Светослав Николов зае стария пост на новия директор Й. Кочев и оглави група “Миграция” в ОД на МВР

22 март 2010 00:20   8 коментара   25078 прочита
Й. Кочев
Й. Кочев


Й. Кочев

Полицейски рокади

Светослав Николов е новият шеф на група “Миграция” в охранителния сектор на Областната дирекция на МВР - Благоевград. Той заема овакантеното място след повишението на досегашния шеф на групата Йордан Кочев, който в петък седна на горещия директорски пост в ключовата дирекция на МВР. Николов е работил в група “Миграция” под ръководството на Кочев и поема временно поста. Дали ще бъде издадена официална заповед за неговото постоянно назначение, ще стане ясно до дни.

В момента в ОД на МВР в Благоевград вървят конкурси за заместник-директор и шеф на служба “Полиция”, което бе овакантено, след като Емил Секулов се върна на работа в Регионалното звено за борба с организираната престъпност. Свободно е и мястото на началник-служба “Кадри”. Досегашният Васил Георгиев напусна системата заради смяна на местоработата си. До края на месеца новият директор Йордан Кочев ще трябва да окомплектова ръководния си екип.

8 коментара
22 Март 2010 16:30 | Гражданка
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

БРАВО ДАНЧО КОЧЕВ! Гордеем се с теб! Успех!


22 Март 2010 23:17 | д-р Хаус
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Не знам за Данчо,но Светослав е наистина стойностен човек


23 Март 2010 00:25 | Stoni
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Светослав не го знам но Данчо Кочев ми "познат" доста добре. Неговото назначение на тоз посте не е просто спиране на реформата в МВР а опит да реставрира статуквото от началото на 90-те. Този другар, освен командно административен и негативен селективен контрол нищо друго нито може нито има желание да прави. Предполагам ще разчиства муса на последните петилетки, който беше изкочил върху отявлената пасмина от миналото татово време в тази дирекция.
Ще го следим внимателно, защото това е лакмус който ще ни показва доколко си въобразява твърдото крило на столетницата, че е измамил чичо от село.


23 Март 2010 09:40 | Славейко Андреев
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Радвам се да науча , че едно интелигентно и добро момче от системата я оглавява, за да се издига авторитета на органите на реда. Данчо, пожелавам ти пълен успех и на теб лично, и на отговорната институция, която ще ръководиш на ползу роду.


24 Март 2010 10:36 | Иван
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Поздравления г-н Кочев !!!
Пожелавам ти да си жив и здрав и не обръщай внимание на злостните коментари,те са от завистници или платени партийни подлоги...


24 Март 2010 15:37 | КРАСИ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ПОЗДРАВ ЗА ГЛАСУВАНОТО ДОВЕРИЕ!
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕШНА РАБОТА И...НАПРЕД!!!
НЕКА ДА ИМА НАПРЕДЪК!


25 Март 2010 21:19 | Stoni
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Краси, какъв напредък с шефове на ДС? Това ли е промяната на Бойко и ГЕРБ???
Ще ме скъсате от смях.


29 Март 2010 11:35 | Джумалийка
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Данчо Кочев е прекрасен човек и професионалист!Пример за подражание и уважение в този град!Гордеем се с теб!Успех!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар