Водачът на кандидатдепутатската листа на ГЕРБ д-р Атанас Камбитов:

04 юли 2009 00:05   2 коментара   42186 прочита
д-р Атанас Камбитов
д-р Атанас Камбитов


д-р Атанас Камбитов

Европейските медии ни обявиха за “шмекер №1 в Европа”

Уважаеми съграждани,
Пред нас са изборите за българското Народно събрание. Това, което видяхме, е как управляващите най-безцеремонно наливат отмъкнатите пари за целите на своето предизборно шоу.
Някога Димитър Подвързачов е казал: “Дай на българина власт и той започва да се разпорежда като в неприятелска държава”. Това е най-вярната оценка за това управление! Като прибавим и сиропирания отчет за работата на правителството “Станишев”, става все по-ясно, че съществуват две Българии - тяхната, която подредиха за себе си, и нашата, която грабят като за последно. Отчетът на правителството е толкова безогледен, че някои европейски медии ни обявиха за “шмекер № 1 в Европа”. Вече никой не се съмнява, че тежко увредените ни отношения с Европейската комисия са резултат от нахалното поведение на днешните управници.
Но тези дни чашата на търпението на хората от Пиринско преля! Без обществен дебат, напълно безпардонно бяха отклонени 350 милиона евро от строителството на автомагистрала “Струма”!
Дотук с предизборната ви пропаганда, дами и господа управляващи!
Разликата между думи и дела винаги, през всички времена, се нарича ЦИНИЗЪМ!
Какво още да очакваме от вас?
Спешна продажба дни след изборите на “Булгартабак”?
Някой и друг подарък за заслужилите другари?
Някоя и друга едра поръчка за обръчите ви от фирми?
Някое сладко парче от баницата за анонимните ви спонсори?
Каквото и да направите, няма да има изненадани. Има само потърпевши! От родителите ни до децата ни, на които всеки ден крадете от бъдещето!
Престанете да говорите в бъдеще време. Престанете да обещавате. По-добре имайте доблестта да кажете какво направихте. Или още по-точно какво не направихте?! И то преднамерено!
Колкото до ГЕРБ...… има една простичка истина. Хората ни подкрепят, защото знаят, че ще работим не само по европейски, но и без компромис!


Още за: ГЕРБ   Ат. Камбитов   избори   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
04 Юли 2009 10:27 | кико
Оценка:
13
 (
295
 гласа)

Хубаво говориш г-н Камбитов, дано и вие да не станете като тях, надявам се че няма да се случи и затова ще гласувам за вас, но знайте че Бойко Борисов е последната надежда на хората и искренно вярвам че няма да допусне корумпирани чиновници и обръчи от фирми около себе си.Дано наистина работите по европейски и парите достигнат до хората а не да останат във вашите джобове.Държавата наистина е в тежко положение, тези нещастници я окрадоха като за последно, ще ви бъде трудно, но ви пожелавам успех на вас и на нас обикновените хора.На добър час.


04 Юли 2009 13:43 | lostie
Оценка:
-54
 (
400
 гласа)

На теб кой ти дава власт бе некадърник, лекар без един ден практика,видя се че за друго не ставаш и хайде депутат! То така е много лесно,ГЕРБ събира куцо и сакато, а защо искаш да ставаш депутат, ако беше успял в нещо поне 5 човека в Благоевград щяха да са чували за тебе!
От тия дето гласуват за ГЕРБ само жена ти гласува за тебе,щото другите са те виждали само на плакат, а пък може би и тя е фенка на Б.Б. : ) Я отивай да крадеш дървен материал и да палиш пожари,каквото прави и досега!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар