Сюлейман Алендаров и синът му Емил предложени за изключване за връзки с Алексей Петров

08 юни 2011 00:10   24 коментара   24399 прочита
Емил Алендаров /с черния костюм на преден план/, зад него председателят на ГЕРБ в с. Рибново Манчо Джуркин бяха уловени от фотообективите на срещата с Трактора
Емил Алендаров /с черния костюм на преден план/, зад него председателят на ГЕРБ в с. Рибново Манчо Джуркин бяха уловени от фотообективите на срещата с Трактора


Емил Алендаров /с черния костюм на преден план/, зад него председателят на ГЕРБ в с. Рибново Манчо Джуркин бяха уловени от фотообективите на срещата с Трактора

В Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ е получено предложение за изключване от структурата в община Сатовча на общинския съветник от ГЕРБ Сюлейман Алендаров и сина му Емил Алендаров, също член на партията на Бойко Борисов, заради връзки с бившата барета Алексей Петров, който е един от основните противници както на ГЕРБ, така и на двамата й лидери - министър председателя Бойко Борисов и вътрешния министър Цветан Цветанов.

Предложението за отстраняване на син и баща Алендарови от сатовчанското село Слащен е внесено с мотив активното им включване в създаването на структури на Трактора в Гоцеделчевски регион, който ще е един от кандидатите за президент.

Запознати разкриха, че първите предизборни срещи за опипване на политическата нагласа на гласоподавателите в Гоцеделчевско на Алексей Петров, в които активно участвали Сюлейман Алендаров и синът му Емил, са преминали под прикритието на управлявания от А. Петров "Съюз за стопанска инициатива" като срещи с частни предприемачи, но всъщност е започнало конструирането на структури, които да работят за Трактора в предизборната му кампания.

Както писа "Струма", миналата седмица такава среща бе проведена и в Гоце Делчев, при която повечето поканени се изпокриха, за да не бъдат разпознати от журналистите. На същата среща са били засечени трима членове на ръководствата на ГЕРБ, а именно общинският съветник в Сатовча и бивш кандидат за кмет на общината от ПП ГЕРБ Сюлейман Алендаров, синът му Емил Алендаров и председателят на ГЕРБ в с. Рибново Манчо Джуркин.

24 коментара
08 Юни 2011 07:31 | 777
Оценка:
7
 (
25
 гласа)

Браво Сюлеймане, ти ги създаде ГЕРБ, ти ще ги смажеш! Ние Слащенци ще те подкрепим! Действай смело и мишоко да го ду... а! Местните ченгета, доносници вън от живота ни! ДПС и Герб са продължението на ДС и ВКР, да ги издухаме на изборите!


08 Юни 2011 08:45 | фети
Оценка:
-10
 (
20
 гласа)

Е голямо БРАВО, за кое ли само не мога да разбера та това АЛЕНДАРОВО поколение от както свят светува са едни от най големите доносници, мошеници и нагаждачи към онази партия която е на власт, било през фашистко, комунистко и сега гербаджийско. То това си върви по наследство, като хванеш от пра- пра- пра дядовци, баща му та сега той и синът му .От това поколение по-голями ДОНОСНИЦИ НЯМААААА ЗА КОЕ ЩЕ ГО ПОДКРЕПИТЕ ЗАБЛУДЕНИ СЛАЩЕНЦИ, явно човека написал това е един от тях .Ако не смятате, че е така поинтересувайте се от ДОСИЕТТАТА на това поколение и ще се убедите в истината. Още през фашистко са били редом с комитите, през комунистическо първи с бай СОТИР СОРАДЖИЕВ от ДС а сега станали ГЕРБАДЖИИ, " БРАВО НА ПОДОБНИ ПОДЛИЗУРКОВЦИ"


08 Юни 2011 11:26 | до 777
Оценка:
-11
 (
21
 гласа)

Ей Алендаров не си пиши сам коментарите кой ще издухаш бе боклук такъв забрави ли как целуваше ръцете на Бойко Борисов, забрави ли как целуваше ръцете на всички партиини величия, забрави ли как чупеше кръстпред началниците от ДС в Гоце Делчев . Ти просто не си човек а плазмодии . Щом не постинеш целта си, щом не изкараш келипира веднага се пренасочваш към други партии но навсякъде ти претеглят умственият багаж и ти бият дуспата защото си мошеник, двуличник и ненадминат лицемер


08 Юни 2011 12:24 | Човек.......
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Смешни ставате с коментарите за един Честен и Стойносттен Човек..... Жалки сте!!!


08 Юни 2011 12:39 | ........
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Каквото и да им е поколението, важното е че са винаги на върха, още от времето на КАРАМУСТАФА. Нормално е да има хора които им завиждат и да пишат глупости в коментарите си.


08 Юни 2011 13:12 | Рибанец
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Браво на Манчо Джуркин.
Както винаги се крие зад гърба на другите .
Изостави БСП, Евролевицата, РЗС а сега и ГЕРБ.
Да, Трактора със сигурност има много пари, може да ти даде някой лев да си оправиш вересиите.


08 Юни 2011 18:58 | браво
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Само така Сюлеймане да си пишат каквото си искат. Всички от Слащен сме с теб.


08 Юни 2011 20:47 | ????
Оценка:
-13
 (
17
 гласа)

Този плъх Алендаров и майка си би продал за 1 лв. камо ли партии, приятели и убеждения. ГЕРБ да го смачкат докато е още рано, иначе заради такава като него много свестни хора няма да гласуват за ББ. Естествено, че търси парите на Трактора нали трябва да издържа женаси, защото той докато със сина си въртят политика за пари, тя върни оная работа на приятелите му във покрайнините на селото по тъмно във бежово БМВ.


08 Юни 2011 21:18 | До швестъра с ????????
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Нито имаш достойна майка като неговата, нито пък такава съпруга.
Ако си смелчага открий се пред Сюейман. Такива като тебе предадоха ГЕРБ и Бойко Борисов. Пари си има и няма нужда от парите, нито на Борисов, нито на Петров. Стигнахте много далеч с глупавите си лъжи и клевети спрямо семейството му. Ценен е много в политиката, нещастник такъв, и затова умирате от мъка, че не е като вас корумпирани боклуци, некадърници и доносници. Ако имате достойнство се отрикрийте пред него .Само простака се крие..


08 Юни 2011 21:59 | СЛАЩЕНЕЦ
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

СЮЛЕЙМАН Е НАШАТА ГОРДОСТ. ДОКАЗА СЕ В СЕМЕЙСТВОТО И В ОБщЕСТВОТО (КАТО КМЕТ И КАТО СЪВЕТНИК) ЧЕСТЕН И ПРИНЦИПЕН. РАДВАМЕ СЕ ЧЕ ГО ТЪРСЯТ ВИНАГИ ПЪРВИТЕ ПОЛИТИЦИ.
СЮЛЕЙМАНЕ НИ Е СМЕ С ТЕБ. ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ УСПЕХ. НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГИ ПРИСПА, В УЛИЦА БЕЗ ИЗХОД СА. НА ЕСЕН щЕ КАТАСТРОФИРАТ.


08 Юни 2011 22:31 | хахаха
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

не можахте ли да измислите нещо друго за жена му. та тя от години, освен да си гледа домакинството и семейството, не знае нищо друго, камоли некви бмв-та. тя е жена за пример... егаси и простотията


08 Юни 2011 22:55 | някой си
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

От всичките коментари като гледам 3 са против Сюлейман, но са много мръсни. Да твърдиш такива неща за поколението, семейството му и за самия него, е доста подла постъпка. Всички знаем кой е той и какво е семейството му, така че не се хабете с такива излишмни коментари. От далече мирише на душмански коментарчета:)))))


08 Юни 2011 23:10 | а доган
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

герп- аллараметялесън ги


08 Юни 2011 23:31 | ???
Оценка:
-17
 (
19
 гласа)

Няма спор че е добра майка и съпруга, даже ако питате иния двамата в колата още по убави работи ще кажат за нея защото сия бива във въртенето. Тя толкова време не сее открила та ние ли ще се откриме нито участницити нито наблюдаващия затова сме по ентелигентни от вас баща и син, за богатството ви да не говорим да не казвам кат на една ракия омесена с пикоч врътовръзкаджията може и сина си и жена си да продаде занем го половината мала ама траикаме от добро възпитание.


09 Юни 2011 00:02 | до ???
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

А бе боклук мръсен кажи кой си та намесваш жената т. е. майка ми. Не обръщах внимание досега на коментарите, но с този вече чашата преля. Пиши за нас бе, не за жената. Пък може и да си ми правил, а вече та затова да пишеш такива клевети и измислици. Само да те науча съм готов и да те излежа:)))))
Ще ти изям жалкото сърчице!
Каня те официално на гости внас да обсъдим кой е наблюдателя и кои са участниците в тая мръсна история. Знам че няма да дойдеш, защото не ти стиска, но има и други начини да те науча коя си, с помоща на твойто компютърче. Ако си слушал, а нещо за СРС-та, трябва да знаеш че записват навсякъде, не само телефоните;)


09 Юни 2011 00:19 | данса
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

да живее трактора.....


09 Юни 2011 02:10 | до момчето на Сюлейман
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Приятелю искам да ти дам един съвет първо не се ядосвай за тези глупости които се пишат от простаците от Слащен . Това са мераклииките на баща ти които цял живот го преследват . Но аз друго исках да те посъветвам . Копирай от горе до долу всички коментари заедно с никовете, копирай ги на хартиен носител и ги предай в прокуратурата с искане да се извърши проверка и да ти бъдат оповестени имената на тези които пишат тези мръсотии по най скъпото на един син а именно майката . Това е немчовешко . Като сте близки с А. Петров дай му копираните коментари и той за един ден ще ти каже кой се крие зад всеки ник . Така че действай и наказвай тези които си позволяват да хулят не тебе, не баща ти чиито имена са в статията а майкати която милата сигурно няма нищо общо с вашите действия и намерения . А аз ще ти се обадя лично по телефона .


09 Юни 2011 10:00 | до до момчето на Сюлейма
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Ще направя всичко възможно, но ще открия кой пише тия простотии, и след това идва веселата част ;)) Нека пише сега каквото си поиска...


09 Юни 2011 11:59 | До Сюлейман
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

В тоя герб не остана един светен бягай докато е време . Останаха най големите мръсници които заслужават линч публично. Пусни подписка срещу тия хора в общината и всички ще ти се подпишат.


09 Юни 2011 16:22 | Сатовчанец
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

От този ГЕРБ Сюлеймане трябваше да избягаш още преди една година, когато се правеше общинско събрание в Сатовча, но тогава ти тръгна с Боро/Ленко/, Живко, Ани и др. Сега под тяхното ръководство от 76 човека членове на ГЕРБ в Сатовча на събрание присъстват само 6 човека ????? Сбогом ГЕРБ !!!!!


10 Юни 2011 08:45 | фети
Оценка:
-10
 (
10
 гласа)

МНОГО УЧУДВАЩО ЗА КОМЕНТАРА "ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА КАРАМУСТАФА", КАКВО ЗНАЕШ ТИ БЕ ЧОВЕЧЕ ЗА КАРАМУСТАФА, ЧЕ ГО ВЕЛИЧАЕШ СЪЖЕЛЯВАМ, ЧЕ ЩЕ ТИ ГО КАЖА НО ТОЙ Е БИЛ НАЧЕЛО НА БАШ КОМИТИТЕ В СЛАЩЕН, ПО НЕГОВО НАРЕЖДАНЕ Е УБИТА МЛАДА НЕВИННА ЖЕНА НА ВРЕМЕТО ЩЕ ТИ КАЖА И КАК СЕ Е КАЗВАЛА "ГЮЛСУМ ПАРНАРЕВА", АМИ БАЩАТА НА ШКОДРОВИТЕ БРАТЯ АЛИ И ИБРАХИМ - ЛЕКА ИМ ПРЪСТ КОЙТО Е ОТВЛЕЧЕН И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ МУ ЗНАЯТ ГРОБА, АМИ ОЩЕ КОЛКО ДРУГИ ЗА, КОИТО НЕ ЗНАЕМ ..... "КАРАМУСТАФА" И ЦЯЛОТО ИМ ПОКОЛЕНИЕ СА УБИЙЦИ, КОМИТИ, РАЗБОЙНИЦИ И НИЩО ПОВЕЧЕ .ЖАЛКО ЗА НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ И ТЕ СЛЕДВАТ ТЕХНИЯ ПЪТ.


10 Юни 2011 13:56 | до фети- агента
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

СРАМ ЗА ТЕБ фети, И ТЕЗИ КОИТО СА ТЕ ВЪЗПИТАЛИ, ЧЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С ТЕЗИ НЕЩА И ПОДНАСЯШ НЕВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАРАМУСТАФА. НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ТОЙ КАКЪВ Е БИЛ.
ОТГОВОРИ ЗАЩО АГЕНТИТЕ КАТО ТЕБЕ СЪЗДАВАХТЕ КОМИТИТЕ, КРИЕЛ СИ СЕ В МИНАЛОТО И СЕГА СЕ КРИЕШ. КОЙ ЗНАЕ НА КОЛКО НАРОД СИ ОБЪРКАЛ ЖИВОТА И КОЛКО НАРОД СИ ИЗСЕЛИЛ ПО ЛАГЕРИТЕ, СМЕНИЛ ИМЕНА, ПРЕБИЛ ОТ БОЙ И УБИЛ? ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ЧЕ И ВМОМЕНТА СИ ДЕЙСТВАЩ АГЕНТ. СЛАЩЕНЦИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМ ИСТОРИЯТА СИ И НЯМА НУЖДА ОТ ТВОЙТЕ ГЛУПАВИ КОМЕНТАРИ. ЩОМ СИ ТОЛКОВА ИНФОРМИРАН КАЖИ КОЯ ФАМИЛИЯ СПАСИ СЛАЩЕН ДА НЕ БЪДЕ ПАЛЕНО ПРЕЗ 1912г. С ДВЕ ДУМИ -НЯМА КАКВО ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ И ДА ГО ДУХАШ!! - ДА ТИ Е СЛАДКО:)))))


23 Август 2011 07:29 | анонимен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

еи хора стига сте плуели по хората .Сла6тенси достата4но са познажаме кои каков е та да несме в ниакои град. Верно 4е ниама нито един дето са занимава сас политика дае 4ист. Та било Алендаров та било. Карагиозов та кои ли о6те не. Хаиде да не ги изреждам 4е мие писнало от тех. Които и дае на власт в Сла6тен нито един кмет досега не успиа да снабди това село сас ВОДА за пиене а дане говорим за други не6та. Ами ви6те улитсите .Е какво дави кажад да праклу4вам 4е много са едосвам на тиа некадорнитси /в смисал за некадорните кметове до сега дето са били
в КМЕТСВОТО/


23 Август 2011 07:42 | анонимен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ЗА ЖЕНА МУ ДЕТО ГИ ПИ6ИТЕ ТИА ГЛУПОСТИ ТОВА НЕЕ ВЕРНО. ПОЗНАВАМ Е МНОГО ДОБРЕ МОЛЕВИ НЕ НАМЕСВАИТЕ НЕА. ДАВИ КАЖА 4ЕСНО ТО И НА МЕН НЕСА ПРИАТНИ СЕЛСКИТЕ МО6ЕНИСИ НО ТОВА НЕЕ НА4ИНА ДА ГОВОРИТЕ ЗА ТАЕ ЖЕНИТСА ТАКА
.ВИ6 ЗА ТЕХ МОЖЕ НО КАКВО ВИ ПРАВИ ТИА. АС СИ МИСЛЕ 4Е СИГОР НЕЕ ДАЛА НА НИАКОА ПИЕНИСА РАКИА НА ВЕРЕСИА И ЗАТОВА ТАКА ГОВОРИТЕ СЕГА ЗА НЕА. ЗА6ТОТО И АС ЕДНО ВРЕМЕ СА ЗАНИМАВАХ САС ТАЕ ДЕИНОСТ И ТОВА МИ ДАВА ПОВОТ ДАСИ МИСЛЕ ТАКА.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар