/Видео/ Специален поздрав за БСП! "Калинка - малинка мая"! Новият химн на петричкото с. Кавракирово, в чест на кандидата им за кмет, скандалната Калинка Деведжиева

27 септември 2019 12:31   14 коментара   44954 прочита


Петричкото село Кавракирово "ликува". Именитата им съселянка, скандалната Калинка Деведжиева, се кандидатира за кмет от БСП. Тя бе регистрирана завчера и горда от сериозната подкрепа на столетницата, ходи по селото, нахъсана да елиминира в изборите основният ѝ опонент и отколешен враг, кметът Треновски.

Деведжиева доби национална известност с непрекъснатите си скандали с кмета Треновски, с когото влязоха в "Съдебен спор", и който тя чакаше всеки ден пред кметството, за да го ругае както си знае, гласно, изричайки благословии по адрес на майка му. А ако някой от селото дръзнеше да се опълчи на Калинка, чийто офис е пред селския магазин, получаваше заслужени попържни и красиви думички, характеризиращи родата до девето коляно.

Буйният ѝ нрав бе неукротим години наред, а обсебеността и от кмета, застрашаваше живота и сигурността му неколкократно. Като борец за справедливост, Деведжиева многократно нахълтваше в общинската сграда, за да се разправя с Треновски, после въздаде справедливост и в училището, където "нахрани" с цинично слово учителките и директора.

Смела и безразсъдна Калинка, не се плаши и от полицията. Полицаите бяха системни жертви на цветущия и богат речник, който според издигналите я за кмет, предполага и сериозни ораторски умения в предстоящата кампания. И в полицейската клетка Деведжиева не загуби революционния си дух. Те я арестуват, тя налита на бой. Не, човек, а желязо.....!

Пропищяло бе селото от Калинка, хората направиха подписка за изгонването и от Кавракирово, вкарваха я в полицията, сред поредната и агресия в селото, после мина през съда и принудително бе настанена за лечение в специализирана клиника, където престоя около 6 месеца.

Регистрирана официално, днес Калинка Деведжиева се впуска в предизборната надпревара, оценена за усилията и като върл "опозиционер" на статуквото, от местните червени.

Поздравяваме БСП за добрия избор, с които се очакват сериозни революционни промени и със сигурност предизборни екшъни в петричкото село. Пожелаваме на Калнка и нейните съпартийци успех в изборите и я поздравяваме с песента, в която е възпято името и. Посвещаваме този химн на БСП и Калинка Деведжиева.

П. Кирилов

14 коментара
27 Септември 2019 12:39 | Спас
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

Вие от. Com сте големи *****, жената казва истината, а вие я усмивате. Идва време, в което ще пишете сензации, че се е родил бебе в Благоевградска област


27 Септември 2019 12:43 | кавракирово
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Спасе тази е болна, агресивна, пие нон стоп, бие се с хората лежа в клиника, диагноза има


27 Септември 2019 13:22 | От запознат
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Те вичките от БСП са такива . Брат и на лидерката на БСП Й Атанасова която е и водач на листата на БСП - пълен олигрофен - дрогаджия - е пребил едно невинно момче от Първомай - счупена ръка - счупен нос - . Сега вървят и се молят -защото братчето ще влезе в затвора. Тоя същия беше на работа в кметството понеже Йьрданка се беше разбрала с Бръчков - ама много му станаха изцепките с дрогата -абе все БСП другари.


27 Септември 2019 13:25 | Ефрейторов
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

Удри Кале с адв. Георгиев, ако не сега другия път ще спечелите


27 Септември 2019 13:34 | Браво
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Браво на жената, това е истината. Навсякъде в България е така само членове на гроб или близки до тях се назначават


27 Септември 2019 15:22 | Петричанин
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Струма. ком, жълто сайтче на фалшивите новини, кой ви плати за тази статия бе ?! Освен да осмивате без аргументи, нещо смислено за проблемите на с. Кавракирово можете ли да напише ?


27 Септември 2019 15:32 | Кефал
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Тук и новините са фалшиви и коментарите!


27 Септември 2019 16:07 | ка
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

ЕЙ БСП срам нямат ! Вие защо се подигравате с жената бе ! Не ви ли е срам ! Целия район знае коя е калинка ! Окепазихте партията си !


27 Септември 2019 16:10 | до петричанин
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Какви по сериозни аргументи от това, което е написано ! Лежала в психото, пие, бие се, псува като хамалин, биха я в национален ефир, псува и напада кмета, нарича учителките к. ви и налита на бой .. преспивала в полицейската клетка няколко пъти, минала през съда и настанена принудително в Хърсово ---- Факти, които вероятно БСП не знае ! Смешно е !


27 Септември 2019 22:57 | Пенка
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Боже мили... Ужас.. тооо това е лицето на БСП! Начало с кандидата за кмет на Петрич! Подредени идиоти... Който се мислят за нещо!


28 Септември 2019 08:23 | Различно мнение
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

До ка: кой се подиграва с жената ?! Вие наясно ли сте изобщо, че за да станеш кандидат-кмет трябва да подпишеш декларация-съгласие и тя сама е изразила такова съгласие ! А към всички, които я наричат "луда" ще кажа, че ДОРИ да е такава, то това НЕ Е ПРЕЧКА ДА СЕ КАНДИДАТИРА, ЗАЩОТО ЗАКОНЪТ ТАКА Е НАПИСАН !!


28 Септември 2019 08:44 | кюфтето
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

https://www.youtube.com/watch?v=UQcwS2 hLXgg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0o_ tzlpBhSEedyIZjw7OOasZqtK0PW8HaMDXeG5wJZ47tjSheBB93094o


28 Септември 2019 21:26 | Мишо
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ами Болен сидеров да не е нормален.


29 Септември 2019 20:23 | БКП
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Същата е като Капитанов




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар