Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

—ъветникът »во јтанасов се раздели с кабинета в президентството с фотоалбум във фейса


25 януари 2012 00:20  14 коментара   17108 прочита—ред най-романтичните снимки е на съпругата му —тефка по бикини, красила 5 години екрана на служебни€ му компютър


Ќосталгичен албум под заглавие “ќт утре тук ще работи друг” качи в недел€ на страницата си във ‘ейсбук вече бивши€т президентски съветник и ексдепутат от  юстендил »во јтанасов. ƒвайсетината фотоси са от кабинета на јтанасов в президентството, изгледи от прозореца и от коридорите, по които минавал всеки работен ден.

”никална е снимката на работни€ му компютър, върху чийто екран се кипри любимата му съпруга —тефка по бикини на фона на морето.

—импатичното албумче предизвика доста коментари сред ‘ейсбук при€телите на јтанасов, чийто брой вече гони максимума от 5000 души.

—поред т€х “смачканата скиорска шапка на премиера Ѕойко Ѕорисов по време на иногураци€та на президента е липса на уважение към държавността” /»вайло …орданов/, “€ркото отсъствие на един президент, отсъствието на вицепрезидент, отсъствието на представители на парламентарни групи и едва на последно м€сто - отсъствието на съпругата на новоизбрани€ президент, са символика на фалшивата демокраци€” /≈лисавета Ѕончевска/.

“ акво да ти кажа за ѕлевнелиевата съпруга? ћъжете сме ходили войници, били сме и по бригади и пак не сме оставали без дами, а той да влезе самотен в седалището си - не мога да го приема за нормално”, е единствени€т коментар, който си е позволил јтанасов във форума на при€телите му.

Ѕ.р. „итатели на в. “—трума” коментират през последните дни: ≈гати президента е ѕлевнелиев - мухльо, жена си не може да командва, а иска да ръководи ц€ла държава

ќще за: ». јтанасов  албум  страница ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


14 коментара

25 януари 2012 10:03 | кире револуциата
ќценка:
-2
 (
10
 гласа)


ѕреди години след едни успешни избори ÷ар€т бе придружен от съпругата и н€кои от децата си.
≈й, тогава му го изедохде с парталите бре амингофрени таквизи!
“а с€ зашо ѕлемнелиев бил без жена си. ≈й, ма приличате на чикиоман€ци бре.


25 януари 2012 10:35 | ,!?
ќценка:
-1
 (
13
 гласа)

Ќ€ма значение как и с кого се е €вил и вл€зъл в президенството ѕрезидента –осен ѕлевнелиев -важното е какво ще направи за народа който се €вава поредната надежда!  акво направиха предишните президенти -агенти -обслужваха червената олигархи€ и техните си интереси! Ќадеждите на много народ са че ѕлевнелиев и екипа му ще допринесат за установ€ване на ред в правовата система и за по добър живот за бедните хора в Ѕългари€! √оспод да им помага в тези начинани€! ”спех!


25 януари 2012 14:06 | ¬арошки
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

 омарджийчето да внимава със залозите, за да не остане съпругата му —тефка без бикини ! ≈, не му го пожелавам, пък ако сбърка с прогнозите и цамбурне с н€кой €к залог, тогава н€ма да се възползвам, зер на —тефчето доста и личи ≈√Ќ-то.


25 януари 2012 14:13 | ћими
ќценка:
-4
 (
10
 гласа)

ƒа си агент на ƒ— не е престъпление. ¬с€ка държава има своето разузнаване. — какво Ѕългари€ е по -лоша от другите страни? “а след 9. 09. 1944 година ние не сме поробвали други народи, не сме хвърл€ли атомни бомби, не сме унищожавали с напалм и химични газове природата и населението на други страни, спасили сме евреите си от нацизма. ѕисна ми да бъдат обругавани хората, служили на сво€ народ и родина.  акво искате? ƒа не сме имали ƒ—? “ова може да се иска само от олигофрени. ѕърванов е достоен човек. “ой не е доносничел, а е съдействал на ƒ— като научен работник. ј какъв е моралът на обвинителите? —ъмн€вам се, че имат такъв.


25 януари 2012 14:18 | ѕастор √аук
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

»ма разлика бежду разузнаване и ƒ—-ченгеджийницата, ко€то съсипа живота на хил€ди знайни и незнайни жертви ! ћакар и бавно, но и у нас истина светва ! ƒано светне и в главите на колкото се може повече "материалчета"


25 януари 2012 14:28 | ƒо ¬арошки
ќценка:
3
 (
11
 гласа)

≈й, злобо! Ќе го мисли јтанасов. «алози се прав€т с много акъл. ѕък и той е многостранна личност. ¬инаги ще изкарва пари. “ака че, н€ма опасност за жена му. ѕък и т€ е много умен и способен човек и може да се издържа. Ќикога не се е възползвала от факта, че е жена на депутат. –аботила е през тези 20 години в  юстендил. ћогла е да работи в —офи€, на м€сто с висока заплата, на не е искала . «авършила е —офийски университет - специалност микробиологи€. »ма и следдипломна специализаци€. “ака че, бъди спокоен. — тази си лошоти€ тр€бва да се интересуваш повече за себе си. √оспод не ги обича такива като тебе.


25 януари 2012 14:36 | ћими
ќценка:
-3
 (
5
 гласа)

ƒо пастор √аук. Ќещо не си много на€сно. ¬ ƒ— е имало 6-ти отдел, който може би има вина за н€кои неща, за които пишеш. Ќо другите отдели са се занимавали с разузнаване и контраразузнаване. ѕопрочети н€кои неща по този въпрос.
— какво ÷–” е по-добро? — това, че търси поводи —јў да напада чужди страни, за да пренас€" демокраци€"? ¬ойната и демокраци€та са две противоположности. Ќе ми се пише повече, защото подозирам, че разговар€м с некомпетентен човек.


25 януари 2012 16:12 | ќт общ Ѕелица
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

ј“јЌј—ќ¬ ƒ√ƒ  ”ћ”Ќ”—“4≈ √јƒЌќ ≈Ћј ѕ–» ’јƒ∆»√јя“ј “ќ… ч≈ “≈ «≈ћ≈ “ќ… ∆≈ “јч»  ”ћ”Ќ”—“»“≈ » ƒ≈ѕ≈—ј–»“≈


25 януари 2012 16:23 | Ћора
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

≈динствени€т почтен и честен политик сред комунистите


8 февруари 2012 15:32 | другар€т сталин
ќценка:
-1
 (
1
 гласа)

„е как н€ма д€ е носталгичен албума на този мазен комунист?! ¬зеха му кокала! јууу, ами сега?
ќтдавна тр€бваше да ги изритаме такива като него от дома си!
ƒа върв€т при идолите си Ћенин и сталин!


8 февруари 2012 21:05 | milla
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ћќЋя “≈ —ѕј—» Ѕ—ѕ ќ“ ћјя ћјЌќЋќ¬ј!!!!! ў≈ “≈ ѕќƒ –≈ѕ»ћ


8 февруари 2012 21:07 | ще има възмездие!
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

 онфликтът ћа€ ћанолова и »во јтанасов е с потенциала на средногол€мо партийно торнадо. јдвокатката от  юстендил се по€ви в левите листи през 2005 година, амбицирана да покори партийните върхове и да се издигне скоростно. ѕчеличката ћа€, както вече й викат всички, започна шеметна кариера в Ѕ—ѕ- юстендил. Ќай-гол€мата пречка по път€ й обаче беше авторитетът на »во јтанасов, опитен парламентарист, автор на стотици статии и с безспорен авторитет. ћанолова обаче заложи неуморно на интригите. “върди се, че т€ е направила път пред вратата на —танишев, за да обвин€ва јтанасов във всички възможни грехове. »звестната с лековатото си поведение ћанолово много се възмущавала от факта, че јтанасов бил женкар и твърд€ла, че той н€мал качествата за лидер. јтанасов от сво€ страна н€колко пъти намекна, че неговото кадрово решение ћанолова, не е най-правилната стъпка в живота му. ¬ крайна сметка обаче кариерата на адвокатката тръгна нагоре - т€ стана част от най-близкото обкръжение на —танишев, член на


8 февруари 2012 21:10 | ще има възмездие!
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ѕ–ќƒЏЋ∆≈Ќ»≈: »зпълнителното бюро, но никога не забрави да плюе »во јтанасов нал€во и над€сно. ¬раждата им, твърд€т очевидци, продължава €ростно и до днес.2 юли 2012 08:38 | Doncho
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

»во јтанасов - ј Ѕ—ѕ наистина не действа адекватно в н€кои случаи, но сега има кауза, ко€то е по-гол€ма от партиите. Toва е цитат. јма нали е добре когато човек има пареза да не € допуска да влезе и в главата му?!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.