Водачът на червените съветници Ст. Павлов оглави временно БСП в Дупница

01 септември 2010 00:20   22 коментара   15904 прочита
Ст. Павлов
Ст. Павлов


Ст. Павлов

Решение на общински пленум на социалисти

Председателят на групата съветници социалисти Станислав Павлов беше избран единодушно за временен лидер на БСП - Дупница на проведения в понеделник вечер разширен пленум. Партийния пост Павлов ще заема до провеждането на редовна отчетно-изборна конференция. Форумите по места предстои да бъдат насрочени от 47-ия конгрес на червените.

Социалистите от Дупница загубиха своя дългогодишен председател инж. Кирил Ангелов, чието сърце не издържа, и той почина. До днешния пленум организационните въпроси в партията бяха ангажимент на зам. председателите д-р Иван Ибришимов и Асен Башленски и изпълнителното бюро. В Общински съвет на мястото на Ангелов влиза Маргарита Илинска.


Още за: Ст. Павлов   БСП   Дупница   Още от: Политика

Принтирай статия
22 коментара
01 Септември 2010 11:53 | М А Ф И ЯЯЯЯЯЯЯЯ
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ТОВА СА НОВИТЕ СИЦИЛИАНСКИ СОЦИАЛИСТИ :))))))


01 Септември 2010 12:45 | Мат
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

В този град отдавна няма нищо освен Галевисти, Кацовисти и Яневисти. Това е коалицията, която управлявя и навярна ще продължи да управлява феодалните имения на мафиотите на Галев, рекетьорите на Кацов и крадците на Янев. Съществуването на всички други партии,та дори и приспособени към феодалните условия е недопустимо.


01 Септември 2010 13:05 | Николова
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Социалистическата идея в този пролетарски град отдавна е завинаги погребана. Причината никак не е само в настоящето ръководство на партията /зрялата и младежката/, а в нейните следпреходни активни мероприятия, довели до обсебването и от бандитски структури, боравещия с целия престъпен арсенал, който само най-силната навремето си партия би могла да предостави. Никой в Дупница не е забравил,че именно тази партия короняса феодалът - бог за Главен управляващ на околията,а пък той от своя страна сътвори творения като Кацови и Яневи, превърнали се в позор за всички, дето се наричаме европейци.


01 Септември 2010 13:35 | Николова
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Те са земеделци за прикритие. Единствено при земеделците Вергил можеше да направи политическа кариера, която му е нужна преди всичко за прикриване на основното фамилна дейност,която е измами и рекет, доказани след разкритията за рекета срещу френското семейство. Не зная как земеделците ще му помогнат да отърве затвора, не съм сигурен,че и съселянете му,които са основните му избиратели ще се застъпят за него след разкритията. Сигурно е,че господарите му Галеви ще му подадат ръка в тези трудни за всички престъпни елементи времена.


01 Септември 2010 13:40 | Чук4е
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Утвърдената политическа коалиция /Галевисти, Кацовисти и Яневисти/ са силни, защото усърдно следват принципа "Обединението прави силата". Успех в битката срещу истината и справедливостта, господа управляващи! Не се излагайте, защото Европа ви гледа, чуди се и се мае.


01 Септември 2010 14:00 | Найден
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Тази тройна коалиция /Галевисти, Кацовисти и Яневисти/ са силни преди всичко заради тоталния финансов контрол на града. Парите са при тях и нищо друго не им трябва, най-малко пък принципи и идеи.


01 Септември 2010 15:02 | а бе Николова
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

делото на мите френския не приключи ли безславно ? ако цялата ти информация е толкова достоверна, по-добре не пиши по форумите


01 Септември 2010 15:45 | Николова
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Не,не е приключило. То едва сега започва. Аз съм една от адвокатките на Владимиров и съм убедена, че това ще бъде най-скандалнато дело за последните 30 години.


01 Септември 2010 16:27 | бг
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Какво ощо има статията с Мите?


01 Септември 2010 16:43 | Ми 5
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Какъв социалист може да бъде този господин, след като той е неприкрит "Галевист"? Та нима забравихте, червени дупничани, как вашият нов ръководител, в компанията на "силният" социалист Ибришимов и доносника Тодоров заедно подскачаха пред съдебната зала в знак на защита на господата Галеви, които според тях нямат думичката "идиот" в бездруго бедният си речник.


01 Септември 2010 16:49 | До Ми 5
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Няма нищо общо, само дето се спазва правилото, че Галев е кадровикът-божество, без чието благословение няма нито едно назначение.


01 Септември 2010 17:01 | бградио
Оценка:
-8
 (
8
 гласа)

олигфрени, момчетата са невероятни и силни като екип. затова ви мачкат и вие озлобявате.


01 Септември 2010 17:10 | Я!
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

"Николова" е адвокат Сираков! Онзи от телевизия СКАТ. С какво право той дава оценка на дупнишката ни действителност?! Да си оправи първо "Меден рудник", Бургаско.


01 Септември 2010 17:29 | До БГ радио
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Наистина невероятни са момчета. Яки са като булдозери. Господ им е дал толкова много мускули, че цяла околия смачкаха, но за сметка на тово е олекотил до максимум главите им, което е причина за пословичната дупнишка популярност. Но какво да се прави, природата винаги е справедлива - едно дава, друго взема.


01 Септември 2010 19:53 | Евлоги
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

На френскойо делата тепърва предстотят , верно е, ама делата с НАП ! Понеже той и онези кацовите са много тарикати , и си прехвърляха и си правиха дарения сега има много да обясняват и да плащат на данъчните.
А, между другото социализма си отиде от много години, живеем в капитализъм и кой колко има в главата се вижда от това кой колко има в джоба, това е единственното мерило, всичко друго са празни приказки.


01 Септември 2010 20:25 | До Евлоги
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Много прав си Евлоги. Голями плащания ще има по скандалът- трагедия Владимиров. Те вече започнаха - като начало нерегламентираните,а регламентираните ще бъдат по-късно., но в този скандал парите не са няй-голямото престъпление. Циганизираната мафиотска структура се вкарва в блато, от което излизането е невъзможно и още по-лошото е,че тази много забогатяла групировка, увлича със себе си и случайни съратници, подценяващи поблема.


01 Септември 2010 21:41 | Николай
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Трагедията Владимиров е безкрайно ясна. Единственият проблем е неуточненият цар. Кой е той? Кацов или не? Ако е Кацов кое е малкото му име? А що се касае до Санде-цигането нещата са ясни - уличница, която обслужва и Галеви, и Кацови, и Котеви.


01 Септември 2010 23:36 | Ц.
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Слави,от сърце ти желая успех!!!


02 Септември 2010 01:49 | А бе Ники,верно ле?
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Де,дее! Санде-циганино на три стана! Та он затова яха А6.


02 Септември 2010 12:07 | партиец от по далеч
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Колеги от соц.партията, вземете се в ръцете, осъзнайте се! Хората Ви гледат и слушат, Вие предавате идеята,справедливодтта и кръвта на Бончук и Демиревски! Стига с тези мутри и престъпници Галевски и исие! Ще плащате/плащаме скъпо за това поведение!
Трябва да мислим за социализъм,а не за НАЗНАЧЕН, СЛУЖЕБЕН КАПИТАЛИЗЪМ!?
Дано разума наделее!


02 Септември 2010 13:50 | Партиец
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Чудесно се нареждат нещата за галевистите- Павлов и Ибришимов ръка за ръка в предвождането на привържениците на червената идея.Не е ли чудесно,а?И млади и стари комунисти всички стават галевисти.


02 Септември 2010 21:38 | Старче
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Единственото успокояващо е,че е само временно изпълняващ длъжността. Дано не направи непоправими поразии за малкото останало,което може да се спаси. Той не е враг,той е унищожител, защото е галевист.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар