Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/ «емеделски съюз "јлександър —тамболийски" подкрепиха кандидатът за кмет на Ѕлагоевград д-р јтанас  амбитов


9 октомври 2019 12:29  19 коментара   9727 прочитаƒнес кандидатът за кмет на Ѕлагоевград д-р јтанас  амбитов подписа деклараци€ за сътрудничество с ƒимитър ”рдев - водач на листата и кандидат за общински съветник на «емеделски съюз "јлександър —тамболийски". Ќа срещата присъстваха още –ашко ƒинков, √еорги  орчев и ¬асил ћиладинов, кандидати за местни€ парламент от същата листа. —ъвместната деклараци€ се сключва във връзка с предизборната кампани€ за изборите за кметове и общински съветници на 27 октомври 2019 година.

ƒвете страни се о бединиха около постигането на ефективни резултати в н€колко основни посоки, пр€ко свързани с развитието на Ѕлагоевград. —ред т€х са изграждане на индустриална зона, насърчаване на инвестициите и създаване на заетост, политика за по-чиста околна среда, балансирана и устойчива общинска демографска и социална политика, развитие на културата и спорта и др.

"Ѕлагодар€ на колегите, че през изминали€ мандат подкреп€ха екипа и това, което предлагахме като администраци€, за да може да решаваме проблемите на Ѕлагоевград. “ова е разликата между хората, които подкреп€т решението на проблемите и онези - така наречената опозици€, които посто€нно оплюват, а не са подкрепили нито едно предложение в посока решаване на проблема. —игурен съм, че и занапред ще продължим успешно да работим заедно", за€ви  амбитов.

ќт сво€ страна ƒимитър ”рдев изказа надеждата си, че заедно ще оправда€т доверието на благоевградчани. "ѕодкреп€ме јтанас  амбитов поради идейната близост относно решаването на проблемите на града. —игурен съм, че ще намерим пресечната точка", за€ви водачът на листата на «емеделски съюз "јлександър —тамболийски".

ѕолитическа публикаци€.  упуването и продаването на гласове е престъпление!

ѕ. ѕенева

ќще за: съюз  подкрепа  јт.  амбитов ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


19 коментара

9 октомври 2019 12:56 | √ќЎќ
ќценка:
30
 (
32
 гласа)

–ашко и ”рдев не се ли нагушкаха.
’ора за боже не гласувайте за т€х.


9 октомври 2019 13:08 | ћарио
ќценка:
24
 (
24
 гласа)

ƒжума€та не е ћусомище, алоооооууууу!?


9 октомври 2019 13:11 | гражданин
ќценка:
3
 (
23
 гласа)

 мете, зад теб сме ама защо са ти те€ урдев и маладинов. ѕодбирай ги малко не го прави на вс€ка цена.


9 октомври 2019 13:15 | нема що!
ќценка:
21
 (
23
 гласа)

нема по-мазно двулично и интригантско копеленце от първенеца на мусомища димитър изваров. все усп€ва да се намушка сред силните ама не е виновен той а то€ дето му го дава и му се довер€ва


9 октомври 2019 13:17 | ћилен
ќценка:
21
 (
23
 гласа)

–ашко не се ли на€де с общински поръчки, или са много сладки, и ти си мислиш че си добър строител


9 октомври 2019 13:25 | Zzz
ќценка:
24
 (
28
 гласа)

Ќе е истина това!  амбитов, наистина искаш да загубиш изборите, не се ли на€доха тези?


9 октомври 2019 13:28 | близък
ќценка:
27
 (
27
 гласа)

’а-ха-ха. «ащо н€ма как да чуете един разговор между ”рдев, ѕавлов, ћиладинов и ўерев на дрежурните им сбирчици. ƒа чуете как се коментира за хора които уж за пред т€х са им близки.  ак се прав€т схеми кой и как да прецакат за да стигнат до кокала и как тънко и хитро прават интригата за да очерн€т некой.


9 октомври 2019 13:31 | мариета
ќценка:
27
 (
29
 гласа)

≈ н€ма по гол€м цирк от тези, и защо всеки път едни и същи. Ѕългари€ загива с такива схемаджии, дето само за джоба си мисл€т. ’ората тр€бва да се осъзна€т че с тези вечни съветници града загива. –ашко, машко, урдев изваров, и он€ кьорчо миладинов, дето навремето продаваше цигари в една бутка. циркът е пълен


9 октомври 2019 13:33 | »ван
ќценка:
24
 (
24
 гласа)

”жассссс как може с тези?!?! Ќай големите интриганти и двуличници. “ези до каквото са се допрели все е фалирало


9 октомври 2019 13:34 |  о каза ко?
ќценка:
19
 (
21
 гласа)

«емеделци?!


9 октомври 2019 13:34 | анонимна
ќценка:
26
 (
26
 гласа)

ƒа попитам и аз.  акво направи за благото на града лицето ћиладинов като общински съветник през всички години? ј ”рдев? ƒругите двама не ги познавам.


9 октомври 2019 13:41 | јнтон
ќценка:
17
 (
17
 гласа)

чета преди едни женици подкрепили камбитов лошо нема нови хора да влезнат в политиката. ама ти€ тука схемаджии


9 октомври 2019 13:50 | алооо
ќценка:
22
 (
22
 гласа)

јбе то бива наглост, то може, ама чак път толкоз. ќт тези изваровци, миладиновци и рашковци и чеп за зеле не става. “ези ако ги питаш какво направиха за гарада, н€ма да могат да ти отговор€т, защото нищо не са направили, само схеми, поръчки и пълнене на джобовете.


9 октомври 2019 13:52 | земеделец
ќценка:
30
 (
30
 гласа)

”рдев не е ли онова момче от студентските активисти - по вс€какви организации дето беше. ѕосле не беше ли в ≈¬–ќЋ≈¬»÷ј“ј (на —ашо “омов) / » после не се ли заиграваше с Ѕ—ƒѕ (?). Ќакра€ €вно прегърна земеделските идеи. «ащо избра точно това Ѕ—Ќ— (јл. —тамболийски), а не Ѕ«Ќ—? ƒа не би за да е малко повече вожд.  олко от тази листа са членове на Ѕ«Ќ— "јл. —тамболийски".  акто казваше д€до ¬азов, но за един друг герой .... " Ѕедни, бедни ћакедонски! «ащо не умр€ при √редетин... " ƒобре, че —тамболийски отдавна не е между живите, че да види какви са последователите му и как ползват името му....


9 октомври 2019 13:54 | точно така
ќценка:
27
 (
27
 гласа)

“ези колкото са земедалци, аз толкова съм лейбърист. ѕуми€ри, само се чуд€т къде да се закреп€т, за да влезат в общински€ съвет. ”рдеви€ смени пет партии, рашко се гушка с бареков, сега пък земеделец, те не зна€т от къде се държи мотиката, земеделци, мамо мила.


9 октомври 2019 14:01 | Dora
ќценка:
24
 (
26
 гласа)

 амбитов обещава на ”рдев председател на ќб—. Ќа “асков също!!! ’ахаха


9 октомври 2019 14:49 | —енека
ќценка:
17
 (
19
 гласа)

»грите ти на мене, аз на тебе вече текат в пълен ход....


9 октомври 2019 15:19 | 11
ќценка:
16
 (
18
 гласа)

—тари схемаджии... с кой се фанаха го прее.. ха. сама ≈мил ѕавлов липсва на снимката ама той го играе сив кардинал.


9 октомври 2019 15:25 | факт
ќценка:
19
 (
19
 гласа)

ѕодкреп€т го всички които имат файда, поръчки, саниране, имота на струмско за хаваната, мама кажа- концеси€та на бан€та дали си плаща редовно, ами ще подкреп€т, щото без камбитов ще умрат... без далавери са наникъде, ако се беше приело техни фирми да не умастват в поръчки дали въобще ще се натискаха да станат съветници.. ама хората за по 2-30 лева се подават на манипулациии.. утре пак ще се оплакват че в града нищо ново и добро не става.....
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.