Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан  —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

/¬идео/ Ќе намериха общ език! - —ъставът на ќ»  Ц Ѕлагоевград ще бъде решен от ÷» 


19 август 2019 12:26  1 коментар   8145 прочитаѕолитическите партии в Ѕлагоевград не стигнаха до консенсус по време на провелото се заседание за определ€не състава на ќбщинската избирателна комиси€ за местни избори - 2019. ѕѕ √≈–Ѕ предложиха за председател адв. ћартин Ѕусаров, който има опит, а като членове Ѕил€на ѕетачка, ≈лена ѕанчева и —то€н “ерзийски.

ќт Ѕ—ѕ пък предложиха за председателското м€сто …ордан —имонски и членове- ≈леонора јтанасова и јлександра —то€нова. ќстаналите политически партии предложиха членове- ј“ј ј- ¬ладимир ¬ачев и ¬илислав Ѕалев, ƒемократична Ѕългари€ предложи за зам. -председател ћилена ¬елкова, а от ƒѕ— предложиха за секретар ћустафа —ирачки.

¬ дебати и репликиране вл€зоха представители на ѕѕ √≈–Ѕ и Ѕ—ѕ, като нито една от партиите не оттегли сво€ кандидат. “ова доведе до предложение на зам, -кмета на ќбщина Ѕлагоевград »во Ќиколов протоколът от днешното заседание с направените предложение да бъде внесен в ÷» , откъдето да вземат решение.

÷вети »ванова

ќще за: заседание  състав  избори  комиси€ ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

21 август 2019 22:56 | sssssssss
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

’ем имате клипове, хем пак пишете глупости.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.