Вярно ли е, че бартерът “Хюндай” е катастрофирал, това е сделка-уникат в България, не гази ли закона?

03 март 2010 00:18   5 коментара   19142 прочита
Мария Попова получи разкошен букет и подарък от двамата първи - кметa Атанас Янев и председателя Явор Тодоров
Мария Попова получи разкошен букет и подарък от двамата първи - кметa Атанас Янев и председателя Явор Тодоров


Мария Попова получи разкошен букет и подарък от двамата първи - кметa Атанас Янев и председателя Явор Тодоров

Съветникът П. Дангов изстреля в упор въпроси към кмета Ат. Янев

Независимият общински съветник Първан Дангов скандализира кмета Атанас Янев с три ударни въпроса по време на извънредното заседание на Общинския съвет вчера в Дупница. Екскметът попита приемника си:

Истина ли е, че с автомобила “Хюндай”, собственост на “Реклама” - Дупница, е катастрофирал един от заместник-кметовете на общината? Как е определена стойността на автомобила от 19 181 лева без оценка на лицензиран оценител? Защо рекламното дружество, което получава колата вместо задължение на фирмата-вносител “Хюндай” за България, подарява колата на кметската администрация, закъсва, има задължения към общината за наем за близо 40 000 лева, а в замяна на част от задълженията предоставя колата на кмета?

Дангов определи сделката като най-екзотичната, без аналог в местното самоуправление. Той предупреди, че със сделката вероятно се нарушава договорът за управление на общинското дружество, което го ощетява.

Ще Ви се отговори в писмен вид, отсече председателят на Общинския съвет Явор Тодоров на въпросите на съветника-екскмет.

Дангов поиска реплика, но председателят пристъпи към гласуване. Дангов се пребори отново за думата с право на отрицателен вот, като се обърна директно към кмета Атанас Янев, който беше в залата, потънал в мълчание:

Това е нагледен пример за прозрачно управление, г-н Янев, и председателят на Общинския съвет Ви прави много лоша услуга, като се крие зад Вашия гръб. Искам не писмен, а гласов отговор, та да се чуе от цялата общественост. Отговор от Вас и отговор от директора на дружеството Славчо Евтимов.


Още за: П. Дангов   въпроси   Ат. Янев   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
03 Март 2010 08:58 | ТОВА Е ДАНГОВ
Оценка:
78
 (
98
 гласа)

КОНЯРА ДАНГОВ НЕ ПОМНИ КАК СТАНАЛ КМЕТ.СЪБУДИЛ СЕ ТОЙ С ПРОЗРЕНИЕ,ЧЕ Е ПРИЗВАН ДА СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА.ЗАПОЧНАЛ СВОЯ МАНДАТ,УБЕДЕН ДА ПРОМЕНИ СВОЯ ЖИВОТ.НЕ ЖЕЛАЕЛ ВЕЧЕ ДА СЕ ПРИБИРА МИРИШЕЩ НА ЖИВОТНИ!НАЛИ Е МЛАД ПЕРЕСПЕКТИВЕН И ПАРТИЯТА ЩЕ МУ ПОМАГА.ИМАЛ ВОЛЯ ПРЕЛИВАЩА В ТЪПОТА,ПОСОКАТА МУ БИЛА ЯСНА КАТО НА ВЪРТЕЛИВА ОВЦА САМО ТРЯБВА ДА Я СЛЕДВА.ТАКА СЕ ЗАРЕДИЛИ ТЕЖКИ ,ОБЩИНСКИ ФИРМЕНИ БАНКЕТИ С КРЪШНИ СЕКРЕТАРКИ И ДОБРИ ДРУГАРИ.НЕ МУ БЕШЕ ЛЕСНО,СТОМАХА ВЗЕ ДА МУ СЕ ПОДУВА,КАТО НА КРАВА ПРЕЯЛА ЛЮЦЕРНА.ОПРАВЯШЕ ДЪХА СИ С АЛКОХОЛ.ОБИЧАШЕ ДА СЕ ГЛЕДА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ДА СЕ СЛУША ПО РАДИОТО,НИЩО ЧОВЕШКО НЕ МУ БЕ ЧУЖДО.КАТО СЕ ПОГЛЕДНЕ В ОГЛЕДАЛОТО ХУБАВ ТА ХУБАВ,РАСОВ И ПОЧТИ ТОЛКОВА УЛАВ!ДОЙДЕ МУ ИЩАХА САМ ДА СЕ ОСЕМЕНИ-РАЗМНОЖИ ДВАМА ПО ЛЕСНО РУЧАТ И ПОНАСЯТ ТЕЖЕСТТА В СТОМАХА.ДА АМА СЕ ОКАЗА ЯЛОВ - И МАНДАТА МУ БЕШЕ ТАКЪВ.Е ТОВА Е


03 Март 2010 13:02 | Перничнин
Оценка:
-2
 (
26
 гласа)

Ето от такива като горния сме на тоя хал. Тъпо парче си ти момче! Тия двамта айдуци на снимката и тая дърта брантия ги знаеме колко струват! Ще им дойде времето и на тях.


03 Март 2010 16:12 | АЗ
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

Първият коментатор вероятно е наркоман от галевите мекерета...те ,всичките са увредени в мозъка...те не мислят,не разсъждават...те не знаят какво правят!Дано прогледнат...иначе жалко за цял един град... потъващ... безвъзвратно... с кредит от 12 000 000 в.Разберете Галевите ви смъкнаха кожите, следващият кмет и по-следващият нищо няма да могат да спасят...нищо.


03 Март 2010 18:42 | Петър
Оценка:
-19
 (
41
 гласа)

Ако е само Хюндая с мед ще ги храним!!!!Та общината е почти във финансов колапс.Разпродадоха се всичко по ценно в общината.Оттук натаък ще бъде трудно да се покриват вноските по така теглените заеми,камо ли да се мисли за нещо повече.Но на модела на управление въобще не им дреме....Дори не са в състояние да довършат и парк Рила,тяхната гордост.Превърнаха Дупница от естествен център със съотфетните държавни регионални служби във селищна система със затихващи функции...И всичко това стана с помощта на,, модела на управление"...


04 Март 2010 10:52 | Пако
Оценка:
-30
 (
42
 гласа)

Тоя първия коментар е писан от индивид които е плод от крастоста между СКОПЕН ДЯВОЛ И ЯЛОВА ВЕЩИЦА а мисалта си черпи от задника.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар