В Кюстендилска област губернаторът Л. Анчев и депутатът В. Микев си основаха собствена ГЕРБ

07 декември 2010 00:10   2 коментара   20304 прочита
П. Паунов
П. Паунов


П. Паунов

П. Паунов разобличава...

Щети от поройните дъждове в Кюстендил няма, освен тези, които нанесоха депутатът В. Микев и областният правител Любомир Анчев, отговори вчера кметът на Кюстендил Петър Паунов на въпрос за ситуацията след бедствитята в Югозапада.

Сутринта рано-рано ми се обади Димитър Гонев и сигнализира за наводнената улица пред дома му. Самият аз звъннах на тел. 112, в Гражданска защита, бяха много любезни, записаха чинно сигнала и името ми. Малко след това ми се обади отново човекът да благодари, че нещата са оправени от екип на Гражданска защита, обясни още кюстендилският градоначалник.

Общинските обекти са под контрол, напрежение по време на природното бедствие нямаше, коментира още Паунов.

Да не би да са им отнесени портфейлите на тези хора или банковите сметки. Надявам се, че държавата си извади поука и че пари на групата на Бразилеца повече няма да се отпускат, каза още Петър Паунов.

Изказването на кюстендилския областен управител Любомир Анчев, че всичките ми действия целят да разбият организацията на ГЕРБ, достигна и до мен. Разбрах, че ГЕРБ в Кюстендил нито е сдружение, нито е политическа партия, а Група за Ефективна Работа с Бразилеца, нея със сигурност искам да я разбия, уточни Петър Паунов.

Само преди няколко седмици след сигнали на кюстендилския градоначалник до гл. прокурор Борис Велчев и до министър Цветан Цветанов Кюстендилска окръжна прокуратура образува две досъдебни производства срещу близки на Анчев и Микев фирми на Васил Николов-Бразилеца, усвояващи около 5 милиона лева, отпуснати от правителството за възстановяване на щетите от наводненията в Кюстендилско преди повече от година.

2 коментара
07 Декември 2010 10:45 | Демократ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Грабители, Еничери, Разбойници и Бандити на кратко означава ГЕРБ Не се чудете тази еднодневка -пожарникарска е проклятие за България, по голяма беда не е спохождала страната през цялата и хилядолетна история. Народе ,народе да ги дарим с цялата си народна любов тези некадърници!


08 Декември 2010 09:28 | Санитар
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

А Пешо какъв е? Подлога и подгащтник на Христо Ковачки. Ритнаха го от ГЕРБ, цяла година им се дупи за да го подкрепят за втори мандат. И сега , кой ще го издига Пешко? Гражданска инициатива от женки без мозък и със свалени гащи.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар