Ударният отряд на войводите от Петрич празнува, разпръснат в 2 заведения

30 декември 2009 00:16   7 коментара   42539 прочита


Членовете на ВМРО-БНД в Петрич, председателствано от ексдепутата Борис Ячев, и дружеството на ВМРО “Тодор Александров” в южния град празнуваха Коледа и Нова година. В ресторант “Райски кът” се събраха активистите на ВМРО-БНД, сред които кметове на села, съветниците Славчо Чакалов и Благой Калъпсъзов. В ролята на домакин бе Борис Ячев. От баницата с късмети на Славчо Чакалов и Благой Калъпсъзов се падна втори мандат, директорът на Социална дирекция към общината Нако Манастарлиев извади голяма любов.

Купонджии на вечерта бяха представителите на младежката структура и секретарят на читалище “Гоце Делчев” в село Ключ Христо Стоянов. Борис Ячев дари на Стоянов пари по случай юбилея на културния институт.

Виртуозът на саксофон Сашо Треновски от с. Кавракирово в продължение на час се надсвирваше с оркестъра в заведението.

В механа “Винарната” се веселиха членовете на дружество “Тодор Александров”, председателствано от Методи Бисерков. Тук бе и членът на ръководството Илко Стоянов, един от най-личните ергени, счетоводител в общинска фирма “Озеленяване”, който пристигна на купона след поход до връх Конгур в Беласица. Той е слабост на нежните сърца, но твърдо отстоява крепостта на ергенлъка.


Още за: ВМРО   празник   Б. Ячев   Още от: Политика

Принтирай статия
7 коментара
30 Декември 2009 21:29 | войвода
Оценка:
156
 (
178
 гласа)

"Борис Ячев,Славчо Чакалов,Благой Калъпсъзов" АБЕ ШОПАРИ,ЩО ПАК СЕ КИПРИТЕ ИЗ СТРАНИЦИТЕ НА СТРУМА,СВЪРШИ СЕ ТАЯ ВАШАТА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?!сега да видя какво ще правите след като тотално ви ударят шута,ей го на.. другото насрано крило и то се образува.


31 Декември 2009 03:45 | Белица
Оценка:
6
 (
28
 гласа)

Ударните бригади на Ад. Хитлер или на ВМРО БНД? Крайният национализъм си е чист нацизъм.


31 Декември 2009 12:35 | стоян
Оценка:
109
 (
161
 гласа)

бригади-нацизъм?!вижте ги какви са мишки.. ей тва е цялото вмро в общината,20 човека на кръст.но с купуване на гласове вкарваха по 2-3 съветника.сега като им секнаха кранчето да видим дали ще вадят собствени парици за купуване на гласове и дали този път ще им мине номера.АБСОЛЮТНИ МИЖАТУРКИ.


31 Декември 2009 17:41 | Бачо Киро
Оценка:
49
 (
71
 гласа)

Не мога да ги гледам повече тези нещастници,чудят се какво да направят за да ги печатят по вестниците и създават изкуствено илюзия че са стотици-хиляди-милиони,а те наистина са шепа хора.Не може да се укроти тая бълха Ячев.


04 Януари 2010 09:04 | Маргарита
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Те са толкова смешни,имат си човек който дебне във форума и щом види отрицателен коментар клика десетки-стотици пъти на НЕ ОДОБРЯВАМ :)


04 Януари 2010 09:28 | някой
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Те освен да празнуват, друго не могат !


06 Януари 2010 15:10 | ха -ха
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

СМЕШНИЦИ,АЙДЕ СИКТЕР!!!!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар