Вл. Димитров замина за последно командировка като губернатор за Испания, преди да го свалят

08 юли 2009 00:12   7 коментара   30377 прочита


Директорът на “Александър” Й. Андонов, шефът на ХI ОУ В. Смиленов и финансистът К. Пендев номинирани за държавник №1 на Пиринско

Ден след фиаското на БСП на изборите областният управител на Благоевград Владимир Димитров, който бе втори в червената листа, но не успя да влезе в парламента, се “завърна” на работа, за да отлети за Севиля по линия на проект “Администрацията на Югозападния район за планиране - с отворени врати към гражданите и бизнеса”. В последната му служебна командировка като губернатор, която ще продължи до четвъртък, го придружава директорът на дирекция “Административен контрол” Роза Каймаканова. В експертната група за Испания участват служители на социологическата агенция на Мира Янова - МБМД, и представители на общините Хаджидимово, Сапарева баня, Пирдоп, Баня и Бобов дол. Пътуването до Испания бе планирано за времето на предизборната кампания, но поради ангажиментите на г-н Димитров като кандидат за депутат бе отложено за след 5 юли, обясниха от областната администрация. Целта на посещението е да се проучат добрите европейски практики на аналогични административни структури в три държави - членки на ЕС. Проектът, който област Благоевград реализира, е на стойност 568 324 лв. и предвижда да се създаде интернет страница на Югозападния район за планиране, унифициране на сайтовете на петте области и на десет пилотни общини, включително поставяне на информационни табла за незрящи хора. Докато губернаторът е в Севиля на последна командировка, преди да бъде свален от поста, в Благоевград вече тръгнаха коментарите кой от ГЕРБ ще го наследи. Най-упоритите слухове пращат на губернаторското място неуспелия за малко да влезе в парламента като пети кандидат-депутат от ГЕРБ Йордан Андонов, директор на езиковите училища “Александър” и общински съветник.

7 коментара
09 Юли 2009 09:38 | социалист
Оценка:
18
 (
682
 гласа)

г-н Димитров, не разбрахте ли, че от вас не става депутат? Преди четири години не ви достигна малко а бяхте на избираемото 3-то място, сега бяхте на още по-избираемото 2-ро място но уви. Казвам че не ставате за депутат, не защото сме ви видяли като депутат, а защото просто не ви бива като политик и като човек. На един посредствен човек като вас най му приляга да е подлога на другите червени помяри от фирма Инфо Сиг. Затова моля ви не се бутайте повече да ставате депутат, защото от такива като вас и Корнелия Нинова БСП е на това дередже. АМАН ОТ ДОЛНИ ХОРА КАТО ВАС!!!


09 Юли 2009 14:41 | kiril mitev
Оценка:
4
 (
130
 гласа)

ВЛАДИМИР ДИМИТРОВ - МАЙСТОРА НА ДЕМАГОГИЯТА си получи полагаемото му се място на забравата заедно с БКП , завинаги и заслужено !!!


10 Юли 2009 15:24 | гражданка
Оценка:
38
 (
160
 гласа)

"Столетницата" като цяло дължи срамния си провал именно, защото в нея влизаха и можеха да работят само такива! с придобит статус. Именно те я доведоха до пълния й крах. Надявам се, скоро да не се изправи на крака, защото трябва много да работи върху себе си!


10 Юли 2009 22:28 | Балабанов
Оценка:
2
 (
192
 гласа)

Тъжно ми е много, положението на БСП е трагично заради такива неуки и крадливи хора като Владо Димитров и Нинова, гледащи само собственото си положение и на фирмите около тях. Много ми е чудно, защо шефовете не отстраниха още преди четири години Владо, още тогава някои хора в партията се чудеха как да го отстранят внимателно, внимателно, защото беше послушник а те го направиха областен.Е това е никога повече тагава измет като него!!!!!!!


13 Юли 2009 22:02 | Димо
Оценка:
-20
 (
144
 гласа)

Струма подлоги докога ще триете!


14 Юли 2009 21:22 | Елезов
Оценка:
-14
 (
168
 гласа)

Владо е един пълен политически неудачник.Да го махаме час по-скоро.


18 Август 2009 10:56 | 10
Оценка:
0
 (
30
 гласа)

Владо е мъж с характер не го мислете




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар