ВМРО-НИЕ избра Иван Ризов за областен лидер в Пиринско

17 май 2010 00:18   11 коментара   24836 прочита
Ив. Ризов
Ив. Ризов


Ив. Ризов

Директорът на “Топливо” АД и общински съветник от Благоевград Иван Ризов бе избран за областен лидер на новата партия ВМРО-НИЕ на първата областна конференция на партията, която се проведе в Благоевград в неделя с участието на 30 делегати от всички общини. Заместници на Ризов са Димитър Хардалиев, общински лидер в Гоце Делчев, Венцислав Методиев, секретар на организацията в Симитли.

Секретар на областния комитет стана младият юрист от Петрич Велик Гогов. За членове делегатите одобриха бившата кметица на Добринище Иванка Бонкина, общинския съветник от Разлог Бойко Пукнев и директора на социалната дирекция в Петрич Нако Манастарлиев. Избрана бе и контролна комисия в състав - председател Георги Узунов от Симитли и членове Васил Сираков от Белица и Георги Димитров от Кресна. В момента ВМРО - НИЕ в Благоевградска област разполага с 40 местни организации, заяви в отчета си досегашният областен председател Борис Ячев.

Партията най-бързо се структурира именно в Пиринска Македония и това е залог за бъдещите й успехи. Доброто ни представяне в местата власт с кметове и общински съветници е предподставка за успешен старт и за следваща предизборна кампания през 2011 година" - в момента имаме 8 общински съветници и 10 кметове на населени места от ВМРО - НИЕ, те ще бъдат делегати по право на предстоящия конгрес на партията на 12 юни в София, когато 500 делегати ще избират ново национално ръководство и ще приемат програма за развитие на партията. Пиринските структури на ВМРО - НИЕ ще бъдат представени с около 100 делегати, съобщи Ячев. Той заяви официално, че се оттегля от участие във всякакви ръководни длъжности в партията.

Основна цел на областното ръководство ще бъде подготовката за успешно представяне на ВМРО - НИЕ в предстоящи местни избори, партията трябва да спечели общински съветници във всички общини и да издигне кандидати за кметове в по-големи населени места.


Още за: ВМРО-НИЕ   ЛИДЕР   Ив. Ризов   Още от: Политика

Принтирай статия
11 коментара
17 Май 2010 11:07 | вмро
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

в следващия общински съвет май-май, няма да има вече вмро след като и те се разделиха


17 Май 2010 12:31 | мира
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

И тоя се гласи за кмет на Брагоевград. Пълен боклук и сметкаджия. не си знае парите от далавери


17 Май 2010 13:37 | Старио
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

И гледа ,като на.бан заек...На батко, моше-морочето!!! И ,те, против ГЕРБ....


17 Май 2010 14:00 | Маке
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Още боклуци се навъдиха, предатели.


17 Май 2010 19:02 | до макето и останалите
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

пишурки сигурно сте безработни и много айляк
и затова сте толкова злобни
хайде направете нещо и вие та да ви коментираме и ние анонимно13


18 Май 2010 09:07 | Тешовалията
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

БКП+ДС башибозука в нови, изгладени и колосани "дрехи", откраднати от Македония!
А "работещият" милиционер, командирован в Пиринска Македония - да си гласува за колегите!


18 Май 2010 12:25 | КРЕСНА
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

КАКЪВ Е ТОЗИ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ОТ КРЕСНА ЗНАЯ ГО ТОВА Е ПАСЛУШНИКА НА ВИКТОР СЛЪНГАТА АЛКОХОЛИКА НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО


18 Май 2010 22:01 | непукист
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Е браво ,браво найстина това което говореха го направиха. Боби Ячев найстина вече минава на заден план.Нови хора ,това му трябваше на ВМРО в пиринско.За другите не знам ,ама за Митака от Гоцето и за Веници от Симитли съм сигурен ,че са истински ВМРО -вци отдадени на българската кауза за Македония.А нещастниците дето плюят ,плюят от яд и злоба щото боклуци като тях ще бъдат изхвърлени на боклука от тези истински патриоти .Дано и новото им партйино ръководство на ВМРО-НИЕ бъде от такива патриоти.Хак да му е на онзи влах Каракачанина дето съсипа ВМРО, тези момчета ще го пометат в пиринско , а и в цялата страна.БРАВО ТОВА Е ВМРО.


20 Май 2010 00:43 | САП
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ако Б.Ячев действително се оттегли, то ВМРО-НИЕ може наистина да се превърне в алтернатива на "ВЛАШКАТА МАКЕДОНО-РОМСКА ОРГАНИЗАЦИЯ" на К.К.


22 Юни 2010 10:49 | богомилова
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ТАКИВА ХОРА КАТО БОБИ ЯЧЕВ ТРЯБВА ДА СА ИЗОЛИРАНИ ОТ РЪКОВОДНИТЕ
СТРУКТУРИ НА НОВА ТА ПАРТИЯ. Този човек работи само за собствения си интерес. Единственото което прави е да създава интриги . Действа като предиш
ния лидер Каракачанов.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар