Туристическият бранш и бизнеса с декларация в подкрепа на Кирил Котев за нов управленски мандат

24 октомври 2019 12:22   22 коментара   5961 прочита


Представители на туристическия сектор поканиха кандидата за кмет на Община Сандански Кирил Котев да изложи идеите си за развитие на общината в следващия четиригодишен мандат. След изложението участниците в срещата застанаха зад кандидатурата на Кирил Котев за нов управленски мандат. Те приеха и декларация в негова подкрепа. Подписи под документа положиха над 20 компании, собственици и мениджъри в най-големите хотели в общината („Медите“, „Парк Хотел Пирин“, „Мелник“ „Анели“, „Пауталия“ и др.).

„Представители на туристическия бранш и бизнеса, заставаме в подкрепа на Кирил Котев за нов управленски мандат на Община Сандански, като посочваме конкретни причини и резултати, заради които декларираме своето доверие към него и неговия екип“, се посочва в приетата декларация. Сред изброените резултати, през последните 4 години в сектор туризъм са богатата културна и спортна програма, функциониращите музеи, направения каталог на местата за настаняване, включването на Сандански в единната дигитална туристическа платформа и др. „Инвестицията в спортните бази, за която се говори от 50 години, вече е факт и допринася за развитието на спорта и туризма“, се подчертава в декларацията и се допълва, че всичко това подпомага заетостта на бизнеса в най-слабите месеци за туризма.

Оценено като положително е и големият брой участия в туристически форуми, национални и международни борси, което допринася за популяризиране на общината като СПА и балнeо дестинация и увеличаване на броя туристи. „Трябва да посочим, че за съжаление, преди 4 години Сандански не присъстваше на специализираните форуми като дестинация, а ние трябваше със собствени сили да се борим за всеки турист. Днес, ролята на общината е водеща за популяризиране на бранда Сандански – така както трябва да бъде“, се казва още в позицията на бизнеса.

„През тези четири години сме работили последователно за развитието на туризма, а Сандански е място, в което всяка инвестиция, която правим всъщност пряко или косвено е свързана със сектора. Защото по-добра инфраструктура, повече спортни и културни събития и по-добра градска среда – всичко това са предпоставки и за привличане и на повече туристи“, посочи Кирил Котев. Той благодари за получената подкрепа и декларира, че програмата за управление на Сандански ще бъде изпълнена в нейната цялост, защото в нея са заложени проекти, които ще дадат тласък на целия бизнес в общината.

През последните 2 години в хотелската база на Сандански са инвестирани над 10 млн. лв., а всяка година се отчита увеличение на туристическия поток. Инвестициите са частни, но показват стабилността и устойчивото развитие на общината, защото инвестиции се случват само там, където бизнеса вижда устойчивост и визия за развитие.

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление

22 коментара
24 Октомври 2019 12:31 | Y
Оценка:
-11
 (
21
 гласа)

Шерлопов е гербаджииски хотел, това е ясно и на кучетата на улицата, много ясно, че с позициите си биха притиснали всички хотелиери да подкрепят киро. И нас, обикновенните граждани по какъв начин трябва да ни грее кой са подкрепили гореизброените хора, след като заплатите които предлагат не надвишават 500 лева, а в шерлопов даже са по 370. Единствено синтиката е нормално място за работа с възпитани и грижещи се собственици, които предлагат конкурентни заплати, всички други гласуват с надеждата и на тях да им прекарат вода, както киро си прекара на неговия хотел. нема надежда.


24 Октомври 2019 12:34 | Милен Владов
Оценка:
15
 (
25
 гласа)

Сериозните хора са с Кирчо Котев!
Това момче имаше отворена врата за всеки човек и остана един от нас - открит, достъпен и работлив!


24 Октомври 2019 12:43 | Запознат
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

35 хотела в Сандански имат минерална вода и хотела на кирчовия брат е един от последните получили.
На всички срещи кмета кани останалите да направят постъпки и да получат минерална вода, защото това вдига посещаемостта и оборота.
По-платежоспособни гости в хотелите - повече оборот в заведенията и магазините и възможност за по-големи заплати в града ни.
Лично съм чувал много хора от областта да си мечтаят да имат кмет като Кирил Котев.


24 Октомври 2019 13:04 | Прас
Оценка:
-10
 (
20
 гласа)

Десет бизнесмена на партийната хранилка, какъви бизнесмени са Давидов и Драго.


24 Октомври 2019 13:06 | ЕДНО
Оценка:
-14
 (
18
 гласа)

С БЮЛЕТИНА НОМЕР ЕДНОЗА САНДАНСКИ ЗА РЕАЛНИЯ БИЗНЕС ЗА АТАНАС ВАСИЛЕВ


24 Октомври 2019 13:17 | коалиция СВЯТ
Оценка:
-13
 (
17
 гласа)

Коалиция СВЯТ Стоянов Василев Янев Тимчев гледа!


24 Октомври 2019 13:20 | Джеки Чан
Оценка:
-9
 (
21
 гласа)

Кире предизборното Китайско колело, този дето тресна в парка защо не работи. юпа и 36 лева на семейство искаш да зимаш какъв рекетйор.


24 Октомври 2019 13:28 | Y
Оценка:
-11
 (
21
 гласа)

до втория лизач:Айде айде не се обяснявай много, сви**каджия такъв, кой мечтае за кмет който вдига данъците с цели 50++% бе кавал?


24 Октомври 2019 14:17 | гогин
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

сериозна подкрепа, а това е поредното съсловие, което ясно казва кой е успешния кмет, който подкрепят!


24 Октомври 2019 16:01 | Кошмар
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Това ли са бизнесмените на Сандански???
Малеее добре, че избегах от това село!!!
Кирчо Котев си ви е супер нали, послушковци!
Трагедия сте всичките!!!
Половината и повече сте с дългове до ушите, но от 12г гласувате за ГЕРБ и не спирате да се оплаквате!
Изберете си го пак и спрете да мрънкате най-после, мизерници!!!


24 Октомври 2019 16:07 | Кошмар
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Забравих да ви разкажа какъв кошмар сънувах снощи:
Отивам да гласувам и по погрешка гласувам за ГРОБ.
Малеееееййй, събудих се жива вода!

Викам си, в какъв кошмар трябва да живееш, че да идеш да гласуваш за Киро!?!


24 Октомври 2019 16:14 | Сандански
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Тея всичките селяци горе на снимката са обречени, задлъжняли и зависими хора!
Те най лесно се манипулират от властта.
Гласувайте за мене-ще ви правя фестивалчета да ви карам гости!
Тази статия граничи на обществено признание за корупция и купуване ма гласове чрез натиск върху заборчелите “бизнесмени”!


24 Октомври 2019 16:22 | ГРОБ
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Тея ще ви вкарат в ГРОБа!
Хората на снимката и още няколко липсващи “бизнесмена” колкото и пари да печелят няма да платят един лев повече заплата, а се оплакват, че немалко кой да им работи.
За без пари ли бе господа?
Котев ли ще вдигне заплатите?
Нема шанс!


24 Октомври 2019 16:28 | Крадци!
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

Това са шайка крадци!
Крадци на народни пари, а от нас чакат сега подкрепа!
Кирооооо, не те ли е срааааам беееее!!!!!
Вземи се скрии некаде бе!!!
Като искаш пак да те изберем излез пред медиите и им кажи, че сам ще си спреш минералната вода на хотела!
Чак тогава може някой да се излъже да гласува за вас.


24 Октомври 2019 16:51 | Психиатър
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Не само природата в града ни е уникална. Повечето хора в Сандански са усмихнати и позитивни.
Разбира се, както навсякъде има и други, които сутрин мразят себе си, а после целия свят.
Разпознават се отдалеч по излъчваната негативна енергия, лоши погледи и грозни слова.
Развитието продължава въпреки този тип хора.
Общуването с тях винаги натоварва и трябва да се избягва.


24 Октомври 2019 17:01 | Психиатър
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Негативните, изпълнени с отрицание и жлъч хора се диагностицират по склонността им да използват думи като : гроб, кошмар, мрак, трагедия, лъжа, шайка.
Когато подобни думи са използвани заедно в рамките на 30 мин., е необходима спешна специализирана намеса, вкл. медикаментозна.


24 Октомври 2019 18:23 | Експерт
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Злоба, завист и злорадство, това е мотото на всички мишки които не спряха да хвърлят помия и жлъч по Котев през последните 3 месеца, но какво ли друго да очакваме след, като в душите си те само това имат. Той издържа мъжки и не каза една лоша дума за никой, а само показва какво е направил и какво реално ще направи .Без празни обещания, без лъжи и без дребни интриги, но за да се оцени това трябва нещо повече от злоба и простотия, дори и да ти плащат. Жалко за болните Ви мозъци.


24 Октомври 2019 18:31 | Крадци!
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

До позитивно настроените ГРОБари:
Хора вие сте много позитивни-знаеме!
Крадете-добре сте, позитивни сте, НО...
не всички крадат, ние нормалните хора дето трябва в събота да Ви изберат нямаме пари, защото няма, господата на снимката не плащат, Бойко не ни праща пари, а си ги прибира за себе си, нямаме връзки да печелим държавни поръчки.
Ставаш сутрин и се чудиш какво да пазаруваш и да сготвиш на мъж и две деца с 5лв в джоба! Не сме като вас да оставяме стотици левове в ресторантите.
Как тогава господине да сме позитивно настроени?
Толко мандата искара Бойко на власт, а аз лично не виждам промяна за нас нормалните хора. Пращате ни на медикаментозна терапия-от ГРОБ сме на този хал! По бай Тошово време беше 100 пъти по-добре от сега, вярвайте ми! Как пак да им се връзваме и да гласуваме за ГРОБ? Как?
Тая партия трябва да я забранят както БКП и членовете и да бъдат разследвани и вкарани в затвор, а не да ми кандидатстват пак за кметове! ГРОБ ВЪН ОТ САНДАНСКИ!!!


24 Октомври 2019 18:52 | Ur,f
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Хотел Св. Никола къде е!


24 Октомври 2019 22:00 | Психиатър
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Госпожо, щом трябва да готвите на мъж и деца, приемам, че сте жена. Имате право на избор в следващите дни. Опитайте да се концентрирате върху нещо позитивно за вас, в което вярвате. Може да са децата, може да е друг, но направете всичко за да излезете от мисленето, че дадена партия е длъжна да Ви спаси от собствените Ви демони.


24 Октомври 2019 22:40 | Психиатърът,
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Ти като се носиш в розови облаци, без връзка с реалността, според теб в какво психично здраве си? Преди да се опитваш да ни манипулираш, иди някой твой колега да те прегледа, ей така за всеки случай, че нещо взе да дрънчиш глупости повече, отколкото трябва. Ако наистина си наред, нямаше да говориш толкова излишни неща- умните хора по това си личат. И още нещо- Ако, според теб, партията не е длъжна да направи съвсем нищо за нас, тогава ние длъжни ли сме да гласуваме за нея? И да ми отговаряш, няма да пиша повече, защото не искам като теб да занимавам хората с излишни глупости, те и без теб и мен си имат достатъчно всекидневни грижи, такива, каквито ти явно не можеш да видиш и разбереш.


25 Октомври 2019 10:50 | Цв.цв
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Много ми е интересно като загуби изборите Киро Котев какво ще прави, пак май дограма и никой няма да го познава, а и Бойко му е приготвил изненада за това че нанесе негативни на партията.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар