Време е! ГЕРБ в Гоце Делчев и Гърмен избират нови ръководства на 22 април

20 април 2016 14:07   7 коментара   9338 прочита


Важно! На събранията могат да участват и да гласуват всички членове на ГЕРБ в съответната община, които са платили членския си внос за предходната година

Структурите на ГЕРБ в общините Гоце Делчев и Гърмен ще избират нови ръководства на 22 април. До избора на нов общински ръководител в Гоце Делчев се стигна след като народният представител и досегашен лидер Георги Андонов подаде оставка заради загубата на кметските избори. Заедно с депутата се оттеглиха и всички членове на общинското ръководство. В момента ГЕРБ-Гоце Делчев се управлява от временно ръководство начело, на което е строителният предприемач и общински съветник Димитър Гамишев. То бе назначено с решение на Изпълнителната комисия на партията, като основата му цел да организира и проведе отчетно-изборно събрание за номиниране на ново ръководство с 4-годишен мандат.

С временен статут е и настоящото ръководство на ГЕРБ-Гърмен. Преди малко повече от година след среща със зам. -председателя на партията Цветан Цветанов и областния координатор Даниела Савеклиева за ръководител на партийната структура в Гърмен бе назначен Верхад Ислямов. Той бе кандидат за кмет на община Гърмен на частичните избори през 2013 г.

Събранието в Гоце Делчев е насрочено за петък от 18. 00 часа в Културния дом, а това в Гърмен е отново в петък от 19. 00 ч. в Читалището в Гърмен.

На събранията могат да участват и да гласуват всички членове на ГЕРБ в съответната община, които са платили членския си внос за предходната година.

7 коментара
20 Април 2016 19:33 | читател
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

досегашния лидер Георги Андонов определено впечатлява с тоз благ поглед и модерен костум, става за рекламно лице на фотостудио Джовани в Гоцето, ако артиса от следващия парламент де


20 Април 2016 20:03 | Касандра
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Кога ша гласуваме за новъ лидери на гераба в сатовица, тоя боклук боро и разни каналджии, женкари и педаи до кога ша ни управляват. сатовчиките гербери са най провалената шайка крадци.


21 Април 2016 08:33 | мария
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

В Гърмен, временното ръководство на ГЕРБ$ДПС назначи всички активисти от младежи ДПС в община Гърмен - като започнем с председателя на младежи ДПС- Юзеир в поземлена комисия, общ. съветник от ДПС - Ликов- зам. директор в горското и др. “бивши“ членове на ДПС от Рибново - Киселов, Атипов и др. Хубаво е Савеклиева и Цветанов да потърсят отговорност за ниските резултати от изборите и за депесарските назначения в община Гърмен, защото те дадоха партията на помаците.


21 Април 2016 11:16 | Орела
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Не се радвайте Тъпото си отиде от общински координатор, но още кадрува и е чадър на разни тъпотии, назначени с с фалшиви конкурси и лоши атестации.


22 Април 2016 13:35 | ЧИЧО ДОНЧО
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

ДА ЗАСТАНЕМ ВСИЧКИ ЗАД ПЕЩЕРНИЯ ОЛИГОФРЕН, ТОЙ Е ЗАМЕСЕН И С УБИЙСТВА, НЕ МОЖЕ ДА СВАЛЯМЕ ЛЕТВАТА -ОТ ТЪП ТРАКТОРИСТ, ТО НА ИЗПЕЧЕН МОШЕНИК, СЪС СУРАТ НА ПИТЕКАНТРОП ОТ ЕРАТА НА ПЕЩЕРНИТЕ ХОРА, А ОТ БАНДАТА ГРОБ, ВСИЧКИ СА НА ТОВА ВИСОКО НИВО !ВСИЧКИ ЗАД ХОРА, САМО ОТ ПОМОЩНОТО, УБИЙЦИ, КРАДЦИ ИЛИ НАЙ МАЛКО МИНАЛИ ПРЕЗ ЗАТВОРА ! ВСИЧКИ ЗАД БОКЛУЦИТЕ, ДО ЗАТРИВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА И ВРЪЩАНЕ НА ПЕРИОДА НА ПЕЩЕРНИТЕ ХОРА !!!


22 Април 2016 17:39 | до мария - силвия мавроди
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

госпожо мавродиева,
скъпа силвия,
вие в горското нямате ли си работа та още само в 8 часа почвате с коментарите.
и не забравяй че партия ГЕРБ е с най-много кметове в община Гърмен, председател на общинския съвет и в управляващата коалиция в общината, въпреки че ви мишките от село Гърмен саботирахте изборите и дадохте само 50 гласа за ГЕРБ.
вие гласувахте за патриотите, атаките, националистите и всички други неудачници които не влязоха.


22 Април 2016 23:27 | Сда
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

На събранието в Гоце Делчев са номинирали Митко Джаров за директор на горското




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар