Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

¬ј∆Ќќ! »«Ѕќ–Џ“! „итателите на Struma.com гласуват! ¬ижте за какво


8 февруари 2019 12:39  5 коментара   16058 прочитаƒо броени часове Struma.com пуска анкета с въпрос "«а кои от съветниците в ќЅ— Ѕлагоевград бихте гласували отново?!". ѕосочени са всички 41 съветника от местни€ парламент, за които вие читателите ще дадете сво€ вот. «а всеки един от т€х може да се гласува само по веднъж.

÷елта е да видим колко попул€рни са хората, които повече от 3 години коваха законите в Ѕлагоевград и решаваха бъдещето ни. Ѕроени месеци преди местните избори ще си направим равносметка, кои от съветниците вие припознавате и кои искате да виждате в ќЅ— Ѕлагоевград.

ћногократно сме пускали анкети, които почти на 100 % потвърждават резултатите от всеки избор, проведен на територи€та на Ѕлагоевград.

ƒнес е 8 февруари, ще спрем анкетата на 8 март! ўе обобщим резултатите и ще видим, кои ще останат в бъдещи€ ќЅ—. јнкетата ще бъде разположена под "ќще √орещи" на първата ни страница в л€во. ќчаквайте ни! ¬секи момент!

ќще за: избори  читатели  анкета ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

8 февруари 2019 12:55 | ƒо струма
ќценка:
10
 (
16
 гласа)

— това проучване, доказвате, че сте зависими, отраз€ване нещата такива каквито са. Ќе сте четвърта власт, вие сте слуги на тези които са на баша.


8 февруари 2019 16:41 | в изгнание
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

–езултатите са Ќ≈"видими", или както казват македонците - после ≈****е нема каене.
ћислете преди да вземете заветните 20-50 сребърника!


9 февруари 2019 21:06 | ѕитай правилно
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ѕравилни€т въпрос е: " ои от сегашните съветници не искате да виждате отново в листите за предсто€щите избори? ". “ака ще има точен резултата.


13 февруари 2019 10:44 |  ирил ћосков
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

≈лена ƒимитрова √≈–Ѕ


20 февруари 2019 17:17 | Ѕил€на √еоргиева
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

√ласувам за «латка –изова!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.