Тома Томов и Йорданка Атанасова от Петрич се срещнаха с учители и медици от общината

16 март 2017 14:30   8 коментара   7606 прочита


С изключителен интерес бяха посрещнати в община Петрич водача на коалиция „БСП за България“ в Пиринско – Тома Томов, доц. Йорданов, доц. Атанасов, д- р Гайдарски и д- р Кючуков от учители и медици в общината. Те посетиха прекрасния и слънчев Петрич по покана на петия в листата кандидат за народен представител и председател на БСП Петрич – Йорданка Атанасова.

Огромната зала на ресторант хотел „Ванга“ не успя да побере всички желаещи, дошли да зададат своите въпроси. На срещата особено внимание се обърна на сливането на МБАЛ „Рокфелер“ в Петрич и МБАЛ „Свети Врач“ в Сандански. Това е един изключително наболял проблем, тъй като една почти 55 хилядна община остава без болница. Децата родени в Петрич ще се водят с адрес на месторождение – град Сандански.

Заедно с учителите присъстващите гости обсъдиха реформата за образование в училищна и предучилищна възраст, която реално би довела до закриването и на останалите малко на брой училища в общината.

*Предизборна публикация


Още за: интерес   Петрич   община   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
16 Март 2017 14:56 | Гошо белята
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

На Марио Минев все още не е ли затворена тая не легитимна болница? Кога ще върнат стадиона Цар Борис на град Петрич. Като е толкоз кадърен и плащач на данъци, защо
управителите ги сменя толко често? Защото е измамник. Няма ли да се сизира една читава
институрия и да го провери.


16 Март 2017 15:00 | ели
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Данче, нека даде миндъла Марио малко парички, за да гласуваме за БСП. Да не се стиска, ь да спонсорира предизборната кампания. После ще черпи облаги.


16 Март 2017 15:35 | Борко
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

до Ели
Марио пари не дава само взима. Порочна практика е при него. Далавери, далавери. Неговите истории ги познаваме от близо. Ако спечели БСП ще купи за 1 лев целия град.


16 Март 2017 15:37 | 73736
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Елее шо комунисти шо малумници извършени мозъци


16 Март 2017 17:17 | при миндело
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

при миндело одат и радан кънев и сички. нема смисъл да се гласува.


16 Март 2017 20:06 | До 73736
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Аман от безогледни, нагли, долни, гадни, аморални бивши затворници, озаптявани по комунистическо за безплатни превъзпитание и очовечаване, мекерета или чадата им с позорно потекло, че ползват още благини от комунизма, даже са се пръкнали тогава, ама плюят бясно, налудно...


16 Март 2017 20:15 | Петрич
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Добре де, Жабата Танев да не беше по-читав, направи всичко партал сърма за пари и лична изгода.
Напред, дайте път на други да се докажат и милеят за града. (Не съм комунист, но им е ред, особено след Танев).


16 Март 2017 20:48 | Ай
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

В момента в България тече един гигантски процес на надлъгване между политиците и партиите. Но е налице и контрапроцес на все по-засилващо се НЕВЯРВАНЕ от хората на това надлъгване. Изключение може би провят т. н. твърди електорати, които са или твърде обвързани, или твърде зависими или пък твърде глупави за да вярват на все по-нескопосаните лъжи на измислените ни политици.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар