Съветникът от ГЕРБ Г. Баханов и ексбаретата-хотелиер Н. Грозданов спрягани за полицейски началник в Сандански

12 август 2009 00:18   8 коментара   33765 прочита
Г. Баханов
Г. Баханов


Г. Баханов

Това се коментира в курортния град

Две кандидатури се тиражират за поста началник на Районно полицейско управление в Сандански - на общинския съветник от партия ГЕРБ и екскандидат за кмет адвокат Георги Баханов и на Никола Грозданов, собственик на хотел в Сандански и бивша барета. Н. Грозданов от дълги години живее и работи в София, но всяка седмица идва в родния си град.
От близо две години полицейското управление в Сандански се ръководи от Костадин Бакърджиев, който пое поста след пенсионирането на Георги Паскалев. Ако Георги Баханов стане началник на полицията, той ще оваканти мястото си в Общински съвет - Сандански за следващия в листата на ГЕРБ Васил Клямбов.

8 коментара
12 Август 2009 10:05 | flash
Оценка:
-24
 (
168
 гласа)

На Баханов не му е мястото в полицията. Той трябва да стане Председател на ГЕРБ Сандански,ако искаме партията в града да провежда дясна политика. Трябва да бъдат изритани всички комунистически мижатурки от ГЕРБ,които са обсебили властта и работят за корумпирания кмет-Тотев. А иначе цялото ръководство на МВР в областта,включително и Сандански,трябва да си ходи.


12 Август 2009 19:36 | за г-н Георги Баханов
Оценка:
-40
 (
208
 гласа)


за какво отидоха парите-искаме отчет за новия областен управител -искаме отговор - Господин Кмете искаме да знаеме за какво са отишли тези пари !!! Публично-частно партньорство -Извори наживота - Мирото-Медицинските Спа на Сандански 30 525 евро Програма ФАР Грантовасхема ПЧП МИЕ Реализиран !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


13 Август 2009 10:36 | za novata vlast
Оценка:
-2
 (
162
 гласа)

navsiakade e edno koruptsiono-4astno partnorstvo i navsiakade sa za iaka proverka,ama ot iaki hora,a ne prikrivasti dalaverite.


13 Август 2009 12:20 | xaxaxa
Оценка:
-6
 (
162
 гласа)

baxanov da ne si se lagal,tova e kapan.


13 Август 2009 17:30 | Иванов
Оценка:
-5
 (
213
 гласа)

Абе не знам друго ама Баханов не си мръдна пръста за тая кампания на ГЕРБ а само дойде в офиса да се попрегръща като победител.Аз не знам от София как я мислят тая работа ама човека не свърши нищо за партията а само се смезваше на Цветанов прескачайки всички от ръководството в Общината и Областта!


13 Август 2009 22:29 | flash
Оценка:
-18
 (
174
 гласа)

Абе другарю Иванов,ти и останалите комунисти в ГЕРБ ли изнесохте кампанията? Вие не разбрахте ли,че резултатите от тези избори се дължат най-вече на издънката на Ахмед Доган, некадърника Станишев и на Бойко Борисов. Дясна партия ли е ГЕРБ с тези комунисти,които я окупираха в Сандански. И защо другарю Иванов на кметските избори не работихте толкова силно,сигурно защото гласувахте за другаря Тотев. Вън комунистите от ГЕРБ в Сандански- Аргиров,Орманлиева, "Шилтън",Смилян Филчев и др. Вие също другарю Ивановм нямате място там и ако кажете,че Баханов не е десен,тогава не знам кой в ГЕРБ е.


26 Август 2009 15:46 | антикомунист
Оценка:
13
 (
47
 гласа)

@flash
Като перкаш такива оценки кой е комунист в Герб и кой не е имаш ли с какво да ги потвърдиш? Всички, които не са "жане" с Баханов от Герб Сандански са комунисти така ли? Какво е направил Баханов на изборите? Като не му излезнаха сметките да отиде напред в предизборната листа даже отказа да участва и сега други са му виновни.


31 Август 2009 22:24 | mgerb
Оценка:
-7
 (
41
 гласа)

Bravo Antikomunist.Radvam se 4e i ma takiva hora kato teb da kajat edno kam edno kak sa neshtata.Nqkoi kazvat 4e uspeha se dalji samo na provala na Dogan.Da nqma spor 4e aktivnosta be povishena zaradi tqh.Ama kolkoto e tova ,tolkova e i rabotata na strukturite.Rabotata s horata.Doverieto na horata.A tezi deto si gledat samo interesa - sami 6te si vkarat avtogola.I vse pak chestito mu na Bahanov i dano nai nakraq dumite se pokriqt i s DEISTVIQ.Pone spored men ima6e dosta po podhodq6ti i po podgotvenio hora ot Blagoevgradska oblast za tozi post da partnirat na BISER




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар