Утре! Словесна битка между кандидати за кметове в Благоевград! Атанас Камбитов, Румен Томов, Иван Ризов и Росен Георгиев в кръстосани дуели на публичен диспут

03 октомври 2019 15:41   101 коментара   35445 прочита


Първата явна битка за кметския пост в Благоевград ще се състои утре сутринта в публичен диспут по БТВ, който ще се излъчва от центъра на града.

В диспута са поканени кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Атанас Камбитов, независимият кандидат, подкрепен от БСП, Румен Томов, кандидатът на ВМРО Иван Ризов и бившият кмет на село Дъбрава, кандидатът за кмет на Благоевград от НФСБ Росен Георгиев. 4-имата са с най-добър резултат в проучване на социологическа агенция, сред всички 12 претенденти да управляват Благоевград, в следващия мандат.

Вълненията около представянето на кандидатите са големи, особено за трима от участниците в диспута, тъй като те ще трябва да се мерят със силата на личността и дългогодишния опит на кандидата на ГЕРБ Атанас Камбитов, който няма нужда от представяне в Благоевград. Силно разпознаваем, 2 мандата кмет на областния град.

Доказано успешен управленец, донесъл над 250 милиона лева инвестиции в Благоевград, отличаван многократно като кмет на годината, кмет на гражданите, награждаван в категория "Социална община", носител на множество награди за международни събития, които общината под негово ръководство е организирала.

Сред 4-тимата, Атанас Камбитов е най-познат за жителите на града, печелил убедително в два поредни избора. Лидер на ГЕРБ, бивш депутат, компетентен и запознат до болка с проблемите на града, голяма част от които вече е решил, в качеството му на кмет... Висока степен на образованост, лекар, възпитаник на елитна благоевградска гимназия, магистър по икономика и финанси.

Срещу него ще се изправи Румен Томов, доскоро крайно непознат за жителите на Благоевград, инженер, собственик на неголяма строителна фирма, съдружник. на Антон Ангелов - Тони Джамбаза в кафене "Плаза", собственик на магазин. Издигнат от инициативен комитет с участието на двама кандидат-кметове от миналото, един заместник-кмет от времето на кмета Костадин Паскалев и др. Томов е припознат и подкрепен от БСП.

До тази предизборна кампания името му не бе свързвано с никакви публични и обществени изяви, поради различното естество на дейността му. Откри кампанията си преди дни, подкрепен от лидера на БСП Корнелия Нинова и екскмета на Благоевград Костадин Паскалев, които дойдоха на тържественото му представяне.

Третият по резултат в проучването, кандидатът на ВМРО Иван Ризов, е дългогодишен управител на "Топливо" в Благоевград, така е познат на част от жителите в областния център. Последният от четиримата по резултат е бившият кмет на благоевградското село Дъбрава Росен Георгиев.

Интересен персонаж, които след като обяви кандидатурата си за кандидат кмет на Благоевград написа във Фейсбука си, че работи като "кандидат за кмет", с което привлече сериозно вниманието ни. Георгиев бе назначен в първия си мандат за кмет на село Дъбрава от кмета на ГЕРБ Атанас Камбитов, тъй като бе ревностен негов защитник и активен гербер.

Изненадващо обаче в последния месец смени посоката, отрече се от ГЕРБ с неясни мотиви и напусна партията. След което обяви, че се кандидатира за кмет на Благоевград от Националния фронт за спасение на България /НФСБ/. Името му се свързва с организирания в селото, балкански фестивал за рок музика THE BRAVA FEST, който тази година сякаш не се радва на много посетители.

Любителите на разходките до парк Бачиново разпознават Росен Георгиев, като усмихнат продавач на дюнери в района на алеята за парка. Завършил е НХГ Благоевград, а след това "Физическо възпитание и спорт" в местния университет. Твърди, че познава добре проблемите на българското село, затова прави и сериозният скок от управленец на село с около 200 възрастни хора до мераклия да управлява областен център като Благоевград.

С интерес ще проследим представянето на кандидатите на диспута утре и ще чуем идеите им за развитие на Благоевград, който има поставена стабилна основа за надграждане.

Късметлия ще е следващият кмет, тъй като в Благоевград в двата управленски мандата на Камбитов се направи много, положиха се здрави основи, върху които на всеки следващ ще може да надгражда. И тук ще припомним думите на премиера Бойко Борисов при посещението му в Благоевград, че на тази свършена работа в областния център, който и да дойде ще му е много лесно.

Пожелаваме успех в утрешния диспут и се надяваме перверзния, просташки, циничен тон, зададен преди началото на кампанията да отстъпи място на сериозния, компетентен диалог между кандидатите. Дано да са добре подготвени, за да не станем свидетели на "проблясъци", с които да спечелим поредната национална известност.

П. Костадинов

101 коментара
03 Октомври 2019 15:59 | до автора
Оценка:
64
 (
92
 гласа)

Статията е посветена на "постиженията" на камбата и между редовете са оплювани трима човека. Браво достойно за награда Пулицер, можеше просто да напишете че утре Наско ще дава интервю по частна медия


03 Октомври 2019 16:02 | И бре
Оценка:
83
 (
113
 гласа)

Прекрасно написана статия . Браво на автора. Кметът Камбитов е представен като ангел-пазител на Благоевград, и това е точно така . Кметът Камбитов опази града от инвестиции, опази го от разкриване на нови работни места . Спаси пустеещите зелени площи, като ги превърна в кооперации .... По улиците на града е пълно с дупки, което помага за намляване на скоростта на автомобилите и спомага за по-безопасно шофиране. Благоевград се е превърнал в един малък оазис и процъвтява, и може би затова Кметът - Ангел се чувства недостовен и живее в София. Браво Наско !!! До тук добре !!! Само още един мандат и може да закриете заедно с шайката от ГЕРБ, родния ми град. Смело напред !!!!


03 Октомври 2019 16:06 | круме
Оценка:
-39
 (
59
 гласа)

една лъжа нема в статията за съжаление всичко точно


03 Октомври 2019 16:11 | питанка
Оценка:
-13
 (
45
 гласа)

А защо не и г-жа Албина Анева?


03 Октомври 2019 16:13 | запознат
Оценка:
22
 (
46
 гласа)

Камбитов си го сложи Росен, така че просто всичко ясно, двойно се играе за камбитов и после го прави зам кмет. Ясно е всичко!


03 Октомври 2019 16:14 | ОПОЗИЦИОНЕР
Оценка:
22
 (
32
 гласа)

КЪДЕ Е ДОНЧО? ИСКАМЕ ДА ГО ЧУЕМ И ВИДИМ И НЕГО ДО ТЕЗИ ЮНАЦИ.


03 Октомври 2019 16:16 | .
Оценка:
-12
 (
20
 гласа)

А защо не е и Атанас Киряков


03 Октомври 2019 16:18 | запознат
Оценка:
-32
 (
50
 гласа)

Тук коментират незапознати с дейността на кмета хора. Всичките му постижения са много повече от кметовете събрани наедно от 30 години насам. Ама като сте си завряли очите отзад... проблема е ваш


03 Октомври 2019 16:22 | Илиева
Оценка:
10
 (
40
 гласа)

Росен дюнера щл да става кмет. Нелепо е, моля ви се


03 Октомври 2019 16:29 | До И бре
Оценка:
-22
 (
42
 гласа)

Бледият и неуспешен опит за ирония, недопустимите обиди, нахалството и демонстрацията, че всичко се знае, и че има една истина и тя е на И бре, е откровена обида за интелекта на много благоевградчани. Избирателите са тези, които ще оценят направеното и ще дадат урок на разни политически номади, набедени бизнесмени, които от години управляват трийсетина човека, дюнерджия и други екзотични екземпляри, решили, че имат потенциала да управляват града. Смешници!


03 Октомври 2019 16:42 | Бойко
Оценка:
50
 (
60
 гласа)

Отдавна апелирам Камбитов да бъде канонизиран. Както се подразбира от хвалебственото слово, ние сме погалени от господ, че ни е пратил такъв велик мениджър.
Предлагам също да му се издигне и паметник пред общината още приживе като на Т. Живков и Алекс Фъргюсън. На неговия верен съратник Кучката да се кръсти една улица в Еленово или Струмско. Камбитов forever.


03 Октомври 2019 16:54 | .
Оценка:
20
 (
34
 гласа)

Нали кандидатите за кмет на Благоевград са 12 . Поканени за диспут били само четири от тях, което означава, че се прави умишлено информационно затъмнение за останалите осем кандидати. Насочваме вниманието на гражданите на Благоевград да обърнат особено внимание към кандидатурите на останалите осем кандидата за кмет, и да изберът един от тях.


03 Октомври 2019 16:56 | Панев
Оценка:
8
 (
26
 гласа)

Леле, какви неща мога да ви кажа за жената на Росен, чак се изчервявам


03 Октомври 2019 16:57 | Иван
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Разкажи ни, Пане, разкажи, чее ми е изнтерсно


03 Октомври 2019 16:57 | тити
Оценка:
36
 (
46
 гласа)

"донесъл над 250 мил. инвестиции в Благоевград", а колко е изнесъл?


03 Октомври 2019 16:58 | Съученик
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

ЕЕЕЕ, Росен го помним от едно време, леке си беше, леке, ще си остане


03 Октомври 2019 17:03 | Избирателка До До И бре
Оценка:
27
 (
33
 гласа)

Остава да налетите и на бой, ако някой не харесва Камбитов. По- кротко! Тримата други кандидати имат права, точно толкова, колкото и Камбитов. Неговото предимство е, че цялата герберска администрация плюс облагодетелстваните фирми, ще гласуват за него. Ще гласуват и реститутките. Герберската машина е в ход. И личните качества на кандидатите са почти без значение, за съжаление. Ако някой друг беше предложен от ГЕРБ, със сигурност щяхте да го словославите. Така че, успокойте се! С властта и парите ГЕРБ води, останалото ще решат благоевградчани.


03 Октомври 2019 17:05 | Зори
Оценка:
33
 (
43
 гласа)

Ега му е последен мандат, погреба градо и тури кръст отгоре, са ако спечели до кръста и венец че сложи тоя папуняк


03 Октомври 2019 17:09 | Милен
Оценка:
26
 (
32
 гласа)

Те поГЕРБиха България и Благоевград.


03 Октомври 2019 17:28 | Рени
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Росене, ноември ще дойда да ми покажеш как се парви хот-дог.


03 Октомври 2019 17:29 | Деси
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

Е та Росчо е съученик на Шопва, знае се, е че играе с тях, той няма капацитет да направи цялата тази кампания. Просто листата е параван


03 Октомври 2019 17:30 | Вуйчо Ваньо
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Роска, до тук ли я докара, бе момче? Какви ги вършиш чак не разбирам, тазгодишния дъбравски фестивал беше пълен провал, защо недоумявам! Онзи ден слушах партийното ти протеже, пълна излагация, защо се спря на тия хора?


03 Октомври 2019 17:32 | Яни
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Да бе ще ти покаже и хот-дог не мкиже да прави, некадърник


03 Октомври 2019 17:39 | Дъбрава
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Не го ли е срам Росен, забрави откъде го измъкна кметът, къса памет човешка


03 Октомври 2019 17:39 | Емил
Оценка:
-9
 (
21
 гласа)

Аз па тоя Римен томов не го знам. Тотално неззивестен тип


03 Октомври 2019 17:54 | Въпрос
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

Това обективна журналистика ли е или жълт вестник? Може ли толкова голяма безпристрастност и едновременно с това, такова неуважение към останалите кандидати? Показвате, колко и уважавате читателите си, а и колегите си от журналистическата гилдия.


03 Октомври 2019 17:54 | Милен
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Ще го научиш, след 27. 10


03 Октомври 2019 18:04 | Пинев
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Хаха, Росен, дето работеш в Карамбол ли, бе??? Дето, жъчката го змаряше с чаши, а той трепереше като жена? Мани, мани


03 Октомври 2019 18:15 | Васко
Оценка:
26
 (
34
 гласа)

Росен не става, това е ясно, но не той а Камбитов е проблема на Благоевград.


03 Октомври 2019 18:52 | Ммммдааа
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Росен не само е съученик на Шопова, а един от многото и любовници!


03 Октомври 2019 19:22 | A сега сериозно
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Благоевград е с кандидат-кметове бивши директори, номенклатучици, доказани некадърници.
Нека поне изберем млади и нови, вишисти, които да са някаква опозиция и да се подготвят за следващия мандат!


03 Октомври 2019 19:28 | Колчев
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Росчо не може да бъде любовник и на жена си, добре че прави хубави дюнери та Олето си го хареса. Хайде да го питаме как Америка за България стигна до него, дрън, дрън. Но от Америка за България разберат, че той играе двойна игра има едни други по-сурови нещща ще му се случат на този хубусник.


03 Октомври 2019 19:31 | Питанки по 2
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

а кой финансира кампаннията на Росчо, след като той си затвори частния бизнес, за да стане кмет на дъбрава, колко пари му дадоха от община Благоевград и на кого се е отчел?????


03 Октомври 2019 19:32 | Селянин
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Добре, че беше Камбитов, иначе Росен още щеше да продава дюнери


03 Октомври 2019 19:33 | Гери
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Мариета Димитрова ли е ПР на кампанията на Карамболо


03 Октомври 2019 19:34 | Петров
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Абе не ме занимавайте с тоя Георгиев., измислен герой


03 Октомври 2019 19:35 | До Гери
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ааа, не му е само PR има и друго там


03 Октомври 2019 19:37 | Иван
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Аз не познавам по-голям комплексар от Росен, такъв си беше, такъв ще си остане


03 Октомври 2019 19:38 | А
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

Този на втората снимка кой е?


03 Октомври 2019 19:42 | охлеле
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Нямам търпение да гледам дебата и как Роко ще трепери. Той има голям проблем с нервите напоследък, Освен това пък не знам Ризов какво лице има да се представя от ВМРО като лично той излезе от организацията като недоволен от управлението на Каракачанов през 2010. Или не съм прав, а? Томов е безличен


03 Октомври 2019 20:10 | Лили
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Росен и жена му са една стока. Те краставите магарета се надушват. Нея я помня още в училище как шлюпеше семки и все беше с черно по зъбите


03 Октомври 2019 20:12 | Ccc
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Росен е човек на кмета, играе го като опозиция, слушайте ме мене


03 Октомври 2019 20:13 | Топливо
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Рзиов, къде тръгба бе, момче, едно преприятие не мможеш да упралвяваш, кмет ще ставаш. Нали се знаем


03 Октомври 2019 20:23 | Възмутен
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

На Росчо жена му работи в Общината и я готвят за повишение, Росчо е човек ма Камбитов помнете ми думата


03 Октомври 2019 20:33 | Старогражданин
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ВЪВ ФОРУМА И РАЗБИРАМ, ЧЕ РОСЕН Е ЕДИНСТВЕНИЯТ КОНКУРЕНТ НА КАМБИТОВ!!!!!
ЗАТОВА ВСИЧКИ ГО ПЛЮВАТ.
ТРЕПЕРЕТЕ ГЕРБЕРИ, ЗА РОСЕН ЩЕ ГЛАСУВАТ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ВАШИТЕ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО НЕ ПОНАСЯТ КАМБИТОВ!!!!
НЕ СЛУЧАЙНО ОТ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ В БЛАГОЕВГРАД, ПО-МАЛКО ОТ 200 ЧОВЕКА ГЛАСУВАХА НА СЪБРАНИЕТО КАМБИТОВ ДА Е ТЯХНАТА КАНДИДАТУРА!
КАНДИТАТ НА 200 ЧОВЕКА, ЕТО ТОВА Е КАМБИТОВ!


03 Октомври 2019 20:35 | Гражданин
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Росчоо айде виж жена си къде се крие по кабинетите, и не се бутай в политиката!


03 Октомври 2019 20:36 | Цирк
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Ризов го знам от едно време, влезе в коалиция с, Бошкилов и още един Манчев, отявлен БКП. Нищо не можеш, не знаещ. Ама тия от ВМРО са си БКП ясно е


03 Октомври 2019 20:38 | До старогражданин
Оценка:
-13
 (
31
 гласа)

БЛАГОЕВГРАД ИСКА КАМБИТОВ, НЕ ПРОСТО ГЕРБ.



03 Октомври 2019 20:38 | Ерудит
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Абе Гербери, отидете си приберете ЧОЧО от офиса на ГЕРБ, че като е застанал пред комютъра и само следи писанията в интернет и пише в подкрепа на Камбитов или срещу другите кандидати.
И не го оставяйте ЧОЧО до малките часове на нощта, че може пак да "ХАКНЕ" фейсбук профила на Камбитов и ще трябва после да се извинява, че е станала грешка, а утре е важен ден.
МАЛКОТО КАМЪЧЕ ОБРЪЩА ГОЛЯМАТА КОЛА!


03 Октомври 2019 20:40 | Петя
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Ха Росен ?Какъв е този цирк? Роднина на Костов, няма лошо ама по добре да ди гледа дтроктелната фирма, за да не се върне да продава пак дюнери.


03 Октомври 2019 20:41 | Лина
Оценка:
-13
 (
27
 гласа)

Камбитов е стария Нов Кмет! И съм с двете си ръце за него! Успех!


03 Октомври 2019 20:43 | Медиевист
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Гербери, защо карате и майката на Мартин Лалев да защитава яростно кмета във фейсбук. Тя е възрастна жена, ще и се дигне кръвното или това е цената на назначенията в ОБЩИНАТА - ВСИЧКИ РОДНИНИ СТАВАТ ТРОЛОВЕ В МРЕЖАТА В ПОДКРЕПА НА КМЕТА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ВЪЗРАСТТА.


03 Октомври 2019 20:44 | Гражданин
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Как може и Ризов? Хора кскво става в този град? Това ми е елит в този град? Ризов, който се напива по кръчмите и други неща..... е това е жалко


03 Октомври 2019 20:46 | Стойков
Оценка:
-16
 (
22
 гласа)

Браво на Камбитов! Единствения достоен кмет! Алкохол че трябв да застава с такива опоненти!


03 Октомври 2019 21:10 | Запознат
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Олга Сетра и Рижавата Сю са палави от малки, с Росенчо е пълен комплексар


03 Октомври 2019 21:22 | Гражданин
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Томов има работници, които не го познават. Какъв е този цирк? Чет и гледам кандидатите и не мога да повярвам какви хора се кандидатират.


03 Октомври 2019 21:30 | Ваня
Оценка:
-13
 (
23
 гласа)

Ооо айде много моля, не се разгорещявайте толкова, господата на снимката с изключение на г-н Камбитов не стават! Не е нужно да се коментира, града ни е малък и всички се знаят какво представляват! Кмета ни е СУПЕР! УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ г-н Камбитов!


03 Октомври 2019 21:39 | Спас
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Освен БСП, всичко останало играе за Герб.. Няма нужда да гласувате против герб, като гласувате различно от БСП, след вота ще го проумеете


03 Октомври 2019 21:43 | старогражданин
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Не ме бъркайте със Старогражданин. Кметът на Дъбрава ме впечатли до тогава докато не кацна при ВАЛЕРКАТА. Явно мачът е уреден с любезното съдейстмие на Цветанов. На 27-ми ще се разбере кой кой е. Ще ни държат в ченгеджийска конспирация до последно. Ошашавиха държавата и общините. Десните на гъби!!!


03 Октомври 2019 21:55 | Само
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Този селския него познавам, но се досещам
Че е гравитирал дълго и упорито около бкп.
Останалите трима стари партийни членове, до гроб верни на партията прабаба.
Този град е червив, комунистите никога не са го изпускали . Който и да е тримата все тая


03 Октомври 2019 21:58 | благодарен пациент
Оценка:
9
 (
23
 гласа)

Остро възразявам срещу тази тенденциозна публикация! Защо рекламирате дребния бизнес на някакъв доскоро крайно непознат дори за жителите на Благоевград инженер, а премълчавате всеизвестни факти от биографията на многоуважавания доктор Атанас Камбитов? Не знаете ли колко човешки животи е спасил? Колко пъти е бил №1 в междугалактическата класация „Лекар на светлинното хилядолетие”? Не по азбучен ред! Нашият градоначалник няма ли си фирма? Няма ли съдружник? А съдружникът му няма ли си прякор?
Как не ви е срам? Това е възмутително!
Г-н доктор Камбитов, не позволявайте на този долен саботаж да попречи на изборния триумф, който заслужавате! Възползвайте се от предстоящия дебат и разкажете всичко! Вярваме само на Вас!


03 Октомври 2019 22:06 | до благоевградски пациент
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Дончо, пий си хапчетата моето момче, че съвсем ще изперкаш до 27


03 Октомври 2019 22:09 | Ваньо
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Ех, Росенчо, кой ти скрои тази листа? Я кажи ми дъбравски момко, двойно ли играеш? Или си направил някоя далаверка и договорка някъде? Ще се разбере, нали знаеш, няма скрито покрито


03 Октомври 2019 22:26 | ИЛИЯ
Оценка:
14
 (
28
 гласа)

НА БАЛОТАЖА ВСИЧКИ ПРОТИВ КАМБИТОВ, ЗАРАДИ ДЕЦАТА И БЪДЕЩЕТО НА ГРАДА НИ.


03 Октомври 2019 22:57 | Петър
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

Румен Томов - единствена алтернатива - другите no comment...


03 Октомври 2019 23:11 | Кокев
Оценка:
-14
 (
22
 гласа)

Тримата взети заедно, не са на половината на капацитета на камбитов


03 Октомври 2019 23:24 | Запознат
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Роската се прави, разсейва гласове, тарикат дребен


03 Октомври 2019 23:32 | Паола
Оценка:
-16
 (
24
 гласа)

камбитов не само на годината е кмет,
Отличник е поне за век,
Той доказа, че е работлив,
Кадърен, доста търпелив….

Има много мераклии за неговия стол,
Но повече отива им да правят дюнери в някой мол.
Други пък мислят се за велики адвокати,
Но със схемите си те на всички са познати.





03 Октомври 2019 23:33 | запознат
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Ще гласувам за Албина Анева! Камбата го е страх от нея, защото му знае всички бакии и в един дебат ще го убие! Той е сменил и резултатите от това изследване на 300 души-от шубе!


03 Октомври 2019 23:51 | Петров
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

А Ханджийски Калоян, виден опозиционен ккаде е в схемата


03 Октомври 2019 23:56 | Гери
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Той работи с Албина дето я няма на картата, де научете па какво се случва. А Дончо не си пие хапчетата и сега е в интензивно


03 Октомври 2019 23:58 | старогражданин
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Иначе Томов мушмурок, тройка си по 100лева на калпак от джамбаза, ама има той, с Паскалев и асиски от вецовете събират стотинчи


04 Октомври 2019 00:11 | Бисер
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Кой плаща, къде да ида?


04 Октомври 2019 00:12 | Башлиева
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Не гласувайте за вмро че Теодора мичева ще ми вземе диреторското място в нп рила


04 Октомври 2019 00:19 | Ина
Оценка:
-16
 (
24
 гласа)

Злобари ходете се грейте, Камбитов пак ще е кмет!


04 Октомври 2019 00:24 | Естествено
Оценка:
-15
 (
25
 гласа)

Разбира се че Камбитов си е нашият кмет. А наистина ли Дончо е на успокоителни?


04 Октомври 2019 00:38 | Хората
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Дончо наистина е за успокоителни


04 Октомври 2019 07:59 | Стар гражданин Е.Г.
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Нека да коментират какво стана с тютуневия комбинат в Благоевград. Защо всички мълчат.


04 Октомври 2019 08:59 | Вувузел
Оценка:
-18
 (
32
 гласа)

Гледах дебата по брв тази сутрин. Камбитов е мноого класи над другите кандидати, той ще е новия стар кмет на града


04 Октомври 2019 09:43 | Петричанец
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

Къде Ви е икономиката благоевградчани? Каква беше, каква стана!


04 Октомври 2019 09:44 | Иван
Оценка:
-14
 (
28
 гласа)

Браво, Камбитов, представи се отличнно. Другите ти направиха услуга


04 Октомври 2019 09:59 | хахаха
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Румен Томов и кмет- два различни полюса. Той за строител не става камо ли за кмет.


04 Октомври 2019 10:15 | Iliewa
Оценка:
-9
 (
17
 гласа)

Кмета стоеше много добре, останалите направо сами се закопаха


04 Октомври 2019 10:29 | старогражданин
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Всичко мина по сценария на Цветанов. Томов е кръгла нула в сравнение с Паскалев. Темите, по които ТРЯБВАШЕ да говори, ги поеха патриотите в много по-меки форми, удобни за Камбитов. Комунетата също на гъби!!! Ручайте и вие жабетата да видите как е.
Десните на гъби!!!


04 Октомври 2019 10:45 | Злата Ризова
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

еееех, Наско, сега какво ще правя, като няма и мен да ме допуснеше до местния ппарламен, ще трябва пак да се кланям нна мишката да ми дава парички, че тоя бисер за нищо не става


04 Октомври 2019 11:28 | старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Снощи до никое време гледах повторно дебата в Пловдив. Същата история. Пунта мара в действие. Познавах лично бившия им кмет-Спас Гърневски. Беше ми противен някога, противен ми е и сега. Бившия им и бъдещия им кмет са негови копия. Аман.


04 Октомври 2019 11:33 | Мишо Илиев
Оценка:
-14
 (
22
 гласа)

Всички кандидат кметове бяха гола вода, освен Камбитов. От 45 минутен дебат, Наско говори 30, смаза ги. Какви са тия дето искат да станат градоначалници и сменят настоящия не знам. Гледах тримата гл... ци и "Доньо Донев" в лицето на Камбитов, закопа ги. Как може едно и също нещо да го питат, той им отговаря, а те пак. Другото е че не беше политически дебат, обсъждаха лични неща, а не политики. Мен ме интересува, какво ще направят за града, а не с какво мезе си пият ракията.


04 Октомври 2019 11:41 | Кандидат кмет
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Роската съм аз, виден жабокряк,
вода си имам, газя с нея в крак.
Улиците в село мия аз, вино лея час по час.
Румбата го хапна здраво
на опонентите му браво.
Макетата РиСко зае... ха
с други бързо заиграха.
Насо ги побърка,
в здравето им бърка.
Балито покри се,
Смилката го втрИсе...


04 Октомври 2019 12:51 | Шон Пен
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

До Мишо Илиев-това, че кмета от село Падеш е говорил най много доказва само едно-регламента не се спазва и отново гербераст не спазва нормите. А всички джумалии виждаме как града в последните 8 години загива.


04 Октомври 2019 13:39 | asddas
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Авторът на тази статия е ментално и морално увреден до мозъка на костите си, мръшляци, готови сте да продадете майките си за по 20 лева...


04 Октомври 2019 13:42 | Да си върнем града
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Нагласен дебат, Камбитов и неговата компания. Крайно време е града да се отърве от този псевдо кмет, работещ за лична о лага, докато не са избягали и малкото останали младежи.


04 Октомври 2019 13:45 | Всички срещу Камбитов
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Отиде ли камбитов на балотаж ще види горивата истина, ще загуби с много. Всичко срещу Камбитов


04 Октомври 2019 13:47 | Хахха
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Крайно време е Камбитов да отиде да работи по специалността си, от която разбира - доктор. Хахха


04 Октомври 2019 13:52 | панаир
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

тц. тц. тц ...всички кандидат кметове са ....тц, тц, тц.. амин Благоевград амин:)))


04 Октомври 2019 13:56 | до мишо илиев
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

всички кандидати няма освен камбитов, включително и той бяха гола вода. очаквах от камбитов да се представи добре, като по шлайфан, но само мрънкаше, беше много изплашен. с една дума слаб дебат. като управляващите. хората зад камбитов, които само ръкопляскаха и викаха браво, не е тайна кои бяха.


04 Октомври 2019 13:57 | до Шон Пен
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

аха а когато прави тази глория платените репортажи срещу камбитов, това беше регламентирано. телевизия да взима пари за да плюе безпочвено, а Шони Дони?


04 Октомври 2019 14:09 | Джумалии събудете се
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Джумалии събудете се !!! Всички срещу Камбитов!!! Той съсипа прекрасния ни Благоевград!!! Как нагло лъжеше, че живее в града и беше изкарал зад него цялата общинска администрация за агитка!!! Долен лъжец!!!


04 Октомври 2019 14:16 | НАП и разни банки
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Не само опонентите на доктора-кмет изгубиха говор и картина още в началото на днешния дебат. Служителите в няколко данъчни администрации и банкови централи буквално са изпаднали в ступор при новината за високия стандарт, достатъчните за живот без грижи до дълбока старост дивиденти и имоти. Гледат данъчните декларадии, необслужените кредити, запорите на сметки и историята на фалиралите кметски фирми и не вярват на ушите си. Браво докторе! Нека гледат, нека се чудят, а ти управлявай все така честно и безкористно Благоевград!


04 Октомври 2019 21:14 | Паола
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Има тука – двама – трима, на които властта се размина,
Сега се чудят как да очернят - плюят, лъжат и реват.
Сами на себе си не вярват,
На умници те се правят.
И Камбитов все ги дразни,
С коментарите избиват своите комплекси разни…


06 Октомври 2019 00:25 | Милко Калайджиев
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Паола (Силве), ти си за освидетелстване.


08 Октомври 2019 09:55 | Пенка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Махнете Камбитов и неговото обкръжение, защото градът загива.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар