Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

”мен политически ход! јдв. »лко —то€нов е областни€т координатор на новата парти€ на —лави “рифонов ДЌ€ма такава държаваУ


8 октомври 2019 15:05  3 коментара   27955 прочита»звестни€т благоевградски адвокат »лко —то€нов е областни€т координатор на новоучредената парти€ на —лави “рифонов „Ќ€ма такава държава“. “ова стана €сно на проведеното преди дни учредително събрание на парти€та.

«аместник- кметът на ѕетрич, адв. »лко —то€нов, напоследък с€каш се отдели от вс€какви местни политически формации и участие в изборите, веро€тно подготв€йки се за новото си политическо амплоа. ”мните му политически ходове през годините не останаха незабел€зани и изборът на —лави “рифонов не бе изненада, за тези, които познават —то€нов.

— участието си в новата парти€, адв. —то€нов индиректно показа, че н€ма да е част от нови€ управленски екип на община ѕетрич, ангажиран с прохождащата, но надеждна политическа формаци€. »лко —то€нов бе част от ќбщински съвет – Ѕлагоевград, но през 2018г. подаде оставка, след като съветниците не одобриха иде€та му за референдум за разкопките на древни€ град —каптопара. Ќапусна местни€ общински съвет достойно, като показа сила и характер на добър политик.

ќт н€колко месеца в публичното пространство името му се завърт€ като една от кандидатурите за кмет на Ѕлагоевград с подкрепата на Ѕ—ѕ, но €вно всичко това е било в сферата на слуховете и мистери€та, ко€то в последната година б€ха обвити политическите му планове, станали €сни на 5 октомври, когато "Ќ€ма такава държава" бе учредена.

Ќа ”чредителното събрание на парти€та присъстваха 559 делегати от ц€лата страна. «а председател на ѕѕ “Ќ€ма такава държава” бе избран —лави “рифонов. ¬ »зпълнителни€ съвет б€ха избрани - “ошко …орданов (заместник-председател), »вайло ¬ълчев (заместник-председател), ¬иктори€ ¬асилева ( главен секретар), ƒрагомир ѕетров, јлександър ¬ълчев и ‘илип —танев.

ѕо време на събранието —лави “рифонов за€ви в част от словото си: „јз не съм алчен за власт. јз съм алчен за справедливост.  акто предполагам и огромната част от вас.  ой нормален човек не иска справедливост? »злизайки от тази зала всеки живее живота си подложен на несправедливости. јз не мога да оправ€ всички несправедливости. јз мисл€, че има конкретна, точна, €сна цел.  огато нещо се прави тр€бва да се направи до край. “

„Ќ€ма такава държава" има и арбитражно-контролна комиси€ в състав от седем души. ¬ сайта на парти€та пък са публикувани контакти за връзка с областните структури на формаци€та, сред които са и координатите на адв. »лко —то€нов.

÷в. »ванова

ќще за: »лко —то€нов  координатор  —лави “рифонов ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

8 октомври 2019 15:25 | омг
ќценка:
37
 (
55
 гласа)

така ли ще бори —лави статуквото


8 октомври 2019 15:25 | ≈—
ќценка:
51
 (
73
 гласа)

≈ то€ па от кои не беше. ‘урнаджийска лопата. »мах го за име човек - той леке многоцветно


8 октомври 2019 15:26 | мариета
ќценка:
55
 (
75
 гласа)

политически хамелеон... сдс, вот консерватори, глас народен, нема такава държава и още знайни и незнайни партии
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.