Свалиха ченге №2 на Пиринско Е. Секулов, върнаха го в РЗБОП

06 януари 2010 00:20   10 коментара   77945 прочита
Емил Секулов
Емил Секулов


Емил Секулов

Досегашният шеф К. Спириев понижен в началник група, анонимни дописници и последвалата проверка от столицата “изядоха” поста на началника на служба “Полиция” и зам. директор

Началникът на Регионално звено “Полиция” в ОД на МВР - Благоевград Емил Секулов бе върнат в Регионалното звено за борба с организираната престъпност /РЗБОП/, откъдето стартира кариерата му на заместник-директор на полицейската дирекция. Рокадата стана преди празниците, след като изтече и не бе подновена заповедта му за временно изпълняващ длъжността началник служба “Полиция”. В момента Секулов, който около година управляваше всички полицейски управления в региона, е шеф на Регионалното звено БОП на мястото на досегашния шеф Костадин Спириев. Спириев е върнат на предишния си пост началник група. За мястото на шеф на служба “Полиция” и заместник-директор на ОД на МВР е обявен конкурс.

Заповедта на Секулов като полицай -2 в Пиринско след директора комисар Константин Титянов не е подновена заради проверката, направена от МВР инспектората през лятото и есента на миналата година. Тогава столичните спецове установиха нарушения в работата му като полицейски шеф. Освен това срещу него бе подета кампания от анонимни дописници, които твърдяха, че Секулов злоупотребява с поста си, използва не по предназначение служебния си автомобил и куп неща, които доведоха до повторната проверка в областната дирекция през есента на 2009 година. Резултатите от проверката бяха засекретени, но фактът, че Секулов не е оставен на висшия пост, говори, че явно проверяващите са открили пропуски в работата му, които не могат да го задържат на поста.


Още за: Е. Секулов   МВР   постове   Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
06 Януари 2010 08:32 | ***
Оценка:
-4
 (
32
 гласа)

Честито! Много професионални успехи! Това е повишение!


06 Януари 2010 17:35 | до струма в-ка
Оценка:
1
 (
25
 гласа)

здравейте и успешна2010г.за производителите на същия ама дайте интересна статия.журналиститско разследване.вижте само с какви теми пълните страниците.ако видите,колко мераклии от първи до сега са проявили своите писателски изтъпления срам трябва да ви хване.я пратете няколко по линията от вас до кресна,сандански,петриц и обратно.няколко симитли,разлог,банско,г.делцев.та даже и малко към белица и якоруда.и нагоре дупница,кустендил и т.н и т.н.ако пак няма новина/?/преработете /проверете/декемврийските броеве.язък ви що пуснах те е те това дето може смело да псуваме и хвалиме без после да отговараме.благодаря це ме процетох те.


06 Януари 2010 23:27 | Stoni
Оценка:
1
 (
27
 гласа)

Всъщност за махане са всичките но начело с директора...
Предлагам на неговото място Бистра.


07 Януари 2010 10:26 | интересен
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

До stoni
За тези , които не знаят коя е Бистра , дай пояснения .Да не е любовницата му? Явно ти си от системата и си знаеш кривотиите там.


07 Януари 2010 15:36 | Stoni
Оценка:
-1
 (
25
 гласа)

Ами не е ...не на никого любовница....обикновен полицай, от онези, които могат и знаят как да се върши работата, без участие в схеми и чадъри...
Само такива хора могат да правят онова, което се иска в момента с реформация в тази система...млади, необвързанио с хъс и съвест...
Бистра се включи в фазата постриояване структурата на новия полицейски независим синдикат в дирекцията още от самото начало...за съжаление лобито на Титянов там отново се намеси и по шаблонни методи успяха да накичат идеята с доста от техните шмекери за да използват енергията на младите и желаещи пробив в статуквото.
Относно Спириев мога да кажа, че не е от най лошите но е лишен от свободата да взима решения, понеже има липса на доста основни базови познания за света и нужното за работата на полицията в момента. Може да бъде изпълнител но не и ръководител...
Много по зле от него е Милев, който просто е един изпълнител на командно административен вид...но както виждате си стои, защото за Титянов това е критерии


07 Януари 2010 15:43 | Stoni
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

от чист вид в опитите им за реставрация на модела от годините на баща му...
Той бе лансиран още от времето на Петканов и достигна епогея си по времето на Петков след като сменилия Янев , Георгиев си замина...всъщност Титянов е една маша в ръцете на бат Боги ...но пък самия бат Боги е мъша в изсъхнали ръчички в момента. Дефакто Титянов е заложник и сделкажия с силните от ГЕРБ за да се задържи а ЦЦ, понеже не е дефакто реформатор, предпочита да държи такива замръзнали герои в топзи важен регион за криминогеннта обстановка в цялата страна.


10 Януари 2010 16:58 | интересен
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Благодаря на Stoni , такива хора като теб са нужни, да разкриват далаверите ,които стават вътре в управлението. Пази се , ако все още си действаш , много внимавай , защото ще ти вдигнат мерника , знаеш , че тези дето приказват не ги обичат много .Така , че внимавай новия шеф да не те изхвърли.УСПЕХ STONI, ще сме ти благодарни от време на време да ни светкаш какво става вътре , защото мен отдавна ме изхвърлиха.


12 Януари 2010 00:56 | Stoni
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Напуснал съм системата от доста години но ги следя с любопиство, точно така както следих престъпниците извън нея. Сега те са престъпници в широк смисъл и естествено знаят как ще завърши всичко защото помнят как си свършвах работат с лицата на които съм дигнал мерника.
Не ми пука от тях, защото знам, че се страхуват от мен а кофато ги е страх те са безпомощни. Те атакуват само слаби и безсилни...това са чакали а не лъвове.


12 Януари 2010 18:37 | интересен
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

до STONI
Нищо не спомена за мераклийте за поста,май са доста?


23 Май 2011 22:07 | кладенци
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

и ти към попа




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар