Тревожен слух обикаля района! Чумата предизборно оръжие?! Опасен сценарий! Мъртвото прасе в Кресна било подхвърлено умишлено от БСП?..

16 август 2019 10:43   51 коментара   27832 прочита

Кметът Николай Георгиев: Дотам ли стигнаха, пълни глупости. Обикаляме къщите да убеждаваме хората, напрежението расте, нищо чудно в понеделник да излязат на протест....

Тревожен предизборен слух върви в Пиринско след мистериозно откритото край Кресна мъртво и заразено с Африканска чума прасе.

Два дни хората в района са потресени от категоричното установяване на заболяването и заповедта да започнат умъртвяване на домашните свине, а легендите по темата, заемат все по застрашителни размери. Според една от тях прасето е донесено умишлено в Кресна, като предизборен трик на БСП, за да се създаде паника сред населението, а яхайки трупа на прасето заинтересовани лица да започнат организация за протестни действия, с цел дестабилизиране на предизборната обстановка в района и областта.

Абсурден е този слух, но е факт е, че полицията прави упорито разследване за това как мъртвото домашно животно е попаднало на мястото, където е открито. Разпитани са десетки стопани в района, но от никъде няма потвърждение, че прасето е собственост на човек, който живее наблизо. Мистериозната му поява предизвика куп реакции в социалната мрежа и институциите.

Хората НЕ вярват, че в Кресна и района има африканска чума. Това даде основание на кмета на града Николай Георгиев вчера да излезе с официално обръщение към жителите на общината, която ръководи и към правителството и държавата, твърдейки, че ако не бъдат изпълнени няколко условия, той е готов да поведе хората в протестни действия.

Кресна е пословична с протестните си действия, бързо се организират и застават на средата на главния път, които минава през града, развяват знамената на бунта и създават напрежение, гонейки една или друга цел. Кметът поиска: Да се представят истински доказателства, че прасето е с чума, да бъдат навреме обезщетени стопаните, които ще изколят прасетата си, в противен случай-протести.

Застава ли Георгиев начело на опасен сценарий, предизборно обвързан?! Това го попитахме и ето какво отговори той: До там ли стигнаха в разпространението на слухове, пълни глупости, аз ако знам кой е хвърлил прасето лесна работа, но не знам. Полицията разследва. Но истина е, че в Кресна напрежението расте с всеки изминал час.

Еколози на общината и общинска охрана обикалят домовете и виждаме как хората искрено протестират. Не мога да ги накарам на сила да заколят прасетата си и няма да се учудя, ако в понеделник излязат на протест. До тогава има гратисен период за доброволно избиване, а като им влезнат в къщите от понеделник може и да стане страшно, каза Георгиев.

Следим обстановката в Кресна, която както е видно е наистина взривоопасна.

П. Костов


Още за: прасе   Крена   трик   слух   Още от: Политика

Принтирай статия
51 коментара
16 Август 2019 10:54 | Бисер
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

Подлоги, подлоги. Струма като не ядете свинско, чума ви е в главата.


16 Август 2019 10:56 | Кресна
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

абсолютно верно е това що е написано . Отъкде дойде това прасе, кой го пусна край реката хората не верват за чумата игрички на политиците дали са у властта или извън нея нещо съмнително има


16 Август 2019 10:58 | олег
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

протестъро у Кресна само това чека какви изявления праи он не може да говори всичко е предварително замислено айде не се гаврете с хората ще колем доброволно и няма да протестираме а да видим


16 Август 2019 11:11 | Янко
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

На 100 процента е игра на Банкетски и неговата партия, сега се почва едно виене-държавата така, държавата онака и гласувайте за нас. По умните веднага усетиха коспирацията


16 Август 2019 11:15 | Тошо
Оценка:
12
 (
24
 гласа)

ВСИЧКИ НА БУНТ НА МАГИСТРАЛАТА СОФЯНЦИ И БОГАТАШИТЕ И ОТ ПАРИЖ МОГАТ ДА СИ КУПЯТ МЕСО НИЕ ГЛЕДАМЕ ПО ДВЕ ТРИ ОВЦЕ ЕДНА КОЗИЧКА И ПО ЕДНО ДВЕ ПРАСЕТА И ДА НИ ГИ УБИЕТЕ ТОВА Е ГЕНОЦИТ СПРЯМО НАС БЕДНИТЕ ВЗИМАТЕ МИ ХРАНАТА ЕЛАТЕ ВСИЧКИ В КРЕСНА НА ПРОТЕСТ ДА СЕ ОСЪЗНАЯТ УБИИЦИТЕ


16 Август 2019 11:19 | Янко
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

Верно е конспирация планирана и подготвена бъдете сигурни че протест ще им


16 Август 2019 11:24 | Биби
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Струма засрамете се това прасе от снимката 4дни ви стой на сайта. Пишете за деца, за успели хора!!! Стига с тези лоши новини ни заливате !!! Май не трябва да отварям вече!!! Спрете се!!!


16 Август 2019 11:33 | 123
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

И аз си помислих същото. Кой си изхвърля умрелите прасета в реката? Умишлена предизборна провокация. Виновният трябва са бъде обесен. Подиграват се с хората.


16 Август 2019 11:41 | Банско
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Пишете в коментарите и мрежите кога е протеста ние от Разлог и Банско идваме с тояги


16 Август 2019 11:43 | 321
Оценка:
12
 (
26
 гласа)

ПРАСЕТО Е ХВЪРЛЕНО ОТ ГЕРБАДЖИИ, ЗА ДА ЗЛЕПОСТАВЯТ КМЕТЪТ, КОЙТО Е ОТ БСП И СЕ ОБЯВИ СРЕЩУ БЕЗСМИСЛЕНОТО УМЪРТЯВАНЕ!!! ГЕРБ и БСП са от една порода. Само те могат да си погаждат подобни предизборни номера!!!


16 Август 2019 11:45 | Мишо
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Кмете на Кресна в теб ни е спасението помагай и организирай другиге кметове са послушници


16 Август 2019 11:53 | Зарзавата
Оценка:
-11
 (
27
 гласа)

Добре де какво искате? Хем си колите прасето, прибирате си месото, а отделно и по 300 лв ви дават от бюджета! Пък и сте нагли да протестирате! Въобще не ме вълнуват вашите смръдливи прасета в Кресна!


16 Август 2019 12:04 | Ива
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

ГОСПОДИН БОРИСОВ ПОВЕЧЕТО ХОРА СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕБ КАТО МАЛЪК И ТИ СИ ХАПВАЛ ФИЛИЯ ХЛЯБ С МАС ПОМОГНИ НИ ТЕЗИ ЧИНОВНИЦИ ЗА ДА ВИ СЕ НАТЕГНАТ И ОСТАНАТ НА СЛУЖБИТЕ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ОСТАВИ И НИЕ ДА СИ МАЖЕМ ФИЛИИ С МАС НАЙ ЧОВЕШКИ СЕ МОЛИМ ПУСКАМЕ ТОВА В МРЕЖИТЕ ДАНО ГО ПРОЧЕТЕШ


16 Август 2019 12:17 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Златно време за всякакви конспирации. Предупредих го Георгиев да внимава в картинката. Аз съм 30 години в политиката и главната цел на посещението ми в Германия през 90-та година беше :Местни избори. Ако Георгиев обменя опит с Паскалев и Нинова аз с други хора, не от Герб. Влизат в конспирация ако Кюстендилска и Пернишка област поетапно влязат в карантина. Това може да стане още днес. Може и да стане в деня на отхвърлянето на страната от Фолксваген. Не си въобразявайте, че БСП е в състояние да прави широка конспирация. Други я правят, а те да я ползват. Чувствам бруталност в ползването на дефектите на Герб, която не е по силите на нашите комунета. Хем са братовчеди, хем свикнаха с Европа, но са жадни за власт. Много жадни.


16 Август 2019 12:47 | гражданин
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Този "тежък слух" обикаля само автора на поръчковата информация и тези, които искат да си отмъстят на хората от бунтовния град. Но кресничани преживяха много и днес са по-сплотени от всякога! Струма, не ги подценявайте като ставате проводник на нагли манипулации!


16 Август 2019 12:52 | А добър ден
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Вестник Струма и вие сте едни хитреци. Знаете, че кмета на Кресна плаща на разни измислени сайтчета да го възхваляват, онзи ден тръгнахте и вие да го хвалите, че е съобщил специално за вас за африканската чума .Сигурно е метнал 200 лева и на вас? Първо хвалите, за да ви се плаща, а после плювате, за да ви плаща да не го плювате .Бая парички и банкети ще изкарате така от него. Хванали сте му цаката. Все известно е, че само с народен гнаяв се бутат правителства. И понеже вече няма десни партии, Тея от БСП се взеха за демократи и налагат политика на протестърите. Омешаха се Тея червените в Кресна като джендъри .Съвкупност от седесари, комунисти и крадци. Кметът като им прави банкет, оркестърът задължително му изпълнява" Партизан за бой се стяга", но демократите на масата си пеят наум "45 години стигат и кой не скача е червен".


16 Август 2019 13:08 | Стефанов
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Абе като пишете така, дали пък ГЕРБ не запалиха Гърция и спряха фериботите в Самотраки. Да отпушат нашите курорти и вържат бюджета?


16 Август 2019 13:12 | Мария В
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

накои медии умрат да има протести даже ги подкокоросват да има що да пишат, но да се манипулират хората с протести да се гаврят с мъката им, е престъпление кой оттук нататак ще смее да нахрани децата си прасе от Кресна, хора не се подавайте на манипулации . Колете, изпълнете разпоредните господ гледа, ако някой го енаправил умишлено .грехота


16 Август 2019 13:20 | Кресненския
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)

Всичко е добре планиран сценарий от бсп и тяхната кукла на конци георгиев в Кресна (не пиша името на кмета на Кресна с главна буква, защото не е достоен за уважение), но има една пробойна в сценария-хората се познават и бързо се усетиха каква е заверата.


16 Август 2019 13:27 | До Мария В
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Да, грехота е, за тези, които умишлено вкараха страната ни в този сценарий с африканската чума и унищожават свиневъдството ни, прокарвайки чужди антинародни интереси. Все пак някой балък трябва да изкупи застоялото месо на нашите европантньори. : (


16 Август 2019 13:33 | сливница
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Вчера четох пасквила на Банкетски. Фъфлещият кмет не използва в житейския си речника 90 процента от написаните думи. Позволява си да говори от името на хората за доказателства, протести и пр. Никой в Кресна от хората отглеждащи прасета няма да протестира. Ще протестира администрацията с циганите от спирката. Неистова нужда предизборен пиар, тъй като няма с какво друго да привлече вниманието на избирателите.


16 Август 2019 13:40 | до Кресненския
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Човек открива в другите недостатъците, които той самият притежава. За това какъв е кметът ни, ще кажат хората, когато утре пак застане до тях. Но вашите "качества" личат в коментара Ви, защото човек пишейки за някого, описва най-добре себе си.


16 Август 2019 15:11 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Предполагам, че хора от Банска Баня са първите в Югозапада, заклали прасета. Дори и датата пети август не беше спазена. 18-ти само за Кресна ли се отнася или за целия Югозапад. Въпрос към Бойко Борисов. Разшлякаха се и Герб. Така нищо не става.


16 Август 2019 15:19 | До горната
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

И. А., много точно казано. Значи кметът Георгиев като му напишат и разпространят манифести от негово име против Бойко Борисов, т. е кметът на Кресна описва най -добре себе си? Какъв е кметът няма да кажат най-добре хората, защото те бяха подведени от него чрез езика на страха и фалшивите новини .На всички е ясно, че ще спечели пак той. Спокойно, пак ще си водеща. Но какво като спечели пак той? Общината няма никакви външни приходи. Харчи само събраното от гърба на хората. Печелите само вие, които се редите и прибирате по 2-3 заплати на месец.


16 Август 2019 15:25 | Данчето
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

И. А. скоро Катя кетската съпруга ще мете общината с теб. Погледни се какъв боклук си приди да се праниш на умна.


16 Август 2019 15:30 | старогражданин
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Септември-месец за отстрел на хора, виновни за трагедията и олимпийско преследване на подбудителите за неспазване на държавните решения. Остава ни и вторично заразяване от оцелели, но носещи вируса прасета. Нещо лошо ли предложих???


16 Август 2019 16:09 | До Г-н До горната
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Непонятно ми кой/коя е И. А., нито как някой може да си помисли, че Георгиев е излязъл с манифест против Б. Б. . Когато защитаваш позицията на съгражданите си, не означава, че си срещу нечия личност, а че си на страната на този, който ти е работодател и отстояваш правата му. Такова трябва да е гледището на всеки кмет, без значение от това коя партия го подкрепя.
Не подценявайте хората от Кресна и не им вменявайте качества, които не притежават. Те не могат да бъдат подведени, разпознават истината и неистината, все пак са носители на достойни и будни въстанически гени. Видно е, че с коментара си разкривате / разказвате/ единствено себе си. А за кмета - той тук не е писал коментар срещу Вас. Личи единствено личната Ви неприязън към него. И още нещо...


16 Август 2019 16:15 | данчо
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Кога ще са протестите


16 Август 2019 16:30 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Разложка Баня. Извинения.


16 Август 2019 17:18 | човек
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Само да попитам автора на горния кьорфишек, кой вкара хората отглеждащи по едно прасе за Коледа в този чумен сценарий, БСП ли? И трябва ли да се гаврите заигравайки се с една от малкото останали на българина радости, да се събере празнично с най-близките си на екологична трапеза и да изкара по-леко зимата, с пълен фризер? Въпросите са реторични. Няма нужда от отговори, ясни са - на всеки.


16 Август 2019 17:47 | Крастав рид
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Как стои кметът зад хората? 1-като изисква от неговият зам. кмет Валентин Стоичков да върне 40 000 лева, които дължи на общината? 2-Като ограничи до минимум кражбите и изписването на хиляди левове от братовчедката Е. М? -Като ограничи злоупотребите на Спас Ташев ?3-Като започна да си плаща уличното осветление на търговските обекти? Във всеки негов манифест ни натъртва как държавата не помага, оставила е хората на произвола, но той единствен Крали Марко с коня Шарколия обикаля бедният народ и помага. На кои съграждани защитава позицията? Бях му на протестите и знам, кой беше организатора, кой се обаждаше на хората, кой раздаваше знамена, кой раздаваше протестните табели? Всички протести се организираха от него и неговата свита, а ресурсът на общината се използваше за неговите протести. Имайте срама. Като се сетя, че на протестите бях рамо до рамо с крадци и пласьори се срамувам, че съм ви имал доверие, затова, че сте имали чисти намерения, а не политически цели.


16 Август 2019 17:52 | някой
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Тези дни, докато се шуми все повече около АЧП, си спомням за разказа "По-малката сестра" на Йовков и се питам как би се чувствал един стопанин заклал майката на неродени прасенца, след като получи лабораторни изследвания, че е била здрава?


16 Август 2019 18:08 | До горният
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Никой, никъде не е споменавал, че прасетата са болни от АЧП. Пак манипулирате хората с тъгата и страданието. Казва се, че се вземат превантивни мерки, за да не се разпространи АЧП. Колко по-бързо свърши тая история с АЧП, толкова по-бързо хората от Кресна ще могат пак да отглеждат дворни прасета. Не е приятно, че ще трябва три месеца по-рано да евтанизират свинете си, но загубите им ще бъдат обезщетени с 300 лева, а и ще могат да ползват месото. Не ги манипулирайте, защото някой ще ви послуша, ще вземе да крие прасенцето си, ще го хванат и по закон няма да получи нито обезщетение, нито ще може да консумира месото. Политика се прави с реформи, стратегии, проекти, а не със страха и сълзите на хората, защото един ден ще се удавите в тях


16 Август 2019 18:14 | До Крастав рид
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Анонимно може да твърдите всичко, но най-вече личи какъв сте Вие. Дали не притежавате черти от гореизброените? И между другото "обикаля бедният народ" е написано с граматична грешка, не е единствена... Знам, че има редактор, но той не е достатъчен. Да не говорим, че и това "кметът да стои ЗАД хората" звучи неуместно. Поработете върху себе си, оставете другите.


16 Август 2019 18:19 | старогражданин
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

При национално бедствие ВСИЧКИ са равни пред съдбата. Само комунетата са по-равни. Унищожават се всички животни-здрави и болни. Това е епидемия-само след 5 минути твоето здраво прасе може да заразява други пет.
Лични наблюдения-от двете страни на границата от Видин до Кулата живее само един народ, жертва на Коминтерна. Ортодокси и в червата. Професори които никога няма да си признаят, че са един народ и че са поне 50 години назад във времето. Като тръгнеш от кулските говеда, през софийските шопи, пернишкото и кюстендилско краище та чак до Кулата. Точно тия ще поддържат чумата с години. Ако им се позволи.


16 Август 2019 18:32 | Хахухихи
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Водещите на тържествата започна пак да дебне за правописни и граматични грешки. Сега ще постне "Уикипедия". Получаваш (отличен 6 ),за правопис. Между другото, наблягай на истината, а не на по-малозначните неща.


16 Август 2019 18:37 | до До горният
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ето само една от много публикации: https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/08/15/3951387_ zarazeno_s_afrikanska_chuma_prase_e_otkrito_murtvo_v/ Четете ли какво пише в пресата? Интересно кой манипулира? И кой заиграва с болката на хората? Никой никого не съветва да прави каквото и да било. Пиша от позицията на човек, който има животни и ги обича. Нали не ние измислихме този сценарий! А сълзите си ги вземете, дайте ги на тези, които го причиняват умишлено това на човеци и живи твари. Още нещо, пише се "до горния".


16 Август 2019 18:51 | До Хахухихи
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Не знам какви тържества Ви въртят, Хихухихи, но не си мислете, че Вашата истина е общовалидна. Тя е субективна. Явно няма как човек да проумее много неща, ако има пропуски в знанията си от началните класове на образование. За сведение "Уикипедия" не е винаги достоверен източник на информация.


16 Август 2019 18:58 | до данчето
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Тя Катя хубаво се е светнала за И. А., но да се светне и за Емилия свадницата на кмета. С нея ще е тредно да мете може само да я ползва за валяк хи хихи


16 Август 2019 19:04 | Хахухихи
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Пропуски от началните класове има и вашият шеф и негови близки, но за сметка на това, на Вас не ви пречи да лайквате и споделяте постове с правописни и граматични грешки. Започнахте вече с опорните точки като наблягате на правописа. Щом държите толкова на правописа, направете едно контролно на кметът, заместник кметовете и съветниците .Гарантирам ВИ, че резултатът ще е отчайващ.


16 Август 2019 19:30 | До Хахухихи
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

О, "на кметът, заместник кметовете"... Не! Не си губете времето в коментиране, идете веднага да попълвате пропуските си! А и със сигурност не знаете кои са шефовете на пишещите тук. Пак грешите. Относно това кой какво лайква и споделя, отново използвате другите, за да говорите за себе си. :) Приятна вечер!


16 Август 2019 20:06 | gradski
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Когато се открие болно прасе, се колят здравите за да се спре ефекта на доминото.


16 Август 2019 20:29 | Киката
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

-Браво, Ники! Виж ти какви начетени служителки си имаш. Бре, бре. Разбират от членове, не може да ги обориш. То ти знаят пълни, кратки членове, кога отпред, кога отзад. Ученото си е учено. Малко в повече слагат удивителни знаци, но все пак сме в света на виртуалното и шльокавицата. Важното е да разбират от ЧЛЕНОВЕ и да могат да членуват. -Приятна вечер .... С ЧЛЕНОВЕТЕ, било то пълни или крапки !!


16 Август 2019 20:52 | Киката
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Шефът ни е егати пича, шефът ни всеки го обича!
Шефът с кеф заплати плаща - няма друга фирма като нашата!
Нашата фирма е номер 1 - оборотна и не е на лизинг!
Данъчните кефят ни се здраво, а от НОИ редовно имаме "Браво! "

Най-добрата фирма, най-добрата фирма - нашата е!
Най-добрата фирма, най-добрата фирма - първи номер ние сме!
Нашата фирма, нашите момичета са номер 1
Най-добрата фирма, най-добрата фирма - първи номер ние сме

Точни момчета са колегите, да не ви разправям за колежките!
От жените ни са по-близки и по-красиви са от всички миски!
На кмета фирмата е номер 1 - оборотна и не е на лизинг!
Данъчните кефят

Най-добрата фирма, най-добрата фирма - нашата е!

Нашата фирма, нашите момичета са номер 1!


17 Август 2019 00:34 | До Хахухихи/Киката
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Става въпрос за полуслятото изписване на заместник-кметове, за пунктуационни грешки и др.. Но защо да пояснявам, след като Ви е само членуването в главата... Засилената употреба на удивителни знаци също не е случайна. Помислете. И ще Ви разочаровам, но не работя в общината Ви.


17 Август 2019 07:02 | старогражданин
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Бойко Борисов да поеме управлението на излизането от кризата. Министърката да излети в пространството без връщане в парламента. Трансгранично сътрудничество или трансгранично замърсяване. Първото предполага ликвидиране на проблема "заден двор" от Видин до Кулата. Второто води до трайно напрежение на Балканите. Някой има интерес да сме вечно забацани.


17 Август 2019 07:06 | Става въпрос
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Става въпрос не за изписването на заместник- кметове, а за кражбата на 40 000 на един от тях. Става въпрос за редица други злоупотреби, присвояване, отклоняване на средства от общинската хазна. Става въпрос за даване на пари по не регламентиран начин. Става въпрос за МОРАЛ, а не за слято или полуслято, или тирета. Засилената употреба на удивителните знаци е чисто и просто допусната от Вас грешка .Важното е, че Вие пак се опитвате да излезете от водата суха, а не сте. Може и да бъркам, че работите в Общинска администрация, а може и да не бъркам, защото има ценни кадри, които не работят в Общинска администрация, но това не пречи да получават заплати от там. Както не пречи да бъдат финансово стимулирани за лизане на подметки част от Общинската администрация, част от Общинска охрана, част от шофьорите, домакинката .Та, Вие и кмета ли защитавахте позицията на съгражданите си? Как? Като трябва да взимате 560 лв. заплата, а прибирате над 1000? Тема за размисъл .....


17 Август 2019 08:36 | старогражданин
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

На този етап препоръчвам на Кресна управление без участие на Герб и БСП. Не очаквайте от Ламята нещо повече от модела "Георгиев". Само достъп до държавно внимание и европейско финансиране не е достатъчен. Трябва и морал и обединение около идея за прогрес на целия град, а не на нашите и вашите. Разделение дори по родове-това е характерно за малките градове. Даже и на празника на града празнуват разделно. Аман.


17 Август 2019 10:59 | До Става въпрос/Киката ..
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Става въпрос, че от всичко, което предположихте по мой адрес, не познахте нищо. Явно такива са и всичките Ви "истини" изписани тук. От коментара Ви се подразбира, че Вие бихте искали да получите финансиране, за да хулите някого. Не вярвам някой да го направи, по видими причини. Удивителните имат своя функция и този, който създава текст е длъжен да я знае. а четящият да мисли, преди да крещи в незнание. Имате пропуски. Попълнете ги! За какъв морал говорите, след като имахте неблагоразумието да напишете горния коментар на Киката? Отклонихме се от темата, но целта ми беше да докажа какво е нивото на тези, които непрекъснато бълват сквернословия, а не виждат себе си. Крайно време е всеки да проумее, че написаното носи информация най-вече за автора му. Аз бях дотук. Ако искате Вие или другите може да продължавате с хипотези да разказвате себе си. Само знайте, че има такива, които не Ви вярват, а четат през Вас.


17 Август 2019 15:32 | горе
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Във всеки ваш коментар, отделяте по едно изречение, за това, че Вие не сте Вие, и, че ние се бъркаме, че сте Вие. Драга, моя съгражданко, ако го повторите още десет пъти, накрая и Вие няма да си повярвате, че сте Вие. Но стига обръщам на Вас внимание, не го заслужавате


18 Август 2019 15:04 | TheProducer
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това платено, нискотарифно сайтче ръси глупост след групост. Ето ви нова конспирация: голям производител на колбаси, рекламиращ се ежедневно, стои зад това, защото е с преки връзки към силните на деня и иска да печели от покачващите се цени. Той е в друг ругион, не го боли превантивното избиване. Напротив. Хайде, смешно сайтче, напишете го на заглавна. Продажни некадърници. Поне да бяха умни и да изпипваха свинщината си. Безмислено съществуване е това на евтина подлога, облечена като журналистика.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар