Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си  © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/ ќпитът си каза думата! — 20-годишни€ си стаж на общински съветник, ’ристо  овачки подкрепи јтанас  амбитов за кмет на Ѕлагоевград


9 октомври 2019 14:11  2 коментара   7994 прочита андидатурата на д-р јтанас  амбитов за кмет на Ѕлагоевград трети мандат бе подкрепена от ’ристо  овачки - водач на листата и кандидат за общински съветник от  оалици€ "ќбединена социалдемокраци€" (ѕѕ "ќ—ƒ" и ѕѕ "«Ќ—"). ƒвамата, обединени от сходните си виждани€ относно развитието на областни€ център, подписаха деклараци€ за сътрудничество на предсто€щите местни избори.

’ристо  овачки е общински съветник цели 20 години и категорично припознава следващи€ кмет на Ѕлагоевград в лицето на јтанас  амбитов. "ћислил съм много, исках да промен€ нещата, но не виждам кой друг може да води така успешно града. «аставам зад най-успешни€ кмет на Ѕлагоевград и му пожелавам при€тно кметуване", за€ви  овачки.

 андидат-кметът  амбитов също изказа сво€та благодарност за подкрепата и добрата съвместна работа през изминалите години: "ћога да кажа, че 8 години г-н  овачки е един от най-последователните в подкрепата си към предложени€та на общинската администраци€ и искам да му благодар€ за конструктивната политика и за разумни€ вот."

ƒвамата си стиснаха ръцете и положиха подписите си, водени от общи интереси, свързани с изграждането на индустриална зона, насърчаване на инвестициите и създаване на заетост, политика за по-чиста околна среда, балансирана и устойчива общинска демографска и социална политика, развитие на културата и спорта и др.

ѕ. ѕенева

ѕолитическа публикаци€.  упуването и продаването на гласове е престъпление!

ќще за: јт.  амбитов  подкрепа  ’р.  овачки ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

9 октомври 2019 14:24 | јнтон
ќценка:
22
 (
26
 гласа)

айде и то€


9 октомври 2019 14:46 | ха ха
ќценка:
33
 (
35
 гласа)

“ой щото ћама кажа е един много уважаван, добре образован и главно почтен бизнесмен в града ни, та затова е страшно престижно че точно той подкреп€ този много кадърен, почтен и незаменим както кмет, така и доктор!
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.