ВСС допусна до конкурса за магистрат №1 на Пиринско Катя Бельова, Вл. Пензов и Хр. Георгиев

15 април 2010 00:16   10 коментара   21686 прочита
К. Бельова
К. Бельова


К. Бельова

Вр.и.д. магистрат №1 на Пиринско Катя Бельова, благоевградският районен съдия Владимир Пензов и окръжен прокурор Христо Георгиев бяха допуснати от Висшия съдебен съвет за участие в конкурса за председател на Окръжен съд - Благоевград.

К. Бельова, както “Струма” писа, бе предложена за шефското място от председателя на Апелативен съд - София

Веселин Пенгезов. Вл. Пензов и Христо Георгиев депозираха молбите си пред висшите магистрати в последния ден преди великденските празници.

ВСС обяви нова процедура за избор на магистрат -1 на Пиринско, след като единственият кандидат за председателското място на Окръжен съд - Благоевград Красимир Аршинков не бе избран, тъй като 7 гласа бяха “против”, 6 гласа “за” и 7 “въздържал се”.


Още за: ВСС   конкурс   кандидатура   Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
15 Април 2010 09:23 | poznava4
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

аз съм за Вл Пензов за мен само тои може да се справи това са лични наблюдения


15 Април 2010 12:13 | познаващ 2
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

владимир пензов нека първо стане прдседател на районен съд, рано му е още за окръжен, иначе го може, за мен трябва да спечели христо георгиев, всички който работим в тази свера добре знаем какво може , не е надут пуяк, може човешки да се разбереш с него дано спечели, а бельова да си седи заместник


15 Април 2010 13:25 | валю
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

христо георгиев е един от малкото магистрати за които не сьм чул нещо лошо


15 Април 2010 14:12 | Ричи Рич
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Сигурно и двамата мъже са изключително подготвени за новата работа, само дето нямат и един ден в институцията, за която кандидатстват.


15 Април 2010 14:34 | друг
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Хр.Георгиев вече 5 години не може да преглътне,че не е шеф на прокуратурата и се чуди как да се пласира отново за началник.Такива като него явно се считат абонирани за шефските места.Защото да работиш като редови никак не е лесно особено ако си от тези, които ги мързи и не им се работи.


15 Април 2010 15:32 | Петър Дошков
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Те към забравил обещанието си за изваждането на Бельова заради осъществен конфликт на интерес с ЮЗУ. Просто имах едно след друго дела и вече пътуването от село до София ме уморява. Писах и писмени защити по две дела, но следя развоя на събитията. Вече имам отменително решение на СРС за третото ми уволнение от ЮЗУ. То не ме удовлетворява, затова продължавам към Комисията за защита правата на човека в ЕП/Брюксел. Утре започвам за себеуважението си да приключа и историята на Бельова-Пенгезов (САС). В СОС Бельова получих стрес от спомена за миналото си в БлОС и се наложи да си тръгна от заседанието. По пътя ми тече кръв отстрани на лицето. Няма да направя крачка назад - да сме наясно не ми пращайте призовки от БЛОС: мои дела в непрестижния окръжен съд не се гледат. Написах вече, че съм против ненадлежните окръжни съдии и "свитите какавиди ", остатъчен брой от Окръжния съд. Ще те извадя от конкурса- Пенгезов (САС) ме отвращава. Скоро ще е.


15 Април 2010 15:42 | КОЛЕГА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ВЛАДИ ПЕНЗОВ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВ НЯМАТ ОПИТ В РАБОТАТА СИ, И ДВАМАТА ГЛЕДАТ ДОСТАТЪЧНО ДЕЛА, А ПЪК В ОКРЪЖЕН СЪД, ХР.ГЕОРГЕВ Е ПРОКУРОР ПО МНОГО-ТЕЖКИ И ТРУДНИ ДЕЛА, ТАКА , ЧЕ КОЙТО НЕ ЗАНЕ, ПО- ДОБРЕ ДА НЕ ПИШЕ


15 Април 2010 16:03 | прокурор
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ами от тия трудни и тежки дела, които е гледал Христо Георгиев прокуратурата в Благоевград е цъфнала и вързала. Сички са маскари - като почнеш от Елка та стигнеш до последния назначен.


16 Април 2010 08:15 | Lili
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Бельова трябва да стане,тя е доказала се съдийка.Успех Ви пожелавам г-жо Бельова


19 Април 2010 11:07 | колега
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

НЕКА СИ ГО КАЖЕМ НАПРАВО.ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ Е НАЙ-ПРОФЕСИОНАЛНО ПОДГОТВЕН И ТОВА Е ХРИСТО ГЕОРГИЕВ. ЛИЛИ, НЕ ЗНАМ С КАКВО ТОЧНО БЕЛЬОВА ТОЛКОВА СЕ Е ДОКАЗАЛА. Я, НИ ОБЯСНИ И ПОЯСНИ,ЧЕ И НИЕ ДА РАЗБЕРЕМ.ПЪК МОЖЕ И ДА Я ПРЕОЦЕНИМ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар