ?!
Сделките с земеделски земи не са нито тъмни, нито светли, просто са незаконни и прокуратурата трябва да се самосезира или някой трябва да я сезира !! В случая става въпрос за организирана престъпна група .....като се почне от удостоверенияа !!! че,
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами !и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски земи..


11 Декември 2015 15:08 | Сандански
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

САНДАНСКИ НАПРАВИ НАЙ - ДОБРИЯТ ИЗБОР НА ТЕЗИ МЕСТНИ ИЗБОРИ КАТО ГЛАСУВА ЗА РЗС, НО УВИ МАФИЯТА В САНДАНСКИ ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ НЕ ПОЗВОЛЯВА НА ХОРАТА ДА НАПРАВЯТ СВОЙ СОБСТВЕН ИЗБОР!!! ЯНЕ ЯНЕВ НАПРАВИ НАЙ-ДОСТОЙНАТА КАМПАНИЯ, КОЯТО НЯКОГА Е ПРАВЕНА В ГРАДА!!! ТОЧНО ТАКЪВ ЧОВЕК НИ ТРЯБВА!!! УСПЕХ ЗАНАПРЕД НА ПАРТИЯТА И ОЧАКВАМЕ ДОБРИ НОВИНИ !!


11 Декември 2015 15:51 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

95 % от проектите минават през фирмата на архитект Биляна Тумбева което е де факто на гл. архитект Васка Терзиева. Това което става в общината на нищо не прилича.
Ако искаш да ти мине проекта трябва да е правен от служител от техническа служба .Такава страшна видима корупция никога не е имала и такова страшно бездействие на Прокуратура – в всичките и разновидности районна, окръжна, главна не сме вижда ли? докога гражданите на гр. Сандански г-н КОТЕВ ще са подложени на такъв страшен корупционен натиск.
ВИЕ КАКВО ПРАВИТЕ .....??
Държите още Тотевите пенсионери на ясла ....това ли е очакваната промяна от гражданите на Сандански, толкова афиширана преди изборите ...просто с тия хора ..не става ! те не трябва да са там ...те там стоят да прикрия Тотевиге кражби ...
Та за това гласувахме за ГЕРБ .....това не е морално ... дори е престъпно !!
Прави ще се окажат, тези които казваха, че Вашия избор за за Кмет ще е свързан с замитане на кражби на общински имоти .....


11 Декември 2015 16:40 | за г-н КОТЕВ
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

За Кмета КОТЕВ !!
Това е рекет над гражданите !! какво правиш !! това е рекет !!!!
Защо НАП не провери дейността на главния архитект на Община Сандански и свързаните с нея фирми. Да се провярат какви проекти минават през общината, кои фирми са ги изготвили - тези фирми какви данъци са платили .Публична тайна, че на ІV етаж кипи трескава неправомерна проектанска дейност под ръководството на гл. архитект-тия хора просто не си гледат служебните задължения. Неправомерно се използват чужди печати !!!От там идва и това кьораво подписване на явно завишени сметки. Явно тия хора се използват само за подписване и от там при евентуален пробив в системата за грабеж и разпределяне на откраднатото-тия хора да отидат първо в следствието, после в прокуратурата, а от там в съда и може и в затвора, а кукловодите ще се отидат да си управляват заграбеното и да раздават акъли!!! Докога община Сандански ще е зона свободна за прилагането на всякакви корупционни практики !!! Докога.... КОТЕВ


11 Декември 2015 16:46 | за Кирчо !!
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

ТРЯБВА ДА ИГРАТ ТОЯГИТЕ, ИНАЧЕ УПРАВИЯ НЕМА ...и нема да има ...това трябва да е акцента на днешния и утрешен ден !!
Кмета от ГЕРБ г-н Котев втора седмица нищо не прави, поне да изкара на яве, некои от тотевите зумуми ..нищо
Държи още Тотевите пенсионери на ясла ....това ли е очакваната промяна от гражданите на Сандански, толкова афиширана преди изборите ...просто с тия хора ..не става ! те не трябва да са там ...те там стоят да прикрия тотевиге кражби ...КИРЕ тия хиени ке те изручат !!
Та за това е гласувахме за ГЕРБ .....това не е морално ...долно и незаконно !!


11 Декември 2015 17:05 | за Кмета КОТЕВ !!!!!!!!
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Този Тотев юнак Павел Стойков е част от имотната мафия, затова Тотев го пази -много знае и много мърсотии с общинските и орските имоти е вършил, но Тотев си отиде и он ке изгорори ... яко ..и у града место няма да се намери..... що пари е взел от хората, сега ще трябва да ги връща ...и в затвора може да иде ...вечно няма Тотев да го пази .....
Всеки който е дал пари на това Тотево мекере да знае, че е излъган ! това което прави е незаконно ! обърнете се към прокуратурата ! защитете интересите си и оня господин началник на кадастъра у Благоевград да не се прави на утепан и он требва също да го отнесе !! след като знае, че този човек работи и е назначен у община Сандански - защо и пуска негови работи ! това е конфликт на интереси ! господин ТИМЕВ - същия на втора инстанция има и присъда за конфликт на интереси това що правите е престъпление !
Ваше задължение е да сезирате прокуратурата господин Тимев ...
ПАК МЪЛЧИШ кмете ! защо ..защо ! защо държиш осъден човек в общината .


11 Декември 2015 17:53 | МИТКО
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

ЯНКЕ, СЕГА С МУТРАТА СЪЗДАЙТЕ ПАРТИЯ СПАРТАКУС И ДВАМАТА СТЕ С ОБРАТНА РЕЗБА И ВСИЧКИ П..... ЛИ ЩЕ СА ВИ ОСНОВА, А ОКОЛО БУДА Е ПЪЛНО С ТАКИВА !!!!!


11 Декември 2015 18:49 | за Кмета
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

за г-н КИРИЛ КОТЕВ чети !
В отговор е постъпило писмо с вх. No С - 266#2/22. 10. 2013 г . / л. 17-19 от делото/, в което се сочи следното – Павел К. Стойков. на длъжност„главен експерт“ УТ дирекция „УТИП“, община Сандански, в качеството си на член на Общински експертен съвет, възползвайки се от служебното си положение и близостта с главния архитект, внася за одобряване и гласува инвестиционни проекти, изготвени от фирма, в което дружество е съдружник и управител.


11 Декември 2015 18:52 | !
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

с. Склаве - за Костадин Станоев от с. Склаве !!
Оставиха го Вихрен да открадне 30 дка от стопанския двор - с фалшива клетвена декларация ! Поповчева керка не одеше по дела да може Вихрен да открадне този златен имот .
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА Госпожице ПОПОВЧЕВА ! защо прокуратурата мълчи .....та не ти повдигне обвинение .



11 Декември 2015 18:55 | питай !! защо ?!?
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 04. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 25. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 16. 12. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя К. на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 27. 01. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител. Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 10. 03. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашков
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява
представител.
защо ??? бе джанам Кмете?? не одиш ! Поповчевата керка що не оди и она


12 Декември 2015 00:17 | ?????????????????????????
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

неизпълнено решение ! Разпореди проверка !!
Решение №238/01. 12. 2005 год. на Общинския съвет –Сандански отностно прекратяване съсобствеността между община Сандански и нас. на Димитър Патронев на основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСА, чл. 36, ал. 1, т. 1 от ЗОС и чл. 36, ал. 1 т. 1 от Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, Общинския съвет реши :
1. Дава съгласие за прекратяване на собствеността, чрез доброволна делба, между община Сандански и нас. Димитър Патронев в УПИ V и УПИ VІІ в кв 32 по плана на гр. Сандански, като в дял на Община Сандански остава УПИ VІІ с площ 280 кв. м и за нас. на Димитър Патронев УПИ V с площ 350 кв. м, като уполомощава Кмета на Община Сандански да сключи договор за доброволна делба.
2. В случай, че не се постигне съгласие за доброволна делба, съгласно т. 1 от настоящето решение ОбСъвет упълномощава Кмета на Община Сандански да предприеме съответните действия за делба по съдебен път.


12 Декември 2015 00:21 | кмете,
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

какъв е този винен бар в градската хигенна минерална баня ! кой му разреши на тая тотева подлога Пасков да прави там винен бар ! защо г-н Кмете не разпоредиш проверка !
спазва ли се проекта ? там трябваше да има бръснарници и фризьорски салон ! какви са тия дивотии ...тоя проект кой го контролира ...Още со идването на ГЕРБ на власт започна бездействието .....защо г-н КОТЕВ не разпоредиш проверка ...?????хигенната баня трябва да си остане такава ...., тя има социални функции ! с билети от 10-15 лева кой ке се баня вашта мама ? това е безумна мутренска архитектура !
господин Котов що не пратиш проверка ...? с тия що имаш общо ! тия смениа господарите ! много съм възмутен, а ти г-н Кмете ..?


12 Декември 2015 00:23 | за кмета,
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

НЕ ИЗПЪЛНЕНО РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ
Решение №108/30. 06. 2003 год.
Относно:Взимане на решение за опазване на общински имоти
На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, Общинския съвет
Реши:
1. Задължава Кмета на Общината да предприеме съответните действия за запазване /възстановяване/ на следните имоти :
- Сградата в която до 30. 04. 2003 год. Беше настанена Общинската администрация
-Свободната площ зад упоменатата сграда плюс постройката /старата кметство/ представяваща общо 4 305 кв. м
-Паркинга /около 1 000 кв. м/ находящ се под ГУМ
2. В срок до 30. 07. 2003 год. Кмета на общината да уведоми ОбСъвет-Сандански за стореното, като приложи съответните искове и други документи, удостоверяващи действия от страна на Общинска администрация, в противен случай да му бъде потърсена отговорност.


12 Декември 2015 04:46 | за кмета,
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

КОТЕВ, показа, че не иска да се бори с корупцията....




12 Декември 2015 05:10 | Стоян Стоянов
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Кирчо, е част от модела Тотев и със това, че е веке е станал Кмет е за да прикрие кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание ...
Жалко, много жалко за град Сандански. Управлението ще продължи по модела "Тотев", но с ново лице..... Кирчовото !
Всичко крадливо Тотево е по местата си ....залегнало и чака сигнала атака.... за нови золуми ...и Кирчо пак си трае ...това е предателство спрямо хората гласували за ГЕРБ ! за какво ги държиш тея пенсионери това е престъпление ...долно държание.. г н КМЕТЕ ОТ ГЕРБ !! тия хора са участвали в тотевите престъпления и защо и държиш !! хората взеха да с усещат ....за грешния избор !
Разпореди одит .....г-н Котев да се види кой що барал .....
Разпореди проверка защо държиш осъдени служители в общината .....
Защо нищо не правиш .....
защо замаза тези кражби по проекта за базиликата .....
защо ??!?! защо !?!?


12 Декември 2015 05:19 | за г-н Кмета КОТЕВ чети
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Трябва да се направи проверка на една група чиновници който близко са стояли до Кмета Тотев - някак си доста бързо забогатяха с подписването на документи които и те знаят че се краде нагло общинска и държавна собственост и завишени сметки по обектите които строи общината !! голяма част работят за частни фирми в ущърб на интересите на общината!! с едната ръка се подписват като общ. служители с другата като представители на частни фирми - конфликт на интереси .
С заплати от по 400-600 лв. как се купуват такива имоти ..
Учередителен договор Днес 26. 04. 2002 год. -между - 1. Кирил Блажоев Данаилов Адрес София, кв. Бръбница-1, бл. 550, етаж 4, ап. 79 2. Таня Иванова Илиева - София, ЖК "Люлин", бл. 513, вх. В, етаж 9, ап. 35. 3. Павел Кръстев Стойков - Сандански, ул. ""Илинден" 18 се сключи настоящия договор за учередяване на дружество с ограничена отговорност.
Наименованието на учереденото по силата на този договор дружество е "ТОП ГЕО с ограничена отговорност или съкратено "ООД"..


12 Декември 2015 06:02 | за г-н Кмета
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Какви компенсации трябва да плати община Сандански при прекратяване на договорите с ЛАФКА .....защо г-н Котев не излезете с открито лице пред гражданите ....защо ....??? някой е сгрешил или .....?!?!?! нещо друго... тия договори кой ги е състави, кой ги е подписал ....защо се криете как миш ...кой е подготвил тези престъпни договори подписани от г-н Кмета ТОТЕВ .....г-н Котев това ли е откритото Ви лице към избирателите !?!?! защо всичко се опитвате да покриете ...

ЛАВКА ПРЕД ГРАДСКАТА БАНЯ ОТВОРИ ШИРОКО ВРАТИ ГОСПОДИН КМЕТЕ КОТЕВ .....защо заблуждаваш гражданите, че правиш нещо ...лавка работи ...мини да си купиш цигари, вестник и т ...н .....и защо не излезнеш пред гражданите и кажеш толкова мога, толкова правя ..това е по достойно, а по достойно е да си одиш .....со време ...явно не ставаш за кмет ..


12 Декември 2015 06:05 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Към всички родолюбиви организации !
Да се съберем пред Областта в Благоевград !
Да изкараме тая долна гербажииска мишка от ОБЛАСТТА ! да го натоварим в колите и в с. Кръстилци !
Да го накараме да изпие един галон вода от тая радиоактивната що са пили тия хора !
ТОВА СА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ !!
ДАВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ - ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЪБЕРЕМ .....ПРЕД СГРАДАТА НА ОБЛАСТТА В БЛАГОЕВГРАД ..
РЗС би ли подкрепи ли една такава форма на протест .....бездействието на областния управител минава всякакви морални и законни норми !
Идете поне по един стек вода отнесете на тия отровени хора -българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи....


12 Декември 2015 06:20 | ПЕТРИЧ !!! съд
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

за сградата на съда -това е измама Да и тримата са съсобственици и управители на дружеството, но само Данаилов има лиценз. Дружеството е получило разрешение въз основа на неговия лиценз. Заявлението, обяснителната записка и скиците проект трябва да бъдат подписвани само от него. А графологичната справка установи по безспорен начин, че положените подписи в т. нар. разработка за изменение на КК не са негови, а са положени от пълномощника на Дончо и Павел Стойков .
Учередителен договор Днес 26. 04. 2002 год. -между - 1. Кирил Блажоев Данаилов Адрес София, кв. Бръбница-1, бл. 550, етаж 4, ап. 79 2. Таня Иванова Илиева - София, ЖК "Люлин", бл. 513, вх. В, етаж 9, ап. 35. 3. Павел Кръстев Стойков - Сандански, ул. ""Илинден" 18 се сключи настоящия договор за учередяване на дружество с ограничена отговорност. Наименованието на учереденото по силата на тозиэ договор дружество е "ТОП ГЕО " с ограничена отговорност или съкратено "ООД". Кмете Котев твои служители са забъркани в имотни измами


12 Декември 2015 07:54 | за Кмета
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Държиш в общината хора замесени в имотни далавери ...


12 Декември 2015 08:51 | старогражданин
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Удавихте с пействане и този форум. Темата е 10 години РЗС. А от снимката се вижда и другата тема:Ще го има ли и в бъдеще "Герб плюс". И всичкото това води до огромната тема... Нова Конституция. Ще я има ли? А покриването на всичко с местните проблеми чрез многократно пействане е път на никъде. Думанье.


12 Декември 2015 09:05 | .
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

за старограданин
водата си тече в с. Кръстилци .... всичко продължава да с замърсява .....става радиоактивно ....нищо неее мърда почнаха и хора да измират от рак ...всичко с потулва ....ния новите са кат ония старитее ..... и господ мълчи


12 Декември 2015 10:16 | старогражданин
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Не си въобразявайте, че Вие с пействането сте тия, които ще решат проблема Кръстилци. Вашия протест отдавна е стигнал до моето сърце. Пък и не само до моето. събра се и допълнителна информация, активира се и допълнително внимание. И всички НИЕ сме до тук. Бисер Михайлов пое личен ангажимент по времето, когато някои се още чудеха дали да си развалят хатъра с Тотев. Не само на Вас Ви омръзна голямото чакане. Но проблема ще бъде решен на ниво Кмет-Областен управител. Ако не можете да изчакате този момент-обърнете се към Путин или арменския поп.


12 Декември 2015 10:32 | .
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

народо измира .....на никой не му пука ....само даскало рие ..
с. Кръстилци


12 Декември 2015 12:37 | !
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

за старогражданин

Заповедта на ДНСКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила !защо не се премахва !!!
за циганите у с. Гръмен може за радиоактивния водопровод не може, докога мафията у Сандански ще по силна от държавата ! къде е областния управител ! къде е, защо още тоя човек стои в областта .
ЗА ЦИГАНИТЕ от с. Гърмен закона може да се изпълнява за Тотев и Гикенски не може !
Заповедта на ДНСКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила ! защо не се премахва ????


12 Декември 2015 12:39 | за Кмета -ти знаеш кой ??
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

защо държиш осъден човек в общината ?????


12 Декември 2015 17:44 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

направи нищо .....може и да е грешно .. ти нищо не правиш ....? защо стоиш в общината ....ако продължаваш нищо да не правиш то хората ще те изхвърлят от общината ..Кмете Котев твои служители са забъркани в имотни измами !!мълчиш ...????? какво прави тоя човек в общината - какви услуги ти е правил ...
3. Павел Кръстев Стойков - Сандански, ул. ""Илинден" 18 се сключи настоящия договор за учередяване на дружество с ограничена отговорност. Наименованието на учереденото по силата на тозиэ договор дружество е "ТОП ГЕО " с ограничена отговорност или съкратено "ООД". ...защо не разпоредиш проверка ....кой общински служител стои зад фирмата ЕТ Кирил Данаилов ..докога ще се правиш на ни чул ни видел....


12 Декември 2015 23:24 | с.Левуново !!!!!!!
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Със сигнал с наш вх. № 94С-00-25/14. 02. 2012 г., подаден от Стоян Стоянов, се изисква от Областния управител на Област Благоевград извършването на проверка относно Решение № 144/1992 г. и № 147/1992 г. на Общински съвет Сандански и участието на община Сандански в „Лев Бобър” ООД.
Сигнали със същите твърдения са подадени до Областния управител на област Благоевград с вх. № 94-АП-00-8/28. 09. 2009 г., с вх. № 94С-00-80/06. 04. 2009 г. и вх. № 94С-00-9/05. 02. 2010 г.
С оглед гореизложеното и на основание чл. 124, ал. 1 от АПК отказвам да разгледам така подадения сигнал, тъй като същият е подаден по въпрос, по който има решение на административния орган надлежно съобщено на лицето със съобщение с изх. № 94С-00-9 (1) /11. 02. 2010 г. С настоящият сигнал не се представят нови факти и обстоятелства поради което същият не следва да се разглежда.
Така се откраднаха 7 дка общинска земя, бог да ги прости !
разпореди проверка г- н Кмете ....защо ни що не правите, това е кражба !


12 Декември 2015 23:27 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

г-н Йорданин докога ще прикривате престъпленията на гл. архитект на община Сандански !!
това е строителна авария, а Вие какво правите .....правите се на ние чул ни видел.....
НАРЕДБА № 1 ОТ 16 АПРИЛ 2007 год. ЗА ОБСЛЕДВАНЕ НА АВАРИИ В СТРОИТЕЛСТВОТО
Издадена от Министерството на регионалното развитие и благоустройството
Обн. ДВ. бр. 36 от 4 Май 2007г., изм. и доп. ДВ. бр. 28 от 28 Март 2014г.
Глава първа.
ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ
за кмета на Сандански !
Съобщение
заради свлачище затвориха достъпа до две заведения и автомивка до Новия санаториум в Сандански !
Кмете, там нищо не е затворено - човек ке умре там ! тогава ли ке се размърдащ ...
Емо Пирата подкопа ската /насипа/ и той тръгна да пада и сега спиране няма ! това е едно голямо недомислие ! и пак виновни нема да има ....
ЗАЩО НЕ разпоредиш проверка - общината там е закопала 25 хиляди общински пари за проучване ...наши общински пари за да се прикрият золумита на главния архитект !!! защо .....? бездействието ВИ е престъпле


13 Декември 2015 08:17 | caнданчанин
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

. ми нищо чудно, че това се случва. Ние тичахме и гласувахме да избираме младото момче, новото, енергичното, да се променат нещата, пък то излезе старата песен на нов глас. Троа Кирчо да се стега и да ги изрита тия дърти хиени от общината, че иначе и на него ще му се стъжни живота.
Май Янето ще излезе прав, като ни разправяше за Котев – Тотев се тая, ама ние се подигравахме.....


13 Декември 2015 10:06 | старогражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

И аз се ококорвам около 4 часа, сутринта, но влизам в интернета след като съм осигурил доброто утро на семейството. Това и предопределя ежедневния ми тонус поне до обяд. На тези години трудно се издържа повече. Но да стана рано и да се юрна да пействам за1001-ви път-опазил ме Бог. А коментарът на санданчанин от 08, 17ч. е върхът на постижението на един елементарен селски тарикат. Не им омръзна да пишат и да си вярват.


13 Декември 2015 15:31 | Георги Станев
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Янчо го е шубе да се изкаже по промените за съдебната власт в конституцията, за който сега става въпрос, но си говори за някаква нова конституция по принцип.....


13 Декември 2015 17:23 | старогражданин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Нямам спомени дали Янето е бил участник в"оня протест" против сегашната Конституция, но на снимката присъстват голяма част от "палатковия лагер" преди много години. С тези хора няма какво да говорите за сегашната суета по върховете на държавата. Присъствието на Премиера, а и Близнашки подчертава дискусионния характер на тази среща. Полезно е.


13 Декември 2015 23:15 | Г-17
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Общото между присъстващите е, че стоят мирно пред пееф..... Редно е да се уважават началниците!


14 Декември 2015 05:01 | за старогражданин
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

за старограданин
водата си тече в с. Кръстилци .... всичко продължава да с замърсява .....става радиоактивно ....нищо не мърда почнаха и хора да измират от рак ...всичко с потулва ....тия новите са кат ония старите ..... и господ мълчи, що мълчи... нещо да направиш !


14 Декември 2015 05:44 | за старогражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

какво значение имат тия срещи за хората дето ке изпукат по с. Кръстилци, какво ??!


14 Декември 2015 09:18 | старогражданин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Отговарям по ред на боцкащите. Всяко заиграване с Пеевски се санкционира къде повече, къде по-малко от избирателите. Има го в Дупница, не може да го няма и в Сандански. На тези избори някой видя ли РЗС като коалиционен партньор на Герб в Сандански. Вие преценявайте естествено ли е това. Феноменът "Кръстилци" е плод на Вашата обществена среда. Това чудо в Дупница не може да се случи. Поне на ниво:Кмет е невъзможно. Това не е малко. Без външна намеса не Ви виждам. Скоро ще разберем до колко ще бъдат ефективни усилията на Бисер Михайлов. Приятна седмица!


14 Декември 2015 09:35 | !!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Бисер Михайлов - нищо не предприема !


14 Декември 2015 09:56 | старогражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Без негово разрешение не мога да коментирам мерките, които предприе още в ранна пролет. Предполагам, че и той вече може да напише роман за Кръстилци. Нито ще ми го даде да прочета, нито се натискам за това. Сигурно има елементи от националната сигурност.


14 Декември 2015 10:05 | !!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

народо измира ...ако това е елемент на националната сигурност според Вас, за мен е национално предателство !! и за таквиз присъдата е една ..


14 Декември 2015 10:17 | старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Пийте си вода от водоноската и чакайте изход. Ако е било толкова лесно решението- до сега да се е случило. След занаятчийското решение на Гикенски се търси съдействието на поне две страни за намиране на трайно решение.


14 Декември 2015 10:26 | !!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

пием си ..но пуснаха пак водата ...и сичко става се по радиоактивно ...измрехме,
Бисер Михайлов - си го побара


14 Декември 2015 11:22 | старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Много сте ми далече за да имам на 100% реален поглед върху нещата при Вас. Предполагам, че водопровода е бил така прекъснат, че с една вадичка между тръбите е възстановявано "водоснабдяването" за радост на всички потърпевши. Потърпевши бизнесмени. Жителите на Кръстилци са само фон, до който ВСИЧКИ са ограничили "общественото" внимание.


14 Декември 2015 11:34 | !!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

пак го пуснаха


14 Декември 2015 14:45 | старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Палите ми главата с информация, която не мога да потвърдя. При Вас всичко е възможно. А при нас... същото. Отивам да се разходя по нивите, поне ще изгоря малко плевели...


14 Декември 2015 16:09 | .
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

с. Склаве - за Костадин Станоев
Оставиха го Вихрен да открадне 20 дка от стопанския двор - с фалшива клетвена декларация ! Поповчева керка не ходеше по дела да може Вихрен да открадне този златен имот .
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА Госпожице ПОПОВЧЕВА ! защо прокуратурата мълчи .....та не ти повдигне обвинение .
Решение № 278/07. 08. 2007 год. на Окръжен съд Благоевград
за ответника община Сандански по жалбата не се явява представител ! Не изразява писмено становище .....
Решението подлежи на обжалване в 14 дневен срок от съобщението на страните пред ВАС на РБ. Същото не е обжалвано е е влязло в законна сила на 21. 12. 2007 год.

ЗАЩО не разпоредиш проверка г-н КОТЕВ на този случай ! бездействието Ви г-н КОТЕВ е престъпление ! престъпление и спрямо хората гласували за ГЕРБ !! това е престъпление


14 Декември 2015 17:30 | господин кмете,
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Разпореди проверка


14 Декември 2015 23:27 | санитар
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

До "кмете"
А, бе пич мършав, ти наясно ли си с темата? В така наречената хигиенна баня се баняха на дотация малкото останали без вода цигани. каква бръснарница, ти в кой свят живееш? Къде се е чуло и видяло бръснарница от 20 години в Европа? Това, че вместо общината.. т. е. аз и гражданите на общината да плащаме за издръжка на такава мърльотия на пъпа на Сандански е дошъл един човек и за определени години притежание внася в общината пари, вместо тя да харчи си е пичовска постъпка! Ха остани си със здраве и дано не ти се наложи да се баняш в такава баня, като досегашната!


15 Декември 2015 00:27 | за санитар
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

това е мутренска архитектура ....няма баня ...къде е банята ..нарушен е договора и той трябва да бъде прекъснат ..


15 Декември 2015 06:47 | за за санитар
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

прав си


15 Декември 2015 07:06 | за за за санитар
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

много си прав


15 Декември 2015 11:37 | старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Било е време, когато си е заслужавало да бъдеш водач на хотелиерите, да им плащаш членския внос, ТИ да осъществяваш международните контакти в обстановка на безвремие и безхаберие. Нататък Вие ще стигнете и до концесията за банята. Ще се получи една хубава топка за... Цветанов. Но в коя врата ще я изстреля....


15 Декември 2015 11:42 | .
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

концесията за банята е престъпление .....и Кмета трябва да я разтрогне ..


15 Декември 2015 12:32 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Предполагам, че е по-интересно Пасков да я разтрогне.


15 Декември 2015 12:57 | .
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кмета е длъжен да я разтрогне ..


15 Декември 2015 16:29 | !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

за Санданчани !!
това с паркирането просто няма как да се реши-построиха се огромни сгради без гаражи и ли с гаражи които не се ползват по предназначение -станаха складове и т. н...
тези хотели що се построиха трябваше да имат и съответните парко - местта..... ама не ....улиците за това интензивно движение станаха тесни ! терени за създаване на паркинги няма, всички терени общински се изпокрадоха и се изпродадоха на хора на Тотев !
защо КМЕТЕ, не се провериш как се открадна паркинга под ГУМ от бившия съдя Илия Янев.
Сега новото ръководство що не се заинтересува .....поне от кумова страна ..
защо Кмете държиш тая лисица секретарката Матеева ..е па толкова нема ли млади хора
с тия ли ще правиш промени ...Какво чакаш ...?????
Разпада на ГЕРБ ще тръне от Сандански ! хората с тояги трябва да излезат ! да Ви изгонят !


15 Декември 2015 16:40 | ??!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кметът на Петрич Димитър Бръчков освободи от работа поради излизане в пенсия управителят на зеленчуковото тържище до село Кърналово Петър Андонов.

Котев, какво чакаш ....


15 Декември 2015 17:29 | старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Бих се съгласил с Вас ако сте чели целия договор. Чак след пълното завършване на обекта може да се обсъжда до колко е спазен договора. Такива договори се сключват и с идея за блокиране на последващи действия на бъдещите кметове.


15 Декември 2015 17:44 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

просто това няма нищо общо с договора


15 Декември 2015 17:49 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Договорът е за срок от 35 години. Концесионерът няма право да надгражда съществуващата сграда или пък да изменя предназначението и. В рамките на една година трябва да бъде извършено преустройството и ремонтните дейности в сградата. Цените на предлаганите услуги ще се определят от концесионера, а приходите ще събира в своя полза. Според подписания договор едва след третата година концесионерът ще дължи на общината годишно концесионно плащане в размер на 53 хил. 250 лв.

В рушащата се в момента сграда ще бъдат вложени 815 000 лв. като освен, че сградата и прилежащите и помещения ще бъдат напълно обновени, ремонтирани и облагородени достъпът до нея ще бъде съобразен и за хора с увреждания.

Ще бъдат открити нови работни места, а при експлоатацията на обекта концесионерът е длъжен да не уврежда околната среда.


15 Декември 2015 17:52 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Община Сандански открива процедура за предоставяне на концесия с предмет и обект на концесията: Концесия за услуга: управление, поддържане и експлоатация на обект „Хигиенна баня” в град Сандански, с или без надстрояване на един етаж, представляващ сграда с идентификатор 65334. 300. 3212. 1 по кадастралната карта и кадастралните регистри на град Сандански, област Благоевград, одобрени със Заповед №РД-18-80 / 11. 11. 2009г. на изп. директор на АГКК на два етажа, застроена площ 576 кв. м. и предназначение за битови услуги, построена в поземлен имот с идентификатор 65334. 300. 3212, на риск на концесионера чрез предоставянето на услуга от обществен интерес и други стопански дейности.
Допълнителен предмет е:
Извършването на частична реконструкция, частична рехабилитация и ремонт на обекта на концесия, съобразно предоставен от община Сандански одобрен технически проект.
Съпътстваща дейност – извършването на други разрешени от закона стопански дейности, свързани с основната дейност


15 Декември 2015 18:04 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Чл. 2. (1) КОНЦЕДЕНТЪТ гарантира изключителното право на КОНЦЕСИОНЕРА да осъществява правата по концесията за срока на настоящия договор в съответствие с условията и сроковете, предвидени в договора и закона.
(2) Освен при необходимост и като последица от форсмажорно събитие или нарушение на настоящия договор от страна на КОНЦЕСИОНЕРА, КОНЦЕДЕНТЪТ няма право да сключва договори с трети лица и/или да извършва, съответно да пропусне да извърши действие, което засяга неблагоприятно правата на КОНЦЕСИОНЕРА, предоставени с настоящия договор.



15 Декември 2015 18:06 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Каква е компенсацията от Кмета към коцесионера, ако желае да прекрати договора?


15 Декември 2015 18:43 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

щом не се изпълнява договора нищо !!?! коцесионера е длъжен да предаде обекта във вида който го получил .


15 Декември 2015 18:56 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Добре е, че си сложил "!!?!!. Историята е пълна със заробващи договори....


16 Декември 2015 00:01 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ако правиш, прави ..ти нищо не правиш ?!?!


16 Декември 2015 00:49 | .
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

с. Склаве - за Костадин Станоев
Оставиха го Вихрен да открадне 20 дка от стопанския двор - с фалшива клетвена декларация ! Поповчева керка не ходеше по дела да може Вихрен да открадне този златен имот .
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА Госпожице ПОПОВЧЕВА ! защо прокуратурата мълчи .....та не ти повдигне обвинение .
Решение № 278/07. 08. 2007 год. на Окръжен съд Благоевград
за ответника община Сандански по жалбата не се явява представител ! Не изразява писмено становище .....
Решението подлежи на обжалване в 14 дневен срок от съобщението на страните пред ВАС на РБ. Същото не е обжалвано е е влязло в законна сила на 21. 12. 2007 год.

ЗАЩО не разпоредиш проверка г-н КОТЕВ на този случай ! бездействието Ви г-н КОТЕВ е престъпление ! престъпление и спрямо хората гласували за ГЕРБ !! това е престъпление



16 Декември 2015 06:31 | кмте
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

какъв е този винен бар в градската хигенна минерална баня ! кой му разреши на тая тотева подлога Пасков да прави там винен бар ! защо г-н Кмете не разпоредиш проверка !спазва ли се проекта ? там трябваше да има бръснарници и фризьорски салон ! какви са тия дивотии ...тоя проект кой го контролира ...Още со идването на ГЕРБ на власт започна бездействието .....защо г-н КОТЕВ не разпоредиш проверка ...?????хигенната баня трябва да си остане такава ...., тя има социални функции ! с билети от 10-15 лева кой ке се баня ваша мама ? това е безумна мутренска архитектура !
господин Котов що не пратиш проверка ...? с тия що имаш общо ! тия смениа господарите ! много съм възмутен, а ти г-н Кмете ..?


16 Декември 2015 22:08 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Много е рано да се говори за разколебани гербери от новия кмет на Сандански. Дори и да ги има с това пействане никога няма да видите реално откровение. Обезличихте и този форум.


17 Декември 2015 07:36 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Дали нищо не мърда или нямате достъп до информация... а парадирате като участници в събитията? По-скоро второто. При неприет бюджет, недовършени комисии, касирането и т. н.? Ври и кипи, но на друго ниво. С това пействане превърнахте форумите в книга за похвали и оплаквания в квартална кръчма от времето на соца.


22 Декември 2015 17:03 | Мустафа Ибрахим
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На Янка и требе само вазелин, боров вазелин..
Иначе на НОВАта конституция е прав.
Но гейовете не правят революции.
Само се дупят.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар