Въпреки натиска! БСП Сандански издигна лидера Стежана Стоянова за кмет на Сандански! Почти единодушно тя отвя Младен Тимчев

01 септември 2019 10:09   25 коментара   18064 прочита


Лидерът на БСП Сандански Снежана Стоянова, е кандидатът за кмет на града, издигнат от местната организация на събрание снощи. С 22 гласа тя отвя другия номиниран кандидат, племенникът на бившия кмет Ан. Тотев Младен Тимчев, за когото гласуваха едва 4-има от присъстващите.

Както Struma.com съобщи въпреки известен натиск, упражнен от големци в БСП, червените бяха непоклатими в избора си на Снежана Стоянова. Двете кандидатури ще бъдат изпратени за одобрение в столицата.

Говори се, че е възможно опонентите на Стоянова да направят нов опит да я елиминират от участие като кандидат кмет и да одобрят Тимчев, но това ще предизвика сериозно броежение в БСП и ще застраши изборите, коментираха за struma.com от местната структура, където са категорични, че Позитано трябва да одобри кандидатурата на Стоянова.

Снежана Стоянова оглави БСП Сандански с единодушен избор на съпартийците си. Миналата седмица в града пристигнаха емисари от централата, водени от Кирил Добрев, които проведоха събрание на място, веднага след посещението се заговори, че битката ще е между Тимчев и Снежана Стоянова.

Племенникът на екскметът Тотев обаче не получи одобрението на левицата в града, затова, според запознати централата им трябва да се съобрази с техния избор. Снежана Стоянова срещу Кирил Котев, това е битката за сега.

Очаква се официалното обявяване на кандидата на ВМРО, а на 9 септември ще има и изненада. В града се говори, че лидерът на РЗС Яне Янев ще се обяви официално за кандидат-кмет. на тази емблематична дата

П. Костадинова

25 коментара
01 Септември 2019 10:21 | БСП Сандански
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Битката е приключила. Избраният кандидат кмет на БСП Сандански е Снежана Стоянова.
Тимчев окончателно отпадна от надпреварата. Централата на БСП не може да утвърди друг кандидат освен избрания от конференцията. За разлика от други псевдо партии в БСП има устав, който е задължителен за всички.


01 Септември 2019 10:21 | Tohi
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Кирчо Котев да почерпи Ризов, за добре изпълнената задача. Кеша си е отделно. Със Снежка да го разпределят и кой откаде е. За комунягите тъпи изборите приключиха.


01 Септември 2019 10:26 | д
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Вчера беше един хубав ден за демокрацията в гр. Сандански. БСП дава пример, че хората трябва да устояват своите позиции. Силата на вота на народа. За това трябва честни, почтени и свободни хора израсли за демокрацията.


01 Септември 2019 10:32 | 1
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Tohi kеша e при тебе. В града не е тайна, че царят на кеша, беше Тотев. А пък Тимчев е известен, като племеник на Тотев. Истината е точно обратното на това което си написал. Ако не си взел пари за това, което си написал значи си глупак


01 Септември 2019 10:45 | киро кмет
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Тия са взели пари, умишлено да държат БСП на дъното, за да няма конкуренция герпп. Поредни избори със супер слаба кандидатура за тия, но явно доста пари им плащат за да издигат такива шматка за кмет. В санданаки 1 има клипове, вижте какви делегати имат.... смеххххх. Закриваййййй


01 Септември 2019 10:55 | Stoyan
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Тимчев е един от най-големите крадци, които са се докопвали до Община Сандански. Нарежда се наравно с неговия гуру Д. Тотев, дори го превъзхожда по наглост и дебелоочие. Стари комунистически . За съжаение настоящият кмет на Сандански не е много по-далеч от тях и ако остане на власт може и да ги задмине.


01 Септември 2019 11:07 | да Киро кмете
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Пак ти казвам дано са ти платили Тотев или Тимчев за да пишеш измислициИначе си глупак!!!


01 Септември 2019 11:42 | Торанага
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Корупционните практики на Тотев и Тимчев разсипаха БСП и е нормално хората да искат да се разграничат максимално от всички свързани с управлението на града от този период.


01 Септември 2019 11:58 | народа
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Снежана е шанс за обикновените хора в града да получат справедливо и човешко управление. Да се сложи край на задкулисните играчи и договорки. ТОВА ЗАВИСИ САМО ОТ ВОЛЯТА НА ХОРАТА. КАК ТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ.


01 Септември 2019 12:56 | до
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

абе ненор???!!! ци вместо семселето на Тотев да го изсели ме, ни ще го избираме пак за кмет, нов човек, аман от крадци като се почне Бузов, доктора, Тотев, Котев, не ни ли омръзна, само Лудото Яне не сме го избирали и още по убаво, трябва ни нещо ново па била и жена


01 Септември 2019 13:21 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Буря в чаша мръсна кръстилска вода. В 12-тия час всичките чугунета, тенекета и т. н. ще гласуват за човека, посочен от Президента. Натам вървят нещата.


01 Септември 2019 14:18 | Анонимник
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Такова властолюбие е рядко срещано. Паметта на българина вече не включва какво направи червения кмет на Батак. Комунетата са вечните кандидати за власт, ако не за друго, поне да показват колко се имат за важни. Отвратителни типове.


01 Септември 2019 14:23 | Анонимник
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

Ако не се появи друг кандидат, ще гласувам за Яне Янев, той ми изглежда най-малко корумпиран.


01 Септември 2019 14:35 | Гошо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Снежана е честен човек, но ще съумее ли да се справи с крадците в Сандански? Интересно ми е каква оценка ще даде за управлението на Котев! Досега тя демонстрира пасивност относно некадърното управление на Котев! Все пак тя е лидер на опозиционна партия! Дано да не се окаже, че играе задно с Котев - заедно с некадърниците!!!


01 Септември 2019 15:34 | Елеонора
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Снежана Стоянова е страхотен човек, добра и честна личност която заслужава подкрепата на града. Дано хората гласуват по съвест и за се проведат едни честни избори.


01 Септември 2019 15:34 | Елеонора
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Снежана Стоянова е страхотен човек, добра и честна личност която заслужава подкрепата на града. Дано хората гласуват по съвест и за се проведат едни честни избори.


01 Септември 2019 16:06 | ъъъ
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

хвалебствени слова за госпожата... все едно е 89 година. Дръти изкуфели комуняги, тая дода само комшиите я познават. Къде работи, що чини, нищо се не знае. Ай после кажете, че не играете за гроб


01 Септември 2019 16:19 | 3
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Съграждани, ако няма за кого да дадете своя глас идете да гласувате и пуснете празна бюлетина. Видяхме, че Котев най- малко заслужава нашата подкрепа! Нека господин Георги Синански го понаучи още малко как да управлява !


01 Септември 2019 17:17 | до Анонимника
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Турците се чувстват много добре при управлението на ГЕРБ. Доган си купи електроцентрала, охранява го държавни бодигардове. Пеевски си изсветли парите. Прави си каквото иска. Земеделието е дадено напълно на ДПС. Доган направи Боко Тиквата генерал. Явно Паметта ти е доста къса.


01 Септември 2019 18:00 | Гараж кафе
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Гошо човката цял живот лиже мъжки ануси и все му остава по някой косъм по зъбите но не и пари сега целува кафявата дупка на яне


01 Септември 2019 19:59 | Дечо
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Червената секта, управлявана от мекият тъпкач на Снежка, продължава да копае дъното. Тези хора са толкова жалки, че повече няма накъде! Зомбираните делегати без живи съученици на т. н. конференция гласуват под строй, без да знаят дори за какво става въпрос. Четири години Снежка и Дончо слугуват на ГЕРБ и с нейната кандидатура ще вкарат техният кандидат в Общината. Платили са ги! Няма съмнение! За съжаление са се продали за жълти стотинки! Толкова си могат! Смешници!


01 Септември 2019 20:54 | Плешивмишотплоски
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Герберастите в Санданско да почерпят!


01 Септември 2019 22:39 | Иван
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

На тая им плащат от гЕрб за да държи партията пасивна. Тези пенсионери толкова ли не могат да се усетят за какво става на въпрос? Тя не знае къде се намира пък тръгнала кмет да става. Куха е като градинска лейка. Няма такъв смях. Ще има поредна излагация на изборите.


02 Септември 2019 01:56 | чико
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

троловете на Тимчев ближат рани тук плюят по делегатите на БСП и Снежа. А бе смотльовци, не ви мина номера, затова бегайте да гризате ябълки в свинската плантация! Жалки смешници!


02 Септември 2019 02:00 | К. Стойчев
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Тези, които хулят сегашния кмет К. Котев със сигурност са индивиди с неопределен пол.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар