/ВИДЕО/ Евродепутатът Асим Адемов от Брюксел: "Да подкрепим кандидатът за кмет на Благоевград Атанас Камбитов!"

04 октомври 2019 09:26   4 коментара   7651 прочита


Успешният евродепутат Асим Адемов изрази подкрепата си към кандидатът за трети кметски мандат на Благоевград Атанас Камбитов.

"Уважаеми жители на община Благоевград, град Благоевград е един от тези градове, които през последните години буквално се промениха пред очите ни. Той стана много по-красив, много по-уютен, стана по-красиво място за живеене. Разбира се, всичко това го дължим на добрата работа на кмета Атанас Камбитов и неговия екип. Затова се обръщам към вас с призив и молба, на 27 октомври с бюлетина номер 43, отново да го подкрепим! Защото той и неговият екип не само знаят какво да направят, но и как да го направят! ", заяви Адемов.

Атанас Камбитов е кандидат за кмет на Благоевград, издигнат от ПП ГЕРБ и ще се бори за доверието на благоевградчани за трети управленски мандат с бюлетина номер 43.

ПРЕДИЗБОРНА ПУБЛИКАЦИЯ. КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

4 коментара
04 Октомври 2019 11:10 | Само питам...
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

И с какво стана успешен този селски даскал?


04 Октомври 2019 13:27 | до агата,
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

дето пише неграмотно, но май е депутат! Това че помака, изпратен като евродепутат в ЕС от квотата на една незаконна според българската конституция етническа партия, каквато е ДПС, не го прави по-качествен и на правилното място, та имаш нахалството да репликираш коментара преди теб! Историята ще се произнесе след години за незаконността на ДПС и белите, които направи на България, както и за глупостта на българските депутати, които изобщо допуснаха това в политическия живот и управление на страната. Не те знам къде си, но ми е ясно от какъв пръстен под и примитивизъм произлизаш.... точно такива дребни душици си мислите, че сте се качили на Айфеловата кула на живота, но си оставате тесногръди и тарикати недоносчета!


04 Октомври 2019 16:20 | Лия
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

На Струма, както и на повечето им читатели, им е заповядано на налазят в интернет пространството, кой да трие коментари против Неделчо, кой да пише в полза, все тая...
Струма, стига го хвалихте. Какво толкова ви е обещал. Всяка втора публикация ви е предизборна агитация! Ще се хапете за задника след изборите, усещам!


04 Октомври 2019 17:18 | Ах, недей. . . . .
Оценка:
-6
 (
6
 гласа)

до агата, написа:вродепутат в ЕС от квотата на една незаконна според българската конституция етническа партия, каквато е ДПС


Най-напред си направете справки. Асим Адемов е евродепутат от квотата на ГЕРБ и никога не е имал нищо общо с ДПС. Що се отнася до партията ДПС и там не сте наясно, защото никога не сте общували отблизо с населението, което е електорат на тази партия. Не сте наясно с цената.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар