В последните часове на управлението си губернаторът Вл. Димитров назначи комендант по чистотата на ГКПП - Кулата и Златарево

27 юли 2009 00:20   5 коментара   32515 прочита
Вл. Димитров
Вл. Димитров


Вл. Димитров

ГЕРБ събира банка кадри в община Петрич

Областният управител Владимир Димитров назначи за комендант по чистотата на митниците Кулата и Златарево Чавдар Голашев. Той ще ръководи работниците от временната заетост, които се занимават с почистването на двата митнически пункта. Чавдар Голашев заема мястото на Георги Попов, който излезе в пенсия. До момента Голашев се занимаваше със застраховки. Съпругата му Цветана Голашева работи в общинския радиовъзел в Петрич. Братът на Чавдар Голашев - Бойко, е бивш капепеец. Назначението е ход на БСП и червения областен управител Владимир Димитров, допълнително ще се запознаем с какъв договор е назначен и как е станало това, коментира лидерът на ГЕРБ в Петрич инж. Димитър Танев. Не сме взимали решение за каквото и да е назначение, по принцип, когато ни търсят мнението, даваме становище, в конкретния случай никой нито ни е питал, нито ни е търсил мнение, това е право на областния управител, каза председателят на общинското ръководство на БСП в Петрич Димитър Капитанов. Междувременно стана ясно, че в структурата на партията на Бойко Борисов в южната община от няколко дни текат сондажи за кадрови смени в местните институции. Сформира се банка кадри за подбиране на хора за началнически места. Сред спряганите имена за комендант по чистотата на Кулата и Златарево е Атанас Атанасов, член на ГЕРБ и един от основателите й. Атанас Атанасов е бивш вратар на ПФК “Беласица”.

5 коментара
27 Юли 2009 06:57 | Makedonka Ilieva
Оценка:
-6
 (
118
 гласа)

И тази бъдеща "банка кадри" ще се провали, както се провалиха и други такива опити. :)
А е сигнал- идвайте при нас, защото като не ставате, ние ще сме, които ще ви уредим на синекурни длъжности. И като се затикат едни "кадри", не ти е работа. :)


27 Юли 2009 08:48 | Кирил
Оценка:
-11
 (
143
 гласа)

"Банката" кадри , представляват хора минали последователно през СДС, после НДСВ, сега ГЕРБ. Хората с възможности и интелектуален потенциял имат достойнство е не минават през различни партии за да получат работа. Нека ГЕРБ оцени какви хора му се самопредлагат- хора без морал.


27 Юли 2009 10:43 | jena
Оценка:
38
 (
234
 гласа)

aman ot na6i it va6i. vse nekadarni ne stavat za nishto no sa partiini chlenove. i...kakvo napomnq tova .. starata pesen na nov glas. trqbva da si na6 chovek za da ima slujba. drugite da duhat supata.


27 Юли 2009 10:49 | Петричанин
Оценка:
54
 (
198
 гласа)

За сведение на читателите:Бойко Гулашев беше митничар,а не капепеец.Близък до Елка Бръчкова-бивш зам.началник на митница-Кулата,по времето на Будимов.Известен в митническите среди с пропусканто на ТИР с" компоти",а е имало друго.Явно са близки и с губернатора В.Димитров.Мнение.


28 Юли 2009 09:41 | рибар
Оценка:
-15
 (
117
 гласа)


На ход в Петрич сега е "ловджийската партия" !Бой по паниците ! Дай ....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар