"Св. Георги" донесе депутатско място на лидера на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев Димитър Гамишев, пристигна повиквателната му от парламента

06 май 2017 11:32   7 коментара   19877 прочита
Д. Гамишев
Д. Гамишев


Д. Гамишев

ПП ГЕРБ - Гоце Делчев ликува! Имат депутат и това е лидерът на ПП ГЕРБ Димитър Гамишев, който от вчера официално влиза в 44-тия парламент на Република България. Той получи в късния следобед вчера и "повиквателната си" за народното събрание. И във вторник Гамишев заминава за София. Това стана възможно, след като Александър Манолев от Сандански влезе във висшия управленски ешалон на държавата и зае заместник-министерски пост, а Бисер Михайлов, който бе с №4 в кандидат-депутатската листа, се връща в кабинета на областен управител. Така се оваканти мястото за № 7 Димитър Гамишев.

Веднага след като struma.com съобщи новината на страницата на новия депутат заваляха поздрави и честитки за новото му амплоа, всички свързаха добрата вест за града с днешния празник Гергьовден. Така пъзелът се подреди и ГЕРБ в Пиринско се увеличи с още един депутат. До момента в парламента са Даниела Савеклиева, Георги Динев от Петрич, Стефан Апостолов от Симитли и Ал. Мацурев от Банско.

Петият е Димитър Гамишев. Числено превъзходство на мъжете от региона в народното събрание, Савеклиева е единствената дама, която ще представлява областта за пореден път. Ще успее ли най-опитният ни народен представител да консолидира и обедини мъжката група, времето ще покаже. Дано народните ни представители оправдаят доверието, което им гласува народът. Ще следим активността им в народното събрание, защото Пиринско се нагледа на мълчаливи и индиферентни към съдбините им депутати. Не забравяйте г-да депутати, че избори пак ще има. Успех!

П. Попов

7 коментара
06 Май 2017 17:08 | Неврокопчанин
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Боже! ТЪПО И ПРОСТО – това е необходимото и достатъчно условие да станеш депутат от ГЕРБ!


06 Май 2017 17:18 | Иван
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Браво на г-н Гамишев, вместо да хулите трябва да се радваме че Гоце Делчев има двама народни представители макар и от различни политически сили.


07 Май 2017 07:37 | NEVROKOP
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

един ТЪПАК-отива на държавна копаня.


07 Май 2017 09:32 | До Неврокопчанин
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

Освен да драскаш тъпи коментари с какво друго си известен. Какво си управлявал или построил, на някой заплата и хляб дал ли си трол нещастен. Твоята тъпотия си личие от това което си написал. Успех на Гамишев.


08 Май 2017 12:55 | ДС
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Знаменитият Радой Ралин е казал, колкото по тъп и неграмотен, толкова по високо във властта!!!


09 Май 2017 22:44 | Иван
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Не сравнявайте г-н Гамишев със тъпото Гоше, баламата Тунчев или с Даалиятя Митьо Попов камули с този от Мосомище кака се казваше путюто Чурков.


09 Май 2017 23:07 | шерив караулан
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Навремето Гриша Ганчев в едно интервю на летище София на въпрос на един журналист ''ти правил ли си къщичка за кученца''същия нямаше какво да му отговори. По този пример да съдите хора които не ги познавате. Ако не беше г-н Гамешев църквата в село Дъбница ще ше да падне той пое идеята да бъде реконструирана и подобрена същата без да има нищо общо със селото просто защото е човек с широко скроено сърце. Само за статистиката аз съм върл привърженик на друга политическа партия но в този случай просто г-н Гамишев е човека който може най доблестно да защитава нашите права. Успех




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар