Я. Янев: Имам най-скъпия депутатски мандат в Пиринско, струва 18 257 гласа

08 юли 2009 00:08   10 коментара   33971 прочита
Я. Янев
Я. Янев


Я. Янев

Ако ГЕРБ го покани в коалиционно правителство, лидерът на РЗС ще поиска вътрешното министерство или това на правосъдието

Имам най-скъпия депутатски мандат в Благоевградска област, който струва цели 18 257 гласа, несправедливо е такова разпределение и затова в бъдеще трябва да се промени изцяло Закона за изборите, обяви вчера пред “Струма” лидерът на РЗС Яне Янев. Той влиза в 41-то НС от Благоевградски избирателен район, защото неговата партия не успя да спечели мандат в 25-и район в София, където също бе водач. С това се изпариха шансовете на Борис Ячев от ВМРО да влезе отново в парламента, макар че войводите имат сериозен принос за това Яне Янев да прескочи 4% бариера и да влезе в следващото Народно събрание. Още по време на предизборната кампания Янев обяви 10 приоритета, които ще държи да се изпълнят от следващото правителство, и това са и условията му да участва в евентуален коалиционен кабинет на ГЕРБ. Ако Бойко Борисов покани РЗС за участие в правителството, Янев възнамерява да поиска МВР или Министерството на правосъдието, за да продължи битката си с мафията и корупцията в страната, обявиха от щаба му.


Още за: Я. Янев   мандат   гласове   Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
08 Юли 2009 20:54 | francesco totti
Оценка:
-13
 (
277
 гласа)

bravo qnev,samo taka.sma4kaite korupciata


09 Юли 2009 01:01 | Яне Измамника
Оценка:
13
 (
215
 гласа)

Понеже у нас политическата памет е къса и стига до трите ракии оня ден пред гаража на Пеше, е добре да си припомним отново кой е Яне Янев – новоизлюпен консерватист, бивш земеделец, Батман и Робин, ляво-десен, дясно-ляв и най-вече платено мекере, ченге и кукла на верига:
Яне Янев е последователно земеделец при Мозер, Пинчев и Дренчев, в момента европейски консерватор, съюзник на подкрепящите свиването на земеделските субсидии в ЕС;
През 2003 година на местните избори в София Яне Янев, по онова време лидер на НС-БЗНС издига лице на име Волен Сидеров;
През 2005 година на местните избори във Велинград Яне Янев и НС-БЗНС подкрепят местния феодал Фидел Беев, прочул се с множество криминални престъпления;
През 2006 година на президентски избори РЗС на Яне Янев издига кандидатурата на Георги Марков, по-известен като агент Николай, който цели да разсее гласовете в дясно, а на балотажа отиват Георги Първанов и Волен Сидеров (това каре за белот сигурно се подвиза под името “десари-кокошкари”


09 Юли 2009 12:01 | b_a
Оценка:
21
 (
213
 гласа)

abe nali postoqnno se dere,4e toq,4e onq e kuronpiran a ti kakav si ot kade gi izvajda6e tezi pari kade gi razdava6e da glasuvat za teb ????????????????????????


09 Юли 2009 17:45 | браво яне, на мафията юмрук !!
Оценка:
-27
 (
133
 гласа)

Концесии Съгласно общинския концесионен регистър Община Сандански има сключен само един концесионен договор. Той е за водоеми в с. Горна Сушица и включва два водоема и довеждащи канали. Договорът е сключен на 10.07.2006г. и е за срок от 35г., с три години гратисен период. Сумата на годишното концесионно възнаграждение е 2000 лв.


10 Юли 2009 13:17 | поздрав за Яне !
Оценка:
46
 (
158
 гласа)

Море сокол пие
--------------------

Море сокол пие вода на Вардаро(2)
Яне,Яне ле бело гърло.Яне,Яне ле кротко ягне!

Море ой соколе ти юнашко пиле
Море не виде ли юнак да премине
Яне,Яне ле бело гърло.Яне,Яне ле кротко ягне!

Юнак да премине с девет люти рани!
С девт люти рани сите куршумлии!
Яне,Яне ле бело гърло.Яне,Яне ле кротко ягне!

А десета рана с нож е прободена!(2)
Яне,Яне ле бело гърло.Яне,Яне ле кротко ягне!

Море сокол пие вода на Вардаро(2)
Яне,Яне ле бело гърло.Яне,Яне ле кротко ягне


10 Юли 2009 16:08 | До поздрав за Яне!
Оценка:
-8
 (
120
 гласа)

Не е МОРЕ сокол пие, а е МОРЕН сокол пие вода на Вардаро!!!! Първо научи песента правилно и след това демонстрирай интелект!!!!Напомняш ми за Валентина Хасан от Мюзик Айдъл 2, която изпълни песента "Кен ли" на Марая Кери.


11 Юли 2009 01:49 | тест ,
Оценка:
-5
 (
157
 гласа)

Текстове на песни


CD » Народна музика » Най-добрите македонски песни на България
Текст на Море, сокол пие
В изпълнение на: Костадин Гугов
Mp3 пример

Море сокол пие вода на Вардаро.
Море сокол пие вода на Вардаро.

Яне, Яне ле бело гърло,
Яне, Яне ле кротко агне.

Море ой соколе, ти юнашко пиле,
море не видели, юнак да помине.

Яне, Яне ле бело гърло,
Яне, Яне ле кротко агне.

Юнак да помине с девет люти рани.
С девет люти рани, сите куршумлии.

Яне, Яне ле бело гърло,
Яне, Яне ле кротко агне.

А десета рана со нож прободена.
А десета рана со нож прободена.

Яне, Яне ле бело гърло,
Яне, Яне ле кротко агне.


Трак No:: 2 - Време: 4'50"


11 Юли 2009 11:22 | До текст
Оценка:
9
 (
129
 гласа)

Ако ти си неграмотен и невеж, не си мисли и другите за такива. Не ми цитирай къде какво пише, а си размърдай сивото вещество, което явно е доста редуцирано при теб!!!! Няма такава конструкция "Море сокол пие", а е "Морен...." Това е македонска народна песен и преведено от фолклорен на литературен и говорим днес език в България означава "Изморен сокол пие вода на Вардар". При изпълнението на песента звукът "н" е приглушен и слушащите невежи като тебе чуват "Море", а не "Морен".


11 Юли 2009 13:31 | пенчо
Оценка:
1
 (
217
 гласа)

най скъп мандат понеже най се охарчи с купуването на гласове.. до ден днешен спорят с колегата даскал-ячев кой е купил повече.


14 Август 2009 12:45 | VAIDA
Оценка:
2
 (
52
 гласа)

Яне Янев е най-корумпираният политик от Пиринския КРАЙ! Най-отъвленият купувач на гласове! Който и да попитате в Сандански,всеки го знае! Безсрамието му е безгранично,като тръби на ляво и дясно ,че е против купуването на гласове! Мекере и продажник,способен е на всичко само да е във властта! Позор за тебе Яне!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар