Уволниха вр.и.д. шефа на ДАИ в Благоевград А. Костурков, в неговия стол сяда гл. инспектор Г. Календерски

19 март 2010 00:18   3 коментара   63277 прочита

Рокада след провал на човека на ГЕРБ Й. Андонов

Със заповед на шефа на Националната агенция “Автомобилна администрация” Симеон Арнаудов вчера бе уволнен вр.и.д. директор на благоевградската дирекция Асен Костурков. Вчера от инспекторите на националната агенция бе представен заместникът му Георги Календерски, който досега заемаше поста гл. инспектор в държавната служба. Той ще бъде на поста до провеждането на конкурс.

Както “Струма” писа, претендент за директорския стол на ДАИ бе човекът от ГЕРБ Йордан Андонов, който се провали на провелия се преди месец конкурс. Назначението е политическо, новият директор е близък до разследвания от прокуратурата Димитър Миленков, който все още е в държавната служба. Според служителите на ДАИ в Благоевград Д. Миленков е близък до шефа на Националната агенция “Автомобилна администрация” С. Арнаудов и под негово крило е направена рокадата.


Още за: С. Арнаудов   уволнение   ДАИ   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
19 Март 2010 09:27 | вихър
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

от трън та на глог!


19 Март 2010 13:51 | петричанин
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Претендента на ГЕРБ се провали още на първия кръг от изпита.Аман от мекерета на тази и онази оправляваща партия.Дайте възможност на добрите кадри да работят.Този не е техен човек,другия е изкарал най-висок резултат,но щом като не е "нашия"човек,значи ще има нов конкурсен изпит:)))))))




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар