В Кюстендил се произвежда референдум

05 юли 2015 15:07   3 коментара   7214 прочита
П. Паунов
П. Паунов


П. Паунов

Жителите на общината трябва да се произнесат, дали искат настоящият кмет Петър Паунов да се кандидатира отново

В Кюстендил днес се произвежда референдум по инициатива на коалицията „Кюстендил”, представлявана от настоящия кмет на община Кюстендил Петър Паунов. Жителите на общината трябва да се произнесат дали искат той да се кандидатира отново – за трети мандат, на местните избори

Общественото допитване съдържа три въпроса: подкрепяте ли постъпилото предложение Петър Паунов да се кандидатира за кмет на община Кюстендил на предстоящите местни избори, подкрепяте ли продължаването на политиката за привличане на инвеститори в общинска собственост на територията на община Кюстендил и какво трябва да се направи за подобряване на работата на община Кюстендил.

Секциите в изборния ден са 83, от които 35 са в града, а останалите – в селата на общината. Те са разположени на същите места, както при изборите през миналата година, а училищните секции са изнесени в шатри в дворовете на училищата.

Допитването е на територията на цялата община без ромския квартал. За участие в организацията и в произвеждането на допитването са се регистрирали 211 доброволци, предаде bTV.

Изборният ден започна в 6.30 ч. и ще продължи до 20.30 часа. В края му всички урни ще бъдат транспортирани в общ преброителен център, където ще бъдат отворени пред представители на медии и неправителствени организации. Отпечатаните бюлетини са 30 хиляди.

 


Още за: кмет   Паунов   референдум   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
05 Юли 2015 16:59 | Вазов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

.Гати неграмотното заглавие !Позор за "автора".


05 Юли 2015 17:01 | Вазов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

''В Кюстендил се произвежда референдум"

Счупихте тъпомера тоя път!


06 Юли 2015 10:27 | КОЙЧО ОТ ПОРОЙ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

кАМБИТО АКО Е МЪЖ НА МЕСТО СЪЩОЩЕ НАПРАВИ ДОПИТВАНЕ, ДА АМА - НЕ...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар