Военна листа за съветници правят в Петрич

27 август 2011 00:06   6 коментара   13948 прочита
В Петрич можем да направим военна листа, заяви о.з. полковник Никола Николов
В Петрич можем да направим военна листа, заяви о.з. полковник Никола Николов


В Петрич можем да направим военна листа, заяви о.з. полковник Никола Николов

Провалилият се на вота в родния град Симитли Н. Николов отново влезе в предизборната игра

Офицерът от запаса Никола Николов, областен координатор на учредената преди две години Обединена социалдемокрация, регистрира вчера партията за участие в местните избори в Общинска избирателна комисия в Петрич. ОСД няма да издига кандидат за общински кмет, регистрирали се за общински съветници и кметове на населени места, заяви Николов, който не успя да влезе в местния парламент в родния си град Симитли на последните избори.

Председател на структурата на ОСД в Петрич е полковник Максим Анри-Илиев, бивш командир на танковото поделение в южния град. В Петрич можем да направим военна листа, която ще е ориентирана към левия център. Познавам военните, те са повечето лявоориентирани, каза Николов, който е баща на бившия полицай Борис Николов - Боре Силата.

Национален лидер на ОСД е собственикът на футболен клуб “Мездра” Йордан Гергов, който напусна партията на Александър Томов Българска социалдемокрация. В родния си град Симитли Йордан Николов регистрира коалиция “ОСД и Движение за социален хуманизъм”. С кмета Вельо Илиев /независим кандидат за кмет на Петрич - б.а./ сме стари приятели, похвали се Николов.

БСП и ГЕРБ се регистрираха за участие и в трите избора - на общински кмет, съветници и кметове на населени места, кокто и местната коалиция СДС-ВМРО, съобщи вчера говорителката на Общинска избирателна комисия адвокат Велина Пиргова. Коалиция “Бъдеще за община Петрич”, в която влизат ДПС и Българска социалдемократическа партия, и коалиция “Гергьовден-НДСВ” са регистрирани за участие за общински съветници и кметове на населени места. До вчера в Общинска избирателна комисия - Петрич се регистрираха 16 политически сили за кметове на община, 26 за общински съветници, 18 за кмет на населено място. Регистриран бе и инициативният комитет, издигнал кандидатурата на Вельо Илиев за независим кандидат-кмет на общината.


Още за: Н. Николов   партия   участие   Още от: Политика

Принтирай статия
6 коментара
27 Август 2011 06:51 | 13
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Него не го щат в селото, тои пита за поповата къща...


27 Август 2011 07:36 | 44
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Николов, стар ДС разбойник вземи се скрий в дън земята стига си блудствал в областа! За нищо не ставате мръсна пасмина ЮДЕЙСКА!


27 Август 2011 08:43 | 1
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

браво така те признавам тури им палецо на герберите в симитли. пак си работиш за коалицията. трагнал сашо костов де се мери с теб аиде прати го на село да копа и да разправя на баби4ките турски сериали. тоя букол нема 5 лв у него кмет решил да става.


27 Август 2011 09:51 | ASM
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

БРАВО НИКОЛОВ! УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ!


27 Август 2011 10:17 | танев разбивача
Оценка:
1
 (
1
 гласа)


ела да провериш в петрич танев как купува гласове и да видиш какви празни обещания дава и как си е повервал че ки стане кмет та белким и ти се поучиш че като ве гледам какви картуни сте герб ки яде к,


27 Август 2011 15:38 | бивш съпартиец
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

коло що не се скриеш някъде където и ти сам да не можеш да се намериш. каква социалдемокрация .какви пет лева. с сашо томов обикаляхте с години и се надявахте само напо голям кокал. ама не ве огрея сащо томов заедно с такива като тебе излъгахте хората. прибрахте им боновете от масовата приватизация и сега изкате хората да ви вярват пак. но балъците почти изчезнаха




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар