Съветниците върнаха на поправителен проекта за “синя зона” в Петрич

08 януари 2011 00:10   30 коментара   24003 прочита
Хр. Георгиев
Хр. Георгиев


Хр. Георгиев

Постоянните комисии към Общински съвет в Петрич върнаха на кмета инж. Вельо Илиев предложението за въвеждане на “синя зона” в централната градска част. Мотивът на местните парламентаристи е, че от администрацията не са аргументирали точно кои райони ще обхваща “синята зона”, какви графици ще има за допуск на автомобили, как ще бъде регламентирано плащането и други.

Според заместник-кмета по ТСУ и обществен ред Христо Георгиев внесеното предложение в Общинския съвет е аргументирано, но може да има пропуски и неясноти. Трябваше общинските съветници, когато са разглеждали предложението, да направят справка или да викнат някого от експертите на заседанието да им разясни. Въпреки това ние ще преразгледаме предложението си, но сме категорични, че още в близките седмици ще го внесем отново в местния парламент за гласуване и обособяване на “синя зона”. Проблемът с автотрафика в града става все по-сложен и единственият начин за облекчаване на потока е въвеждането на “синя зона”, която от една страна ще донесе приходи в общинската хазна, а от друга ще облекчи пешеходците в района от сградата на общината до ресторант “Яворите”.

Коментираната цена за престой на час е между 50 стотинки и 1 лев.


Още за: ОбС   гласуване   синя зона   Още от: Политика

Принтирай статия
30 коментара
08 Януари 2011 07:59 | няма как
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

ти крадливо мекере не се интересуваш от нищо сомо от апашльк като сьдия беше сьветник като зам кмет си сьдия кьде са ГЕРБ кьде е ТАНЕВ ВСИ4КО КОЕТО ПРАВИШ В общината Е С ЦЕЛ ОБЛАГОДЕТСТВУВАНЕ НА НЯКОИ КАТО влахов ТИ БЕШЕ МЕКЕРЕ И НА КОЦЕ МАЦЕ И НА 4АУШО ТА СИНА МУ В 4ИЯ ЛИСТА Е БЕ МРЬСНО МОМ4Е и


08 Януари 2011 08:19 | Петри4
Оценка:
-11
 (
19
 гласа)

Христо Георгиев добре си върши работата, ако това момче се кандидатира за кмет ще гласуваме за него.


08 Януари 2011 09:53 | арлекино
Оценка:
8
 (
10
 гласа)


такива лолитки като "петри4" са от близкото обкръжение на кръга "Авалон".
С това " момче" трябва да се занимават органите за борба с корупцията и организираната
престъпност. Нека обясни откъде има кола за 150х. лв. Собственик ли е на имота с/у
бензиностанцията на "Лукойл"/посока Златарево-паркинг за автомобили и камиони/
Как бе освободен бившият сержант от полицията и защо. Не може системата да си
затваря безкрайно очите за внедрени в обществените органи на лица свързани с
организираната престъпност. На много въпроси трябва да се даде отговор.
така че преди кметският кабинет да не се запъти за друго място


08 Януари 2011 10:38 | подгорец
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Каква синя зона бе? Та нали същите, които ще я въведат, ще дадат на половината петричани, като служебни лица /свои хора / талони за неплатено паркиране! От кого тогава ще вземат пари за паркиране, от селяните ли? Едва ли - те са хитри и ще паркират извън синята зона!!! Ще се окаже, че разходите за подръжка ще са повече от приходите и пак от нашия гръб, назначените, техни хора ще получават заплати! Нека да има синя зона, но да няма НИКАКВИ ПРИВИЛЕГИИ!!


08 Януари 2011 11:07 | Ваня
Оценка:
-11
 (
15
 гласа)

г-н. Георгиев, не обръщайте внимание на горните негативни коментари / те са писани от ръката на един и същи човек / гражданите на Петрич подкрепят положителните начинания отпочнати от вас и вашето обкръжение.


08 Януари 2011 12:08 | до Ваня
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Ваня, ти да не си ВАНГА гледачката та да казваш какво подкрепят гражданите на Петрич.


08 Януари 2011 12:28 | ЖИВКО
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

ЕЙ, ИЗПОЛЗВАЩ ИМЕНАТА - НЯМА КАК, АРЛЕКИНО, ПОДГОРЕЦ, ОДИ СЕ ГРЪМНИ НЕКЪДЕ БЕ ЖАЛКО КОПЕЛЕ ОМРЪЗНА НИ ДА ТИ ЧЕТЕМ ЖЛЪЧНИТЕ КОМЕНТАРИ.


08 Януари 2011 13:14 | Васил Шумаров
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Изглежда е истина, че зам. -кметът не е изпипал предложението си. Не може да се въвежда "синя зона" просто така, само за авторитет. "Подробностите" могат да компрометират идеята.
Колкото до форума, отново и отново възниква все същия въпрос: Кой стои зад анонимните коментари?
Наистина ЕДИН-ЕДИНСТВЕН негодник може да затлачи целия форум със своите излияния, като излиза с РАЗЛИЧНИ ИМЕНА.
За стотен път предлагам на собствениците на сайта да въведат задължителна Р Е Г И С Т Р А Ц И Я на желаещите да коментират. Паролата за влизане във форума да се определя от администраторите на сайта и да се изпраща на имейла на потребителя.
Вярно е, че клеветникът може да си отвори няколко имейл-адреса и съответно няколко регистрации във форума, но все пак ще има някакво затруднение и някакъв ред. А сега - скимнало му да заплюе някого - написва каквото си иска "име" или заглавие и си пуска храчката в интернета.


08 Януари 2011 14:14 | чочо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Пред новата АНЖИЛИ има ли паркинг, или има знак ''Забранено спирането''?


08 Януари 2011 15:11 | кмета
Оценка:
0
 (
2
 гласа)


живко ти си най-големият. оди да си получиш хонорарчето от гюпката. заслужи тго.


08 Януари 2011 17:33 | няма как
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

никога не сьм се крил НЯМАМ НИЩО ОБЩО С ОСТАНАЛИТЕ ИМЕНА НО НЕКА георгиев ДА ОТГОВОРИ НА СЛЕДНИТЕ ВЬПРОСИ КОЛКО ДАНЬЦИ Е ПЛАТИЛ КАТО СЬДИЯ ИЗПЬЛНИТЕЛ НЕГОВА ЛИ Е КАНТОРАТА НА ШУКРИ КАКВА МУ Е ОБВЬРЗАНОСТА С НИКМАР ИМА ЛИ ВРЬЗКИ С БРАТЯ ГАЛЕВИ КОНТРОЛИРА ЛИ ИЗКУСТВЕНАТА ДРОГА В ГРАДА КОЛКО СТРУВА ОГРАДАТА НА МЯСТОТО МУ СРЕЩУ ЛУКОИЛ ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЛИ ЗА КМЕТИЛИ ЗА РАИРАН КОСТЬЮМ л


08 Януари 2011 19:58 | Христо Илиев
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Абе Ицо дали може борави с интернет. Той едва ли ще прочете вашите цветущи коментари.


08 Януари 2011 21:53 | зоро
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Абе като какъв се изживява тоя В. Шумаров? Цензор ли, цербер ли? Всеки може да си изрази свободно мнението, без да е задължително да се хареса от всички. Или не му харесват критиките и упреците срещу такива шмекери и мафиоти като Ицо Георгиев. Нека си каже за скъпата кола, за паркинга срещу Лук-Ойл, за строежите, за уредените търгове, за скришното намаляване на наемите на общ. обекти на свои хора и мн. други мафиотски дейности. Той действително е мръсно момченце, скрито комунистче. Дреме му за Петрич-искат да лапат и смучат хората докато са във влстта. Всички учреждения, офиси, ресторанти и магазини ще са в тая с. зона. Не може да свършиш работа без кола. И сега има нужните знаци-полицаите само трябва да следят за спазването им, а не да дремят пред Балкантурист и на гарата. Като е тесен центъра, как се строятБИЛА, офиси и заведения? Затова са прави да негодуват хората срещу такива негодници и лапачи. А ти, Шумаров ли си, Шумкаров ли си, не се прави на ментор и всезнайко, защото и ти си


08 Януари 2011 21:55 | зоро
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ОТ ОАКАЛИТЕ СЕ!


09 Януари 2011 03:52 | читател
Оценка:
1
 (
3
 гласа)


не може да се управлява но тъмно и в интерес на няколко фамилий.
хората имат право да знаят кои ги управляват. Какви са техните морални и
професионални измерения. Ако на някой му се струва неприемливо да напусне
обществения живот. времето на мутренското управление мина. общината загива.
младите, можещи хора несвързани с вельо и ко напускат. чака ни мрачно бъдеще.
дано не се окажа прав. а ибрикчий като живко и ваня има около всяка власт.


09 Януари 2011 16:14 | Васил Шумаров
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Драги ми "Зоро",
Аз вече нищо не искам от петричани, затова ни най-малко не ми е нужно да се изживявам като ментор. За България обаче все още ми е мъчно, та затова понякога си казвам мнението. А то е, че ние, българите, сме на това дередже, защото от сто души 99 не смеят нито дума да кажат от свое име на мегдана, затова пък са царе на анонимните плювни!
Ако искаш да докажеш, че си човек, а не пълзящ червей, напиши си отгоре истинското име и улицата, на която живееш, и тогава, ако имаш дупе, си повтори горната тирада против зам. -кмета! Но няма да го направиш. Защото си червей!
Това го казвам не заради теб, а за останалите посетители на този форум. Ако можеше с анонимно мрънкане да се оправи нещо, нямаше вече 130 години след Освобождението да се въртим все в същия омагьосан кръг.


09 Януари 2011 16:49 | до христо илиев
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Гюпката чете всяка дума написана за него в този форум. В някои случаи се включва с положителни коментари за собствената си особа. Първата работа сутрин рано е да отвори лаптопа си, да отвори онлайн изданието на "Струма" и да търси коментар за себе си. Гюпката знае, че вече е свършен. Гюпката е тъп, но усеща че този мандат му беше първи и единствен във властта. Гюпката знае, че именно като се набута в общината привлече вниманието на хора, които се заеха с кирливите му ризи от полицията. Как един корумпиран сержант напусна доброволно системата, вместо да бъде уволнен и осъден..... скоро и това ще стане обществено достояние. Свърши твоята, Гюпко. И между другото, Дилов-син дали ти се е обаждал наскоро


09 Януари 2011 17:32 | ЖИВКО
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

ТЪПО И ЖАЛКО КОПЕЛЕ СИ ТИ ДЕТО СЕ ПРЕДСТАВЯШ С ИМЕНАТА - НЯМА КАК, АРЛЕКИНО, ПОДГОРЕЦ, ДО ВАНЯ, КМЕТА, ХРИСТО ИЛИЕВ, ЗОРО, ДО ХРИСТО ИЛИЕВ. ХОРАТА ЧЕТЪТ И ТИ СЕ СМЕЯТ НА АКЪЛА, ТО БИВА ОМРАЗА АМА ЧАК ТОЛКОВА, КОМПЛЕКСАР?


09 Януари 2011 17:52 | до живко
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

И хоп, Гюпко как се издаде, че четеш? С каква ярост си написал по-горния коментар, та даже и с големи букви. Гюпкооооо, дотук беше с тебе, мърляч. И какво ти каза Дилов -син? Че си аут от "Георгьвден" и оттук нататък няма да те покриват? И Влахов скоро ще ти бие шута -и той се усети, че крадеш и от него. Гуд бай, Гюпко, на никой вече не си нужен.


09 Януари 2011 18:53 | Стършел
Оценка:
2
 (
2
 гласа)


Г-н Шумаров, Бай Василе не стерилизирай форума ! И това е начин на споделяне на най-различни неща. Пък и помниш заплахите и камъка хвърлен по тебе. Дори имаше снимка като опълченец -дребен, сух, но брадат и с пищов ербаплия. Та остави хората да се словоизявяват! Е, понякога доста неграмотно, ама и това е нещо .Все някой си взима поуката


09 Януари 2011 19:10 | зоро
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Драги ми, Шумкаров, пак не казваш нещо определено, пак бръщолевиш някакви общи приказки за държавата, за хората, пак нравоучения. Всичките ти коментари по различните форуми си приличат. Нищо съществено, нищо критично. Те не са ни нужни! Но явно не са ти приятни критиките и обвиненията срещу тоя шмекер ИЦО. А те са истина! Опровергай ги ако можеш! Ама е по-лесно да се лизниш и мазниш пред него и да мрънкаш колко били лоши тези, които му знаят игрите и го критикуват. Много ви се иска да знаете тези, които не са с вас, за да можете да им отмъщавате, ама не става! Форума дава право на всеки да си използва каквото име си иска и свобода на коментарите. Не всички са слагачи като теб. Тая синя зона е поредният опит за лапане на общински пари. Защо не се загрижат за Пазара? Всяка сряда е лудница. А ти си се загрижил кой пише срещу мафиота И. Георгиев. И така, др. Шумкаров, нямаме нужда от обществени подлизурковци и слагачи на властта! Аз стоя само зад това име и ничие друго. Вижда се по стила н


09 Януари 2011 21:15 | мишоци тъпи.
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ей кафали тъпи научете се да познавате знаците на тоя град. И разберете кой знак за какво е-много сте тъпи парчета.


09 Януари 2011 22:57 | смешен шумаров
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

и като си напише името какво ще стане??? знаеш ли смешнико че такива като тебе където лижат задници в мароко им късат халките и после вият като пожарна!


10 Януари 2011 13:41 | народна мъдрост
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Това ме предложение ме сеща за един поговорка: "Видяла жабата, че подковават коня и вдигнала крака" -
Каква синя зона в Петрич? вие явно не знаето по кой свят ходите!
заслушвайте се в народните мъдрости поне понякога.


10 Януари 2011 14:06 | анонимен
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Луди за връзване са тези управници. Застроиха града а сега и синя зона.


10 Януари 2011 18:48 | Христо Илиев
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Господа Петрич има един много важен проблем за решаване - проблема с питейната вода. Всички мълчим и си плащаме сметките редовно, но всеки е сложил на водомера си филтри да не се запушват чешми и др. уреди. А тия дебили в общината си правят "синя зона". Ицо направи нещо сериозно за този град да те запомнят, а не да те наричат "гюпката"


10 Януари 2011 20:56 | симо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

не


11 Януари 2011 20:51 | въпросителна
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Разбира ли някой в този град от организация на движението? Има ли свестен тротоар, та хората да не се движат като на слалом по улиците? За каква синя зона става въпрос, когато паркингите в центъра на града си стоят празни? И защо пък са празни? И къде има общински паркинг? И защо му викате "Гюпката"


12 Януари 2011 15:54 | симо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

много питаш въпросителна. сложи си една точка отзад.


12 Януари 2011 17:42 | викаме му гюпката
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

защото лъже и краде като дърта циганка, а и по произход е наполовина циганин. Всичките му работи са все цигански.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар