Уволниха и понижиха ключови чиновници в община Дупница

28 февруари 2012 00:19   69 коментара   47663 прочита
Ст. Ушатов
Ст. Ушатов


Ст. Ушатов

Гуруто на братя Галеви Ст. Ушатов отстранен, тръгнаха си Д. Кючукова, Ст. Димитров, Р. Диканска, В. Нонева... обявяват 13 конкурса за овакантените шефски места

Кметът на Дупница Методи Чимев вчера връчи първите заповеди за отстраняване от длъжност с мотив “сформиране на нов екип” на над 7 души на ключови постове в Общинската администрация. Пръв получи заповед за отстраняване пенсионерът, шеф на отдел “Класифицирана информация”, известен като гуруто на братя Галеви, бивш шеф от Държавна сигурност като експолицай - Стоян Ушатов. Стола освободи и дясната ръка на екскмета Атанас Янев по икономическите въпроси и шеф на търговския отдел, местни данъци и такси Десислава Кючукова, снаха в известната футболна фамилия още от златните години на “Марек” - Кючукови. От общината си тръгна и дългогодишната шефка на служба ГРАО Росица Диканска. Вчера беше освободен от поста и главният инженер на общината Стефан Димитров.

Вакантен вече е постът на шефа на фронт офиса Весела Нонева. Преназначена е главният секретар на общината Валентина Филипова като експерт в “Човешки ресурси”. Тя е дългогодишен служител в екипа на 4-5 градоначалници, администратор с опит и добро име. Понижен е и шефът на отдел “Бедствия и аварии” Любен Николов, който вече е експерт в същия отдел и успя да се размине с уволнение поради безспорните си професионални качества.

Ще предложа ново качество на административното обслужване на гражданите и бизнеса - преструктурирана, ефективна и бързо работеща администрация, насочена изцяло в услуга на хората. Нужни са ново отношение, нов подход, нов модел на поведение спрямо жителите на общината, обясни кадровите рокади кметът Методи Чимев.

Той е решен да подобри микроклимата в общинската администрация, който в момента може да бъде охарактеризиран само с неприязън и високомерие. Гражданите на Дупница са потресени от лошото отношение, свързано с демонстрация на власт.

Искам служителите от Общинска администрация да идват на работа с желание и да няма напрежение. Най-доволни от това ще са гражданите, каза кметът и добави, че за всички свободни места ще бъдат обявени конкурси.

Днес ще станат известни и имената на новите, временно изпълняващи длъжностите лица. Кметът каза, че ще организира конкурси за ключовите 13 ръководни поста в администрацията.

Държа на перманентното повишаване на квалификацията на служителите, което ще бъде свързано с израстването в кариерата и размера на възнагражденията. В момента заплатите са много ниски, а също така и на шефовете на отдели. Не мога да намеря главен счетоводител, защото заплатата е малко над 600 лева. Всеки счетоводител получава много повече да води частни фирми, отколкото да се занимава с огромния труд в Общинска администрация. Искам Дупница да стане електронна община. Електронните услуги ще създадат условия за бързо, удобно и качествено административно обслужване. Самият аз като кмет не бягам от срещи с гражданите, имам приемен ден и на тях винаги могат да присъстват юрист и специалист от съответния ресор, с който е свързан проблемът на гражданина, заключи Методи Чимев.

69 коментара
28 Февруари 2012 00:32 | дупничанка
Оценка:
35
 (
47
 гласа)

Браво на г-н Чимев ! Браво кмете ! Поздравления и не спирай да доказваш че си правилният избор на гласоподавателите ти. За първи път от години знам че съм гласувала правилно с твоята бюлетина. Желая ти от цялото си сърце много здраве и все така напред!


28 Февруари 2012 00:36 | ВАСИЛЕВ
Оценка:
36
 (
46
 гласа)

Време беше Методи. Поздравления и от мен. Доказа се, че не си кукла на конци . Точно така трябваше да постъпи всеки кмет. да си жив и здрав.


28 Февруари 2012 02:30 | dum spiro
Оценка:
-22
 (
42
 гласа)

Не бързайте бе хора, изчакайте конкурсите пък тогава го хвалете. Нещо ми се струва че ще останете много неприятно изненадани, знам какво ви се готви, да видим дали пак ще изляза прав .
Много ми е интересно този Любен Николов, дето му се признават професионализма и заслугите, защо е понижен и за малко не е уволнен??? Понижението за награда ли го имат, и сега нарушения и некадърност ли трябва да прояви, че да го повишат ? Да бяха казали направо че има "наше момче " за мястото. Какво падение и простотия!!!


28 Февруари 2012 05:46 | руми
Оценка:
20
 (
30
 гласа)

Браво на кмета-кочериново управлява ДЪПНИЦА!!! Секретар на общината-кочеринка, председател на БСП !!!Велико е рилското корито с кадри. Дупничани каде спите!!!


28 Февруари 2012 06:20 | сутрин рано
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

..и аз много неща искам;)
не е разумно такова едновременно обезкостяване на администрацията.
ако досегашните нови назначения приемем за мерна единица за професионализъм и еталон, не ми се мисли за бъдещите


28 Февруари 2012 07:48 | вечер късно
Оценка:
28
 (
32
 гласа)

Учудващи са професионалните качества на бившата главна секретарка. Тя и Силва Манчева са като Асошиейтед Прес - винаги в центъра на интригите, иначе други качества не се забелязват- освен несвършена от тях административна работа.


28 Февруари 2012 08:00 | ДЖУСА
Оценка:
16
 (
28
 гласа)

РИЛСКОТО КОТИЛО .....МНОГО ВЪЛЧАЦИ Е ИЗКОТИЛО.. И ЗАЩО


28 Февруари 2012 08:05 | саирджия
Оценка:
15
 (
27
 гласа)

интересно кои ще са новите стари муцни в общината
дали и те като круме бирата и иванка терзииска няма да са от продажниците на предишната управа
наи вероятно ушатова ще се намести отново тя нали един месец преди изборите предаде екипа на наско янев както навремето предаде и дангов сега е време иза кочериновеца да поработи той милия мандата ще му мине екип си няма


28 Февруари 2012 09:42 | МАРЧЕТО до 333
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Не е важно физиката на човек, а интелектуалния потенциал и професионализма, а при дамата липсва. Тя никога не може да вземе решение по никакъв въпрос, а също така е скарана и с компютъра -ползва го само за четене на новини.


28 Февруари 2012 09:48 | мутроид
Оценка:
27
 (
29
 гласа)

Ами сега? Какво ще правим без Ушатов? Кой ще защитава интересите на мутрите и измамниците в Общината? Та нима ние не сме граждани? Та нима ние не плащаме данъци и такси?
Само на Крумчо Милев ли ще разчитаме? Та той като чуе "кюфте" и забравя задълженията си!
А наш Вергилчо!? Как ще оцелее той в тази демократична среда?


28 Февруари 2012 09:55 | АЗ
Оценка:
23
 (
35
 гласа)


ВСИЧКИ НАЗНАЧЕНИ ОТ ГАДНИТЕ ГАЛЕВЦИ ВЪН. ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ И ЩО ЗА СТОКА СА. ВЕДНАГА ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ И ДА ОТИВАТ НА УЛИЦАТА А ОТ ТАМ - КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО Т. Е. В ЗАТВОРА.


28 Февруари 2012 10:06 | dim spiro
Оценка:
24
 (
26
 гласа)

За каква демокрация говорите? Та в този град мутрите сме болшинство! Нима искате да се подчиним на малцинството, само защото е ограбено, измамено, пребито, насилено и стъъъъпкано?


28 Февруари 2012 10:28 | Х men
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

Какво ще правим без тебе, бате Стояне? Досега бяхме на почит и се ползвахме с ушатово уважение. А сега? Та този кмет навярно ще уволни и мене, и жена ми, и снаха ми, и сина ми.....
Ами животинките? Какво ще правят милите животни? Та нали и те бяха ушатовчета?
Ами полицията? Кой ще ги убеждава милите полицаи, че ние сме честни бизнесмени? Как ще ни вярват, след като те изритаха?
Върни се, бате Стояне! Не се предавай, стари болшевико! Без тебе сме загубени.....


28 Февруари 2012 10:34 | до юп
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

Кацовчетата ги няма. Госпожа Луиза Стоева ги довърши. А галевчетата имат ново девическо занимание, което ги е обсебило изцяло.
Сбогом, циганизирани мутроиди! Сбогом насилие и своеволия!


28 Февруари 2012 10:39 | Мира Добрева
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

Трябваше по-рано да се подменят ръководителите на отдели с нови но достатъчно кадърни и общественно ангажирани. Да са хора които милеят и искат да са в услуга на гражданите а не само да са на длъжност и да вземат заплати без да са свършили нищо полезно за обшеството. За да се премахне порочната система за човека да се търси работно място а не за работата изпълнител.
Да се направят конкурси за всички длъжности в общинска администрация а не само за ръководните длъжности. Има много хора които незнаят за какво вземат заплати, които години се скътават и с протекции оцеляват да останат на служба. Да се махнат всички назначени от разни партийни величия и оцелели до сега, на длъжности не само неподподящи а и даже вредни за общество и носещи срам за общинската администрация



28 Февруари 2012 11:04 | Бишико
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Аре, метлатаааа ! Малко закъсне кмето, ама почна се


28 Февруари 2012 11:07 | Х men
Оценка:
21
 (
21
 гласа)

Те се подиграха с тебе, бате Стояне. Наричат те "ключов чиновник", а ти си идеолог, ти си предводител и ментор на великите дупнишки мутри.
Неблагодарници!


28 Февруари 2012 11:08 | гербажия
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Методи кажи на кметицата да дожда на време от СОФЯТА на работа оти че я уволниме и нея


28 Февруари 2012 11:12 | до Чимев
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

Май започна политическата чистка, а?! Само едно не рзабрах, защо махна инж. ДИМИТРОВ и МОНЕВА, изключителни професионалисти и ги замени с много неподходящи. Чимев, мислех те за свестен човек, но се оказа че и ти си кукла на конци. С какво Перухов и Стефка Илиева са по-добри, като всеобща тайна е, че и те са от хората на еди-кой си..... такова падение! Не коментирам пък другите, защото има много недоогледани неща и само ще ти отворя очите... а по - добре отвори си ги сам.....


28 Февруари 2012 11:16 | баланец до Г-Я
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

НЕ пишете така за КМЕТИЦАТА ЩОМ не дожда навреме у опщината чея земеме да спие у Баланово па може и при нас да КМЕТУВА


28 Февруари 2012 11:20 | !
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

бишичанецо ти си следващия


28 Февруари 2012 11:22 | бараковец
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

ЧИМЕФ ЗИМАИ лопата и почваи да пуниш дупките с песок преди да тее потсетил ДАНГОВ он като немаше пари за асвалт така правеше


28 Февруари 2012 11:24 | istinska
Оценка:
22
 (
22
 гласа)

ЕИИИИИ най-после да има движение. За малко уточнение не Нонева а Монева. Трябваше и оная фурнаджииска лопата Филипова да я пратат чистачка щом иска все да е в общината. Най-после и онова чудо Диканска да му бият шута тя, мислеше че е незаменима. А па тая пияница Любе Николов незнам за какви професионални качества говориме. Ушатката и тои горкият остава само на една гола пенсия. Да го ожали човек. Евала за чистката, ама требва още. Искам да попитам защо не светят лампите из града .До онзи ден светеха през деня още в 17ч по светло а сега в 20ч не.


28 Февруари 2012 11:25 | до бараковец
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

айде зимайте си го Чимката и тая Манова, какво правят тук


28 Февруари 2012 11:26 | Бишико
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

каква политическа метла бе... аре вонкааааа...


28 Февруари 2012 11:31 | до истинска
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

какво движение, тия си мислят че правят нещо, не може едни от старите да изхвърлят а други началници да ги правят, просто са смешни и явно е че пак има уговорки като при всички избори. сега гледаме цирк. тия, които топеха при Янев, сега са се нагодили и на Чимкта и ги оставят


28 Февруари 2012 11:32 | минаващ
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Не знам защо се закачате с "бараковец". Всички досегашни са с селска история. Трето поколение дупничанин още не е ставал кмет. И до сега кметовете бяха от дупнишко и санданско село. Ама не смеехте много-много да го споменавате.


28 Февруари 2012 11:33 | до бишико
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

предатели като теб никой не обича


28 Февруари 2012 11:33 | Х men
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Този кмет посегна на утвърдената абонаментна система в Дупница. Къде са мутрите, къде са циганите? Какво чакат и не се вдигат на протест срещу разрушаването на статуквото?
Нима техните лидери не разбират, че милата ни Дупница е застрашена да заприлича на Европейски град? Как си го представяте великият Геле европеец? Ами Галев с неговата свита от ориенталски башибозуци? Нима и цар Кацо с неговия керван ще бъде трансформиран в банкер от европейски тип?
Братя,
Застрашен е "Дупнишкият модел"! Нима забравихте, че това е моделът, който ни направи световно известни! Това е моделът, с който поставихме насилието, измамата, жестокостта и малоумието на върха на управлението?
Аз плача. Плачете и вие, защото това е краят.


28 Февруари 2012 11:35 | бишико
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

какви предатели бе... аре вонка казах!


28 Февруари 2012 11:37 | пенсионер
Оценка:
-14
 (
22
 гласа)

стоян никога не е бил дс а наи честното ченге


28 Февруари 2012 11:38 | ГРАЖДАНЧЕ
Оценка:
15
 (
15
 гласа)


ТАКА ИМ СЕ ПАДА НА ВСИЧКИ КОИТО НЕ ДА СВАЛЯТ КОЛЕДНАТА УКРАСА. СВЕТИ СИ И СИГУРНО ЩЕ СИ СВЕТИ ДО СЛЕДВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ. РЕДНО ЛИ Е ДА ПЛАЩАМЕ И ТОЗИ ПРЕРАЗХОД .


28 Февруари 2012 11:43 | до х мен
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

изобщо не си х мен а си размер смайл и си много смешна


28 Февруари 2012 12:08 | юп
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

В момента стойностните хора в Дупница събират помощи за пострадалите от наводненията. На Ушатов не му берете грижата има кой да го мисли за галевчетата също. Нали видяхте едни коли им запечатиха те се качиха в по хубави. А за затвор хич и не мислете просто е смешно.


28 Февруари 2012 12:09 | до бараковец
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Много злоба има в теб бе селски тарикате. Е, Методи ти бърка в здравето направо. Колко и да го плюеш бараковец ке си останеш ти и нищо повече. Един геврек с големааааа дупкааааа..... Браво Чимев за промените в общината.


28 Февруари 2012 12:13 | до юп
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

подкрепям те, само с гербери ще се занимаваме, аман вече от простотии....


28 Февруари 2012 12:16 | !
Оценка:
-12
 (
26
 гласа)

Требваше Ушатова да стане кмет поне има визия и интелект и нямаше да слуша такива доносници като Перухов и Филипова... ама нищо се не знае


28 Февруари 2012 13:03 | паметник
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

ИВКОНИ като уволнихте сега с БАРАКОВЕЦО БЕЗПАРТИИНИТЕ от общината сега кадърни кадри от ГЕРБ ИЛИ ОТ АНАДОЛА че докарате


28 Февруари 2012 13:10 | бюлетина2
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

МЕТОДИ щом уволни УШАТОВ слагаи веднага БОИКО НЕДКОВ он е от нашта ПАРТИЯ или ПЕШО КАЦАРСКИ он едно време пази ДАНГОВ


28 Февруари 2012 13:48 | до юп
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Браво юп! Ти се подмокряш, но не се притесняваш от това.
Аз отдавна изпратих моята помощ за пострадалите райони в България, без да прося и събирам пари за това. Отгоре на всичко не съм от "стойностните хора" на Дупница, защото не съм нито кацовче, нито галевче. Но знаеш ли, това че не съм мутра много ме радва.
Та, мило ми юп /това навярно означава Юлето на Пламен/, кой ти каза, че Мутрогалеви няма да поживеят в затвора? Та нима не разбираш, че ерата на мавзолеите отдавна отмина?


28 Февруари 2012 14:20 | Бай Пенчо
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Всички дето се радват, че Ушатов е аут, са леко казано не в час! Куклата на конци си има пак кукловод, само че сега се усети и дърпа конците по-отдалеко..;) Ивконито какъв е? Да не мислите, че голямата работа?! И той както много други е свикнал да прави бизнес под крилото на политически партии, а тези партии си имат слуги, сетете се сега къде в уравнението са Галев и компания!


28 Февруари 2012 14:30 | !! до !
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Да бе, не слуша... за това стана замкмет и си траеше и набутваше общината, а като виде че кораба потъва си би камшиците в софия. Видехме я колко струва. Айде покани сега и счетоводителчето, дето за три години си купи софийски апартамент с едната заплата.


28 Февруари 2012 15:25 | осведомена
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Поздравявам господин Чимев за промените. нужни са. Само да продължава в същия дух. Да изчисти и пресаташетата на диканска. тая от крайници ли беше снежана янева в Граото и много други като нея.


28 Февруари 2012 16:04 | Ева
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Поздравления Чимев! Този път имаш червена точка. Никой не би могъл да направи стерилно чиста община, но едрия боклук трябва да се изхвърли. Мисля, че ти трябва още малко, за да стигнеш до санитарния минимум. Много мирише на развалена зеленчуци, а и циганският полъх е трудно поносим.


28 Февруари 2012 16:30 | до кмета на Дупница
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

поздражление, толкова прочита на статиа за Дупница не е имало. 4151..... Дупничани се сабудиха


28 Февруари 2012 18:21 | до писатело на кмето
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

ТИЯ 5000 човека видеха че това ръководство ЗА НИЩО НЕСТАВА освен да се оправдават като млади НЕВЕСТИ ДА си взимат багажо ис РЕИСОВЕТЕ на ИВКОНИ да хфащат пато ЗА БАРАКОВО СОФИЯ АНАДОЛА И КАДЕ складо на ЧУШКАРО


28 Февруари 2012 19:04 | Невена
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Браво, господин Чимев!
Господин екс-полицаят Ушатов е майката творец на братя Галеви, които оскверниха живота в Дупница. От кръстоската между полицейския юмрук на Галев и полицейския ботуш на Геле се роди цял инкубатор за мутри и мутроиди. Родиха се Отверки, Капли, Клеменчета, Стъклета, Бонапартчета, Кацовчета и какво ли не още. Животът стана непоносим. Хората започнаха да бягат, неприемайки да живеят сред паразити и цигани.
Вие, господин Чимев, връщате вярата в хората. Борете се, не сте сам.
Благодаря.


28 Февруари 2012 19:24 | дупничанин
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Ушатов не е Гуру. Той е творец-създател. Това, което той направи в Дупница е новаторско творение. Уникално, неповторимо, единствено в света. Историята помни много унищожени градове от войни, бедствия, катаклизми, но Дупница е единствения град в съществуването на човечеството, унищожен от слабоумието и алчността на собствени граждани.
Добре направихте, господин кмете, че го отстранихте. Дано Дупница се превърне във Феникс. Дано имате достатъчно сили и воля, за да довършите успешно битката със злото.


28 Февруари 2012 19:28 | гражданини
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

време е да сложиш и малко ред в ТСУ, че там има толкова некадърни технички, дето само мотаят хората и нищо не разбират, а за отношението им към гражданите да не говорим .
Там ти трябва силна ръка да ги сложи в ред, че такъв няма.


28 Февруари 2012 20:18 | joro
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Кмете няма ли да погледнеш към дупнишките полицаи, които де вчера бяха слуги, а днес пеят друга песен, защото ги е страх. Те са все с кредити от 50000 лева нагоре и ако ги уволнят от полицията не са кадар два лева да изкарат и тогава ще ги видим. Аман от частен пром ама времето им отминава


28 Февруари 2012 20:18 | гражданка
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

В стаите на администрацията е мърсотия, по време на работа само се лакират, гримират и чатат в интернет. Това е администрацията, за голямо съжаление. Браво за реформите г-н Чимев, но защо оставяте пак на ръководни постове тази филипова и Стефка Илиева. Нямате ли други хора, крайно време е да разберете, че при такива врътки хората пак няма да ви вярват, града е малък и всичко се знае. Ако трябва да се търси професионализъм той просто го няма във въпростите Филипова и Илиева. Явно връзките пак са им дълги. Щом са в общината ще има пак интриги.


28 Февруари 2012 21:03 | до гражданка
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Права си, няколко пъти се опитвам да вляза при зам. кмета Милев, а неговата секретарка се скъсва или да играе карти или да е в нета.


28 Февруари 2012 21:29 | 555
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

И аз имам такова впечатление, че в общината работят търтеи .жените са гола вода, само се кипрат с просташки тоалети, гримове, лакове и мърсотия под бюра и над бюра. От цялата община вони на просташтина и мръсотия. Като влезеш в някоя стая да те обслужат ти се додява от наглост, карат се с хората, пък и на ярост ги избива. Я ги захвани кмете всичките, а тези които си преназначил са ти змии в торбата. Отстрани ги да ти е чиста съвеста, не са цвете за мирисане, целия град ги познава. Па Стефка обиколи околията да се пъха все на топлички места и където е била все едни ги е свършила ум да ти заиде.


29 Февруари 2012 09:44 | 55
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Отлично попадение! Изритването на Ушатов е достоен и смел акт. Браво Чимев! Ето, че в Дупница се появи и един истински мъж.


29 Февруари 2012 09:56 | 55
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Браво кмете! Предателите нямат място в обществото, а Ушатов е такъв.


29 Февруари 2012 10:02 | ятак
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Бай Стоян ли? Та той е само един фанатик.


29 Февруари 2012 10:34 | Иван
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Защо го плюете така Ушатов? Та кой би предположил, че от две милиционерчета ще се сътворят такива изроди.


29 Февруари 2012 11:15 | осведомена
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ГОСПОДИН ЧИМЕВ, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА. ТСУ - СЪЩО ИМА ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА НЕКАДЪРНИЧКИ-В 6 СТАЯ - СОЯ МИЛУШОВА, ТИЯ ОТ НЕЗАКОННОТО В 9 СТАЯ, ТАЯ С ТОАЛЕТИТЕ И МУЦКИТЕ, ГРАОНКИТЕ - СНЕЖА, ПРОТЕЖЕТО НА ДИКАНСКА ОТ КРАЙНИЦИ Е КАТО ЧЕЛИ, СТАНИСЛАВА МИСЛЯ ЧЕ Е ДРУГАТА ИНТРИГАНТКИ, НАГЛИ СЛУЖИТЕЛКИ, КОИТО САМО ПЛЮЯТ И НИЩО НЕ ПРАВЯТ. ИМА И МНОГО ОЩЕ НОТИ ЩЕ РЕШИШ КОИ.


29 Февруари 2012 11:18 | осведомена
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

ЧИСТАЧКИТЕ ПО СЕЛАТА НЕ ГИ ОСТАВЯЙ ДА БЕЗДЕЙСТВАТ И ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ТОВА СА ИКОНОМИИ ЗА ОБЩИНАТА. ТАЯ В КРАЙНИЦИ СЕСТРАТА НА КМЕТИЧКАТА НЕ МОЖТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ САМО КАКВИ ГИ ВЪРТИ ИПЛЮЕ ПОВАШ АДРЕС, А ИНАЧЕ СЕ ПРАВИ МИЛА И ДОБРА. ВЪН И ТОВА Е СПАСЕНИЕТО. ПОЗДРАВИ


29 Февруари 2012 11:59 | 55
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ДВУЛИЧНИ СЪЩЕСТВА КАТО КАНДИДАТКАТА ЗА КМЕТ НА СЕЛО БАЛАНОВО. КОИ ЛИ ПАРТИИ НЕ СВЕ. НИ, ТА СЕГА И ОТ ГЕРБ. ПО ДВУЛИЧНО СЪЩЕСТВО ЕДВА ЛИ ИМА. ГОСПОДИН КМЕТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ПОКЪСНО ЗА КАКМО СТАВА ДУМПРОСТО ГРУБА ГРЕШКА Е ТАЗИ ЖЕНА ЗА ВАШАТА ПАРТИЯА. БЕШЕ НДСВ, ОДС, БСП, СЕГА ПЪК ГЕРБ. КАК САМО УМЕЕ ДА СЕ НАГАЖДА. НАПРАВО СЪМ ТОЛКОВА ИЗНЕНАДАНА, ЧЕ ЕДВА ЛИ НЯКОГА МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ ГРАДА НИ.


29 Февруари 2012 12:10 | обективен
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

някой в администрацията на общината дали знае, че има в България Единен класификатор на длъжностите, защо не се огледате какви хора са назначени по кметствата и дали те отговарят на изискванията - особено в баланово, крайници и бистрица! ПРОВЕРЕТЕ ЗА ДА БЪДЕТЕ НАИСТИНА ДОСТОЕН ИЗБОР, Г-Н ЧИМЕВ!


29 Февруари 2012 14:19 | до осведомена
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Не са само в ГРАОН, ами я погледни по надолу в деловодството по цял ден са насядали по печките да си греят г...., а на всичкото отгоре и пияни идват на работа някои от тях, в архива се прескачат в строителния отдел си разнасят тоалетите като бели лебеди с тефтери на ГЕРБ, без необходимото образование и цез, а за Станислава от ГРАОН тя е роднина на Пилев, та моля по нея не плюйте, в културния отдел по цял ден са навън, то култура нема, пък цял отдел има, а на всичко отгоре и Стефка най-голямата интригантка, погледнете че на всеки чиновник по технически секретар сложили.....


29 Февруари 2012 14:44 | пропуск
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Изпуснали сте и този змиярник отдел"Човешки ресурси".


29 Февруари 2012 20:01 | осведомена
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

За стефка съм съгласна че е интригантка, но при шефовете се прави на осведомена и си мълчи. Ела я виж как се държи с хората, тая да я махнат от общината, ще е добре да не се занимава с хора в беда. Алчна е и бездушна, а само като си представя какви ги върши направо ме тресе треска. Скоро ще я разберат и тия които я оставиха на топълстол с тоя дебел задник.


01 Март 2012 13:36 | ivan
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Всички, които са назначени от предишният кмет, трябва да са ВЪН, ако ги оставите г-н Чимев ще ви провалят- бъдете сигурен в това, че ДОКЛАДВАТ ВСИЧКО КОЕТО КАЗВАТЕ НА МУТРИТЕ....


01 Март 2012 14:37 | Монева
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

нема ли да ги подменят верно баш специалистките по корупция в ТСУ, какви връзкарки са-евала!


02 Март 2012 13:56 | 55
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

господин кмете, не пропускайте да направите промени и в граото - потежето на диканска снежана от крайници вън, тсуто също незаконно строитерство в девета стая, МИЛУШЕВА ОТ ШЕСТА СТАЯ КАТО ЧЕ ЛИ И ДРУГИ КАТО ТЯХ. поздрави. чистеаката от крайници сестрата на кметичката мръсници и това е положението


02 Март 2012 23:07 | dum spiro
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Новият главен секретар на община Дупница Невена Манова напуска Общински съвет-Кочериново, където беше част от групата на БСП. Кабинетът, отреден на Манова в община Дупница, е този на уволнения директора на отдел „Общинска собственост и търговски дейности”

Бараковецо уреди родата, за кой ли път излязох прав.....


13 Март 2012 15:19 | 55
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ГОСПОДИН КМЕТЕ, ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ НАЗНАЧЕНИЯТА В ТСУ ПО НАСЛЕДСТВО. ТАЗИ В ДЕВЕТА СТАЯ, СНАХАНА НА ТЕХНИЧКАТА МАРИАНА ГЕОРГИЕВА ВСИЧКО И ВСИЧСКИ СА ТЕХНИ. ДАЛИ МОЖЕШ ИЛИ НЕ ТРЕБВА РАБОТА ДА ИМА И ТО НЕ КЪЗДЕ А ОБЩИНА, ЗАЩО НЕ ТЪРСИ РАБОТА НЕЩО ДРУГО, А СТОЛ И ПАРИ. АМА ИМАМЕ ВРЪЗКИ ТОЯ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТНИК ОТ ОДС НАЛИ Е ДЕВЕР ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. АМАН ОТ ВРЪЗКИ И НЕКАДЪРЛНИЦИ. 11111




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар