Уволнението на шефа на Пътното Хр. Атанасовски скара лидера на ГЕРБ К. Хаджигаев и губернатора В. Смиленов

19 ноември 2009 00:14   6 коментара   28578 прочита
Хр. Атанасовски
Хр. Атанасовски


Хр. Атанасовски

Това се коментира

Уволнението на шефа на Областно пътно управление в Пиринско Христо Атанасовски е предизвикало сериозен конфликт между лидера на партия ГЕРБ Косьо Хаджигаев и губернатора Валери Смиленов. Двамата се скарали, тъй като областният бил против отстраняването на Атанасовски. Идва зима и Атанасовски години наред доказваше, че докато управлява, проблеми със снега и почистването му по важните пътни артерии в региона няма, страхът, че всеки нов на негово място няма да е така подготвен, вероятно е принудил губернатора, който вече носи отговорност за този род проблеми, да се противопостави на Хаджигаев и двамата влезли в остър сблъсък.

Това коментираха хора, които са видели как новият шеф на Пътното Кунев пооделно се снимал в деня на представянето му с Хаджигаев и с губернатора Смиленов, а Б. Йотов направи изявление, че Атанасовски е в конфликт на интереси, тъй като фирма на сина му работила като подизпълнител по спечелени проекти. В момента се готви смяна в други институции в Благоевград и региона. В ГЕРБ при заседанията на специална “кадрова комисия” почти ежедневно възникват спорове чий човек на кое място да бъде поставен.

Има данни, че ГЕРБ от месеци подготвят смяната и на ръководството на ОДП - Благоевград, в централата на МВР ежедневно се пращат сигнали за нарушения в системата в Пиринско, дописниците са едни и същи и целят дискредитиране на комисар Константин Титянов и поставянето на негово място на човек, приближен до ръководството на партия ГЕРБ в града. По всеки сигнал МВР командирова проверяващи и харчи пари, три проверки минаха и нито една не откри посочените от дописниците “престъпления” в полицейската дирекция.

6 коментара
19 Ноември 2009 12:35 | ????
Оценка:
4
 (
26
 гласа)

абе какви пътища е чистил тоя глупак бе


19 Ноември 2009 14:12 | кики
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

Ама вие какво си мислите- че трябваше да си остане Атанасовски!? Та той е пенсионер...и далавераджия. И, че трябва да остане Титянов!?! О-о-о-о-о не! Прикривал всички далавери на определени кметове и сега да продължава на този пост!!? Трябват нови , свежи , неопетнени кадри.


19 Ноември 2009 14:18 | П.П.
Оценка:
16
 (
30
 гласа)

И е пълна измислица на "Струма" конфликта между Хаджигаев и Смиленов. Това е услужливата журналистика. Знае се кой налива пари там и дирижира тона на статиите за политика.


19 Ноември 2009 17:21 | Мите
Оценка:
0
 (
10
 гласа)


Господа от ГЕРБ , кога ще разкарате най на края и Иван Василев - Джери от шефския му стол в РД " АА " / бивше ДАИ / - Благоевград . В града се коментира ,че ако до третия месец той не бъде уволнен значи пак си е " вързал гащичките " и няма кой да го мръдне от поста на ,който се е окопал . Джери стана като папата в Рим т.н. - НЕПОКЛАТИМ . Преди години другарите му бяха вдигнали мерника ,но пак се оправи . Не е лошо господата от ГЕРБ да се поразровят във местните вестници от периода на предизборния период и да видят ,че др. Василев беше на всяка манджа мирудия т.е. на всяко партийно мероприятие до местните соц величия и кандидат депутати. Крайно време е Джери да си ходи ,защото напрежението в РД " АА " - Бл-д е доста напрегнато и така не може да се работи. Не е лошо да се види имотното състояние на цялото им семейство - къщи , джипки и тем подобни. Как може той и синовете му ,които са държавни служители с тези заплати да имат такова богатство .


19 Ноември 2009 17:48 | Perko
Оценка:
-6
 (
20
 гласа)

Ами Иван Кунев, като има фирма за строителни материали, нали е в ПРЯК КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ, бе тъпаци, като шеф на пътното!!!


20 Ноември 2009 17:54 | JusticeAboveAll
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Традиционна практика на комунистите е да опитват да създават интриги и напрежения между хората и по този начин да ги провалят. Каквито и търкания да има между Смиленов и Хаджигаев съм сигурен , че са силно преувеличени.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар