/Видео/ Оценката на публиката в Благоевград: Ат. Камбитов спечели важен политически дебат! Румен Томов сдържан, умерен, но не достатъчно подготвен

04 октомври 2019 14:08   84 коментара   34626 прочита


Ив. Ризов - напада и се защитава с лозунги, но без концепция, Р. Георгиев - повърхностен

Мина очаквания от седмица диспут по БТВ между четирима от претендентите за кметския пост в Благоевград. Тази сутрин, Атанас Камбитов, Румен Томов, Иван Ризов и Росен Георгиев, кандидати за кметове се изправиха "очи в очи" на площада пред общината за първи път от началото на кампанията.

Кандидатите трябваше да представят приоритетите си в рамките на 30 секунди, а след това бе дадена възможност за кръстосани дуели и задаване на въпроси между тях и публиката. Очаквано тримата претенденти атакуваха с въпроси досегашния градоначалник Атанас Камбитов, кандидат на ПП ГЕРБ, и очаквано той бе отлично подготвен за отговорите си.

Сблъсъкът бе между силата на опита на кмет изпълнил със съдържание 2 мандата и първите стъпки в сериозната политика на останалите трима претенденти за поста. За независимия кандидат, подкрепен от БСП, Румен Томов това беше първа публична изява. Кратко и лаконично той представи приоритетите си, които вече познаваме от откриването на кампанията:

"Влизам в тази битка, за да подобря бизнессредата в Благоевград, вторият приоритет е подобряване управлението на общината, така, че тя да бъде обърната към хората и проблемите им, третият е свързан със зелената система и екологичните проблеми на града", така запълни 30-те си секунди Томов.

Трябва да се отбележи, че като за първи път пред аудиторията на национална телевизия и събралите се на площада агитки, Румен Томов поддържаше умерен и сдържан тон, стремейки се да бъде безпристрастен и ненападателен, но не бе достатъчно подготвен, когато се обръщаше към опонента си Ат. Камбитов Томов, се смути в хода на обсъждането на ниското възнаграждение в Благоевград, когато опонентът му Атанас Камбитов го попита директно:

Вие как се осигурявате г-н Томов, на каква база?! Имам информация, че се осигурявате на 560 лева? Въпросът бе антипод на твърденията на Томов, че заплащането в областния град е ниско. Това предизвика и репликата на Камбитов, който категорично заяви, че той не е работодател и, че заплатите в Благоевград не зависят от него "Проблемът идва от това, че статистиката се прави на грешна база. Статистиката е за област Благоевград, а не за областния център", каза кандидатът на ГЕРБ..

Румен Томов отново постави въпроса за професионалната образователна система, изграждането на професионални бази към училищата, където учениците да усвояват и практикуват наученото.

И тук отново удари на камък, тъй като образец в това отношение е благоевградската Професионална гимназия "Ичко Бойчев". В гимназията е изградена най-модерната в региона база, авторемонтна работилница, снабдена с най-модерната техника за такова обучение, за каквото говори претендентът Томов. Той, повдигайки темата би трябвало да знае, че тези неща отдавна са направени в Благоевград, още повече, че в инициативния му комитет е бившият директор на Професионалната гимназия.

Похвално бе, че Томов запазваше хладнокръвие през цялото време, въпреки конкретните и разбиващи тезите му отговори на Камбитов. Именно заради умерения си тон в дебата, независимият кандидат, подкрепен от БСП, направи добро впечатление, бе чут от присъстващите и оценен, заради признанието, че в Благоевград подобренията са видими и фактът, че той е станал по-красив и уреден, е неоспорим.

Забележките към изявата на Томов се коренят в опита за повдигане на въпроси, по които вече има решение и съответно готов отговор от Атанас Камбитов. Все пак смятаме, че Томов се представи по -добре, сравняван с кандидатите ВМРО Ив. Ризов и на НФСБ Росен Георгиев.

Тонът на кандидата за кмет от ВМРО Иван Ризов бе нападателен, използвайки манифестни обръщения и критики, затова остана с неизяснена концепция в диспута. Нещата, които той каза отново получиха сериозен отпор от Камбитов. Ризов упрекна досегашния градоначалник, засягайки темата със санирането. Според него не са били използвани благоевградски фирми в този процес.

На твърдението си той получи сериозен шамар от Камбитов: "Всички строителни благоевградски фирми, отговарящи на условията са участвали в санирането - 50 фирми, защото няма 51-ва. След като този ресурс е изчерпан, тогава са се ползвали и други фирми", отговори, Камбитов...

Не му се получи на Ризов и подмятането, че в Благоевград има терени за бизнес, но те не са използвани, намеквайки, че казаното от Камбитов, че това е една от причините за липсата на инвеститори, е невярно. Тук отново досегашният градоначалник репликира убедително, доказвайки с цифри, че Ризов не е прав.

"В ход е реализирането в следващия мандат на модерна индустриална зона, със сериозен ресурс от държавата", уточни кандидатът на ГЕРБ... Ризов повдигна въпроса за замърсяването на въздуха и осъди общината и общинския съвет, че не работят добре в тази посока.

Нападателен бе Ризов, но не станаха ясни нито приоритетите му, нито концепцията му за развитието на града и проблемите в него. Очаквахме повече от четвъртия участник Росен Георгиев от НФСБ, който се включваше в дуелите епизодично, без да остави сериозни следи от участието си в този дебат. Няколкото му вметки в диспута бяха повърхностни и почти не чути от аудиторията.

Имаше въпроси и от публиката. Направен бе опит за изкривяване на диспута с въпрос от млада дама, свързан с къщата на досегашния градоначалник и имот на дъщеря му, но въпросът и бе бързо париран от съветника Кирил Илиев, който заяви, че това е политически дебат и тук не е мястото да се вадят лични компромати.

Илиев отправи директен въпрос към опонентите на Камбитов: "С какво вие допринесохте за развитието на инвестиционния климат в града, за какво можете да претендирате, слушайки програмите на всички, то това вече е изпълнено, г-н Камбитов си е свършил чудесно работата.. Не последва отговор.

Не се оправдаха очакванията ни за бурни реакции от агитките на 4-имата кандидати, което, според нас е добра заявка за хода на кампанията, в която трябва да мерят сили политици от областния център Благоевград, а не махленски скандалджии с същите с бели конци компромати. В този смисъл днешният дебат бе цивилизован, за което и четиримата участници заслужават похвала. Успех на всеки от тях в изборите.

Какво още си казаха кандидатите можете да видите във видеозаписите на дебата в БТВ.

П. Костадинов

84 коментара
04 Октомври 2019 14:16 | Китодар
Оценка:
72
 (
96
 гласа)

Поредната лъжа. А какво прави общинска администрация в работно време? Не трябва ли да са политически неангажирани?


04 Октомври 2019 14:21 | НАП и разни банки
Оценка:
22
 (
68
 гласа)

Не само опонентите на доктора-кмет изгубиха говор и картина още в началото на днешния дебат. Служителите в няколко данъчни администрации и банкови централи буквално са изпаднали в ступор при новината за високия стандарт, достатъчните за живот без грижи до дълбока старост дивиденти и имоти. Гледат данъчните декларадии, необслужените кредити, запорите на сметки и историята на фалиралите кметски фирми и не вярват на ушите си. Браво докторе! Нека гледат, нека се чудят, а ти управлявай все така честно и безкористно Благоевград!


04 Октомври 2019 14:24 | Шон Пен
Оценка:
54
 (
80
 гласа)

Калинките от общината докарани от села и паланки, назначени на държавни местенца, под строй да защитят кмета-слънце. След изборите и той и калинките си заминават по родните си села.


04 Октомври 2019 14:26 | Васев
Оценка:
18
 (
64
 гласа)

Избора е между Румен Томов и Иван Ризов, другите са плява.


04 Октомври 2019 14:27 | Quick
Оценка:
66
 (
90
 гласа)

Струма, 21 век сме има телевизори във всяка къща не манипулираите хората! Камбитов не отговори на най-важните въпроси, къде е ЕXPO центъра, на кой е земята под Зърнени храни, която превърната в развалина, къде са външните инвестиции в града и да общината е най-голямия работадател. в града което е трагедия! Никой не виновен на благоевградчани за състоянието на града, виновни са си само и единствено те


04 Октомври 2019 14:29 | ....
Оценка:
47
 (
75
 гласа)

Нито един от 4-мата не е достоен за кмет на Благоевград!!!! Елементарни момчета!!! Жалко за хубавия но обезлюден град!!!


04 Октомври 2019 14:32 | Нека
Оценка:
37
 (
55
 гласа)

въпиюща посредственост беше този дебат... хъкане мъкане... промишлена зона... едно си баба знае едно си бае....


04 Октомври 2019 14:36 | Б.Б
Оценка:
41
 (
55
 гласа)

Виновни са си хората, че избират такава власт!!!!!


04 Октомври 2019 14:38 | Мишо
Оценка:
-58
 (
88
 гласа)

Кмета ни се представи Блестящо! другите без коментар.


04 Октомври 2019 14:40 | ОЧЕВИДЕЦ
Оценка:
50
 (
74
 гласа)

Камбитов е като техния"ВОЖД"! Едно си знае баба едно си повтаря. Къде ти са инвестициите бе Камбитов? Къде ти са заводите и предприятията, в които работеха хиляди хора, кажи си и не увъртай нещата? Само ремонти не са ни нужни, нужна ни е достойна работа, не разбра ли вече!


04 Октомври 2019 14:40 | Васев
Оценка:
36
 (
60
 гласа)

Не манипулирайте хората видехме го изплашения Неделчо по БТВ хък, мък, пръц. Измамник долен.


04 Октомври 2019 14:45 | Бойко
Оценка:
78
 (
104
 гласа)

Камбитов ми е съученик т. е. познавам го от доста отдавна. Този човек се превърнал в нагло, безочливо и безпардонно същество интересуващ се единствено от келипира. За 8 години, в които е кмет е сменил плочките пред общината, но самочувствието му е на месия. Опонентите му наистина не бяха подготвени, може би защото нямат неговият опит, самочувствие и неговата наглост. А фактите са, че през неговият мандат градът загуби поминъка си, за сметка на неговото и на обкръжението му обогатяване. Благоевградчани видимо обедняха. Градът от ден на ден става все по сив и непривлекателен.


04 Октомври 2019 14:53 | Васев
Оценка:
40
 (
56
 гласа)

Защо триете коментарите против Камбитов? Нали всеки има право на мнение!


04 Октомври 2019 14:55 | и пак НАП
Оценка:
8
 (
32
 гласа)

Като дългогодишен ръководител на изключително успешен бизнес, без съмнение г-н Камбитов е знаел, че собствениците на фирми се осигуряват задължително на база максималния осигурителен доход. Разбира се, това нормативно изискване е валидно само при частните фирми като тази на дребния предприемач Румен Томов. При бизнеса с общински пари то естествено е неприложимо. Законът не е определил ред за отчисляване на осигуровки от комисионни доходи, придобити от кмета в резултат на възложени обществени поръчки, които се финансират с публични средства. В този смисъл на г-н Камбитов му е простено, че вече е забравил правилата, които несъмнено е спазвал в годините си на часетен предприемач и въпросът му в дебата тази сутрин не може да бъде коментиран като проява на неграмотност или евтина манипулация.


04 Октомври 2019 14:55 | Вили
Оценка:
-50
 (
86
 гласа)

Видя се кой има дар слово, как може тези хора да се излагат по този начин!? Сложно изречиние не чух нито от Росен, нито от Ризов нито от Томов. Бива ли такава излагация. Къде сте тръгнали ...?!Камбитов има още какво да направи за нашия прекрасен град. Успех!


04 Октомври 2019 15:01 | до Шон Пен
Оценка:
4
 (
32
 гласа)

Ха ха това сутринта беше като все едно Барселона да играе с Долно нанагорнище


04 Октомври 2019 15:10 | присъствуващ
Оценка:
25
 (
45
 гласа)

нито един не можа да направи сложно изречение. изключително слаб дебат, камбитов беше като изплашен, мрънкаше, очаквах да се представи по добре. нито един не заслужава да бъде кмет.


04 Октомври 2019 15:10 | Или
Оценка:
37
 (
55
 гласа)

Фактите говорят, но доктора е като гуруто Тиква! Най ниски заплати, фалирал малък бизнес от обезлюдяването на града, големите компании и те бягат от Неделчо, поръчки на 3-4 фирми само, Експоцентър та тази година и без Аквапарк да ходим до Симитли да се излагаме, но всичко е точно, концерти и заря да има за простия народ!


04 Октомври 2019 15:13 | 555
Оценка:
26
 (
34
 гласа)

изключително слабо представяне.


04 Октомври 2019 15:13 | Лиляна
Оценка:
58
 (
72
 гласа)

Госпожа Шопова толкова" пламенно" подвикваше зад кмета, всеки овчар би и завидял


04 Октомври 2019 15:16 | еее
Оценка:
-7
 (
37
 гласа)

Борбата ви е на живот и мърт, за това сте впрегнали целия китайски народ тук да пише, да ама не. Камбитов новият стар кмет на Благоевград. Но нищо, упражнявайте се колкото си искате. А Томов се държа възпитано.
Росен е ясен, той играе за Камбитов.
А ризов е едно искуфяло пианде


04 Октомври 2019 15:16 | Лия
Оценка:
33
 (
47
 гласа)

Струма, защо защитавате Неделчо...


04 Октомври 2019 15:23 | Георги Христов
Оценка:
-36
 (
56
 гласа)

От тези трябва да изберем наи малкото зло за Джумаята и това е камбитов


04 Октомври 2019 15:29 | дебат
Оценка:
-9
 (
41
 гласа)

Искаше ми се да видя Елезов на този дебат, той би бил достоен опонент на Камбитов! Тези тримата не стават.


04 Октомври 2019 15:30 | Iliewa
Оценка:
-36
 (
58
 гласа)

Камбитов, нивото ти е в пъти над останалите, и пак го показа, евала


04 Октомври 2019 15:32 | Стара поговорка гласи
Оценка:
26
 (
50
 гласа)

Не гласувайте за Камбо


04 Октомври 2019 15:39 | Гунчо
Оценка:
22
 (
38
 гласа)

и никой в тази "раздумка" да не повдигне въпроса за най-голямото предприятие в Благоевград давало десетки години хляб на джумалии... Булгартабак. Съзнателно унищожен, включително и с безедействието по този проблем на камбата!!! Никой!!! Какви кандидати какви 5лв.!!! Страхливциииии....


04 Октомври 2019 15:40 | Гербер
Оценка:
26
 (
40
 гласа)

Мили хора, стига сте писали критики или похвали. Помислете. Благоевград беше столица на Пиринска Македония, стратегически център. Сега сме на едно ниво с Видин. Е, какво правим по въпроса, или си приемаме статута на \"лош матерял\"???


04 Октомври 2019 15:52 | въпрос
Оценка:
21
 (
33
 гласа)

Пари и терени за изграждане на колко индустриални зони осигури държавата по време на предишния кмет на Благоевград, г-н Камбитов? Отговорът е: изобщо не осигури. Но тогава и Булгартабак работеше и местните фирми не фалираха и не изнасяха биснеса си в съседните общини. Защо?


04 Октомври 2019 15:56 | Чифлигаров
Оценка:
30
 (
48
 гласа)

Всички дружно против Камбитов! Той унищожи Благоевград


04 Октомври 2019 16:05 | а
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

а и томов като взима по 20 000 на месец от Джамбаза за наем от този уж "западнал град" как му е, иначе строителен предприемач, няма що


04 Октомври 2019 16:06 | Леле Мале
Оценка:
28
 (
38
 гласа)

Калбитов, верно ли си осигурен до края на живота си? Дали го пише в данъчната ти декларация? А ония 580 на които си давал хляб къде са сега?


04 Октомври 2019 16:30 | ОПОЗИЦИОНЕР
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Къде бяха дончо балито, г-жа анева, калоян и др. кандидат-кметове...


04 Октомври 2019 16:30 | aaa
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

СТРУМА ОТ ЧИЕ ИМЕ ПИШЕТЕ ЗА ОЦЕНКАТА?


04 Октомври 2019 16:37 | Лия
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

ДО "ааа"
Как от чие име? От името на Вестника ;)
И те са продажници. Подали са си нещо :Р


04 Октомври 2019 16:37 | до опозиционер
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

е тях ги няма на картата хахах


04 Октомври 2019 16:42 | Лия
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

Не е редно да давате оценка от името на г-жа Шопова и от ваше име, Струма!
Не съм разбрала да сте се допитали до ''публиката''.


04 Октомври 2019 16:51 | круме
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Лия, къде си да ти покажат кого са питали, меко са се изказали за кадидатите, които бяха пълна излагация . Коя си ти, че да разбереш, къде да те намеят за да те питат ????


04 Октомври 2019 17:04 | Ех Лия, Лия
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

само Шопова ти е в главата
и защо не отговориха на момчето с очилата тримата мускетари, какво са направили за този град те
а и я питаайте къде му е бизнеса на томовэ за производство - в Габрово. загщо не дойде тук да разкрива работни места???


04 Октомври 2019 17:06 | старогражданин
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Чак на първия тур ще се разбере кое и от кои е било нагласено днес. Европейската директива е :Борисов и патриотите зад борда. Посолствата и фондациите организират изборите в София срещу Фандъкова. В Скопие успяха да се наложат. До колко ще успеят в страната-ще видим.


04 Октомври 2019 17:09 | Лия
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Круме, Струма ме питаха, но не ми отразиха мнението, защото не съм на тяхното мнение. Това не е свободна медия ;)
А иначе и аз не знам защо тримата мускетари не отговориха на господина.


04 Октомври 2019 17:14 | Росен
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Кметското място не е за нито един от тези.


04 Октомври 2019 17:15 | Учител
Оценка:
49
 (
61
 гласа)

Празната тенджера дрънчи най- силно. Не съм гледал БТВ, но познавам хората. Живея цял живот в този град и отдавна не се влияя от празнодумие. Около облагородяването на града, доста пари се окрадоха. Не съм привърженик на никоя партия, но мисля, че ГЕРБ прекалиха. В момента са по-нагли от активните борци едно време. Всеки жител на града знае, че ако не си гербаджия, нямаш абсолютно никакъв шанс .АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ! Умът не играе. Наглостта, безочието и простотията са взели връх. Хората имат късмет, че мъж като Румен Томов се е решил да се кандидатира. Едно време беше отличен ученик, после стана инженер. Срещам го по града и винаги му се радвам. Умен, сдържан, възпитан, интелигентен. Не му е лесно да се гмурне в тази кал, наречена предизборна агитация. Липсва му опита на хитреците и лъжците. Той е мъжко момче, ще издържи. Ще гласувам с две ръце, защото харесвам високата класа. Успех на Томов!


04 Октомври 2019 17:19 | Гербер
Оценка:
26
 (
32
 гласа)

Никой ли не разбра най после, че медиите работят срещу заплащане. Пишат това което им се дирижира, иначе няма субсидии. Ние сме си виновни, че въобще им правим чест да се занимаваме с тях и да ги четем, но.... това е .....голата истина..... тъжно.


04 Октомври 2019 17:27 | 11111
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

СМЕШЕН И ЖАЛЪК АКО ТОВА Е ДЕБАТ ВЪОБЩЕ..
НАЙ -БЕДНИЯ ГРАД В БЪЛГАРИЯ. С УВЕСЕЛЕНИЕ СРЕЩУ ГРОБИЩАТА И КРЪСТ ДА НИ ПАЗИ ОТ САМИТЕ НАС.. НО ПРЕДИШНИТЕ КМЕТОВЕ И ТОВА НЕ НАПРАВИХА.. АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ ОТДАВНА Е КАЗАЛ.. БАЙ ГАНЬО ПРАВИ ИЗБОРИ...!!!
В предишна статия на струма. бяха написали и кандидати за съветници, то Петли, то МИШКИ то цяла фауна.. ЗООПАРК!


04 Октомври 2019 17:31 | ИСТИНА И ФАКТИ
Оценка:
28
 (
36
 гласа)

И Хекимян спомена, че сме най-бедният град според статистиката. А защо никой не вижда в 6 сутринта на разсъмване талази от пушилка пълзят към града от промишлената зона. Защо тогава избираме кмет след като не зависело от него УЖ това? И цигарената затри, но никой не го пита за това? Сигурно пак не зависи от него?


04 Октомври 2019 18:07 | Нашия
Оценка:
-13
 (
27
 гласа)

Към учител, явно не познаваш Томов, отдавна е надминал лъжците и хитрците.


04 Октомври 2019 18:09 | старогражданин
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

Учителю, много от Герб, но и от БСП са оперирани от човешка логика. Лесните пари теб не са те споходили, но дали и Томов е останал на нивото на твоите спомени?! Има и друг вариант-човешка логика като маска за привличане на... шарани.
Имам котка, която излиза от къщата винаги готова за бой, по ниска от тревата. А от училище вее още се излиза с усмивка-демек здравей живот! А какво те чака зад ъгъла... учител няма да ти каже.


04 Октомври 2019 18:12 | Цирк
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Следващата оферта от новия спонсор на Пирин Емирейтс ще бъде за закупуване на цигарената фабрика. Тогава вече ще лъсне истината за шиши и всичко около него. Камбата да се прави на луд и да не се плеска по глава че не знае нищо за новите собственици на Пирин. А кучката да също е в схемата.


04 Октомври 2019 19:10 | Благоевградчани
Оценка:
-25
 (
35
 гласа)

Ние сме за кмета Камбитов!!!


04 Октомври 2019 19:28 | Занзибар
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Ако сте истински българи, не гласувайте за ГРОБ, БСП и ВМРО ! Това са пладнешките айдуци.


04 Октомври 2019 19:32 | Ина
Оценка:
-27
 (
39
 гласа)

Още едно потвърждение, че Камбитов е единствения достоен за кмет, е*ати излагацията бяха другите трима


04 Октомври 2019 20:55 | Тина
Оценка:
20
 (
32
 гласа)

Много слабо представяне на така наречените опоненти, май са взели дивиденти и играха с наглеца и лъжец Камбитов. Само Ризов се осмели да зададе въпрос, Томов и оня Дъбравеца като дебили траеха. Шопова и Методиева май се бяха объркали, че са на стадиона и като селянки подвикваха. Каква жалка и пародийна картинка. Срам! Камбитов как не те е срам да лъжеш, че живееш в Благоевград? Как не те е срам да лъжещ, че лятото няма смог от комина на Рубин? Как не те е срам да лъжеш за на щерка ти имота? Нямаш никакъв срам и заради това ще си получиш заслуженото... Рано или късно!


04 Октомври 2019 21:23 | Браво тина
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Толкова много са се самозабравили, че вече лъжата им е като насъщния. Господ гледа и не забравя.


04 Октомври 2019 21:33 | Питанки
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

А защо държавният служител Теодора Мичева от ВМРО беше днес на площада, тя не е ли на работа по това време?


04 Октомври 2019 21:33 | Благоевградчанките по 2
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Защото шеф и е радулов


04 Октомври 2019 21:35 | Кой
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кой е е Мичев, кой е мичева, кой е Радулов, кой е Делян, кой? Койчо.


04 Октомври 2019 21:42 | Не
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Радулов и те да са в конфликт, не сте прави, тя си се оправи с башлиева


04 Октомври 2019 22:16 | Венета
Оценка:
-26
 (
34
 гласа)

Камбитов се доказа, другите са карикатури


04 Октомври 2019 22:20 | Биг Брадър
Оценка:
-2
 (
22
 гласа)

Всички коментари, които чета за кмета Камбитов са на платени драскачи, злобари и селяни. Айде на село обратно, от където сте дошли, благоевградчани да се кортолисаме от Вас!


04 Октомври 2019 23:13 | Да
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Значи, за да сме на ясно:Румен Томов е с класи над Атанас Камбитов и заради това не му поддаде на провокациите прости. След като е бил работодател на 580 работника, как може да не знае собственик на фирма как се осигурявя? Или по този начин доказва от къде са му дивидентите за старини. Но май е забравил, че Годпод ни се присмива, когато сами си равим плановете.


04 Октомври 2019 23:13 | Благоевград
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

Този диспут пълен цирк, целия сценарий на предаването нагласено! Цялата агитка зад кмета Камбитов и негови привърженици какво правят там а не са на работа? Сега да бъдат уволнени и на тяхно място да бъдат назначени нови хора! Тогава вече кмета, ще бъде много морален честен принципен и хората, ще му повярват и ще гласуват за него! Тези всичките хора зад него работят на държавна работа повечето в общината други на други държавни служби а работното време за повечето започва от 8 часа сутринта! Всичките тези дами и господа са разпознаваеми е затова всички разумни хора поемат към Терминал 1 Терминал 2!


04 Октомври 2019 23:15 | Да
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Сори, Господ и правим


04 Октомври 2019 23:53 | хахаха
Оценка:
-11
 (
21
 гласа)

Румен Томов и дсържан са несъвместими понятия. Просто си знае, че ако почне да говори е стане за посмешище, затова предприема тактиката да си кротува. Горкия. Къде е тръгнал да си мисли, че може да стане кмет.... хахаххаха


05 Октомври 2019 06:41 | старогражданин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Съдбата на правителството не зависи от магистрала "Хемус, а от патриотите. Това прочетох снощи в "Панорама". Иван Ризов е много по-качествен човек от Росенчо от Дъбрава. Президентът ще изпревари Цветанов. Това е по-доброто решение за България. По-малкото зло.


05 Октомври 2019 06:53 | старогражданин
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

При служебно правителство някой вижда ли го Камбитов на светло? А това все някой ден ще се случи. Мислете, българи!!!


05 Октомври 2019 07:42 | Георгиев
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Смиленов е новият кмет на Благоевград.


05 Октомври 2019 08:17 | Тц тц
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Нали ги видяхме на дебата представителите на ВМРО и НФСБ - бяха жалки - Росен не може да формулира въпрос, а Ризов не беше разбрал, че е на дебат, а не на агитация за ленински съботник. Каракачанов и Ячев дали са говорили с кандидатите им поне пет минути преди да решат да ги издигнат. Та само Смиленов липсваше до тях гледа умно...


05 Октомври 2019 08:36 | Иванов
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Точно така г-н Георгиев. Валери Смиленов е новият кмет. Честен, доказан и уважаван благоевградчанин!!!


05 Октомври 2019 12:27 | Иводар
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Родата на Камбата на първа линия, какво елспи какви 5 лева бе. На всички е ясно защо взеха земята на казармата, след още 2-3 г, уж докато намерят пари за експо, да се явят реститутите и да се вземе парка. Нищо случайно няма. ИЦ е застроен и няма къде да се строи


05 Октомври 2019 12:57 | Росен
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Всички до един са за .... Градът ни има нужда от интелигентни, образовани и морални хора, а не от нагли комплексари и надутопръцковци.


05 Октомври 2019 13:00 | Стефан
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Толкова ли няма в този град човек достоен за този сладък кметски пост.


05 Октомври 2019 13:10 | Стефан
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Малоумници до един.


05 Октомври 2019 14:10 | Само питам?
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Иванов написа:Валери Смиленов е новият кмет. Честен, доказан и уважаван благоевградчанин!!!

Това първоаприлска шега ли е?


05 Октомври 2019 15:07 | Читател
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Честен мошенник до мошенник майнольо.


05 Октомври 2019 15:45 | ПУРКО
Оценка:
18
 (
24
 гласа)

БАТМАН ДЕМЕК Б. БОРИСОВ НАВРЕМЕТО КАЗА 4Е И МАГАРЕ ДА ПРЕДЛОЖИ И НЕГО ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ. АЗ ПРЕДПО4ИТАМ ЗА МАГАРЕ ДА ГЛАСУВАМ, НО НЕ И ЗА КАМБИТОВ, А БЛАЖЕНИТЕ ОКОЛО НЕГО АКО ИСКАТ И ПОСТАМЕНТ ДА МУ ИЗДИГНАТ. КАКВА НИЗОСТ Е ДА ГОВОРИШ И ДА БЪЗХВАЛЯВАШ 4ОВЕК, КОЙТО Е ИЗБРАН ОТ НАРОДА ДА УПРАВЛЯВА И ДА СЕ ОТ4ИТА ЗА СВОИТЕ ДЕЛА А НИЕ ЕДВА ЛИ НЕ ГО ОБИВЯВАМЕ ЗА МЕСИЯ


05 Октомври 2019 20:06 | Лелката
Оценка:
27
 (
31
 гласа)

Камбитов как най - нагло лъжеше, че живее в сградата на кафе Барок, където му е офиса. Той никога не е живял там, а от 7 години живее в София и не му пука за града, а само обществени поръчки да раздава. Виде се кои му бяха агитка Смърфо, Мавродиев и други местни бизнесмени, на които даваше блокове за саниране, подписи за по-високо застрояване и др. Тотален измамник!!! Всички заедно срещу мафията!


06 Октомври 2019 00:23 | Милко Калайджиев
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

ГЛАСУВАНЕТО ЗА ГЕРБ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!


06 Октомври 2019 07:16 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Десните на гъби!!! Германците от фондацията започнаха да трият материалите, които могат да се четат и по друг начин. Между редовете. Вече хвърлих пари за достъп до ул. "Конрад Аденауер"№17-нищо не става и през Самоков. Всичко тяхно е изтрито!!!
Тотална политическа безпринципност.


06 Октомври 2019 19:21 | 123
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Любовницата зорко наблюдава от първите редици! Безсрамници! Интересно Йоана гримьорката и Джамилето дали бяха в агитката за да подкрепят любовника...?


06 Октомври 2019 23:18 | запознат
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Някой все пак ще обясни ли къде бяха останалите кандидат-кметове или наистина Камбитов е избрал участниците?! Аз ще гласувам за всеки друг само не и за тези кандидати! Пълна излагация бяха тези момчета! Дайте другите на следващия дебат!


07 Октомври 2019 11:54 | Академик
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Гласуването за гроб е идиотизъм


07 Октомври 2019 15:04 | Въпрос
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Къде е Шапковия и баджанак му Любе бре? Сигурно чакат да видят на къде ще задуе ветере, а?


08 Октомври 2019 23:20 | опомнете се
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Всеки, който гласува за Камбитов забива пирон в ковчега на Благоевград.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар