Внушително номинационно събрание! ГЕРБ Петрич с категорична подкрепа на сегашния кмет Д. Бръчков, 312 делегати гласуваха единодушно!

08 август 2019 23:09   36 коментара   38724 прочита


Местната структура показа, че тръгва към избори силно сплотена и мобилизирана

Категорична подкрепа за сегашния кмет на Петрич Димитър Бръчков, засвидетелстваха с гласовете си 312 делегати на Общинското събрание на ПП ГЕРБ в Петрич, което, което днес утвърди номинациите за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства.

Силният мандат на кмета на община Петрич Димитър Бръчков блокира всякакво поляризиране на мнения около номинациите на структурата на ПП ГЕРБ за следващ мандат. Димитър Бръчков бе номиниран от депутат Георги Динев. При гласуването той получи безпрецедентна подкрепа от всички 312 делегати. Сериозното доверие, което получи от съпартийците си, доказа единството на силите, с които ГЕРБ в община Петрич тръгва на местните избори.

„Този, който получава много, трябва да дава“, каза след гласуваната му подкрепа кметът Димитър Бръчков. Пред присъстващите, сред които бяха: евродепутатът Андрей Новаков, заместник-областният управител Антоанета Янчева, кметът на община Сандански Кирил Котев, председателят на ОбС – Сандански Георги Георгиев, както и представители на общинските ръководства на десет политически партии, той се отчете за изпълненото през изминалите четири години.

Мултимедията под надслов „Обещахме видими резултати – изпълнихме го“ подчерта: изградената нова клетка 4 към Регионалното депо за отпадъци; компостиращата инсталация за близо 10 млн лв.; началото на строителството на градския парк; спасителният план за болницата и санирането й; дългоочакваният зеленчуков пазар; новият Обреден комплекс и прилежащ паркинг; новият спортен терен до черквата „Свети Никола“; спортна зала „Серафим Бързаков“; рехабилитираните пътища от общинската мрежа; изградените над 10 000 м. вътрешни водопроводи по селата и 3 000 м. довеждащи водопроводи; пълното асфалтиране и подменени водопроводи на девет улици в града; санирането на многофамилни и обществени сгради; успешните социални проекти на Общината.

„Благодаря за подкрепата на правителството на г-н Борисов, на съветниците, на коалиционните партньори, на гражданите“, каза още кметът на община Петрич Димитър Бръчков. Евродепутатът Андрей Новаков посочи в своето изказване, че Димитър Бръчков е човекът, благодарение на който Петрич се развива като модерен европейски град. „Петрич е преобразен с екипна работа, но енергията за нея идва от кмета Димитър Бръчков“, обобщи Новаков.

От името на номинираните кметове на кметства и съветници на ПП БНД Георги Ичконов подчерта, че Димитър Бръчков вече е припознат като добър стопанин на община Петрич и неин отговорен ръководител.

„Ще подкрепим избора на събранието днес и ще бъдем гарант за изпълнение на управленската програма“, каза Георги Ичконов. Отчет за мандат 2015-2019 г. направи и председателят на групата съветници на ГЕРБ Георги Ангелски, който приоритетно открои прозрачността в работата на местния законодателен орган, както и взетите решения, подкрепящи развитието на общината и инвестиционните намерения на гражданите.

Пред делегатите се отчете от името на кметовете на село и Гергана Тодорова – кмет на село Марикостиново и председател на сдружението на кметовете на кметства в община Петрич. Тя проследи направеното по селата за неотложно решаване на проблемите основно свързани с инфраструктурата и водоснабдяването. На общинското събрание бяха излъчени и 33-ма кандидати за съветници от ПП ГЕРБ.

Осем бяха номинациите на ПП ГЕРБ в Петрич за кметове на кметства, които са утвърдени на партийните събрания по места в селата. Това са: Гергана Тодорова – с. Марикостиново; Любен Маринополски – с. Тополница; Иван Ташев – с. Старчево; Александър Треновски – с. Кавракирово; Кирил Стоянов – с. Самуилово; Мирослав Манолчев – с. Струмешница; Валентин Заеков – с. Скрът; Костадин Костадинов – с. Ключ. Отчет Гергана Тодорова депутатът Георги Динев номинира Г Ангелски предс. на групата съветници

Кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ:

Андон Калински, Андон Гогов, Васил Златанов, Велик Личков, Георги Ангелски, Георги Тренчев, Гергана Петкова, Десислава Точева, Димитър Дуев, Димитър Чолев, Живко Захов, Костадин Стойков, Марин Кузманов, Мария Търнарова, Мирослав Андонов, Надка Райчева, Нано Божидаров, Невянка Цанева, Николай Стоянов, Пламен Делев, Радослав Котоманов, Росен Велев, Светослав Шарков, Светла Данаилова, Снежана Митова, Станислав Назъров, Стоян Рагев, Стоян Узунов, Таня Иванова, Траян Стоименов, Христо Манев, Янко Стоянов, Янчо Карагогов.

П. Иванов

36 коментара
09 Август 2019 00:33 | Гласоподавател
Оценка:
2
 (
30
 гласа)

Господин Бръчков е най-добрия кмет който Петрич е имал и това е видимо, това е доказано! Той не само е човека който направи толкова много за инфраструктурата на града и удобството на всички нас граждани на общината, а е и човека който помогна на хората които са в тежко положение, обаче никой не разбра, защото за доброто което си направил не се говори, Това го умеят само Великодушните хора! За съжаление единствения недостатък на това събрание е част от хората които бяха предложени за общински съветници, имаше хора които са част от Крими-контингента, псевдо Земеделски производители (на канабис) хора служили в системата на МВР дисциплинарно уволнени, изгонени и доказано наказани за\"Алъш-Веришите си\"а сега същите ни ги представят като номинирани за общински съветници! Е там е грешката на ГЕРБ!


09 Август 2019 00:41 | обекивен
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

Е кой освен ГЕРБ то други има ли и къде са какво напраиха за мен за теб за България ! p


09 Август 2019 00:55 | Никой
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ей вие да не говорите за онова умрелото куче Слави дек го изгониха от Кулата оти разбрах че и тоо се е кандантирал за общински съветник леле леле Герб е затова нема да имате кмет втори път. Боже боже как може хора дек се занимават с дрога да са част от вас


09 Август 2019 01:30 | Точен
Оценка:
-7
 (
25
 гласа)

Бръчков е най добрия кмет, който е имала община Петрич. Митко с теб сме.


09 Август 2019 02:30 | Кирил Димитров
Оценка:
-2
 (
30
 гласа)

Оле, Оле машинописките от ГЕРБ са се разписали пак в защита на най-проваления и компроментиран кмет ...поне като пишете възхвали за този бастун не ги пишете толкова очевадни, срам, срам то е ясно и кои папагалчета ги пишат Илко Вачев и още др поддали просешка ръка очаквайки да ги огрее ...Уви, обаче всички ще си останат само с вълненията и мечтите нито Бръчков ще е кмет втори мандат нито някой от простата му до разрушителност деградантска свита ще бъде облагодетелстван от някоя схема ЗАЩОТО ГЕРБ В ПЕТРИЧ ГИ ГРОЗИ ОГРОМЕН ПРОВАЛ, на жителите на града им писна от глупащини схеми и кражби ВРЕМЕ Е ЗА ППОМЯНА


09 Август 2019 07:47 | старогражданин
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

От известен период нататък Бръчков е с чепарка на врата и на централно подчинение. Петрич е по-близо сега до Разлог отколкото до останалите. Полезни са и промените в местния шеф на ВиК. Променя се като специалист и изобщо като личност. Изобщо не мога да го сравнявам с Димитрова от Благоевград. Между Танев и Вельо и това е постижение.
Успех на Герб в Петрич! По тия ширини нищо лесно не става.


09 Август 2019 07:52 | от Петрич
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Евала "ГРОБ", все отбор "юнаци"! Тук таме има читави, но всичко друго е майка плаче! Докъде стигнахме Петричани, вземте се в ръце и мислете, имате време за размисъл! Не допускайте теза пасмина да ни управлява занапред!


09 Август 2019 08:31 | ИВАН
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

ГЕРБ Е СЪЗДАДЕНА И СЕ ФИНАНСИРА ОТ ЧУЖБИНА - ОФИЦИАЛНО ОТ НЕМСКАТА ФОНДАЦИЯ ХАНС - ЗАЙДЕЛ КОЯТО ОТ СВОЯ СТРАНА Е САТЕЛИТ НА ЦРУ. ТАЗИ ПАРТИЯ И НЕЙНИТЕ МЕКЕРЕТА ПО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА АНГЛОСАКСИТЕ В УЩЪРБ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.


09 Август 2019 08:53 | Позната история
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Ха-ха-ха-ха-а-а-а! Нищо ново в историята на герб. А про по -Какво става с тази къща, която я няма? Санирахте ли я?


09 Август 2019 09:14 | ДО АПТЕКАРЧЕТО
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

МНОГО ПЕНСИОНЕРИ НА ТАЗИ СНИМКА! И ТОЗИ ИЧКОНОВ И ТОЯ ОТ КОГА ПЪК С ГЕРБ..... ТОЯ НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ВЕЧЕ .....АМА И ТОЙ ТАМ.
И САМО ЛЪЖИ -ТОВА НАПРАВИЛИ, ОНОВА НАПРАВИЛИ.....
НИЩО НЕ НАПРАВИХТЕ !
АМА МНОГО ОТКРАДНАХТЕ!
ВЪН ОТ ПЕТРИЧ!!!!


09 Август 2019 09:47 | старогражданин
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

ИВАНЕ, ИВАНЕ, Двете немски фондации са нищо пред КГБ. А и в тях има внедрени поне зависими. Вече 30 години се въртиме около СИСТЕМАТА-Старата.


09 Август 2019 10:08 | независим
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

На снимките виждам сбирщина от различни партии-пилитически .......! Това са некадърници без морал, които ако не са в петричката политика са за никъде! В една нормална държава те не могат да съществуват, защото продукта който произвеждат е само отпадък!!!!


09 Август 2019 10:32 | аполитичен
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

На снимките се вижда "масовката " на натегачите, които ще чакат през новия сезон да се хванат за скритите под шлифера висящи части на кмета


09 Август 2019 11:36 | старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Едни и същи хора посрещат и изпращат с години всички лекета на десницата. Като почнете от кмета на Кюстендил, през Цветанов та чак до хората на Кунева и пеликаните на Костов от Софийската община. Това е фондацията Аденауер в София. Има и свестни хора, но те са единици. Посолството, посолството държи фронта вече много години.


09 Август 2019 12:16 | Petrich
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Бръчков отиваи се вече, съсипваш Петрич и футбола


09 Август 2019 12:30 | от Петрич
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Добре, че беше др. Мазнейков да построи сградата в която кметуваш днеска! Хайде да те видим дали можеш да построиш поне една малка сграда, ти можеш само да ремонтираш и то с европейски пари, и видите ли" видими резултати ". Къде бе джанъм ги видяхте тези видими резултати?


09 Август 2019 14:46 | Петрич
Оценка:
-9
 (
11
 гласа)

Бръчков е номер едно.


09 Август 2019 14:52 | Гражданин
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

В листата букет от цветове, и продажни муцуни, жадни за власт и плячка.


09 Август 2019 16:56 | Гошето
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Съветниците трябва да са хора с акъл - уж да дават съвети
Тук нема много такива. Наредили са се да има пайче и за тех.
Диви селяни градо ки управляват.
Наредил си е и една, две за цвет и за банкет :)


09 Август 2019 17:22 | Патриоти Петрич
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Митко обича Петрич и с желание работи за просперитета на родния си град и красивата ни община ! Успех


09 Август 2019 17:24 | Виздол
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Митко, вкарай Бела във Втора лига и си вечен на поста


09 Август 2019 18:18 | Petrich
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

На Бръчков повече нема да го изберат отива си със ногите на пред


10 Август 2019 07:27 | Petrich
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Бръчков нема да вкара Беласица във втора лига


10 Август 2019 11:05 | съгражданка
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Жалко за града ни, всички са кариеристи на снимката за съжаление! Една само отличаваща се фигура, това е Невяна Цанева, всичко друго е АУТ! А кмета да си иде да работи като фармацефт крайно време е, не става да кметува!


10 Август 2019 11:34 |
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Коя госпожа ... на Невянка Цанево. Да си припомним че именно тя чрез герб изрита директорката на заводското без конкурс .питаите я госпожата цанева вода ненапита що чине още в училището като е пенсионерка. не ни възхваляваи личности които кадруеаха с танев в училищата. знаем какво преставлява цанева коята мина без скруполи наред. заради егото си.


10 Август 2019 12:30 | Petrich
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Бръчков отиваи си със валяко и Динев


10 Август 2019 12:45 | Само да попитам
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Па това "трупче" най-вдясно кое е


10 Август 2019 16:19 | Сандански
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Абе кафали прости, верно ли ще гласувате за тоя ГРОБар Бръчков???
Санданчанлии сме решили нашия ГРОБар Кирчо Тъпото тая година да му е последна, ако пак тиквата ББ му прати куфарче с Евро да купува изборите, ще го пращаме горе на баира!
Джумалиите и те са решили Камбита да го отлюспат тая година!
Глейте да не се изложбите, да гласувате за ГРОБ! АКО ВИ ДАВАТ ПАРИ В ИМАЙТЕ ГИ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДРУГ-САМО НЕ И ЬА ГРОБ!!


10 Август 2019 17:48 | До Сандански
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Ти си много прост бе тъпчо, ти ли ще ни кажеш за кой да гласуваме бе, ако не беше ГЕРБ още щеше да плуваш в л. айна и да пътуваш по селските пътища тъпак. Много комунистите плюете тук ама няма да ви огрее. И в Благоевград Камбитов ще спечели и в Петрич Бръчков и в Сандански Котев, комунист скапан. Защо искате власт пак да крадете ли?


10 Август 2019 23:29 | Сандански
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

От тъкива умрели кучета като вас тая държава никога не а да се оправи! Никога не сум и няма да бъда комунист пък за ГРОБар да не говорим!
Ти явно си някое тъпо пърче дето му подхвърля по някой лев всеки месец и се надяваш ГРОБ пак да спечелят, че 100% си някаква некадърник дето си пази службичката и си продава гъза за жълти стотинки!
Дерзай неграмотни кой прост!


11 Август 2019 00:32 | Кос
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

И продължават да се хвалят с т. н . "Кооперативен пазар"
Господин Бръчков,
1. Кой проектира пазара?
2. Кои приеха проекта?
3. Кой прие и плати масите на пазара -
недовършени, небоядисани, без ДЪНА, с остри ръбове (няма продавач със здрави дрехи)
4. Кои приеха проект гарантиращ през летните месеци ТЕМПЕРАТУРИ + 10 ГРАДУСА?
5. Кои приеха проект, затрудняващ живота на използващите го?
НЕВЪЗМОЖНО Е РАЗМИНАВАНЕ НА ДВЕ КОЛИ. (ВСЕКИ ДЕН ИМА "ШАЙКАТА МАЙКАТА" ПРИ РАЗТОВАРВАНЕ И ТОВАРЕНЕ.
ТЯСНО Е И ЗА КЛИЕНТИТЕ, НАКЛОНА Е ГОЛЯМ, НЯМА УДОБЕН ПАРКИНГ ЗА ПАЗАРУВАЩИТЕ.

КОЛКО ПАРИ СИ ПОДЕЛИХТЕ?

И Г-н Бръчков, не е срамно да виждате от време на време, къде се мъчат хората - продавачи и клиенти?
И си сменете управителя, Коларов е мързеливо и некадърно недоразумение.


11 Август 2019 00:45 | Димитър
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Бях свидетел как влиза ЛИНЕЙКА, в Кооперативния пазар. На хората им прилошава и се звъни на 112. Условията са.....


11 Август 2019 08:44 | ПЕТРИЧ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Отивайте на горния пазар, супер е !Не пълнете гушката на тия гробари!


11 Август 2019 11:14 | До До Сандански :
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

"Защо искате власт-пак да крадете ли? " - А ГЕРБ разбрали от къде се краде най-много-от властта-затова ли не я пуска? Да! Затова! Усетиха как се отклоняват държавни пари, а сега и още европейски фондове, как за грешките им се плаща от народа /държавният бюджет/, та ще чакаме да пуснат кокала?! Да, ама НЕ! Това са най-мръсните отрепки отделили се от БКП!


11 Август 2019 22:46 | Кой
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Туфчо спри се не ставаш вече.


22 Август 2019 20:16 | Рупите
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Имах едно време хубаво магаре, ако сега ми беше под рака щях да го предложа на Господин Ангелски, За да го номинира за общински съветник или селски кмет, така ще има повече гласове за ГЕРБ
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар