Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/ ≈вродепутатът јсим јдемов от Ѕрюксел: "ƒа подкрепим кандидатът за кмет на Ѕлагоевград јтанас  амбитов!"


4 октомври 2019 09:26  4 коментара   4722 прочита”спешни€т евродепутат јсим јдемов изрази подкрепата си към кандидатът за трети кметски мандат на Ѕлагоевград јтанас  амбитов.

"”важаеми жители на община Ѕлагоевград, град Ѕлагоевград е един от тези градове, които през последните години буквално се промениха пред очите ни. “ой стана много по-красив, много по-уютен, стана по-красиво м€сто за живеене. –азбира се, всичко това го дължим на добрата работа на кмета јтанас  амбитов и негови€ екип. «атова се обръщам към вас с призив и молба, на 27 октомври с бюлетина номер 43, отново да го подкрепим! «ащото той и негови€т екип не само зна€т какво да направ€т, но и как да го направ€т! ", за€ви јдемов.

јтанас  амбитов е кандидат за кмет на Ѕлагоевград, издигнат от ѕѕ √≈–Ѕ и ще се бори за доверието на благоевградчани за трети управленски мандат с бюлетина номер 43.

ѕ–≈ƒ»«Ѕќ–Ќј ѕ”ЅЋ» ј÷»я.  ”ѕ”¬јЌ≈“ќ » ѕ–ќƒј¬јЌ≈“ќ Ќј √Ћј—ќ¬≈ ≈ ѕ–≈—“ЏѕЋ≈Ќ»≈!

ќще за: јсим јдемов  подкрепа  јт.  амбитов ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

4 октомври 2019 11:10 | —амо питам...
ќценка:
15
 (
19
 гласа)

» с какво стана успешен този селски даскал?


4 октомври 2019 13:27 | до агата,
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

дето пише неграмотно, но май е депутат! “ова че помака, изпратен като евродепутат в ≈— от квотата на една незаконна според българската конституци€ етническа парти€, каквато е ƒѕ—, не го прави по-качествен и на правилното м€сто, та имаш нахалството да репликираш коментара преди теб! »стори€та ще се произнесе след години за незаконността на ƒѕ— и белите, които направи на Ѕългари€, както и за глупостта на българските депутати, които изобщо допуснаха това в политически€ живот и управление на страната. Ќе те знам къде си, но ми е €сно от какъв пръстен под и примитивизъм произлизаш.... точно такива дребни душици си мислите, че сте се качили на јйфеловата кула на живота, но си оставате тесногръди и тарикати недоносчета!


4 октомври 2019 16:20 | Ћи€
ќценка:
12
 (
14
 гласа)

Ќа —трума, както и на повечето им читатели, им е запов€дано на налаз€т в интернет пространството, кой да трие коментари против Ќеделчо, кой да пише в полза, все та€...
—трума, стига го хвалихте.  акво толкова ви е обещал. ¬с€ка втора публикаци€ ви е предизборна агитаци€! ўе се хапете за задника след изборите, усещам!


4 октомври 2019 17:18 | јх, недей. . . . .
ќценка:
-6
 (
6
 гласа)

до агата, написа:вродепутат в ≈— от квотата на една незаконна според българската конституци€ етническа парти€, каквато е ƒѕ—


Ќай-напред си направете справки. јсим јдемов е евродепутат от квотата на √≈–Ѕ и никога не е имал нищо общо с ƒѕ—. ўо се отнас€ до парти€та ƒѕ— и там не сте на€сно, защото никога не сте общували отблизо с населението, което е електорат на тази парти€. Ќе сте на€сно с цената.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.