Войводите от Симитли начело със съветника Г. Узунов преминаха във ВМРО-НИЕ

22 март 2010 00:21   5 коментара   19198 прочита
Г. Узунов
Г. Узунов


Г. Узунов

На общинска конференция дружествата на ВМРО в община Симитли решиха да прекратят членството си в партията, оглавявана от Красимир Каракачанов, и да влязат в новоучредената ВМРО-НИЕ, съобщи за "Струма" общинският съветник Георги Узунов и председател на войводите.

На конференцията през уикенда дружества в Черниче, Полето и Симитли приеха декларация, с която огласяват намеренията си да работят за новата формация ВМРО-НИЕ, а общинският съветник Георги Узунов ще представлява в Общинския съвет - Симитли новата формация.

С присъединяването на трите дружества от община Симитли ВМРО-НИЕ вече разполага с 31 местни организации в Благоевградска област.

В събота и неделя партията на Каракачанов са напуснали дружествата на ВМРО в област Монтана, Сливен и Ямбол. А на областна конференция в Пазарджик структурите на деветте общини са се влели във ВМРО-НИЕ.

5 коментара
22 Март 2010 15:12 | Неутрален
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Какви войводи, бре хора ? Не виждате ли ,че това са комсомолците, които се премятат като топки , направени от ченгета, за да оцелеят. Срамота е да ги наричате такива, защото ако македонските войводи възкръснат ще ги разпънат на краст. И Каракачановите , и Ячевите . А и на тези, които ги наричат такива ще им кажат, че с тези хлапета и властолюбчета България няма никога да прокопса.Затова бягайте далеко от тези лъжци !И от Каракачановите , и от Ячевите послушници !


22 Март 2010 15:18 | ПОЛИ
Оценка:
-4
 (
18
 гласа)

Елате си при мен в моята партия "Община Симитли"


22 Март 2010 15:45 | Ср
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Вяра морал родолюбие отговорност - каква е тая простотия, бе? Чудя се само как може да преклонят глава и да идат при този крадец и лъжец Никола Николов. Това е негова партия!


23 Март 2010 02:43 | Белица
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Нещо се случва и за просветените е ясно какво. Само пуберите си мислят че вдигат (въстание) според тяхно изказване. Подухва лек свеж вятър на демокрацията която толкова хора очакват. Но това не става без натиск от някъде и без нечия благословия. Тази невидима ръка която движи процесите започва да се усеща. А тези (революционери) нека си мислят каквото щат.Те ще се самоизядат и това което остане ако не си променят посоката към хармония с демокрацията просто ще ги принудят да изчезнат от политическата сцена. Повярвайте ми това започва и това ще стане!


23 Март 2010 09:53 | наивник-0909
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Вяра,морал,отговоност, родолюбие са красиви думи, но в устата на някои от нашите герои те означават точно обратното. Освен това, в зависимост от интересите, те могат да създадат различни по смисъл конфигурации- МВРо, оМВР, МОРв, РОМ в и т. н. Претенция за морал и отговорност има и в абревиатурата на новосъздаващата се партия -ОТОМАН на братя Юзеирови, защо не се обедиените с тях.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар