/ВИДЕО/ №43! В препълнена зала, кандидатът за кмет на Банско Георги Икономов даде старт на предизборната кампания на ПП ГЕРБ

01 октомври 2019 09:46   12 коментара   19331 прочита


Изключително тържествено, вчера официално бе даден старт на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Банско и кандидата за кмет Георги Икономов. Денят за членовете и симпатизантите на партията започна с молитва и вяра, че плановете за бъдещето са от добро и с добро ще бъдат изпълнени. След като получиха божията благословия, в препълнена зала, кандидатът за трети кметски мандат Георги Икономов и председателят на местната структура на ПП ГЕРБ и депутат в 44-тото Народно събрания - Александър Мацурев откриха кампанията. Икономов бе посрещнат от публиката на крака и бурно аплодиран.

"Аз и моят екип се изправяме пред вас, за да търсим вашето доверие, уважение и одобрение за това как сме управлявали община Банско и затова как виждаме бъдещето ѝ. Може би очаквате да чуете какво сме направили през последните два мандата и какво ще обещаем да направим занапред, но нека да оставим резултатите да говорят сами за себе си. А те са толкова видни, че даже нашите опоненти няма какво да кажат за това.

През всичките тези години доказахме, че можем да работим, че това което правим, го правим качествено и с вкус. Ще продължим да работим, за да става нашата Община все по-красива и уютна. Изискванията на обществото стават все по-големи, но аз и моят екип знаем точно как да отговорим на тези изисквания, за да бъде Банско още по-проспериращ град. Ние вече сме утъпкали пътя на изпълнението на проектите, като се започне от добрата, полезна и красива идея, осигуряването на финансирането и отговорното и качественото изпълнение на проекта", заяви кандидатът за кмет Георги Икономов и увери присъстващите, че е отворен за всякакви предложения и идеи от страна на гражданите за осъществяването на различни проекти.

На събитието присъстваха още евродепутатът Андрей Новаков и народният представител и член на изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ Красимир Велчев. Редом до тях застана и Костадин Костадинов, който е член на националния изпълнителен съвет на СДС, който опроверга спекулациите на опонентите на ПП ГЕРБ, че СДС подкрепя един от кандидатите за кметове.

През изминалите два мандата Георги Икономов и екипът му реализираха множество проекти и направиха Банско един от най-предпочитаните в Европа зимни курорти. Банско не е същото от преди години, истинска столица на туризма в България, зелен, красив и подреден, градът е една примамлива туристическа дестинация, популярна в цял свят, това коментират жителите му и туристите, които целогодишно го посещават.

Чрез различните си инициативи, фестивали и спортни прояви Общината провлича огромен брой посетители в курортния град. Кандидатът за трети кметски мандат Георги Икономов, който ще участва в изборите с номер 43 гарантира на банскалии, че ще продължи, заедно с доказано успешния си екип, да надграждат и да работят за развитието на курортния град.

П. Пенева

Политическа публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление

12 коментара
01 Октомври 2019 10:40 | тези
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

измислени герои и всеки ден свещи да палят няма кой да ги спаси ....


01 Октомври 2019 14:32 | Ха-ха-ха-ха-ха-а-а-а!
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Да! Залата наистина беше препълнена. Но как? С насилствено докарани жители от цялата община-Гостун, Обидим, Осеново, Места, Филипово и град Добринище разбира се. Със страхотна заплашителна организация. Извиквани са хора, които е забелязано, че ще се отцепят от гербаджии и ултимативно им се поставя задачата всеки един от тях да доведе по пет свои близки. Явно присъстваха много не споделящи "идеите" на ГЕРБ. Така биде "препълнена" залата. И така ще бъде до края на кампанията. По-нататък-на първия ред бяха "най-достойните". Не липсваше и Теневата скумрия. В ролята на диригент. Тя показваше кога да има "бурни аплодисменти", кога да се става на крака. Апелът беше: "Да не даваме други да дойдат наготово след стореното от нас! ". Като че ли Икономов не дойде на готово-когато голямото строителство беше завършено, получи едно наследство от 6 милиона лева в общината, а да каже сега с колко на червено я оставя. За улиците покрай новите хотели не говорим-те си бяха направени от инвеститорите. А то


01 Октомври 2019 15:09 | Интересно!
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Госпожо Тенева, защо не даде думата на добринишката "катастрофа"-"бъдещият" кмет или не беше готов с другите букви от азбуката, освен тези тринадесет, които е научил до сега? Добре ще е да го подготвите за следващите предизборни срещи. Иначе той има добър изказ.


01 Октомври 2019 15:17 | Добринищенин
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

И ние как се представихме пред тези видни гости:с усещащо се напрежение между нашите ръководители от ГЕРБ Банско, допълнително изострено от четящата водеща, с кандидати за общински съветници -треснати като с мокър парцал и с фалшив и изкуствен поздрав към нас, а пък черешката на тортата на вечерта бе пияния ПР на Икономов, който се сгромоли като труп на сцената, настряскал се до козирката. Иначе всичко мина "страхотно", но нас не ни канете повече, а пък за видните гости .....


01 Октомври 2019 15:46 | И аз да попитам нещо-
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Ами защо отправихте толкова рано вашият депутат Сашко Мацуревия от гала вечерята в "Гардения"? Или повече не ви е нужен?


01 Октомври 2019 15:54 | Към Добринищенин :
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Ами не си гледал хубаво. Той, фотографинът, е залягал ниско, за да хване по-интересни кадри. Иначе не е лошо момчето. Те с Венетка добре списват Банският вестник, пийват си, думат си на бански диалект... Не видях само как са го свалили от сцената. Ти виде ли? А не е бил кьор-кютук.


01 Октомври 2019 18:51 | Сашо
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Всички които бяха в тая зала бяха докарани със заплахи, и натиск. 90-процента от хората се въртяха като луди, и незнаеха за какво иде реч. ГРОБ така управлява, и натиска хората. А най-големият крадец, и рекетьор икономов се беше строил най-отпред. На нашето семейство, и лично на мен беше оказан натиск да присъстваме на тая сбирщина, и бяхме заплашвани. Почти всички с които разговарях бяха така. Така ли се избира кмет, общински съвет и други? За тези ли трябва да гласуваме? Та те съсипаха Банско!


01 Октомври 2019 21:36 | Феномен
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Много ми е интересно Анджеловия феномен с кво го държи Гошко Икономов, та он го трае така да го излага. То бива и бива, ма чак па толкова.....


02 Октомври 2019 00:45 | 1234
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

"партията започна с молитва и вяра, че плановете за бъдещето са от добро и с добро ще бъдат изпълнени.  "-може би е трябвало да изясните " с вяра в Бога", та нали са в Божия Храм! На кого отдават чест?
"След като получиха божията благословия,  "-
може би имате предвид " след като изпросиха Божията благословия", а дали са я получили ние не знаем.


02 Октомври 2019 03:12 | Добринище
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

На Добринище не му требува дървен философ та калпазанин и айдук като Тунката и Ване а работен като Пепи


02 Октомври 2019 08:54 | Избирател
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Добринище е изправено пред труден избор за кмет през следващите 4 години. Имаме двама млади и амбициозни кандидати и двамата със заявка за промяна и работа за бъдещето на Добринище, но следва хората да направят своя избор. Преценяваики качествата и на двамата Аз лично приканвам хората в Добринише да гласуват за Пепи Галчев, като съм убеден че той е по добрия и по достойния от двамата и, че от правилния избор на хората в Добринище зависи и тяхното бъдеще. Успех ПЕПИ.


02 Октомври 2019 08:59 | Към ВСИЧКИ:
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Не е важно дали ще пишем плюсове или минуси. Важното е да се прочете от повече хора!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар