Съветникът на Корнелия Нинова Йордан Татарски напуска ОБС Кочериново ,ето мотивите му

07 септември 2020 06:50   2 коментара   6850 прочита


Съветникът на Корнелия Нинова Йордан Татарски подаде оставка и напуска общински съвет Кочериново. Ето какво написа по този повод Татарски във Фейсбук: 
"Оставката ми е регистрирана с номер РД-01-11-610. За да няма спекулации, заявявам, че още в деня на подреждане и одобряване на листата за общински съветници на БСП ЗА БЪЛГАРИЯ, обявих, че приемам номинацията, но с условието през юни тази година да подам обявената оставка. Тя се забави поради КОВИД19 и необходимостта моите млади колеги да натрупат по-богат опит в политическото им поприще. Днес, моите значително млади другари Симеон Кирилов, Емил Радков и Станислав Горов натрупаха необходимите знания, умения и опит, и не се нуждаят повече да бъда тяхното лице. Нямам съмнения, че в работата си като общински съветници ще продължат да се водят от интересите на гражданите на община Кочериново", публикува Йордан Татарски. 

"Изказвам благодарност за търпимостта на колегите от ГЕРБ към моите изказвания и предложения, макар, че ги игнорираха неправилно, но това е обичайно поведение в нашата крехка демокрация. Уважаеми колеги, извисете интересите на гражданите на община Кочериново над вашите лични и политически интереси", пожела Татарски. 

 Бил е зам. -губернатор н както и секретар в Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Мястото му в ОБС Кочериново заема Виктор Давидков, кандидат за кмет на село Стоб. 
П. Иванов 

 

2 коментара
08 Септември 2020 12:19 | @@@
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Голяма загуба без мустака на Х. тлер.


21 Септември 2020 11:36 | +++
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Гнусен крадец и подлец тъповат и хитър като ПЛЪХ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар