Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/ є43! ¬ препълнена зала, кандидатът за кмет на Ѕанско √еорги »кономов даде старт на предизборната кампани€ на ѕѕ √≈–Ѕ


1 октомври 2019 09:46  12 коментара   15001 прочита»зключително тържествено, вчера официално бе даден старт на предизборната кампани€ на ѕѕ √≈–Ѕ в Ѕанско и кандидата за кмет √еорги »кономов. ƒен€т за членовете и симпатизантите на парти€та започна с молитва и в€ра, че плановете за бъдещето са от добро и с добро ще бъдат изпълнени. —лед като получиха божи€та благослови€, в препълнена зала, кандидатът за трети кметски мандат √еорги »кономов и председател€т на местната структура на ѕѕ √≈–Ѕ и депутат в 44-тото Ќародно събрани€ - јлександър ћацурев откриха кампани€та. »кономов бе посрещнат от публиката на крака и бурно аплодиран.

"јз и мо€т екип се изправ€ме пред вас, за да търсим вашето доверие, уважение и одобрение за това как сме управл€вали община Ѕанско и затова как виждаме бъдещето ѝ. ћоже би очаквате да чуете какво сме направили през последните два мандата и какво ще обещаем да направим занапред, но нека да оставим резултатите да говор€т сами за себе си. ј те са толкова видни, че даже нашите опоненти н€ма какво да кажат за това.

ѕрез всичките тези години доказахме, че можем да работим, че това което правим, го правим качествено и с вкус. ўе продължим да работим, за да става нашата ќбщина все по-красива и уютна. »зисквани€та на обществото стават все по-големи, но аз и мо€т екип знаем точно как да отговорим на тези изисквани€, за да бъде Ѕанско още по-проспериращ град. Ќие вече сме утъпкали път€ на изпълнението на проектите, като се започне от добрата, полезна и красива иде€, осигур€ването на финансирането и отговорното и качественото изпълнение на проекта", за€ви кандидатът за кмет √еорги »кономов и увери присъстващите, че е отворен за вс€какви предложени€ и идеи от страна на гражданите за осъществ€ването на различни проекти.

Ќа събитието присъстваха още евродепутатът јндрей Ќоваков и народни€т представител и член на изпълнителната комиси€ на ѕѕ √≈–Ѕ  расимир ¬елчев. –едом до т€х застана и  остадин  остадинов, който е член на национални€ изпълнителен съвет на —ƒ—, който опроверга спекулациите на опонентите на ѕѕ √≈–Ѕ, че —ƒ— подкреп€ един от кандидатите за кметове.

ѕрез изминалите два мандата √еорги »кономов и екипът му реализираха множество проекти и направиха Ѕанско един от най-предпочитаните в ≈вропа зимни курорти. Ѕанско не е същото от преди години, истинска столица на туризма в Ѕългари€, зелен, красив и подреден, градът е една примамлива туристическа дестинаци€, попул€рна в ц€л св€т, това коментират жителите му и туристите, които целогодишно го посещават.

„рез различните си инициативи, фестивали и спортни про€ви ќбщината провлича огромен брой посетители в курортни€ град.  андидатът за трети кметски мандат √еорги »кономов, който ще участва в изборите с номер 43 гарантира на банскалии, че ще продължи, заедно с доказано успешни€ си екип, да надграждат и да работ€т за развитието на курортни€ град.

ѕ. ѕенева

ѕолитическа публикаци€.  упуването и продаването на гласове е престъпление

ќще за: √. »кономов  кампани€  старт ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


12 коментара

1 октомври 2019 10:40 | тези
ќценка:
8
 (
20
 гласа)

измислени герои и всеки ден свещи да пал€т н€ма кой да ги спаси ....


1 октомври 2019 14:32 | ’а-ха-ха-ха-ха-а-а-а!
ќценка:
9
 (
19
 гласа)

ƒа! «алата наистина беше препълнена. Ќо как? — насилствено докарани жители от ц€лата община-√остун, ќбидим, ќсеново, ћеста, ‘илипово и град ƒобринище разбира се. —ъс страхотна заплашителна организаци€. »звиквани са хора, които е забел€зано, че ще се отцеп€т от гербаджии и ултимативно им се постав€ задачата всеки един от т€х да доведе по пет свои близки. явно присъстваха много не сподел€щи "идеите" на √≈–Ѕ. “ака биде "препълнена" залата. » така ще бъде до кра€ на кампани€та. ѕо-нататък-на първи€ ред б€ха "най-достойните". Ќе липсваше и “еневата скумри€. ¬ рол€та на диригент. “€ показваше кога да има "бурни аплодисменти", кога да се става на крака. јпелът беше: "ƒа не даваме други да дойдат наготово след стореното от нас! ".  ато че ли »кономов не дойде на готово-когато гол€мото строителство беше завършено, получи едно наследство от 6 милиона лева в общината, а да каже сега с колко на червено € остав€. «а улиците покрай новите хотели не говорим-те си б€ха направени от инвеститорите. ј то


1 октомври 2019 15:09 | »нтересно!
ќценка:
6
 (
14
 гласа)

√оспожо “енева, защо не даде думата на добринишката "катастрофа"-"бъдещи€т" кмет или не беше готов с другите букви от азбуката, освен тези тринадесет, които е научил до сега? ƒобре ще е да го подготвите за следващите предизборни срещи. »наче той има добър изказ.


1 октомври 2019 15:17 | ƒобринищенин
ќценка:
3
 (
11
 гласа)

» ние как се представихме пред тези видни гости:с усещащо се напрежение между нашите ръководители от √≈–Ѕ Ѕанско, допълнително изострено от чет€щата водеща, с кандидати за общински съветници -треснати като с мокър парцал и с фалшив и изкуствен поздрав към нас, а пък черешката на тортата на вечерта бе пи€ни€ ѕ– на »кономов, който се сгромоли като труп на сцената, настр€скал се до козирката. »наче всичко мина "страхотно", но нас не ни канете повече, а пък за видните гости .....


1 октомври 2019 15:46 | » аз да попитам нещо-
ќценка:
4
 (
12
 гласа)

јми защо отправихте толкова рано ваши€т депутат —ашко ћацуреви€ от гала вечер€та в "√ардени€"? »ли повече не ви е нужен?


1 октомври 2019 15:54 |  ъм ƒобринищенин :
ќценка:
3
 (
9
 гласа)

јми не си гледал хубаво. “ой, фотографинът, е зал€гал ниско, за да хване по-интересни кадри. »наче не е лошо момчето. “е с ¬енетка добре списват Ѕански€т вестник, пийват си, думат си на бански диалект... Ќе вид€х само как са го свалили от сцената. “и виде ли? ј не е бил кьор-кютук.


1 октомври 2019 18:51 | —ашо
ќценка:
1
 (
9
 гласа)

¬сички които б€ха в та€ зала б€ха докарани със заплахи, и натиск. 90-процента от хората се върт€ха като луди, и незнаеха за какво иде реч. √–ќЅ така управл€ва, и натиска хората. ј най-големи€т крадец, и рекетьор икономов се беше строил най-отпред. Ќа нашето семейство, и лично на мен беше оказан натиск да присъстваме на та€ сбирщина, и б€хме заплашвани. ѕочти всички с които разговар€х б€ха така. “ака ли се избира кмет, общински съвет и други? «а тези ли тр€бва да гласуваме? “а те съсипаха Ѕанско!


1 октомври 2019 21:36 | ‘еномен
ќценка:
2
 (
10
 гласа)

ћного ми е интересно јнджелови€ феномен с кво го държи √ошко »кономов, та он го трае така да го излага. “о бива и бива, ма чак па толкова.....


2 октомври 2019 00:45 | 1234
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

"парти€та започна с молитва и в€ра, че плановете за бъдещето са от добро и с добро ще бъдат изпълнени. †"-може би е тр€бвало да из€сните " с в€ра в Ѕога", та нали са в Ѕожи€ ’рам! Ќа кого отдават чест?
"—лед като получиха божи€та благослови€, †"-
може би имате предвид " след като изпросиха Ѕожи€та благослови€", а дали са € получили ние не знаем.


2 октомври 2019 03:12 | ƒобринище
ќценка:
-2
 (
4
 гласа)

Ќа ƒобринище не му требува дървен философ та калпазанин и айдук като “унката и ¬ане а работен като ѕепи


2 октомври 2019 08:54 | »збирател
ќценка:
-3
 (
5
 гласа)

ƒобринище е изправено пред труден избор за кмет през следващите 4 години. »маме двама млади и амбициозни кандидати и двамата със за€вка за пром€на и работа за бъдещето на ƒобринище, но следва хората да направ€т сво€ избор. ѕрецен€ваики качествата и на двамата јз лично приканвам хората в ƒобринише да гласуват за ѕепи √алчев, като съм убеден че той е по добри€ и по достойни€ от двамата и, че от правилни€ избор на хората в ƒобринище зависи и т€хното бъдеще. ”спех ѕ≈ѕ».


2 октомври 2019 08:59 |  ъм ¬—»„ »:
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ќе е важно дали ще пишем плюсове или минуси. ¬ажното е да се прочете от повече хора!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.