Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

”тре! —ловесна битка между кандидати за кметове в Ѕлагоевград! јтанас  амбитов, –умен “омов, »ван –изов и –осен √еоргиев в кръстосани дуели на публичен диспут


3 октомври 2019 15:41  101 коментара   30314 прочитаѕървата €вна битка за кметски€ пост в Ѕлагоевград ще се състои утре сутринта в публичен диспут по Ѕ“¬, който ще се излъчва от центъра на града.

¬ диспута са поканени кандидатът за кмет от ѕѕ √≈–Ѕ јтанас  амбитов, независими€т кандидат, подкрепен от Ѕ—ѕ, –умен “омов, кандидатът на ¬ћ–ќ »ван –изов и бивши€т кмет на село ƒъбрава, кандидатът за кмет на Ѕлагоевград от Ќ‘—Ѕ –осен √еоргиев. 4-имата са с най-добър резултат в проучване на социологическа агенци€, сред всички 12 претенденти да управл€ват Ѕлагоевград, в следващи€ мандат.

¬ълнени€та около представ€нето на кандидатите са големи, особено за трима от участниците в диспута, тъй като те ще тр€бва да се мер€т със силата на личността и дългогодишни€ опит на кандидата на √≈–Ѕ јтанас  амбитов, който н€ма нужда от представ€не в Ѕлагоевград. —илно разпознаваем, 2 мандата кмет на областни€ град.

ƒоказано успешен управленец, донесъл над 250 милиона лева инвестиции в Ѕлагоевград, отличаван многократно като кмет на годината, кмет на гражданите, награждаван в категори€ "—оциална община", носител на множество награди за международни събити€, които общината под негово ръководство е организирала.

—ред 4-тимата, јтанас  амбитов е най-познат за жителите на града, печелил убедително в два поредни избора. Ћидер на √≈–Ѕ, бивш депутат, компетентен и запознат до болка с проблемите на града, гол€ма част от които вече е решил, в качеството му на кмет... ¬исока степен на образованост, лекар, възпитаник на елитна благоевградска гимнази€, магистър по икономика и финанси.

—рещу него ще се изправи –умен “омов, доскоро крайно непознат за жителите на Ѕлагоевград, инженер, собственик на негол€ма строителна фирма, съдружник. на јнтон јнгелов - “они ƒжамбаза в кафене "ѕлаза", собственик на магазин. »здигнат от инициативен комитет с участието на двама кандидат-кметове от миналото, един заместник-кмет от времето на кмета  остадин ѕаскалев и др. “омов е припознат и подкрепен от Ѕ—ѕ.

ƒо тази предизборна кампани€ името му не бе свързвано с никакви публични и обществени из€ви, поради различното естество на дейността му. ќткри кампани€та си преди дни, подкрепен от лидера на Ѕ—ѕ  орнели€ Ќинова и екскмета на Ѕлагоевград  остадин ѕаскалев, които дойдоха на тържественото му представ€не.

“рети€т по резултат в проучването, кандидатът на ¬ћ–ќ »ван –изов, е дългогодишен управител на "“опливо" в Ѕлагоевград, така е познат на част от жителите в областни€ център. ѕоследни€т от четиримата по резултат е бивши€т кмет на благоевградското село ƒъбрава –осен √еоргиев.

»нтересен персонаж, които след като об€ви кандидатурата си за кандидат кмет на Ѕлагоевград написа във ‘ейсбука си, че работи като "кандидат за кмет", с което привлече сериозно вниманието ни. √еоргиев бе назначен в първи€ си мандат за кмет на село ƒъбрава от кмета на √≈–Ѕ јтанас  амбитов, тъй като бе ревностен негов защитник и активен гербер.

»зненадващо обаче в последни€ месец смени посоката, отрече се от √≈–Ѕ с не€сни мотиви и напусна парти€та. —лед което об€ви, че се кандидатира за кмет на Ѕлагоевград от Ќационални€ фронт за спасение на Ѕългари€ /Ќ‘—Ѕ/. »мето му се свързва с организирани€ в селото, балкански фестивал за рок музика THE BRAVA FEST, който тази година с€каш не се радва на много посетители.

Ћюбителите на разходките до парк Ѕачиново разпознават –осен √еоргиев, като усмихнат продавач на дюнери в района на але€та за парка. «авършил е Ќ’√ Ѕлагоевград, а след това "‘изическо възпитание и спорт" в местни€ университет. “върди, че познава добре проблемите на българското село, затова прави и сериозни€т скок от управленец на село с около 200 възрастни хора до меракли€ да управл€ва областен център като Ѕлагоевград.

— интерес ще проследим представ€нето на кандидатите на диспута утре и ще чуем идеите им за развитие на Ѕлагоевград, който има поставена стабилна основа за надграждане.

 ъсметли€ ще е следващи€т кмет, тъй като в Ѕлагоевград в двата управленски мандата на  амбитов се направи много, положиха се здрави основи, върху които на всеки следващ ще може да надгражда. » тук ще припомним думите на премиера Ѕойко Ѕорисов при посещението му в Ѕлагоевград, че на тази свършена работа в областни€ център, който и да дойде ще му е много лесно.

ѕожелаваме успех в утрешни€ диспут и се над€ваме перверзни€, просташки, циничен тон, зададен преди началото на кампани€та да отстъпи м€сто на сериозни€, компетентен диалог между кандидатите. ƒано да са добре подготвени, за да не станем свидетели на "пробл€съци", с които да спечелим поредната национална известност.

ѕ.  остадинов

ќще за: битка  пост  диспут  јт.  амбитов ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


101 коментара

3 октомври 2019 15:59 | до автора
ќценка:
64
 (
92
 гласа)

—тати€та е посветена на "постижени€та" на камбата и между редовете са оплювани трима човека. Ѕраво достойно за награда ѕулицер, можеше просто да напишете че утре Ќаско ще дава интервю по частна меди€


3 октомври 2019 16:02 | » бре
ќценка:
83
 (
113
 гласа)

ѕрекрасно написана стати€ . Ѕраво на автора.  метът  амбитов е представен като ангел-пазител на Ѕлагоевград, и това е точно така .  метът  амбитов опази града от инвестиции, опази го от разкриване на нови работни места . —паси пустеещите зелени площи, като ги превърна в кооперации .... ѕо улиците на града е пълно с дупки, което помага за намл€ване на скоростта на автомобилите и спомага за по-безопасно шофиране. Ѕлагоевград се е превърнал в един малък оазис и процъвт€ва, и може би затова  метът - јнгел се чувства недостовен и живее в —офи€. Ѕраво Ќаско !!! ƒо тук добре !!! —амо още един мандат и може да закриете заедно с шайката от √≈–Ѕ, родни€ ми град. —мело напред !!!!


3 октомври 2019 16:06 | круме
ќценка:
-39
 (
59
 гласа)

една лъжа нема в стати€та за съжаление всичко точно


3 октомври 2019 16:11 | питанка
ќценка:
-13
 (
45
 гласа)

ј защо не и г-жа јлбина јнева?


3 октомври 2019 16:13 | запознат
ќценка:
22
 (
46
 гласа)

 амбитов си го сложи –осен, така че просто всичко €сно, двойно се играе за камбитов и после го прави зам кмет. ясно е всичко!


3 октомври 2019 16:14 | ќѕќ«»÷»ќЌ≈–
ќценка:
22
 (
32
 гласа)

 Џƒ≈ ≈ ƒќЌ„ќ? »— јћ≈ ƒј √ќ „”≈ћ » ¬»ƒ»ћ » Ќ≈√ќ ƒќ “≈«» ёЌј÷».


3 октомври 2019 16:16 | .
ќценка:
-12
 (
20
 гласа)

ј защо не е и јтанас  ир€ков


3 октомври 2019 16:18 | запознат
ќценка:
-32
 (
50
 гласа)

“ук коментират незапознати с дейността на кмета хора. ¬сичките му постижени€ са много повече от кметовете събрани наедно от 30 години насам. јма като сте си завр€ли очите отзад... проблема е ваш


3 октомври 2019 16:22 | »лиева
ќценка:
10
 (
40
 гласа)

–осен дюнера щл да става кмет. Ќелепо е, мол€ ви се


3 октомври 2019 16:29 | ƒо » бре
ќценка:
-22
 (
42
 гласа)

Ѕледи€т и неуспешен опит за ирони€, недопустимите обиди, нахалството и демонстраци€та, че всичко се знае, и че има една истина и т€ е на » бре, е откровена обида за интелекта на много благоевградчани. »збирателите са тези, които ще оцен€т направеното и ще дадат урок на разни политически номади, набедени бизнесмени, които от години управл€ват трийсетина човека, дюнерджи€ и други екзотични екземпл€ри, решили, че имат потенциала да управл€ват града. —мешници!


3 октомври 2019 16:42 | Ѕойко
ќценка:
50
 (
60
 гласа)

ќтдавна апелирам  амбитов да бъде канонизиран.  акто се подразбира от хвалебственото слово, ние сме погалени от господ, че ни е пратил такъв велик мениджър.
ѕредлагам също да му се издигне и паметник пред общината още приживе като на “. ∆ивков и јлекс ‘ъргюсън. Ќа негови€ верен съратник  учката да се кръсти една улица в ≈леново или —трумско.  амбитов forever.


3 октомври 2019 16:54 | .
ќценка:
20
 (
34
 гласа)

Ќали кандидатите за кмет на Ѕлагоевград са 12 . ѕоканени за диспут били само четири от т€х, което означава, че се прави умишлено информационно затъмнение за останалите осем кандидати. Ќасочваме вниманието на гражданите на Ѕлагоевград да обърнат особено внимание към кандидатурите на останалите осем кандидата за кмет, и да изберът един от т€х.


3 октомври 2019 16:56 | ѕанев
ќценка:
8
 (
26
 гласа)

Ћеле, какви неща мога да ви кажа за жената на –осен, чак се изчерв€вам


3 октомври 2019 16:57 | »ван
ќценка:
11
 (
13
 гласа)

–азкажи ни, ѕане, разкажи, чее ми е изнтерсно


3 октомври 2019 16:57 | тити
ќценка:
36
 (
46
 гласа)

"донесъл над 250 мил. инвестиции в Ѕлагоевград", а колко е изнесъл?


3 октомври 2019 16:58 | —ъученик
ќценка:
7
 (
23
 гласа)

≈≈≈≈, –осен го помним от едно време, леке си беше, леке, ще си остане


3 октомври 2019 17:03 | »збирателка ƒо ƒо » бре
ќценка:
27
 (
33
 гласа)

ќстава да налетите и на бой, ако н€кой не харесва  амбитов. ѕо- кротко! “римата други кандидати имат права, точно толкова, колкото и  амбитов. Ќеговото предимство е, че ц€лата герберска администраци€ плюс облагодетелстваните фирми, ще гласуват за него. ўе гласуват и реститутките. √ерберската машина е в ход. » личните качества на кандидатите са почти без значение, за съжаление. јко н€кой друг беше предложен от √≈–Ѕ, със сигурност щ€хте да го словославите. “ака че, успокойте се! — властта и парите √≈–Ѕ води, останалото ще решат благоевградчани.


3 октомври 2019 17:05 | «ори
ќценка:
33
 (
43
 гласа)

≈га му е последен мандат, погреба градо и тури кръст отгоре, са ако спечели до кръста и венец че сложи то€ папун€к


3 октомври 2019 17:09 | ћилен
ќценка:
26
 (
32
 гласа)

“е по√≈–Ѕиха Ѕългари€ и Ѕлагоевград.


3 октомври 2019 17:28 | –ени
ќценка:
-2
 (
18
 гласа)

–осене, ноември ще дойда да ми покажеш как се парви хот-дог.


3 октомври 2019 17:29 | ƒеси
ќценка:
18
 (
28
 гласа)

≈ та –осчо е съученик на Ўопва, знае се, е че играе с т€х, той н€ма капацитет да направи ц€лата тази кампани€. ѕросто листата е параван


3 октомври 2019 17:30 | ¬уйчо ¬аньо
ќценка:
8
 (
18
 гласа)

–оска, до тук ли € докара, бе момче?  акви ги вършиш чак не разбирам, тазгодишни€ дъбравски фестивал беше пълен провал, защо недоум€вам! ќнзи ден слушах партийното ти протеже, пълна излагаци€, защо се спр€ на ти€ хора?


3 октомври 2019 17:32 | яни
ќценка:
-4
 (
12
 гласа)

ƒа бе ще ти покаже и хот-дог не мкиже да прави, некадърник


3 октомври 2019 17:39 | ƒъбрава
ќценка:
-5
 (
17
 гласа)

Ќе го ли е срам –осен, забрави откъде го измъкна кметът, къса памет човешка


3 октомври 2019 17:39 | ≈мил
ќценка:
-9
 (
21
 гласа)

јз па то€ –имен томов не го знам. “отално неззивестен тип


3 октомври 2019 17:54 | ¬ъпрос
ќценка:
16
 (
24
 гласа)

“ова обективна журналистика ли е или жълт вестник? ћоже ли толкова гол€ма безпристрастност и едновременно с това, такова неуважение към останалите кандидати? ѕоказвате, колко и уважавате читателите си, а и колегите си от журналистическата гилди€.


3 октомври 2019 17:54 | ћилен
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

ўе го научиш, след 27. 10


3 октомври 2019 18:04 | ѕинев
ќценка:
7
 (
13
 гласа)

’аха, –осен, дето работеш в  арамбол ли, бе??? ƒето, жъчката го змар€ше с чаши, а той трепереше като жена? ћани, мани


3 октомври 2019 18:15 | ¬аско
ќценка:
26
 (
34
 гласа)

–осен не става, това е €сно, но не той а  амбитов е проблема на Ѕлагоевград.


3 октомври 2019 18:52 | ћмммдааа
ќценка:
7
 (
19
 гласа)

–осен не само е съученик на Ўопова, а един от многото и любовници!


3 октомври 2019 19:22 | A сега сериозно
ќценка:
4
 (
14
 гласа)

Ѕлагоевград е с кандидат-кметове бивши директори, номенклатучици, доказани некадърници.
Ќека поне изберем млади и нови, вишисти, които да са н€каква опозици€ и да се подготв€т за следващи€ мандат!


3 октомври 2019 19:28 |  олчев
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

–осчо не може да бъде любовник и на жена си, добре че прави хубави дюнери та ќлето си го хареса. ’айде да го питаме как јмерика за Ѕългари€ стигна до него, дрън, дрън. Ќо от јмерика за Ѕългари€ разберат, че той играе двойна игра има едни други по-сурови нещща ще му се случат на този хубусник.


3 октомври 2019 19:31 | ѕитанки по 2
ќценка:
1
 (
11
 гласа)

а кой финансира кампанни€та на –осчо, след като той си затвори частни€ бизнес, за да стане кмет на дъбрава, колко пари му дадоха от община Ѕлагоевград и на кого се е отчел?????


3 октомври 2019 19:32 | —ел€нин
ќценка:
-2
 (
14
 гласа)

ƒобре, че беше  амбитов, иначе –осен още щеше да продава дюнери


3 октомври 2019 19:33 | √ери
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

ћариета ƒимитрова ли е ѕ– на кампани€та на  арамболо


3 октомври 2019 19:34 | ѕетров
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

јбе не ме занимавайте с то€ √еоргиев., измислен герой


3 октомври 2019 19:35 | ƒо √ери
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

ааа, не му е само PR има и друго там


3 октомври 2019 19:37 | »ван
ќценка:
3
 (
13
 гласа)

јз не познавам по-гол€м комплексар от –осен, такъв си беше, такъв ще си остане


3 октомври 2019 19:38 | ј
ќценка:
-7
 (
9
 гласа)

“ози на втората снимка кой е?


3 октомври 2019 19:42 | охлеле
ќценка:
-4
 (
12
 гласа)

Ќ€мам търпение да гледам дебата и как –око ще трепери. “ой има гол€м проблем с нервите напоследък, ќсвен това пък не знам –изов какво лице има да се представ€ от ¬ћ–ќ като лично той излезе от организаци€та като недоволен от управлението на  аракачанов през 2010. »ли не съм прав, а? “омов е безличен


3 октомври 2019 20:10 | Ћили
ќценка:
4
 (
14
 гласа)

–осен и жена му са една стока. “е краставите магарета се надушват. Ќе€ € помн€ още в училище как шлюпеше семки и все беше с черно по зъбите


3 октомври 2019 20:12 | Ccc
ќценка:
7
 (
17
 гласа)

–осен е човек на кмета, играе го като опозици€, слушайте ме мене


3 октомври 2019 20:13 | “опливо
ќценка:
2
 (
14
 гласа)

–зиов, къде тръгба бе, момче, едно препри€тие не мможеш да упралв€ваш, кмет ще ставаш. Ќали се знаем


3 октомври 2019 20:23 | ¬ъзмутен
ќценка:
10
 (
18
 гласа)

Ќа –осчо жена му работи в ќбщината и € готв€т за повишение, –осчо е човек ма  амбитов помнете ми думата


3 октомври 2019 20:33 | —тарогражданин
ќценка:
3
 (
19
 гласа)

 ј“ќ „≈“ј  ќћ≈Ќ“ј–»“≈ ¬Џ¬ ‘ќ–”ћј » –ј«Ѕ»–јћ, „≈ –ќ—≈Ќ ≈ ≈ƒ»Ќ—“¬≈Ќ»я“  ќЌ ”–≈Ќ“ Ќј  јћЅ»“ќ¬!!!!!
«ј“ќ¬ј ¬—»„ » √ќ ѕЋё¬ј“.
“–≈ѕ≈–≈“≈ √≈–Ѕ≈–», «ј –ќ—≈Ќ ў≈ √Ћј—”¬ј“ √ќЋяћј „ј—“ ќ“ ¬јЎ»“≈ „Ћ≈Ќќ¬≈,  ќ»“ќ Ќ≈ ѕќЌј—я“  јћЅ»“ќ¬!!!!
Ќ≈ —Ћ”„ј…Ќќ ќ“ ¬—»„ » „Ћ≈Ќќ¬≈ Ќј √≈–Ѕ ¬ ЅЋј√ќ≈¬√–јƒ, ѕќ-ћјЋ ќ ќ“ 200 „ќ¬≈ ј √Ћј—”¬ј’ј Ќј —ЏЅ–јЌ»≈“ќ  јћЅ»“ќ¬ ƒј ≈ “я’Ќј“ј  јЌƒ»ƒј“”–ј!
 јЌƒ»“ј“ Ќј 200 „ќ¬≈ ј, ≈“ќ “ќ¬ј ≈  јћЅ»“ќ¬!


3 октомври 2019 20:35 | √ражданин
ќценка:
2
 (
8
 гласа)

–осчоо айде виж жена си къде се крие по кабинетите, и не се бутай в политиката!


3 октомври 2019 20:36 | ÷ирк
ќценка:
0
 (
10
 гласа)

–изов го знам от едно време, влезе в коалици€ с, Ѕошкилов и още един ћанчев, от€влен Ѕ ѕ. Ќищо не можеш, не знаещ. јма ти€ от ¬ћ–ќ са си Ѕ ѕ €сно е


3 октомври 2019 20:38 | ƒо старогражданин
ќценка:
-13
 (
31
 гласа)

ЅЋј√ќ≈¬√–јƒ »— ј  јћЅ»“ќ¬, Ќ≈ ѕ–ќ—“ќ √≈–Ѕ.3 октомври 2019 20:38 | ≈рудит
ќценка:
4
 (
16
 гласа)

јбе √ербери, отидете си приберете „ќ„ќ от офиса на √≈–Ѕ, че като е застанал пред комютъра и само следи писани€та в интернет и пише в подкрепа на  амбитов или срещу другите кандидати.
» не го остав€йте „ќ„ќ до малките часове на нощта, че може пак да "’ј Ќ≈" фейсбук профила на  амбитов и ще тр€бва после да се извин€ва, че е станала грешка, а утре е важен ден.
ћјЋ ќ“ќ  јћЏ„≈ ќЅ–Џўј √ќЋяћј“ј  ќЋј!


3 октомври 2019 20:40 | ѕет€
ќценка:
1
 (
9
 гласа)

’а –осен ? акъв е този цирк? –однина на  остов, н€ма лошо ама по добре да ди гледа дтроктелната фирма, за да не се върне да продава пак дюнери.


3 октомври 2019 20:41 | Ћина
ќценка:
-13
 (
27
 гласа)

 амбитов е стари€ Ќов  мет! » съм с двете си ръце за него! ”спех!


3 октомври 2019 20:43 | ћедиевист
ќценка:
12
 (
20
 гласа)

√ербери, защо карате и майката на ћартин Ћалев да защитава €ростно кмета във фейсбук. “€ е възрастна жена, ще и се дигне кръвното или това е цената на назначени€та в ќЅў»Ќј“ј - ¬—»„ » –ќƒЌ»Ќ» —“ј¬ј“ “–ќЋќ¬≈ ¬ ћ–≈∆ј“ј ¬ ѕќƒ –≈ѕј Ќј  ћ≈“ј, Ѕ≈« «Ќј„≈Ќ»≈ ќ“ ¬Џ«–ј—““ј.


3 октомври 2019 20:44 | √ражданин
ќценка:
0
 (
10
 гласа)

 ак може и –изов? ’ора кскво става в този град? “ова ми е елит в този град? –изов, който се напива по кръчмите и други неща..... е това е жалко


3 октомври 2019 20:46 | —тойков
ќценка:
-16
 (
22
 гласа)

Ѕраво на  амбитов! ≈динствени€ достоен кмет! јлкохол че тр€бв да застава с такива опоненти!


3 октомври 2019 21:10 | «апознат
ќценка:
3
 (
11
 гласа)

ќлга —етра и –ижавата —ю са палави от малки, с –осенчо е пълен комплексар


3 октомври 2019 21:22 | √ражданин
ќценка:
-2
 (
12
 гласа)

“омов има работници, които не го познават.  акъв е този цирк? „ет и гледам кандидатите и не мога да пов€рвам какви хора се кандидатират.


3 октомври 2019 21:30 | ¬ан€
ќценка:
-13
 (
23
 гласа)

ќоо айде много мол€, не се разгорещ€вайте толкова, господата на снимката с изключение на г-н  амбитов не стават! Ќе е нужно да се коментира, града ни е малък и всички се зна€т какво представл€ват!  мета ни е —”ѕ≈–! ”—ѕ≈’ Ќј »«Ѕќ–»“≈ г-н  амбитов!


3 октомври 2019 21:39 | —пас
ќценка:
1
 (
11
 гласа)

ќсвен Ѕ—ѕ, всичко останало играе за √ерб.. Ќ€ма нужда да гласувате против герб, като гласувате различно от Ѕ—ѕ, след вота ще го проумеете


3 октомври 2019 21:43 | старогражданин
ќценка:
4
 (
10
 гласа)

Ќе ме бъркайте със —тарогражданин.  метът на ƒъбрава ме впечатли до тогава докато не кацна при ¬јЋ≈– ј“ј. явно мачът е уреден с любезното съдейстмие на ÷ветанов. Ќа 27-ми ще се разбере кой кой е. ўе ни държат в ченгеджийска конспираци€ до последно. ќшашавиха държавата и общините. ƒесните на гъби!!!


3 октомври 2019 21:55 | —амо
ќценка:
-4
 (
8
 гласа)

“ози селски€ него познавам, но се досещам
„е е гравитирал дълго и упорито около бкп.
ќстаналите трима стари партийни членове, до гроб верни на парти€та прабаба.
“ози град е червив, комунистите никога не са го изпускали .  ойто и да е тримата все та€


3 октомври 2019 21:58 | благодарен пациент
ќценка:
9
 (
23
 гласа)

ќстро възраз€вам срещу тази тенденциозна публикаци€! «ащо рекламирате дребни€ бизнес на н€какъв доскоро крайно непознат дори за жителите на Ѕлагоевград инженер, а премълчавате всеизвестни факти от биографи€та на многоуважавани€ доктор јтанас  амбитов? Ќе знаете ли колко човешки животи е спасил?  олко пъти е бил є1 в междугалактическата класаци€ ДЋекар на светлинното хил€долетиеФ? Ќе по азбучен ред! Ќаши€т градоначалник н€ма ли си фирма? Ќ€ма ли съдружник? ј съдружникът му н€ма ли си пр€кор?
 ак не ви е срам? “ова е възмутително!
√-н доктор  амбитов, не позвол€вайте на този долен саботаж да попречи на изборни€ триумф, който заслужавате! ¬ъзползвайте се от предсто€щи€ дебат и разкажете всичко! ¬€рваме само на ¬ас!


3 октомври 2019 22:06 | до благоевградски пациент
ќценка:
3
 (
11
 гласа)

ƒончо, пий си хапчетата моето момче, че съвсем ще изперкаш до 27


3 октомври 2019 22:09 | ¬аньо
ќценка:
6
 (
16
 гласа)

≈х, –осенчо, кой ти скрои тази листа? я кажи ми дъбравски момко, двойно ли играеш? »ли си направил н€ко€ далаверка и договорка н€къде? ўе се разбере, нали знаеш, н€ма скрито покрито


3 октомври 2019 22:26 | »Ћ»я
ќценка:
14
 (
28
 гласа)

Ќј ЅјЋќ“ј∆ј ¬—»„ » ѕ–ќ“»¬  јћЅ»“ќ¬, «ј–јƒ» ƒ≈÷ј“ј » ЅЏƒ≈ў≈“ќ Ќј √–јƒј Ќ».


3 октомври 2019 22:57 | ѕетър
ќценка:
7
 (
23
 гласа)

–умен “омов - единствена алтернатива - другите no comment...


3 октомври 2019 23:11 |  окев
ќценка:
-14
 (
22
 гласа)

“римата взети заедно, не са на половината на капацитета на камбитов


3 октомври 2019 23:24 | «апознат
ќценка:
8
 (
14
 гласа)

–оската се прави, разсейва гласове, тарикат дребен


3 октомври 2019 23:32 | ѕаола
ќценка:
-16
 (
24
 гласа)

камбитов не само на годината е кмет,
ќтличник е поне за век,
“ой доказа, че е работлив,
 адърен, доста търпеливЕ.

»ма много мераклии за негови€ стол,
Ќо повече отива им да прав€т дюнери в н€кой мол.
ƒруги пък мисл€т се за велики адвокати,
Ќо със схемите си те на всички са познати.

3 октомври 2019 23:33 | запознат
ќценка:
7
 (
17
 гласа)

ўе гласувам за јлбина јнева!  амбата го е страх от не€, защото му знае всички бакии и в един дебат ще го убие! “ой е сменил и резултатите от това изследване на 300 души-от шубе!


3 октомври 2019 23:51 | ѕетров
ќценка:
-1
 (
9
 гласа)

ј ’анджийски  ало€н, виден опозиционен ккаде е в схемата


3 октомври 2019 23:56 | √ери
ќценка:
-2
 (
10
 гласа)

“ой работи с јлбина дето € н€ма на картата, де научете па какво се случва. ј ƒончо не си пие хапчетата и сега е в интензивно


3 октомври 2019 23:58 | старогражданин
ќценка:
0
 (
14
 гласа)

»наче “омов мушмурок, тройка си по 100лева на калпак от джамбаза, ама има той, с ѕаскалев и асиски от вецовете събират стотинчи


4 октомври 2019 00:11 | Ѕисер
ќценка:
11
 (
13
 гласа)

 ой плаща, къде да ида?


4 октомври 2019 00:12 | Ѕашлиева
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

Ќе гласувайте за вмро че “еодора мичева ще ми вземе диреторското м€сто в нп рила


4 октомври 2019 00:19 | »на
ќценка:
-16
 (
24
 гласа)

«лобари ходете се грейте,  амбитов пак ще е кмет!


4 октомври 2019 00:24 | ≈стествено
ќценка:
-15
 (
25
 гласа)

–азбира се че  амбитов си е наши€т кмет. ј наистина ли ƒончо е на успокоителни?


4 октомври 2019 00:38 | ’ората
ќценка:
0
 (
10
 гласа)

ƒончо наистина е за успокоителни


4 октомври 2019 07:59 | —тар гражданин ≈.√.
ќценка:
17
 (
17
 гласа)

Ќека да коментират какво стана с тютуневи€ комбинат в Ѕлагоевград. «ащо всички мълчат.


4 октомври 2019 08:59 | ¬увузел
ќценка:
-18
 (
32
 гласа)

√ледах дебата по брв тази сутрин.  амбитов е мноого класи над другите кандидати, той ще е нови€ стар кмет на града


4 октомври 2019 09:43 | ѕетричанец
ќценка:
16
 (
24
 гласа)

 ъде ¬и е икономиката благоевградчани?  аква беше, каква стана!


4 октомври 2019 09:44 | »ван
ќценка:
-14
 (
28
 гласа)

Ѕраво,  амбитов, представи се отличнно. ƒругите ти направиха услуга


4 октомври 2019 09:59 | хахаха
ќценка:
2
 (
14
 гласа)

–умен “омов и кмет- два различни полюса. “ой за строител не става камо ли за кмет.


4 октомври 2019 10:15 | Iliewa
ќценка:
-9
 (
17
 гласа)

 мета стоеше много добре, останалите направо сами се закопаха


4 октомври 2019 10:29 | старогражданин
ќценка:
5
 (
11
 гласа)

¬сичко мина по сценари€ на ÷ветанов. “омов е кръгла нула в сравнение с ѕаскалев. “емите, по които “–яЅ¬јЎ≈ да говори, ги поеха патриотите в много по-меки форми, удобни за  амбитов.  омунетата също на гъби!!! –учайте и вие жабетата да видите как е.
ƒесните на гъби!!!


4 октомври 2019 10:45 | «лата –изова
ќценка:
-1
 (
11
 гласа)

еееех, Ќаско, сега какво ще прав€, като н€ма и мен да ме допуснеше до местни€ ппарламен, ще тр€бва пак да се клан€м нна мишката да ми дава парички, че то€ бисер за нищо не става


4 октомври 2019 11:28 | старогражданин
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

—нощи до никое време гледах повторно дебата в ѕловдив. —ъщата истори€. ѕунта мара в действие. ѕознавах лично бивши€ им кмет-—пас √ърневски. Ѕеше ми противен н€кога, противен ми е и сега. Ѕивши€ им и бъдещи€ им кмет са негови копи€. јман.


4 октомври 2019 11:33 | ћишо »лиев
ќценка:
-14
 (
22
 гласа)

¬сички кандидат кметове б€ха гола вода, освен  амбитов. ќт 45 минутен дебат, Ќаско говори 30, смаза ги.  акви са ти€ дето искат да станат градоначалници и смен€т насто€щи€ не знам. √ледах тримата гл... ци и "ƒоньо ƒонев" в лицето на  амбитов, закопа ги.  ак може едно и също нещо да го питат, той им отговар€, а те пак. ƒругото е че не беше политически дебат, обсъждаха лични неща, а не политики. ћен ме интересува, какво ще направ€т за града, а не с какво мезе си пи€т раки€та.


4 октомври 2019 11:41 |  андидат кмет
ќценка:
-7
 (
13
 гласа)

–оската съм аз, виден жабокр€к,
вода си имам, газ€ с не€ в крак.
”лиците в село ми€ аз, вино ле€ час по час.
–умбата го хапна здраво
на опонентите му браво.
ћакетата –и—ко зае... ха
с други бързо заиграха.
Ќасо ги побърка,
в здравето им бърка.
Ѕалито покри се,
—милката го втр»се...


4 октомври 2019 12:51 | Ўон ѕен
ќценка:
11
 (
15
 гласа)

ƒо ћишо »лиев-това, че кмета от село ѕадеш е говорил най много доказва само едно-регламента не се спазва и отново гербераст не спазва нормите. ј всички джумалии виждаме как града в последните 8 години загива.


4 октомври 2019 13:39 | asddas
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

јвторът на тази стати€ е ментално и морално увреден до мозъка на костите си, мръшл€ци, готови сте да продадете майките си за по 20 лева...


4 октомври 2019 13:42 | ƒа си върнем града
ќценка:
13
 (
13
 гласа)

Ќагласен дебат,  амбитов и неговата компани€.  райно време е града да се отърве от този псевдо кмет, работещ за лична о лага, докато не са изб€гали и малкото останали младежи.


4 октомври 2019 13:45 | ¬сички срещу  амбитов
ќценка:
11
 (
11
 гласа)

ќтиде ли камбитов на балотаж ще види горивата истина, ще загуби с много. ¬сичко срещу  амбитов


4 октомври 2019 13:47 | ’ахха
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

 райно време е  амбитов да отиде да работи по специалността си, от ко€то разбира - доктор. ’ахха


4 октомври 2019 13:52 | панаир
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

тц. тц. тц ...всички кандидат кметове са ....тц, тц, тц.. амин Ѕлагоевград амин:)))


4 октомври 2019 13:56 | до мишо илиев
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

всички кандидати н€ма освен камбитов, включително и той б€ха гола вода. очаквах от камбитов да се представи добре, като по шлайфан, но само мрънкаше, беше много изплашен. с една дума слаб дебат. като управл€ващите. хората зад камбитов, които само ръкопл€скаха и викаха браво, не е тайна кои б€ха.


4 октомври 2019 13:57 | до Ўон ѕен
ќценка:
-3
 (
5
 гласа)

аха а когато прави тази глори€ платените репортажи срещу камбитов, това беше регламентирано. телевизи€ да взима пари за да плюе безпочвено, а Ўони ƒони?


4 октомври 2019 14:09 | ƒжумалии събудете се
ќценка:
16
 (
18
 гласа)

ƒжумалии събудете се !!! ¬сички срещу  амбитов!!! “ой съсипа прекрасни€ ни Ѕлагоевград!!!  ак нагло лъжеше, че живее в града и беше изкарал зад него ц€лата общинска администраци€ за агитка!!! ƒолен лъжец!!!


4 октомври 2019 14:16 | Ќјѕ и разни банки
ќценка:
7
 (
11
 гласа)

Ќе само опонентите на доктора-кмет изгубиха говор и картина още в началото на днешни€ дебат. —лужителите в н€колко данъчни администрации и банкови централи буквално са изпаднали в ступор при новината за високи€ стандарт, достатъчните за живот без грижи до дълбока старост дивиденти и имоти. √ледат данъчните декларадии, необслужените кредити, запорите на сметки и истори€та на фалиралите кметски фирми и не в€рват на ушите си. Ѕраво докторе! Ќека гледат, нека се чуд€т, а ти управл€вай все така честно и безкористно Ѕлагоевград!


4 октомври 2019 21:14 | ѕаола
ќценка:
-3
 (
5
 гласа)

»ма тука Ц двама Ц трима, на които властта се размина,
—ега се чуд€т как да очерн€т - плю€т, лъжат и реват.
—ами на себе си не в€рват,
Ќа умници те се прав€т.
»  амбитов все ги дразни,
— коментарите избиват своите комплекси разниЕ


6 октомври 2019 00:25 | ћилко  алайджиев
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

ѕаола (—илве), ти си за освидетелстване.


8 октомври 2019 09:55 | ѕенка
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ћахнете  амбитов и неговото обкръжение, защото градът загива.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.